Dodaj do ulubionych

Reakcja Anety Krawczyk

11.12.06, 07:38
Reporter Rzepy był przy tym obecny:
"W sobotę, w chwili gdy nadeszła wiadomość o wynikach badań genetycznych
posła Stanisława Łyżwińskiego, rozmawialiśmy z Anetą Krawczyk w jej
mieszkaniu w Radomsku. O 18. dzwoni telefon. - Nie jest ojcem... To
niemożliwe, to jest niemożliwe, żebym się pomyliła - szepcze do słuchawki
Aneta Krawczyk, kiedy z nieoficjalną informacją o wynikach badań dzwoni do
niej adwokat Agata Kalińska-Moc. - Od samego początku wiedziałam i on
wiedział, że Weronika jest jego dzieckiem. Co ja teraz zrobię, co ja
zrobię... Odwołam się... Napiszę do Strasburga, przecież to jego dziecko."

W takich momentach raczej się nie zgrywa. Dlatego warto by się upewnić
odnośnie wyników tych badań. Jakoś nie mam zaufania do tej obecnie rzadzącej
ekipy, nawet całkiem nie mam.
Obserwuj wątek
    • sawa.com Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 08:57
      haen1950 napisał:

> Reporter Rzepy był przy tym obecny:
      > "W sobotę, w chwili gdy nadeszła wiadomość o wynikach badań genetycznych
      > posła Stanisława Łyżwińskiego, rozmawialiśmy z Anetą Krawczyk w jej
      > mieszkaniu w Radomsku. O 18. dzwoni telefon. - Nie jest ojcem... To
      > niemożliwe, to jest niemożliwe, żebym się pomyliła - szepcze do słuchawki
      > Aneta Krawczyk, kiedy z nieoficjalną informacją o wynikach badań dzwoni do
      > niej adwokat Agata Kalińska-Moc. - Od samego początku wiedziałam i on
      > wiedział, że Weronika jest jego dzieckiem. Co ja teraz zrobię, co ja
      > zrobię... Odwołam się... Napiszę do Strasburga, przecież to jego dziecko."
      >
      > W takich momentach raczej się nie zgrywa. Dlatego warto by się upewnić
      > odnośnie wyników tych badań. Jakoś nie mam zaufania do tej obecnie rzadzącej
      > ekipy, nawet całkiem nie mam.

Ja też nie mam zaufania do tych wyników. Czekam na wyniki oficjalne z pełną
      informacja czy badania przeprowadzone zostały przez dwa niezależne zespoły, i
      kto był w tych zespołach. Kto przeprowadzał badania?
      • haen1950 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:17
        Myślę, że ci, którzy Anecie uwierzyli powinni sprawdzić te wyniki niezależnie.
        O materiał genetyczny nietrudno, włos, serwetka, obśliniony kieliszek. Nawet
        nie chce mi się myśleć o tym, co by było, gdyby premier Rządu RP nakazał
        sfałszować wyniki badań.
        • francois.jenois Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:22
          Tym razem chyba przesadzasz Heniu. Kaczorowi raczej na ręke byłoby uwalenie
          Stacha, i jak kropla rozsadzająca skałe, tak Kaczor pomalutku przejmie resztki z
          buraczanej partii.
          Skłonny natomiast jestem przychylić się do wersji jakoby to właśnie Kaczory
          stały za cała aferą.
          • francuskilacznik Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:31
            Cos Ci sie juz z emocji pokrecilo. Kaczynscy za posrednictwem GW mieliby
            dokonywac zamachu na samych siebie ? Tego jeszcze nie grali:))))
            • francois.jenois Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:34
              A gdzie Ty tu widzisz jakikolwiek cios w Kaczory?
          • haen1950 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:45
            francois.jenois napisał:

> Tym razem chyba przesadzasz Heniu. Kaczorowi raczej na ręke byłoby uwalenie
            > Stacha, i jak kropla rozsadzająca skałe, tak Kaczor pomalutku przejmie
            resztki z buraczanej partii.
            > Skłonny natomiast jestem przychylić się do wersji jakoby to właśnie Kaczory
            > stały za cała aferą.

Sprawa jest skomplikowana, raczej wydaje mi się za słuszne rozdzielić te afery.
            Pierwszą usłużny Dziennik Karnowskich wywołał niewatpliwie na zlecenie rządowe.
            To ten Giertych i jego swastyki. Cel był jasny - z Giertychem nie odzyskamy
            poparcia nawet tej prymitywnej inteligencji, rozbić sojusz jego z Jędrusiem, w
            dalszym planie spacyfikować Samoobronę. To sie trzyma sposobu myślenia kaczorka.
            Ale ten sex incydent wypłynął nie kontrolowany, poważnie zagroził całości
            koalicji, o schedę po Lepperze zaczęli walczyć inni (ten poseł Budner) i Jaruś
            musiał rakiem ze swoich planów wycofać się. Jego armia po przegranych wyborach
            też nie stanowi monolitu, stado baranów poczuło zapach rzeźni. Jakby się
            uważnie przyjrzeć, to widzę następną klęskę wodza. Taka ta polityka dzisiaj.
        • t_o_l_a haen to chory psychicznie człowiek 11.12.06, 13:31
          gdyby premier Rządu RP nakazał
          > sfałszować wyniki badań.

No i prosze bardzo co to wg was jest przypadkowe gadanie czy celowe obliczone
          na rozwalenie obecnego rzadu działanie. Zaraz pół Polski bedzie pierd.lić ze
          Kaczyński sfałszował wynizki.

TY HAEN masz g.ówn.a zamiast mózgu. Warcholstwo to twoja specjalność.
          Wichrzycielstwo. Papranie gównem wszystkich co ci nie leżą.

Co nie wyszło na Twoje. napisales w Wybiórczej, ze Łyzwa jest ojcem a wyszło
          inaczej. Swiat ma być taki jak ty sobie wymyslisz a nie taki jaki jest.

Jestes OBLESNA KREATURĄ

Przylepianie etykiet to Twoja specjalność. Co za pokrętne działanie. Nie mogę
          uwierzyć, ze są ludzie zdolni do robienia takich świństw.

Myśle, ze sam już nie wiesz gdzie prawda i rzeczywistość a gzdie Twój urojony
          świat.
    • loppe Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:25
      no niech może ktoś z was podpowie tej pani że nie musi do Strasburga, że tvn
      albo wyboracza chętnie zrobią test DNA dla niej
    • artsg Pani Aneta ma jescze dwoje innych dzieci 11.12.06, 09:28
      Więc świat wielkiej polityki przed nią i GW stoi jeszcze otworem.
    • hymen Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:33
      haen1950 napisał:

> Reporter Rzepy był przy tym obecny:
      > "W sobotę, w chwili gdy nadeszła wiadomość o wynikach badań genetycznych
      > posła Stanisława Łyżwińskiego, rozmawialiśmy z Anetą Krawczyk w jej
      > mieszkaniu w Radomsku. O 18. dzwoni telefon. - Nie jest ojcem... To
      > niemożliwe, to jest niemożliwe, żebym się pomyliła - szepcze do słuchawki
      > Aneta Krawczyk, kiedy z nieoficjalną informacją o wynikach badań dzwoni do
      > niej adwokat Agata Kalińska-Moc. - Od samego początku wiedziałam i on
      > wiedział, że Weronika jest jego dzieckiem. Co ja teraz zrobię, co ja
      > zrobię... Odwołam się... Napiszę do Strasburga, przecież to jego dziecko."
      >
      > W takich momentach raczej się nie zgrywa. Dlatego warto by się upewnić
      > odnośnie wyników tych badań. Jakoś nie mam zaufania do tej obecnie rzadzącej
      > ekipy, nawet całkiem nie mam.

Rozumiem niechęć do poliyków, ale na jakiej podstawie oskarżasz labolatorium?
      • loppe Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:36
        Rozumiem niechęć do poliyków, ale na jakiej podstawie oskarżasz labolatorium?

Debata staje się niemożliwa, negowane są nawet najprostsze fakty.
      • haen1950 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 09:58
        Dlaczego całe laboratorium? Jeden człowiek, który ma dostęp do próbek i może
        zamienić fiolki. Cała afera Jelfy na jednej próbce stanęła, już nikt nie
        pamięta. Konferencja Kaczora, Kaczmarka i Leppera to nie jest standard
        demokracji, raczej mafii, tam zapadają ustalenia wiążące.
        Ja nie kwestionuję wyników badań, ale uwazam, że potwierdzenie ze wzgledu na
        ograniczone zaufanie do tych ludzi, jest wskazane. Czy ktoś jeszcze wierzy
        Kaczyńskim w tym kraju? Oprócz moherowych przygłupów, oczywiście.
        • hymen Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 10:03
          haen1950 napisał:

> Dlaczego całe laboratorium? Jeden człowiek, który ma dostęp do próbek i może
          > zamienić fiolki. Cała afera Jelfy na jednej próbce stanęła, już nikt nie
          > pamięta. Konferencja Kaczora, Kaczmarka i Leppera to nie jest standard
          > demokracji, raczej mafii, tam zapadają ustalenia wiążące.
          > Ja nie kwestionuję wyników badań, ale uwazam, że potwierdzenie ze wzgledu na
          > ograniczone zaufanie do tych ludzi, jest wskazane. Czy ktoś jeszcze wierzy
          > Kaczyńskim w tym kraju? Oprócz moherowych przygłupów, oczywiście.

Jeden człowiek w tym przypadku oznacza podważanie wiarygodności całego
          labolatorium. Ponadto właśnie kwestionujesz wyniki badań, więc twierdzenie, że
          nie kwstionujesz jest kuriozalne.
          • loppe Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 10:09
            oczywiście

z braku innej wiedzy wolno zakładać że tak poważne badania jak te o ustalenie
            ojcowstwa wykonywane są nie mniej profesjonalnie niż badania antydopingowe w
            sporcie, a więc próbka jest dzielona i przeprowadzane są dwa testy (a więc nie
            jeden człowiek decyduje) i dopiero jednakość wyników dwóch testów oznacza
            osiągnięcie rezultatu badania - do wiadomości zainteresowanych
          • haen1950 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 10:14
            Jeżeli te badanie jest na 99,999% to co komu zależy, żeby je sprawdzić
            ponownie. To ok 1000 zł i wtedy pewność wyniesie 99,99999999999999%
            • hymen Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 11:14
              Sama procedura sprawdzania DNA ma w sobie elementy weryfikacji. Jeżeli, ktoś ma
              wątpliwości, np prokurator czy pełnomocnik pani Anety, może wystąpić z
              wnioskiem o ponowne przebadanie. Ty poddajesz w wątpliwość wyniki badań bez
              żadnych uzasadnionych motywów. Zwyczajnie, Aneta Ci się podoba.
        • kubala11 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 12:55
          haen1950 napisał:

> Dlaczego całe laboratorium? Jeden człowiek, który ma dostęp do próbek i może
          > zamienić fiolki. Cała afera Jelfy na jednej próbce stanęła, już nikt nie
          > pamięta. Konferencja Kaczora, Kaczmarka i Leppera to nie jest standard
          > demokracji, raczej mafii, tam zapadają ustalenia wiążące.
          > Ja nie kwestionuję wyników badań, ale uwazam, że potwierdzenie ze wzgledu na
          > ograniczone zaufanie do tych ludzi, jest wskazane. Czy ktoś jeszcze wierzy
          > Kaczyńskim w tym kraju? Oprócz moherowych przygłupów, oczywiście.

Heniek, nie róbże z siebie głupka. Chyba zdajesz sobie sprawę, że Łyżwiński
          będzie robił jeszcze jakies badania, poci sie (z potu chyba tez można zbadać),
          strzyże włosy (tez chyba mozna)i wie równiez doskonale ile by dała np. wyborcza
          za przyłapanie na przekręie... . Nie wpadaj w paranoje.
    • leszab Adwokat Anety K. na krok nie odstępowała próbki. 11.12.06, 09:50
      Adwokat Anety K. na krok nie odstępowała próbki.
      Tak podało któreś z mediów
      • cics Re: Adwokat Anety K. na krok nie odstępowała prób 11.12.06, 12:54
        leszab napisał:

> Adwokat Anety K. na krok nie odstępowała próbki.

Której próbki - dziecka czy domniemanego ojca ?
        Co prawda nie wierzę w podmianę,ale gdyby miało do niej dojść, to
        najskuteczniejsze byłoby podmienienie próbki dziecka. Każda potencjalna
        weryfikacja miałaby wtedy wynik negatywny.
    • banfield POraża mnie głupota POkrętów 11.12.06, 10:04
      -
    • gauche Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 10:07
      rozkwitam po ojcowskim doryku Lidera
      www.rzeczpospolita.pl/teksty/pierwsza_strona_061209/pierwsza_strona_a_1-1.F.jpg
    • bush_w_wodzie reakcja jak reakcja 11.12.06, 10:24
      nie sadze zeby laboratorium czy politycy mieli uczestniczyc w tak grubym
      oszustwie - ktore przeciez mozna w banalny sposob obnazyc. jest mnostwo innych
      bardziej prawdopodobnych scenariuszy wyjasnienia tej sprawy

tak czy inaczej nie sadze zeby sprawa molestowania w so byla deta. pytanie tylko
      czy zmiecie tez leppera. przypuszczam ze do tego nie dojdzie ale bedzie wisiala
      nad nim przez wystarczajaco dlugi czas zeby przeszedl budzet szef nbp z nadania
      pis i ujawnienie raportu o wsi
      • haen1950 Re: reakcja jak reakcja 11.12.06, 10:39
        Ja też tak sądzę. Ale biorę dużą tolerancję na głupotę tej decyzyjnej kadry.
        Doskonale manipulują na bieżąco, bez wyobraźni. Jest też w tym wszystkim
        element paniki. To naprawdę są ograniczeni umysłowo i bez morale, tego
        podstawowego, osobnicy.
    • jack20 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 11:05
      Wynik testu i pewnosc lyzwy przed testem jest chyba zaskoczeniem dla wszystkich
      Ta Anetka miala do dyspozycji adwokatow, znala konsekwencje wynikajace dla
      siebie ze skladania falszywych zarzutow. Trzeba byc totalnym idiota by tak
      osmieszyc sie i podwazyc swoja wiarygodnosc przed narodem.
      Zwlaszcza, ze informacja ta aneta zlozyla ...po artykule i przed tv widownia.
      Jak traktowac informacje Faktu o "rzekomym" podobienstwie dziecka do lyzwy?
      Czeski film.
      Jasne, ze gw i rzadzaca koalicja to wrogowie smiertelni.
      Ale w gw tez idioci nie siedza (o Fakcie mozna miec rozne zdanie, bo to
      brukowiec) i znaja konsekwencje stracenia wiarygodnosci gazety
      • haen1950 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 11:40
        Ja też sądzę, że kaczor z Lepperem wiedzą, że zadarli z nie byle kim. Trzeba
        sobie spokojnie poczekać, dzisiaj tatusie mnożą się jak króliki.
        • karbat Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 12:03
          w czym problem wyslac probe do Holandii ,Niemiec ,po krotkim czasie ma sie
          warygodne wyniki i po spekulacjach .
          • ewa9823 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 12:46
            mitomanka chcąca posady ministerialnej wierząca, że myślenie życzeniowe jest
            rzeczywistością
            • haen1950 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 12:49
              ewa9823 napisała:

> mitomanka chcąca posady ministerialnej wierząca, że myślenie życzeniowe jest
              > rzeczywistością

Nikt nie twierdzi, że to zgwałcony kopciuszek. Ale wielu żałuje dzisiaj, że tej
              posady jej nie znaleźli. To drobiazg dla tej menażerii.
              • ewa9823 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 13:17
                myślę, że dla nas lepiej, że nie znaleźli jej tej pracy w ministerstwie - a
                swoją drogą to ciekawe jak to jest w urzędach polskich
                • haen1950 Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 13:23
                  Nie w polskich, a w pisowskich. Mogę ci napisać, jak w warszawskich. Stało się
                  tak, że wszystkie pisiorki same się wyniosły i nikt nic nie zauważył, ale
                  wszyscy odetchnęli z ulgą. Po prostu nic nie robili, tylko psuli atmosferę. Za
                  ciężkią forsę.
            • joannabarska Re: Reakcja Anety Krawczyk 11.12.06, 12:52
              Wymiany fiolek z krwią przy badaniach na zawartosc alkoholu w niej (jest czy
              nie ma?) są znane. Niczego nie sugeruję,ale tez niczego nie mozna wykluczyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka