lekarzpsychiczny 11.12.06, 22:18 Bardzo dobra propagandowa robota. Wedle starych sprawdzonych wzorców. A jednocześnie nawet nowoczesna formuła. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.zegarek Re: Szkło kontaktowe 11.12.06, 23:09 Osobiście dziwi mnie udział w tym programie Krzysztofa Daukszewicza. Zawsze myślałem, że potrafi z humorem ale i obiektywnie ocenić to co wokół nas się dzieje. Ale widzę, że się myliłem. Widać, że chyba kasy brakuje i Pan Krzysiu uprawia chałturę. Pewnie dawno nie rozmawiał z Panem Hrabią ! Wróciłby do równowagi i nie opowiadał głupot ! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Szkło kontaktowe 11.12.06, 23:18 Niuniuś nie denerwuj się bo ci żyłka pęknie. Albo coś sensownie napisz, albo przestań skakać po wszystkich wątkach i zostawiać brudne ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Szkło kontaktowe 11.12.06, 23:29 Te argumenty mnie poraziły.A Daukszewicz cham jeden ma własne zdanie,odmienne od oficjalnej linii PiS,toż to zgroza!!!Nie stawiaj sie w roli Hrabiego bo tenże może kazać cię wyprowadzić za gumno i wybatożyć za takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Szkło kontaktowe 11.12.06, 23:35 Mnie poraża linia Daukszewicza. Oczywiście zgodna a jakże z jedyną prawdą szkiełka. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Szkło kontaktowe 12.12.06, 11:52 marek.zegarek napisał: > Mnie poraża linia Daukszewicza. Oczywiście zgodna a jakże z jedyną prawdą szkie > łka. Nie wiesz o tym, że Daukszewicz od kilku lat publikuje swoje felietony w "Przeglądzie"? W redakcji ma tam kumpli typu Toeplitz czy (co prawda rzadziej) Passent. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Szkło kontaktowe 11.12.06, 23:31 lekarzpsychiczny napisał: > Bardzo dobra propagandowa robota. Wedle starych sprawdzonych wzorców. A > jednocześnie nawet nowoczesna formuła. Brawo! Moglbys podać te stare sprawdzone wzorce ? Po co ci ta audycja, pzrecież mozesz ogladać bliskie ci i spontaniczne "Rozmowy niedokoczone". Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Szkło kontaktowe 11.12.06, 23:34 "Szkło kontaktowe" to najlepszy w telewizjach polskich program tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szkło kontaktowe 11.12.06, 23:35 wikul napisał: > Moglbys podać te stare sprawdzone wzorce ? > Po co ci ta audycja, pzrecież mozesz ogladać bliskie ci i spontaniczne "Rozmo > wy niedokoczone". Albo superhiperobiektywne Warto rozmawiać. ;)))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzpsychiczny Re: Szkło kontaktowe 12.12.06, 01:35 Nie lubie nachalnej propagandy. Niezależnie od jej zabarwienia. Więc daruje sobie Szkło, Rozmowy i inne takie. Zdarza mi się czasami oglądać Szkło przypadkiem, nawet śmieszne to to nie jest i cholernie drętwe. Z Rozmów Niedokończonych to się przynajmniej pośmiać można, czasami pod tym względem bywają dobre. > > Moglbys podać te stare sprawdzone wzorce ? W skrócie jedna stała odgórnie ustalona linia plus "spontaniczny" głos ludu. Poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Szkło kontaktowe 12.12.06, 11:39 Szkło - super,rozmowy niedonczone - kłamstwo na kłamstwie, nigdy nie prostowane przez prowadzącego, bo linia opózniająca pozwala te niby rozmowy na zywo kontrolowowac w Radiu Maryja. Nie zauwazycieliscie ciąglego: "Prosze sciszyc głosnik radiowy"? Kilka razy ktos mowił, ze w radiu akurat leci cos innego... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: rozmowy niedokonczone 22.02.07, 22:00 No zaraz - to jeszcze ich nie dokończyli ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Szkło kontaktowe 12.12.06, 11:53 wikul napisał: > lekarzpsychiczny napisał: > > > Bardzo dobra propagandowa robota. Wedle starych sprawdzonych wzorców. A > > jednocześnie nawet nowoczesna formuła. Brawo! > > > Moglbys podać te stare sprawdzone wzorce ? Niektórzy pamiętają jeszcze audycje "tu jedynka" w I PR albo konferencje prasowe Urbana. Ten sam styl, to szmo plucie i głupkowate, drętwe dowcipy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: mozesz ogladać "Rozmowy niedokoczone" 22.02.07, 20:55 Dla niedouczonych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Szkło kontaktowe 12.12.06, 11:55 Jednak red.dyr.ojciec ma więcej charyzmy, luzu, talentu i autentyczności od swoich konkurentów ze Szkła Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Szkło kontaktowe 12.12.06, 13:37 ooo!btalentu to on ma szczegolnie duzo do wyciagania pieniedzy. Najwiekszy cynik wsrod cynikow, oczywicie ojciec dyrektor, co tam biedne szkielko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: talentu to on ma szczegolnie duzo 22.02.07, 20:59 A najbardziej autentyczny był wtedy, gdy zmartwił się wysoką ceną helikoptera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 szkło - 22.02.07, 21:05 powinno dawno już się rozbić, pewnie ku wielkiemu żalowi wykształciuchów......... Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona "500" Szkło kontaktowe ..Yes! Yes! Yes! ;P n/t 22.02.07, 21:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57845546 Odpowiedz Link Zgłoś