bryt.bryt 20.11.06, 11:04 Tak sie zastanawiam, czym dla Terleckiego jest fakt, ze popiera go Rokita, czyli czlowiek, ktory popelnil zbrodnie na demokracji, niemal morderca, ktory powinien sie polityki wycofac? To dla Terleckiego zysk, czy strata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt nikt nie ma zdania? 20.11.06, 12:31 Sadzilem, ze to bedzie ciekawy temat, a tu zadnego komentarza ... Czyzby chodzilo o spuszczenie zaslony milczenia nad zenujaca wypowiedzia premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie jestes passe 20.11.06, 12:33 zbrodnarz byl 2 tygodnie temu. dzis dyspozycje partyjne sa juz inne. przeciez to regula w tych kregach. nie czytales u orwella o ministerstwo prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: jestes passe 20.11.06, 12:36 bush_w_wodzie napisał: > zbrodnarz byl 2 tygodnie temu. dzis dyspozycje partyjne sa juz inne. przeciez t > o regula w tych kregach. nie czytales u orwella o ministerstwo prawdy? Ano nie czytalem. Ciagle gdzies w glowie mam taki poglad, ze nawet polityk PiS musi miec odrobine przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: jestes passe 20.11.06, 12:37 bryt.bryt napisał: > Ano nie czytalem. Ciagle gdzies w glowie mam taki poglad, ze nawet polityk PiS > musi miec odrobine przyzwoitosci. prezesa to nie dotyczy jest przeciez czystym dobrem Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Nie podniecajta sie na pusto, chopaki:))))))))))) 20.11.06, 12:38 bryt.bryt napisał: Bo jak narazie, to PiS milczy, a 'dziala' pozalowania godne PO i 'demokrata' Borowski. Brrr > bush_w_wodzie napisał: > > > zbrodnarz byl 2 tygodnie temu. dzis dyspozycje partyjne sa juz inne. prze > ciez t > > o regula w tych kregach. nie czytales u orwella o ministerstwo prawdy? > > Ano nie czytalem. Ciagle gdzies w glowie mam taki poglad, ze nawet polityk PiS > musi miec odrobine przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: jestes passe 20.11.06, 12:40 bryt.bryt napisał: > bush_w_wodzie napisał: > > > zbrodnarz byl 2 tygodnie temu. dzis dyspozycje partyjne sa juz inne. prze > ciez t > > o regula w tych kregach. nie czytales u orwella o ministerstwo prawdy? > > Ano nie czytalem. naprawde warto > Ciagle gdzies w glowie mam taki poglad, ze nawet polityk PiS musi > miec odrobine przyzwoitosci. skad ten dziwaczny pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: jestes passe 20.11.06, 13:43 bush_w_wodzie napisał: >(...) > > Ciagle gdzies w glowie mam taki poglad, ze nawet polityk PiS musi > > miec odrobine przyzwoitosci. > > skad ten dziwaczny pomysl? Jak powszechnie wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: czym jest poparcie ze strony "zbrodniarza" 20.11.06, 12:41 Czyste Dobro zeznając w Lesiakowej farsie nie wspomniał już o zbrodniarzu Rokicie. Teraz linia Partii jest inna... Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: czym jest poparcie ze strony "zbrodniarza" 20.11.06, 13:56 kotek.filemon napisał: > Czyste Dobro zeznając w Lesiakowej farsie nie wspomniał już o zbrodniarzu > Rokicie. Teraz linia Partii jest inna... Bylo odwrotnie. Premier zakonczyl zeznania 2 pazdziernika, a o zbrodni Rokity powiedzial 11 pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: czym jest poparcie ze strony "zbrodniarza" 20.11.06, 13:51 Już trochę czasu temu zauważyłem, że te insynuacje to absurd, który ma coś przykryć. Powoli dochodzimy do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: czym jest poparcie ze strony "zbrodniarza" 20.11.06, 13:57 haen1950 napisał: > Już trochę czasu temu zauważyłem, że te insynuacje to absurd, który ma coś > przykryć. Powoli dochodzimy do tego. Nietrudno bylo to zauwazyc. Tylko co to mialo przykryc? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Ile srebrników? 20.11.06, 13:57 Rokita przebiera osatnio nózkami, sprzeda się za srebrniki PiSowi, jak PiS mu cos da konkretnego. Rokita pcha sie do władzy. A Tuska wyraznie lekcewazy. Odpowiedz Link Zgłoś