mmikki 07.12.06, 11:50 Księga Wyjścia, mojżeszowa Księga Wejść, sejmowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 D. Hojarska: jestem od 5 lat posłem i nikt mnie 07.12.06, 11:56 do tej pory nie molestował. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: D. Hojarska: jestem od 5 lat posłem i nikt mn 07.12.06, 12:01 asienka32 napisała: > do tej pory nie molestował. W sumie się nie dziwie:P albo łże jak bura suka Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: D. Hojarska: jestem od 5 lat posłem i nikt mn 07.12.06, 12:07 francois.jenois napisał: > asienka32 napisała: > > > do tej pory nie molestował. > > W sumie się nie dziwie:P albo łże jak bura suka Tu akurat jak rzadko kiedy jest wiarygodna :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Dyskryminacja w SO :) 07.12.06, 12:12 Stary dowcip: Babcia z wnuczkiem jadą w pociągu. Do przedziału wpada facet z nożem w ręce i krzyczy "Zgwałcę wszystkich". Wnuczek: tylko nie moją babcię Babcia: bez wyjątków, bez wyjątków Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dyskryminacja w SO :) 07.12.06, 12:24 rydzyk_fizyk napisał: > Stary dowcip: > > Babcia z wnuczkiem jadą w pociągu. Do przedziału wpada facet z nożem w ręce i > krzyczy "Zgwałcę wszystkich". > > Wnuczek: tylko nie moją babcię > Babcia: bez wyjątków, bez wyjątków podobny: Wchodzi do baru staruszka z papugą na ramieniu i mówi: kto zgadnie co to za zwierzę - może spędzić ze mną upojną noc. Wstaje jakiś pijak i bełkocz: To krokodyl. A staruszka na to: No, myślę, że możemy uznać. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Dyskryminacja w SO :) 07.12.06, 12:28 A tak na poważniej to warto się zastanowić jak załatwił sobie prace kierowca Hojarskiej. Danka w co wierze nie była tfu seksualnie-napastowana, ale kierowca przez Danke? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Hity grudnia, cd. 08.12.06, 12:02 Lem: Pamiętnik znaleziony w wannie Kaczmarek: Ksiega wejść znaleziona w prokuraturze Odpowiedz Link Zgłoś