hummer 20.11.06, 16:26 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=182102& Czyżby stracono przyczółek? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer I znowu podobnie 20.11.06, 16:28 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=182105& wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=182103& Odpowiedz Link Zgłoś
stoppis Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 20.11.06, 16:30 rok temu w Komańczy było podobnie www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/181704.htm Odpowiedz Link Zgłoś
stoppis Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 20.11.06, 16:32 i tutaj www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/182100.htm www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/180100.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mniejszosci narodowe 20.11.06, 16:41 przekumaty.gosc napisał: Nawet "Akcja Wisła" nie pomogła :) Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc Re: Mniejszosci narodowe 20.11.06, 16:43 hummer napisał: > przekumaty.gosc napisał: > > Nawet "Akcja Wisła" nie pomogła :) > Przesiedleńcy po upadku PRL-u wracają do swoich korzeni. I jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mniejszosci narodowe 20.11.06, 16:45 przekumaty.gosc napisał: > Przesiedleńcy po upadku PRL-u wracają do swoich korzeni. > I jest git. Miałem przyjemność poznać tych ludzi. Szczerzy i otwarci do bólu i żyjący w zgodzie z naturą. Ale jak ktoś się wtrąca w ich sprawy lepiej nich trzyma się z daleka. I rzecz dziwna - nie ma tam złodzieji. :) Może dlatego PiS nie ma poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc Re: Mniejszosci narodowe 20.11.06, 16:48 hummer napisał: > > Miałem przyjemność poznać tych ludzi. Szczerzy i otwarci do bólu i żyjący w zgo > dzie z naturą. Ale jak ktoś się wtrąca w ich sprawy lepiej nich trzyma się z da > leka. I rzecz dziwna - nie ma tam złodzieji. :) Może dlatego PiS nie ma poparcia. > Pięknie, sugerujesz ,że Polacy, są złodziejami ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mniejszosci narodowe 20.11.06, 16:49 przekumaty.gosc napisał: > hummer napisał: > > > > > Miałem przyjemność poznać tych ludzi. Szczerzy i otwarci do bólu i żyjący > w > zgo > > dzie z naturą. Ale jak ktoś się wtrąca w ich sprawy lepiej nich trzyma si > ę z > da > > leka. I rzecz dziwna - nie ma tam złodzieji. :) Może dlatego PiS nie ma > poparcia. > > > > Pięknie, sugerujesz ,że Polacy, są złodziejami ? Tego nie napisałem, źle zrozumiałeś skrót myślowy, choć patrząc na to co zrobili z tamtejszymi terenami, można to tak rozumieć. Nawet domom bożym nie przepuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc A widzisz tę wyspę Wrocław na pisowym morzu ? 20.11.06, 16:51 www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/020000.htm Teza, że zachód wybiera liberałów jest lekkim nadużyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A widzisz tę wyspę Wrocław na pisowym morzu ? 20.11.06, 16:54 przekumaty.gosc napisał: Karpacz jak pięknie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc Re: A widzisz tę wyspę Wrocław na pisowym morzu ? 20.11.06, 16:55 hummer napisał: > przekumaty.gosc napisał: > > Karpacz jak pięknie wygląda :) > Bo jest piękny i mam tam blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 20.11.06, 17:05 hummer napisał: > wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=182102& > Czyżby stracono przyczółek? :) > To się nazywa przeprowadzenie badań na reprezentatywnej próbie. W sondażowniach zrobił byś oszałamiającą karierę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 20.11.06, 20:15 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=182102& > > Czyżby stracono przyczółek? :) > To się nazywa przeprowadzenie badań na reprezentatywnej próbie. W sondażowniach > > zrobił byś oszałamiającą karierę :))) Może jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 07:47 > Może jaśniej? Łopatologicznie? Proszę bardzo. Wyjątek a w tym wypadku szczątkowe dane nie są odzwierciedleniem reguły. W ten sposów własnie manipuluje się badaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 09:09 asienka32 napisała: > > Może jaśniej? > > Łopatologicznie? Proszę bardzo. > Wyjątek a w tym wypadku szczątkowe dane nie są odzwierciedleniem reguły. W ten > sposów własnie manipuluje się badaniami. Sugerujesz, że strony Państwowej Komisji Wyborczej są szczątkowe? :) Czyli co, w gminie najbardziej wysuniętej na wschód Cisnej Kandydat PO zdobywa 78.85% głosów i to są dane szczątkowe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 09:20 > Sugerujesz, że strony Państwowej Komisji Wyborczej są szczątkowe? :) > Czyli co, w gminie najbardziej wysuniętej na wschód Cisnej Kandydat PO zdobywa > 78.85% głosów i to są dane szczątkowe? :) Z punktu widzenia oceny całego regionu - jak najbardziej szczątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 09:24 asienka32 napisała: > > Sugerujesz, że strony Państwowej Komisji Wyborczej są szczątkowe? :) > > Czyli co, w gminie najbardziej wysuniętej na wschód Cisnej Kandydat PO > zdobywa > > 78.85% głosów i to są dane szczątkowe? :) > > Z punktu widzenia oceny całego regionu - jak najbardziej szczątkowe. Z punktu widzenia regionu nie szczątkowe. Pokazują, że Akcja Wisła była niewypałem. Nie pomogło palenie cerkwii. Tam w stosunkach najbardziej liczy się zaufanie do drugiego człowieka, a nie w jaki sposób się żegna. Chamy giną same z przyczyn naturalnych. W trudnych warunkach górskich pozostają sami wobec wilków i niedzwiedzi na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 09:11 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=182102& > > Czyżby stracono przyczółek? :) > > > > To się nazywa przeprowadzenie badań na reprezentatywnej próbie. W sondażowniach > > zrobił byś oszałamiającą karierę :))) Uważasz, że wybory nie były reprezyntatywne? :) wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=182102& Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 09:21 > Uważasz, że wybory nie były reprezyntatywne? :) Nie wybory tylko wyniki w jednej gminie przeniesione jako tendencja dla całego regionu Słonko. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 09:26 asienka32 napisała: > > Uważasz, że wybory nie były reprezyntatywne? :) > > Nie wybory tylko wyniki w jednej gminie przeniesione jako tendencja dla całego > regionu Słonko. Czy rozróżniasz region od przyczółku? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ponoć wschód popiera PiS :) 21.11.06, 09:31 > Czy rozróżniasz region od przyczółku? Od kiedy Cisna jest przyczółkiem cześci Polski na wschód od Wisły? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Deszcz w Cisnej :) 21.11.06, 09:35 "Deszcz w Cisnej " Sł.Bogdan Olewicz , muz Jacek Mikuła śpiew Krystyna Prońko Spośród wielu bzdur które niosą stada chmur ja lubię deszcz deszcz w Cisnej. W wielkim mieście nie wie nikt ile czasu może mżyć taki deszcz deszcz w Cisnej koła aut się ślizgają wycieraczki smutno w deszczu łkają kropel głuchy rytm stuka w moje drzwi pasjans, który stawiam dziś od rana znów nie wyszedł mi. Spośród wielu bzdur które niosą stada chmur ja lubię deszcz deszcz w Cisnej na krzyżówce przysiadł ptak widać jemu też nie w smak taki deszcz deszcz w Cisnej czy kto deszcz taki widział Noe z arką by mi się przydał kropel głuchy rytm stuka w moje drzwi pasjans, który stawiam dziś od rana znów nie wyszedł mi. Spośród wielu bzdur które niosą stada chmur ja lubię deszcz deszcz w Cisnej z każdą większą kroplą dżdżu coraz lepiej jest mi tu kiedy deszcz deszcz w Cisnej koła aut się ślizgają wycieraczki smutno w deszczu łkają kropel głuchy rytm stuka w moje drzwi pasjans, który stawiam dziś od rana znów nie wyszedł mi. Odpowiedz Link Zgłoś