frau_blada 27.11.06, 14:26 Zwyciezyla bolszewia z pijanym goleniem w tle, ale oni zawsze mieli zelazny 18-20% elektorat. :-) Czekam na kolejne wybory. :-) Do tego czasu moze naplywowa spolecznosc W-wy cos zrozumie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 27.11.06, 14:27 > Do tego czasu moze naplywowa spolecznosc W-wy cos zrozumie.... Z pewnością. Po drodze są parlamentarne i trochę fornali do wykopania z Sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj napływowa to na marionetkiewicza głosowała 28.11.06, 05:49 cała wieś zresztą tez . W wielkich miastach PiS przerznął "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk To było wkalkulowane 27.11.06, 14:37 Po co mu prezydentura w Warszawie skoro jest premierem na cztery lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 27.11.06, 14:42 Frau - chyba przynosisz swojej lali pecha... Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Nie kraczmmy!...Byl premierem 8 miesiecy z 4 lat 02.12.06, 12:57 Mu danych? to i Prezydentem IV RP po Panu Lechu Aleksandrze będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Boże, Zmiłuj się nad Nami Grzesznymi! 27.11.06, 23:43 Mój Pan Premier nie zostal Panem Prezydentem Gorzowa! frau_blada napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 28.11.06, 01:47 > Do tego czasu moze naplywowa spolecznosc W-wy cos zrozumie.... Ano oby, oby... to nawet na drugą turę nie będą mieć co Kaziopodobne liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Dzieci i wnuki pezetperowskich aparatczyków 28.11.06, 06:45 boją się utraty przywilejów i wolnego rynku. Wybrali więc ludzi, którymi mogą nadal sterować. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Wolny rynek to wymysł PZPR? 28.11.06, 08:34 No to bolszewicy z PIS go zklikwidują\ homosovieticus napisał: > boją się utraty przywilejów i wolnego rynku. Wybrali więc ludzi, którymi mogą > nadal sterować. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Dzieci i wnuki pezetperowskich aparatczyków 28.11.06, 08:54 Warszawa na ponad 50% "dzieci i wnuków pezetpeerowskich aparatczyków"? Ponad 50% uprzywilejowanych? Że o pezetpeerowskim wolnym rynku nie wspomnę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Dzieci i wnuki pezetperowskich aparatczyków 28.11.06, 08:59 > boją się utraty przywilejów i wolnego rynku. Wybrali więc ludzi, którymi mogą > nadal sterować. Listopad mamy latoś ciepły, wręcz upalny. Niektórym to stanowczo szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Żeby chociaż Warszawiacy rozumieli dlaczego 28.11.06, 06:49 Hanka miałaby być lepsza od MArcinkiewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Żeby chociaż Warszawiacy rozumieli dlaczego 28.11.06, 08:55 Choćby dlatego, że ma ona doświadczenie w organizacji i zarządzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Żeby chociaż Warszawiacy rozumieli dlaczego 28.11.06, 09:00 > Hanka miałaby być lepsza od MArcinkiewicza :) Też mi sztuka. Nawet Gamonie i Krasnoludki byłyby lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Żeby chociaż Warszawiacy rozumieli dlaczego 28.11.06, 10:07 asienka32 napisała: > Hanka miałaby być lepsza od MArcinkiewicza :) > ******************************* Trzeba wymienić elektorat,co to za problem?Bliski ideowo PiSowi tow.Stalin miał w tym spore doświadczenie.Jarek może ma zachowane notatki tatusia z jakimiś wskazówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 28.11.06, 08:46 frau_blada napisała: > Zwyciezyla bolszewia z pijanym goleniem w tle, ale oni zawsze mieli zelazny > 18-20% elektorat. :-) > Jednak część tej bolszewii wybrała poprzednio Kaczyńskiego Lecha. Obrażanie elektoratu (że źle głosował) tyle da, że PiS w najbliższych wyborach do sejmu przepadnie. F. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 28.11.06, 09:44 Alez elektorat pisu tylko tak umie rozumowac. Obrazic, dokopac w tym przoduja. Nie chca pojac, ze warszwiacy juz sie przekonali, ile warte sa rzady kaczora. Musza sami dopiero doswiadczyc na wlasnej skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: PiS już przed PO w sondażach !!! 29.11.06, 02:04 felicia napisała: > Jednak część tej bolszewii wybrała poprzednio Kaczyńskiego Lecha. Obrażanie > elektoratu (że źle głosował) tyle da, że PiS w najbliższych wyborach do sejmu > przepadnie. > F. więc nie przepadnie. A co do wyboru w Warszawie, no cóż, przeżylismy piskorczyków, przeżyjemy i gronkowców. Byleby za dużo lewych mostów nie wybudowali. - ------ Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: PiS już przed PO w sondażach !!! 29.11.06, 08:21 pralinka.pralinka napisała > więc nie przepadnie. A co do wyboru w Warszawie, no cóż, przeżylismy > piskorczyków, przeżyjemy i gronkowców. Byleby za dużo lewych mostów nie wybudow> ali. Ależ właśnie o mosty chodzi. Żeby wybudowali. Mogą być same prawe. F. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Twój premier nie zostal pRezydentem! UFF! 28.11.06, 10:11 frau_blada napisała: > > Czekam na kolejne wybory. :-) > Do tego czasu moze naplywowa spolecznosc W-wy cos zrozumie.... > Hehehe, przeciwko Pajacowi głosowali warszawiacy z dziada pradziada! Nie pocieszaj się: nie masz na co czekać! - w następnych wyborach napływowi mieszkańcy razem z warszawiakami zmiotą Kaczyńskich ostatecznie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Twój premier nie zostal pRezydentem! UFF! 28.11.06, 10:45 To podkreslanie w kazdym watku przez frau - "moj" premier, jakos tak dziwnie mi sie kojarzy z uwielbieniem, jakie mieli swego czasu nasi sasiedzi, zwracajac sie do wygadanego malarza "moj wodzu". Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Kolega nie chwyta MOJEGO zartu 28.11.06, 12:00 W stwierdzeniu moj premier, nie ma niczego niewlasciwego. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Twój premier nie zostal pRezydentem! UFF! 28.11.06, 12:16 ddb2 napisała: > To podkreslanie w kazdym watku przez frau - "moj" premier, jakos tak dziwnie mi > > sie kojarzy z uwielbieniem, jakie mieli swego czasu nasi sasiedzi, zwracajac > sie do wygadanego malarza "moj wodzu". A ci z południa Europy, w czarnych koszulach, protoplaści ideowi PiS, do swojego Benito M.: ave duce! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Mój Premier dziś też nie zostal Prezydentem? UFF! 29.11.06, 01:42 > > Czekam na kolejne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Mój Premier dziś też nie zostal Prezydentem? 01.12.06, 17:30 Boże, trzy dni mnie nie było, a on wciąż nie jest PREZYDENTEM! ;-(((( > Czekam na kolejne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mój Premier dziś też nie zostal Prezydentem? 01.12.06, 17:40 z_pis_ja napisała: > Boże, trzy dni mnie nie było, a on wciąż nie jest PREZYDENTEM! ;-(((( > > > Czekam na kolejne wybory. Gdzie żeś ty... itd. (piosenka ludowa). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Mój Premier dziś też nie zostal Prezydentem? 01.12.06, 18:42 ave.duce napisała: z_pis_ja napisała: > Boże, trzy dni mnie nie było, a on wciąż nie jest PREZYDENTEM! ;-(((( > Czekam na kolejne wybory. > Gdzie żeś ty... itd. Ówdzie i tam, gdziekolwiek bądź, a może zgoła całkiem gdzie indziej?;) Ale najgorzej mi tu, gdzie Mój Pan Premier wciąż Panem Prezydentem nie jest ..choćby i Gorzowa!:( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Napływowa ludność głosowała na napływowego kandyda 28.11.06, 12:05 frau_blada napisała: > Czekam na kolejne wybory. :-) > Do tego czasu moze naplywowa spolecznosc W-wy cos zrozumie.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 28.11.06, 12:09 Głupota aż bije z twojego wpisu. A kogóż to tacy jak ty uważają za rodowitych warszawiaków? Tych co w Warszawie się urodzili? A tego, że ich matka i ojciec przyjechali 40 lat temu ze wsi Gąsawy już nie pamiętają? Warszawiacy twojego pokroju to idioci w czystej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Pogrzmuciło ci się "czyste dobro" z "czystą formą" 29.11.06, 02:27 grzmucin napisał: > Warszawiacy twojego pokroju to idioci w czystej formie. Zaznacz, że od twej reguły są wyjątki (przez wgląd na 24godzinne sądy nad tymi co się brzydko o nich wyrażają), np.: dwóch "żoliborskich inteligentów". Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski nie obrażać Warszawy... 29.11.06, 02:32 napływowi nie głosują w mieście, a rdzenni nie chcą szmatławopraworękich sapiących ciamkaczy bez guzików; brzuchaczy impotentnych decyzyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 29.11.06, 07:46 frau_blada napisała: > Zwyciezyla bolszewia z pijanym goleniem w tle, ale oni zawsze mieli zelazny > 18-20% elektorat. :-) > > Czekam na kolejne wybory. :-) > Do tego czasu moze naplywowa spolecznosc W-wy cos zrozumie.... > Po prostu przegrała nieudolność (i nie chodzi mi o Marcinkiewicza, a o czteroletnie rządy PiS w Warszawie). Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Napływowy to jest twój kandydat. To pewnik 02.12.06, 05:13 frau_blada napisała: > Zwyciezyla bolszewia z pijanym goleniem w tle, ale oni zawsze mieli zelazny > 18-20% elektorat. :-) > > Czekam na kolejne wybory. :-) > Do tego czasu moze naplywowa spolecznosc W-wy cos zrozumie.... "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) > Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Poza tym pragnę zwrócić uwagę że 02.12.06, 07:42 twój premier również jest napływowy.... jesli w ogóle mozna nazwać go warszawiakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja O kurze blade! Moj Premier nie będzie Prezydentem 02.12.06, 13:10 Warszawy przez najbliższe 4 lata! A wszystko przez PO i mianowanie Hanki na Jemu przynależny Stolec! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 02.12.06, 13:29 Teraz powinnaś Frau pisać; Mój bezrobotny Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Ale Prezesem zostanie może Czegoś??!!! 02.12.06, 15:30 Mój Ukochany Bezrobotny;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Ale Prezesem zostanie może Czegoś??!!! 02.12.06, 17:00 tak frau_blada gdzieś napisała: > Mój Ukochany Bezrobotny;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Moj premier nie zostal prezydentem! 02.12.06, 17:02 Przemysl zagrozony! !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 02.12.06, 17:04 z_pis_ja napisała: > Przemysl zagrozony! !!!! Cała gospodarka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 02.12.06, 17:08 ave.duce napisała: > z_pis_ja napisała: > > > Przemysl zagrozony! !!!! > > Cała gospodarka! > > ;) Aktywa w FORT KNOX! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 02.12.06, 17:12 z_pis_ja napisała: > ave.duce napisała: > > > z_pis_ja napisała: > > > > > Przemysl zagrozony! !!!! > > > > Cała gospodarka! > > > > ;) > > Aktywa w FORT KNOX! A pasywa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: Moj premier nie zostal prezydentem! 02.12.06, 17:31 ave.duce napisała: > z_pis_ja napisała: > > ave.duce napisała: > > > z_pis_ja napisała: > > > > Przemysl zagrozony! !!!! > > > Cała gospodarka! > > > ;) > > Aktywa w FORT KNOX! > A pasywa? > ;) A pasy wa'liły w pupę bladą..lub Decha b.autora?! Odpowiedz Link Zgłoś