Dodaj do ulubionych

Cała Polska jest dumna z Anety K.

07.12.06, 11:50
Tak stwierdziła Kazia Szczuka.

Hmmmm, zachodzę w głowę z czego to niby mamy być dumni.
Z wyrafinowanego seksu grupowego, z nowatorskiej metody spędzania płodu,
czy też może z porażki wyborczej Anety K.

Niestety Kazia Sz. tego nie sprecyzowała ...
Obserwuj wątek
    • petrucio Z jej odwagi 07.12.06, 11:51
      i godnosci. I zdolnosci do mowienia prawdy forumowy chlopczyku.
      • kubala11 Re: Z jej odwagi 07.12.06, 11:52
        petrucio napisała:

> i godnosci.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), zwłaszcza
        godności.:)))))))))))))))))))
        • citisus Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:10
          kubala11 napisał:
          > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), zwłaszcza
          > godności.:)))))))))))))))))))

"z impetem w głąb"
          ale z godnością .....
          :-))))
      • scoutek Re: Z jej odwagi 07.12.06, 11:57
        petrucio napisała:

> i godnosci. I zdolnosci do mowienia prawdy forumowy chlopczyku.

tak
        bo cokolwiek by nie mowic o pani Anecie to cala ta sprawa pomoze innym
        kobietom, molestowanym w pracy i nie tylko, MOWIC i walczyc o godnosc wlasnie
        a facetom, ktorzy zmuszaja kobiety do swiadczenia uslug pomysla choc przez
        chwile i moze sie wystrasza, ze a nuz kobieta to kiedys wykorzysta...

niestety, faceci pokroju kubali nie sa zdaje sie w stanie tego pojac ...
        • kubala11 Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:02
          Scotku, nie mnie bronic bydlaków z Samoobrony, ale czy ktoś ją zmuszał do
          seksu, czy może dzieki nadstawianiu pupy (mówiąc wulgarnie, sorki) żyła sobie
          wygodnie na dobrym poziomie i dopiero jak wyschneło źródełko kasiory stała
          sie "molestowana".
          • scoutek Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:09
            kubala11 napisał:

> Scotku, nie mnie bronic bydlaków z Samoobrony, ale czy ktoś ją zmuszał do
            > seksu, czy może dzieki nadstawianiu pupy (mówiąc wulgarnie, sorki) żyła sobie
            > wygodnie na dobrym poziomie i dopiero jak wyschneło źródełko kasiory stała
            > sie "molestowana".

a wiesz ze jej NIE zmuszal? szantaz psychiczny, moralny, ekonomiczny? mogla byc
            zdesperowana, bez srodkow dla swoich dzieci? zaszczuta?
            nie twierdze, ze jest swieta
            staram sie ja zrozumiec i nie osadzac
            a wam to idzie tak latwo
            i to jest zenujace
            przeciw temu protestuje i z tym sie nie zgadzam
            • kubala11 Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:14
              scoutek napisała:
              >
              > a wiesz ze jej NIE zmuszal? szantaz psychiczny, moralny, ekonomiczny? mogla
              byc
              >
              > zdesperowana, bez srodkow dla swoich dzieci?

Jak sama twierdzi w 3 lata spłaciła mieszkanie, więc argument ekonomiczny
              raczej odpada.
              Słyszałaś co mówiła u Grubego i Głupszego? Mniej więcej:"a co miałam pracować
              za 1200 jako sprzątaczka?" . Nie chciała została dziwką i dobrze jej z tym było
              póki czerpała z tego sporą kasę, dopiero jak nie została radna a gach wypiął
              sie na nią stała sie upokorzona.
              • scoutek Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:18
                ZANIM zaczela sypiac z poslem L byla biedna
                upokarzana byla od pierwszego spotkania
                kubala, nie jestes kobieta (chyba, ze sie myle?), wiec nie wiesz co czula....
                moze znosila do czasu? i nie zniosla dluzej?
                pisalam: staram sie ja zrozumiec i nie oskarzam jej
                • kubala11 Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:20
                  scoutek napisała:

> ZANIM zaczela sypiac z poslem L byla biedna
                  > upokarzana byla od pierwszego spotkania

Tak właśnie było.:)) Na takie argumenty wymiekam i miłego dnia zycze.
                  • scoutek Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:22
                    kubala11 napisał:
                    > Tak właśnie było.:)) Na takie argumenty wymiekam i miłego dnia zycze.

no coz.....
                    rowniez...
                • michal00 Re: Z jej odwagi 07.12.06, 12:27
                  ojojoj, zaraz sie rozplaczemy. :-) taka biedna i nieszczesliwa, gdyby nie forsa
                  od Lyzwy, to by chyba tego wszystkiego nie przezyla. :-) Co ona czula godzac
                  sie od razu jechac do Lyzwy by robic za materac? Tego nie da sie opisac...
    • rydzyk_fizyk Że "dała świadectwo prawdzie" 07.12.06, 11:54
      czy jak to się tam obecnie w nowomowie rewolucji moralnej określa ;)
      • citisus Że "dała" to fakt, tylko kiedyś mówiło się, że d.. 07.12.06, 12:15
        a nie prawdę.

A może to się teraz "prawda" nazywa ???
        • gniewko_syn_ryba Re: Że "dała" to fakt, tylko kiedyś mówiło się, ż 07.12.06, 12:34
          citisus napisał:

> a nie prawdę.
          >
          > A może to się teraz "prawda" nazywa ???

Nie "prawda", a "świadectwo prawdy" !!! ;))))))))) W moich młodzieńczych czasach
          funkcjonowała też nazwa "dowód miłości"... ;)))
          • rydzyk_fizyk Re: Że "dała" to fakt, tylko kiedyś mówiło się, ż 07.12.06, 12:49
            Taaak. "Dowód miłości" to był przebój :)
    • woda.woda Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 11:54

> Hmmmm, zachodzę w głowę z czego to niby mamy być dumni.

Z tego, że odwazyła sie przełamac tabu i mówić o zjawisku (dośc powszechnym)
      wykorzystywania seksualnego kobiet w pracy
      • kubala11 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 11:56
        woda.woda napisała:

>
        > > Hmmmm, zachodzę w głowę z czego to niby mamy być dumni.
        >
        > Z tego, że odwazyła sie przełamac tabu i mówić o zjawisku (dośc powszechnym)
        > wykorzystywania seksualnego kobiet w pracy

Wodę lejesz. Po prostu bydlak kopnał dziwke w dupę a ta sie mści. Żadnej sprawy
        by nie było gdyby dziwka dostała sie do jakiejs Rady i czerpała z niej kasiore.
        • woda.woda Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 11:58
          Po tym, co piszesz, widać, jak boli przełamywanie tabu :)
          • kubala11 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:05
            Jakie tabu? Gdyby powiedziała o tym 5 lat temu gdy miało to miejsce wtedy
            mogłabys ogłosić ja bohaterką.
            • woda.woda Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:06
              Z tego, że odwazyła sie przełamac tabu i mówić o zjawisku (dośc powszechnym)
              wykorzystywania seksualnego kobiet w pracy
              • kubala11 Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:09
                No toż Ci tłumaczę, że przełamałaby to tabu jak to nazywasz gdyby mówiła o tym
                w czasie gdy miało to miejsce, a nie wtedy gdy gach kapnał ja w tyłeczek i
                wyschnęło źródełko kasiorki.
                Proszę nie porównuj setek porządnych molestowanych kobiet do tej ... Anetki bo
                im uwłaczasz.
                • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:11
                  To nie Twoja sprawa, który moment wybrała - to jej wolny wybór.

Ważne, że zaczęła mówić - to pomoże mówic innym kobietom - i niech wszyscy
                  wykorzystujący kobiety zaczną się już dzisiaj bać :)
                  • wujaszek_joe Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:12
                    zgadzam się z tym, że molestowanie nie powinno być bezkarne.
                    tylko ta pani świadomie weszła w ten układ
                    • scoutek Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:14
                      wujaszek_joe napisał:

> zgadzam się z tym, że molestowanie nie powinno być bezkarne.
                      > tylko ta pani świadomie weszła w ten układ

owszem
                      ale taka propozycja ze strony tych facetow nie powinna nigdy pasc
                      • wujaszek_joe Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:15
                        a jeśliby padła ze strony pani?
                    • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:16
                      wujaszek_joe napisał:

> zgadzam się z tym, że molestowanie nie powinno być bezkarne.
                      > tylko ta pani świadomie weszła w ten układ

a Ty myślisz, że inne kobiety, które na to sie godzą robią to bez swiadomości?

Dramat polega na tym, że w tym biednym kraju, gdzie trudno o pracę dla kobiet
                      za godziwe pieniądze, kobiety są przez tę sytuację niejako zmuszane do
                      ulegania. I różnej maści bydlaki to wykorzystują.
                      • ab_extra Woda sugerujesz, że z tymi milionami kobiet, które 07.12.06, 12:20
                        uczciwie pracują za 1200 zł miesięcznie i mniej, nie dając d...y pracodawcy jest
                        coś nie tak? Czy może z moralnością dającej swiadectwo prawdy i skrzywdzonej
                        niewinności Anety K. cos nie jest w porządku?
                        • woda.woda Nie, nic takiego nie sugaruję 07.12.06, 12:21
                          • ab_extra Re: Nie, nic takiego nie sugaruję 07.12.06, 12:24
                            To nie pieprz od rzeczy. Babsko za pomocą d...y usiłowało zrobić karierę. Nie
                            była zwykłym pracownikiem. Była lokalnym politykiem. To co robi teraz, jest
                            kontynuacją tej drogi kariery, którą obrała idąc do łóżka z politykiem.
                  • scoutek Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:13
                    woda.woda napisała:

> To nie Twoja sprawa, który moment wybrała - to jej wolny wybór.
                    >
                    > Ważne, że zaczęła mówić - to pomoże mówic innym kobietom - i niech wszyscy
                    > wykorzystujący kobiety zaczną się już dzisiaj bać :)

TAK!!!!!
                    wlasnie tak
                    • wujaszek_joe Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:14
                      jesteśmy na świetnej drodze do sytuacji, gdy będę wychodził z windy, kiedy
                      jedzie tam sama. bo może mnie oskarżyć. flirtowanie (za zgodą obu stron!)
                      zagrożone będzie więzieniem?
                      • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:18
                        Zakładasz, że wszystkie kobiety to idiotki? :)
                        • wujaszek_joe Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:19
                          a skąd to wysnułaś??
                          • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:20
                            Z tego, że zakładasz, że każda, która będzie jchała z Tobą windą, oskarży Cię
                            omolestowanie :)
                            • wujaszek_joe Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:23
                              nie napisałem że każda, tylko jak trafię na jakąś wredną to ma szanse mnie w ten
                              sposób załątwić. myslałem że jasno się wyraziłem
                              • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:26
                                Trafienie na wrednego człowieka to ryzyko zyciowe :)

Bedę okrutna i powiem tak: mężczyźni muszą zacząć spłacać swój dług za
                                wieloletnie traktowanie kobiet jako swojego "źródła rozkoszy". Mam nadzieję, że
                                dobrze mnie zrozumiesz.
                                • wujaszek_joe Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:28
                                  zatkało mnie.... do tego ma doprowadzić równouprawnienie?
                                  jestem wolnym człowiekiem i nie rozumiem czemu mam odpowiadać za nieswoje
                                  grzechy.
                                  • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:37
                                    wujaszek_joe napisał:

> zatkało mnie....

Przepraszam, nie chciałam :)

do tego ma doprowadzić równouprawnienie?

Poniekąd. Ma prowadzić między innymi do tego, żeby nie traktowac kobiety jako
                                    deksualnej przyjemności dla mężczyzny a traktować akt seksualny jako
                                    przyjemnośc dla obu stron.

> jestem wolnym człowiekiem i nie rozumiem czemu mam odpowiadać za nieswoje
                                    > grzechy.

Jasne, że to nie musi byc akurat Twoja wina. Nelezysz jednak do tej grupy,
                                    która przez wieki wykorzystywała kobiety seksualnie dla zaspokojenia swojej
                                    chcuci. Pisałam, że to okrutne, ale równie okrutne (?) sa gwałty, których
                                    dokonują własnie męzczyźni.

• ab_extra Woda, jest jeszcze druga strona medalu 07.12.06, 12:41
                                      Kobiety też mają władzę, tylko inną. I wiele przedsiębiorczych kobiet w rodzaju
                                      Anety K. również od wieków z tej władzy korzysta. Więc kto tu właściwie bywa
                                      wykorzystywany, co?
                                      • woda.woda Zgadza się 07.12.06, 12:42
                                        ab_extra napisał:

> Kobiety też mają władzę, tylko inną.

Wytłumacz mi więc, dlaczego tak często winą za gwałty obarcza się zgwałconą
                                        kobietę?
                                        • ab_extra Co znaczy "obarcza się"? Kto, sądy? 07.12.06, 12:45

• woda.woda Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 12:45
                                            • wujaszek_joe Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 12:48
                                              co ma do tego opinia publiczna? ona jest np za karą śmierci już w momencie
                                              aresztowania podejrzanego. i co z tego?
                                              sex za awans jest karalny, i dobrze. gwałt też jest karalny. a ty wyskakujesz z
                                              jakąś zbiorową odpowiedzialnością
                                              • woda.woda Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 12:50
                                                wujaszek_joe napisał:

> co ma do tego opinia publiczna?

Uważasz, że opinia publiczna nie ma nic do rzeczy? Molestowane i gwałcone
                                                kobiety własnie dlatego nie ujawniaja tego, aby tej opinii sie nie narazic i
                                                nie nqrazic sie na ostracyzm społeczności, w jakiej zyją - bo własnie ta opinia
                                                publiczna czyni ofiare dziwką.

Dlatego to, że Aneta mówi, jest ważne.
                                                • michal00 Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 12:53
                                                  "bo własnie ta opinia
                                                  >
                                                  > publiczna czyni ofiare dziwką."

:-)) Ty jednak jestes glupsza niz ustawa przewiduje. Lecz sie na nogi.
                                                  • woda.woda Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 12:55
                                                    To, co piszesz, utwieerdza mnie w przekonaniu, że Aneta dobrze robi.
                                                    Bedzie mniej bydlaków
                                                  • wujaszek_joe Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 12:59
                                                    no świetnie robi. zatrudnia się jako materac, jak praca się skonczyła to o boże
                                                    byłam molestowana
                                                  • woda.woda Powtórzę 07.12.06, 13:02
                                                    ulegania. I różnej maści bydlaki to wykorzystują

I na tym skończę
                                                  • ab_extra To w Szwecji, Szwajcarii i GB nie ma już dziwek? 07.12.06, 13:04

• ab_extra Oczywiście, że Aneta robi dobrze... 07.12.06, 12:59
                                                    Każdemu, kto zechce coś w zamian zaproponować :)
                                                  • michal00 Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 13:01
                                                    woda.woda napisała:

> To, co piszesz, utwieerdza mnie w przekonaniu, że Aneta dobrze robi.
                                                    > Bedzie mniej bydlaków

Ciebie nic nie jest w stanie odwiesc od tego przekonania, bo masz klapki na
                                                    oczach i chocby sie jakims cudem okazalo, ze to Aneta zgwalcila Lyzwe, to dalej
                                                    plotlabys po staremu ta sama spiewke, bo tak juz jestes zaprogramowana.
                                                  • woda.woda Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 13:04
                                                    Tu nie chodzi o Anetę. Chodzi o problem, jaki występuje w kraju - problem
                                                    molestowania kobiet.

Dla Ciebie powtórze raz jeszcze:

ulegania. I różnej maści bydlaki to wykorzystują

Aneta jest tylko katalizatorem, który byc może pomoże innym kobietom pozbyć się
                                                    wstydu mówienia o tym.

Mam nadzieję, że zrozumiesz
                                                  • wujaszek_joe Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 13:08
                                                    teraz mnie trochę przekonałaś
                                                    może ten przykład jakiejś pomoże. tylko molestowanej, a nie wykorzystującej sytuację
                                                  • woda.woda Re: Opinia publiczna. Wytłumacz to 07.12.06, 13:09
                                                    wujaszek_joe napisał:

> teraz mnie trochę przekonałaś
                                                    > może ten przykład jakiejś pomoże. tylko molestowanej, a nie wykorzystującej
                                                    syt
                                                    > uację

Bardzo sie cieszę :)
                                                    Dzięki
                                                  • ab_extra To w bogatych krajach nie ma już dziwek? 07.12.06, 13:09
                                                    W Holandii, Szwajcarii, GB, Szwecji tak trudno o pracę dla kobiet?
                                                  • woda.woda A co to ma do rzeczy? 07.12.06, 13:10
                                                  • ab_extra Muszę cię zacytować 07.12.06, 13:11
                                                    "Dramat polega na tym, że w tym biednym kraju, gdzie trudno o pracę dla kobiet
                                                    ulegania. I różnej maści bydlaki to wykorzystują"
                                                  • ab_extra A propos: od jakiej sumy zaczynają się "godne" 07.12.06, 13:12
                                                    pieniądze? :)))
                                                  • woda.woda Od takiej 07.12.06, 13:14
                                                    samej, jakie dla Ciebie są godne
                                                  • ab_extra Bez względu na to, ile zarabiam, 07.12.06, 13:16
                                                    to nie są dość godne mnie pieniądze :)
                                                  • woda.woda Pomyśl przez chwilę 07.12.06, 13:13
                                                    Jeśli jakas kobieta chce zostac prostytutką - zostaje nią: idzie na ulicę,
                                                    ogłasza się w prasie, idzie pracować do agencji. Jaki problem?

Czy jeśli jakas kobieta chce nią zostać, idzie pracowac do biura?
                                                  • ab_extra To dotyczy tez tych wszystkich "sponsorowanych" 07.12.06, 13:17
                                                    studentek i "promowanych" artystek"? :)
                                                  • woda.woda To nie jest odpowiedź na moje pytanie 07.12.06, 13:18
                                                  • ab_extra Dotyczy :) 07.12.06, 13:23
                                                    Nie udawaj głupszej niż jesteś :)
                                                    Aneta K. nie była zwykłym pracownikiem biura, dzięki d...e zaczęła karierę
                                                    lokalnego polityka. Z karierą w polityce nie wyszło, nawet Łyżwiński nie mógł za
                                                    nią wygrać wyborów, więc zaczęła na d...e robić karierę w mediach. Ot i całe
                                                    męczeństwo Anety K. :)
                                                  • wujaszek_joe Re: Pomyśl przez chwilę 07.12.06, 13:18
                                                    jeśli na wstępie wie na czym ma polegać jej praca to jak taką kobietę nazwać?
                                                    ofiarą? to bezrobotny facet jest megaofiarą, bo nawet dupy nie może sprzedać.
                                                    gdzie tu równe szanse? :)
                                                  • ab_extra Właśnie, faceci są dyskryminowani!!!! 07.12.06, 13:19
                                                    Mój szef jest hetero :/
                                                  • woda.woda Zmień pracę :) 07.12.06, 13:21
                                                  • ab_extra To sfeminizowany zawód, faceci są dyskryminowani 07.12.06, 13:29

• woda.woda Re: Pomyśl przez chwilę 07.12.06, 13:20
                                                    to bezrobotny facet jest megaofiarą, bo nawet dupy nie może sprzedać.
                                                    > gdzie tu równe szanse? :)

Jak to nie może? Nie słyszałes o męskich agencjach, o żigolakach, utrzymankach
                                                    itepe? :)
                                            • ab_extra Kto to jest "opinia publiczna"? Nie znam 07.12.06, 12:48

• woda.woda A to juz nie moja wina 07.12.06, 12:51
                                    • kubala11 Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:49
                                      woda.woda napisała:

>
                                      > Poniekąd. Ma prowadzić między innymi do tego, żeby nie traktowac kobiety jako
                                      > deksualnej przyjemności dla mężczyzny a traktować akt seksualny jako
                                      > przyjemnośc dla obu stron.

Woda, aleś dała świadectwo swojemu partnerowi.:)) Dobra rada od życzliwego
                                      kubali11 jest taka: zmień go, bo to trampkarz jest.
                                      • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:51

> Woda, aleś dała świadectwo swojemu partnerowi.:)) Dobra rada od życzliwego
                                        > kubali11 jest taka: zmień go, bo to trampkarz jest.

Twoje prostactwo mnie poraziło :)
                                        • kubala11 Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:55
                                          Trudno, mam nadzieję, że jakoś przetrzymasz to porażenie.:)) Zdrówka Ci zycze.
                                          • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:56
                                            kubala11 napisał:

> Trudno, mam nadzieję, że jakoś przetrzymasz to porażenie.:))

Jasne, bez problemu :)

Zdrówka Ci zycze.

Dzięki, nie narzekam
                                            • kubala11 Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:58
                                              woda.woda napisała:

>
                                              > Zdrówka Ci zycze.
                                              >
                                              > Dzięki, nie narzekam

Mogłabys przynajmniej napisac wzajemnie.:)) Ale wybaczam Ci i śle całuski.:)
                                              • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:59
                                                Oj, przepraszam oczywiście - wzajemnie :)

w końcu nie znam Twojego stanu zdrowia ...
                                                • kubala11 Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 13:02
                                                  woda.woda napisała:

> Oj, przepraszam oczywiście - wzajemnie :)
                                                  >
                                                  > w końcu nie znam Twojego stanu zdrowia ...

Też nie narzekam dzięki Bogu.:))
                                                  • kubala11 Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 13:03
                                                    A propos, całuski tez wzajemnie?:))
                                                  • woda.woda Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 13:06
                                                    oczywiście - i to bez przymusu :)
                                                  • kubala11 Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 13:14
                                                    woda.woda napisała:

> oczywiście - i to bez przymusu :)

Płonie me lico. Oddaję Ci sie do dalszego "molestowania" - równiez bez
                                                    przymusu, a wrecz z miłą chęcią.:))
                                • ab_extra Woda 07.12.06, 12:29
                                  tobie rzeczywiście odbija
                • scoutek Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:12
                  kubala11 napisał:

> No toż Ci tłumaczę, że przełamałaby to tabu jak to nazywasz gdyby mówiła o
                  tym
                  > w czasie gdy miało to miejsce, a nie wtedy gdy gach kapnał ja w tyłeczek i
                  > wyschnęło źródełko kasiorki.
                  > Proszę nie porównuj setek porządnych molestowanych kobiet do tej ... Anetki
                  bo
                  > im uwłaczasz.

po czym rozpoznajesz te "porzadne" od tych "nieporzadnych" molestowanych?
                  za kazdy razem faceci zwalaja wine na kobiete: a to kokietowala, a to
                  zaciagala, a to a tamto... i te chamskie ordynarne zarty....
                  • gniewko_syn_ryba Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:44
                    scoutek napisała:

> po czym rozpoznajesz te "porzadne" od tych "nieporzadnych" molestowanych?

Po reakcji na takie "propozycje" - porządna kobieta odpowiada zdzieleniem buraka
                    w pysk i wbiciem obcasa w stopę, a nieporządna... tak jak Aneta K...
                    • scoutek Re: Tłumaczyłam, jakie 07.12.06, 12:49
                      gniewko_syn_ryba napisał:

> Po reakcji na takie "propozycje" - porządna kobieta odpowiada zdzieleniem
                      burak
                      > a
                      > w pysk i wbiciem obcasa w stopę, a nieporządna... tak jak Aneta K...

mnie sie wydaje, ze porzadnosc tu nie ma nic do rzeczy
                      reakcja zalezy od wielu czynnikow, m. in. od sluzbowej zaleznosci i desperacji
                      na tyle sie znamy na ile nas sprawdzono....
      • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:30
        woda.woda napisała:

>
        > > Hmmmm, zachodzę w głowę z czego to niby mamy być dumni.
        >
        > Z tego, że odwazyła sie przełamac tabu i mówić o zjawisku (dośc powszechnym)

Hmmmm, faktycznie zjawisko dość powszechne, bez tego zjawiska
        ludzkość by wygineła ....
        • scoutek Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:35
          citisus napisał:
          > Hmmmm, faktycznie zjawisko dość powszechne, bez tego zjawiska
          > ludzkość by wygineła ....

dziwne, ze faceci sie smieja z tego, co?
          • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:40
            scoutek napisała:

> citisus napisał:
            > > Hmmmm, faktycznie zjawisko dość powszechne, bez tego zjawiska
            > > ludzkość by wygineła ....
            >
            > dziwne, ze faceci sie smieja z tego, co?
            >

Faceci się śmieją z krótkich nóg.
            Kłamstwa.

• scoutek Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:43
              citisus napisał:
              > Faceci się śmieją z krótkich nóg.
              > Kłamstwa.

przykre jest jeszcze to, ze wy panowie jestescie solidarni
              a kobiety nie potrafia
              co widac w zachowaniu pan: Lyzwinskiej, Hojarskiej, Begerowej i innych - nawet
              na tym forum
              • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:58
                scoutek napisała:

> citisus napisał:
                > > Faceci się śmieją z krótkich nóg.
                > > Kłamstwa.
                >
                > przykre jest jeszcze to, ze wy panowie jestescie solidarni

Owszem nienawidzimy kłamstwa i obłudy. Widzieliście tą kobietę w TVN ?
                Całkowicie niewiarygodna, kręci, odpowiedzi unika. Co wywiad to dodaje
                więcej niestworzonych faktów. Jutro Lepper będzie pedofilem....
                • scoutek Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:08
                  citisus napisał:
                  > Owszem nienawidzimy kłamstwa i obłudy. Widzieliście tą kobietę w TVN ?
                  > Całkowicie niewiarygodna, kręci, odpowiedzi unika. Co wywiad to dodaje
                  > więcej niestworzonych faktów. Jutro Lepper będzie pedofilem....

taaaa
                  zastanow sie zanim zaczniesz gadac w imieniu facetow pokroju Leppera i jego
                  kolegow... chyba, ze to tez twoi koledzy....
                  a jesli o wiarygodnosc pani Anety chodzi to mysle, ze ocena jej przez
                  prokuratora Kaczmarka jako wysoce wiarygodna jest trafna.. moglaby bowiem pani
                  Aneta "migac" sie od odpowiedzi w prokuraturze, bo nie moze byc zmuszana do
                  udzielania odpowiedzi, ktore jej samej moglyby zaszkodzic i za ktore moglaby
                  odpowiadac karnie ... a pani Aneta odpowiada na WSZYSTKIE nawet najbardziej
                  drobiazgowe pytania...
                  • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:31
                    scoutek napisała:

>> taaaa
                    > zastanow sie zanim zaczniesz gadac w imieniu facetow pokroju Leppera i jego
                    > kolegow... chyba, ze to tez twoi koledzy....

Ja nie gadam w imieniu żadnych facetów, ocenę zostawiam prokuratorowi
                    a nie sprzedajnym dziennikarzom. Bo ci wolą bić pianę i zatapiać wybrane
                    obiekty niezależnie od faktów i prawdy.

Tak było z Jankowskim, Cimoszewiczem, teraz z Rokitą itp.

> ... a pani Aneta odpowiada na WSZYSTKIE nawet najbardziej
                    > drobiazgowe pytania...

Tyle, że coraz to nowe fakty ujawnia nie przed prokuratorem a przed kamerami.
                    Tak widać TV na jej pamięć działa ...
    • 3210start Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 11:58
      citisus napisał:

> Tak stwierdziła Kazia Szczuka.
      >
      > Z wyrafinowanego seksu grupowego, z nowatorskiej metody spędzania płodu,
      > czy też może z porażki wyborczej Anety K.
      >
      > Niestety Kazia Sz. tego nie sprecyzowała ...

Może z zaradności. Tyłkiem spłacić mieszkanie w kilka lat to niezły wyczyn.
      • wujaszek_joe Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:08
        inaczej musiałaby być np sprzątaczką a to poniżające.
        szczuce odbiło
        • karbat Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:13
          takich przypadkow jak Aneta K sa w Polsce tylko tysiace

• ab_extra Wszystkie zaradne kobiety dumne z Anety K.! 07.12.06, 12:12

• citisus Aneta K. wzieła "sprawę" w swoje ręce ...:-)) n/tx 07.12.06, 12:33
    • loppe Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:15
      myślałem że Kazimiera Szczuka jest bardziej z awangardy postępu niż z "całej
      Polski" he he
    • reakcjonista1 Moze z nowatorskich metod "usuwania ciąży"? 07.12.06, 12:15
      będzie Nobel dla działaczy Samejbrony.
      • karbat Re: Moze z nowatorskich metod "usuwania ciąży"? 07.12.06, 12:22
        takich kobiet jaAnetaK sa w Polsce nie tysiace ,sa dziesiatki tysiecy

ile kobiet w Polsce MUSI siedzeic przy zlobach i miec z nimi sex bo nie maja
        dokad isc
    • asienka32 Re: Cała żeńska Polska teraz będzie: 07.12.06, 12:21
      a/ nastawiać tyłek w celu rozwoju kariery zawodowej
      czy
      b/ pretendować do medialnej gwiazdy na podstawie oskarżenia o molestowanie
      dowolnej osoby publicznej
      ???

Wybaczcie, ale pani Krawczyk niewiele ma wspólnego z ofiarą molestowania. Cała
      ta historia i otoczka medialna z opowiadaniem o szczegółach higieny
      Łyżwińskiego, końskich zastrzykach z oksytocyną i posądzaniu po kilku latach o
      ojcostwo wywołuje u mnie pawia i przerażenie tym, jakie kobiety potrafią być
      prymitywne.
      Do tego Szczuka wyskakuje z takim komentarzem. Nawet prof. Środa powściągliwie
      się wczoraj o pani K. wypowiadała.
      Owszem, jest w Polsce problem molestowania w pracy, ale osoby typu pań Kazi i
      Anetki szkodzą kobietom w walce o godność.

O Łyżwińskim się nie wypowiadam, ale tutaj raczej wszyscy w ocenie są zgodni.
    • ab_extra Nie wyszło w polityce, będzie kariera w mediach 07.12.06, 12:28
      To, co robi Aneta K. teraz, to prosta kontynuacja tej drogi kariery, którą
      obrała idąc (rzekomo, dowodów nie mamy) do łóżka z Łyżwińskim.
    • joannabarska Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:30
      Każdy medal ma dwie strony. Ja z oceną Anety K. jednak bym poczekała,aczkolwiek
      sprawa jest zawiła.W Interiach przeczytałam, że córeczka p.Anety to kubek w
      kubek Łyzwiński...
      • kali301 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:42
        Zobacz i porównaj:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3776514.html?i=0
        Prawdziwa cnota ch... się nie boi. Zuzanna
      • asienka32 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:43
        joannabarska napisała:

> Każdy medal ma dwie strony. Ja z oceną Anety K. jednak bym
        poczekała,aczkolwiek
        >
        > sprawa jest zawiła.W Interiach przeczytałam, że córeczka p.Anety to kubek w
        > kubek Łyzwiński...

To zależy od tego czy oceniamy prawdomówność tej pani czy jej rolę w całej
        sprawie.
        Co do pierwszego - pewnie wiele jest prawdy w tym co mówi, chociaż zapewne
        podkoloryzowanej.
        Co do drugiego - w naturalny sposób kobieta powinna wesprzeć inną kobietę w
        dochodzeniu roszczeń od ojca dziecka. Pytanie tylko czy miejscem na to sa media
        czy sąd. Tak samo nalezy wspierać ofiary molestowania, tylko gdzie jest granica
        między molestowaniem /ofiara/, celowym robieniem kariery przez
        łóżko /wyrachowana/ a celowym robieniem kariery przez łóżko i jednoczesnym
        kreowaniu się na ofiarę jeśli coś nie wyjdzie /cynizm/.
        • jack20 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:50
          Odpowiesz sobie na to pytanie gdy twoja corka zostanie wyrzucona kilkax z
          pracy...gdyz nie chciala dac d..., lub grozono, ze jesli nie da, to jej meza
          wyrzuc z pracy.
    • jack20 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:36
      Odrzucajac morale tej pani, wydaje mi sie, ze zostal podniesiony problem
      molestowania kobiet w miejscu pracy. Problem ukrywany, wstydliwy ale istotny.
      Poza tym zostalo odslonione morale tych zasr.. gleboko wierzacych hipkrytow z SO
      • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:38
        jack20 napisał:

> Odrzucajac morale tej pani, wydaje mi sie, ze zostal podniesiony problem
        > molestowania kobiet w miejscu pracy.

Wydaje mi się, że raczej nie molestowanie a załatwianie spraw za dawanie d....
        • jack20 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:45
          tzn jak to rozumiesz? Widze to inaczej.
          Gdyby ta pani chciala pracowac w zawodzie prostytutku czynila by to bez
          problemu.
          Szukala jednak pracy w zawodzie, i znalazla, i placila taka cene jakiej od niej
          zadano. Wykazala odwage ten stan rzeczy ujawnic, choc tez za to cene zaplaci,
          gdxz przez wielu glebokowierzacych obludnikow nazywana jest q.. i swinia
          • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:52
            jack20 napisał:

> Gdyby ta pani chciala pracowac w zawodzie prostytutku czynila by to bez
            > problemu.
            >Szukala jednak pracy w zawodzie,i znalazla,

Taaaaa, a ona z zawodu ..... krawcowa
            No i skroiła niezły surdut ....
            :-)))))))))))

> i placila taka cene jakiej od niej zadano.

Hmmmm, w pracy to się raczej zarabia niż płaci. Jeśli takie "usłgi"
            (w co oczywiście nie wierzę) były jej przedstawione i ona je zaakceptowała
            to o co teraz chodzi ?

• jack20 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:54
              czlowieku, o powszechnie wystepujacy PROBLEM w tym gownianym kraju
              • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:00
                jack20 napisał:

> czlowieku, o powszechnie wystepujacy PROBLEM w tym gownianym kraju

Może dla ciebie to jest "gówniany kraj"
                Dla mnie to jest ojczyzna ..

• jack20 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:05
                  Niemcy nazistowskie tez np. byly ojczyzna niemcow, ale kraj byl gowniany
                  • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:08
                    Niech się Niemcy matwią o Niemcy.
                    Dla mnie Polska jest najważniejsza.

PS.
                    Niemcy nie były gó..anym krajem,
                    co najwyżej miały gó..any reżim
                    • jack20 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:13
                      Jest ci raz powiem, ze kraj w ktorym dzieja sie takie rzeczy wsrod politykow
                      jest krajem gownianym.

• citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:16
                        W KAŻDYM kraju polityka jest brudna.
                        Mało wiesz ...
                        • jack20 Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:20
                          ale takej skali nigdzie nie osiagnieto, ba nawet sie nie zblizono
                          • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 13:52
                            jack20 napisał:

> ale takej skali nigdzie nie osiagnieto, ba nawet sie nie zblizono

Mało wiesz, poczytaj sobie.
                            Polska to pikuś ...

Tyle, że tam media nie szczekają tak jak te w Polsce.
                            Głównie te polskojęzyczne.
      • karbat Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 12:40
        ;)
        a ile kobiet jest molestowanych na co dzien ( dziesiatki tysiecy w
        katolandzie )
        w domach przez swych zlobow ,one naprawde nie maja dokad pojsc
      • kali301 Cała Polska jest dumna z Anety K. Zdelegalizować 07.12.06, 12:48
        Zdelegalizować Samoobronę!!!
        W PO są porządni impotenci, tórzy nie biją swoich kochanków. "Agentki
        towarzyskie"! Wytoczcie procesy swoim klientom o odszkodowania moralne.

Prawdziwa cnota starców się nie boi.
        Zuzanna
    • andrzejg chyba jest dumna z 07.12.06, 13:12
      przyznania sie
      Nie każda tak potrafi

• citisus Re: chyba jest dumna z 07.12.06, 13:15
        andrzejg napisał:

> przyznania sie
        > Nie każda tak potrafi

Każda tak potrafi.
        Tylko z reguły z własnym mężem ....
        • andrzejg Re: chyba jest dumna z 07.12.06, 13:18
          citisus napisał:

>
          > Każda tak potrafi.
          > Tylko z reguły z własnym mężem ....

Ale te z tych spoza reguły nie każda tak potrafi

A.
          • citisus Re: chyba jest dumna z 07.12.06, 13:51
            andrzejg napisał:

> citisus napisał:
            > > Każda tak potrafi.
            > > Tylko z reguły z własnym mężem ....
            >
            > Ale te z tych spoza reguły nie każda tak potrafi

Bo dla większości są to sprawy intymne, i nie obnoszą się publicznie (i za
            pieniądze) ze swoim kurestwem.
    • nurni Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 15:31
      citisus napisał:

Wyksztalciuchy maja swoje igrzyska.
      Niewatpliwie tematem nr 1 tzw "inteligencji pracujacej" byly informacje dziennikarzy (tez przez duze "K") o tym ze Lepper moze byc impotentem.

"Inteligencja pracujaca" ma swoje swieto.
      • citisus Re: Cała Polska jest dumna z Anety K. 07.12.06, 21:16
        nurni napisał:
        > "Inteligencja pracujaca" ma swoje swieto.

I ta pracująca i ta niepracująca,
        wszyscy lubią robotę przy której się nie kurzy ....
    • antithesis moze Szczuka sie identyfikuje z Aneta K 07.12.06, 15:35
      ja na pewno nie. Dla mnie ona jest rownie wstretna jak Lyzwa czy Lepper. Zwykla
      prostytutka, ktora sprzedawala sie a teraz szantazuje swoich klientow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka