bio.mum 15.12.06, 19:25 *wpisujcie się - Nie mój Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bio.mum Nieprawda 15.12.06, 19:32 alistair-p napisał: Nie daj sobie tgo wmówić to nie prezydent tylko żałośny bulgotek. Nie musisz go akceptować, nie mozesz dokonywać zamachu stanu - a to różnica Prezydentem Polski jest bulgocący cham i buc. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to jest prezydent swojego brata 15.12.06, 20:35 kronopio77 napisał: prezydent niedzielnych obiadków na zoliborzu Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: to jest prezydent swojego brata 15.12.06, 20:59 skąd w każdą niedzielę rozchodza się dźwięki siorbania i chlupania... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to jest prezydent swojego brata 15.12.06, 21:07 kronopio77 napisał: > skąd w każdą niedzielę rozchodza się dźwięki siorbania i chlupania... siorbanie, chlupanie i bełkot- zostań prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: to jest prezydent swojego brata 16.12.06, 10:40 bąki puszczane są poterm natomiast przed kamerami i mikrofonami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: to jest prezydent swojego brata 16.12.06, 10:45 bio.mum napisała: > kronopio77 napisał: > > prezydent niedzielnych obiadków na zoliborzu > chyba "obiatków" chciałaś napisać...... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm LK to osobnik sprawujący urząd Prezydenta RP 15.12.06, 23:13 nie jest natomiast moim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: LK to osobnik sprawujący urząd Prezydenta RP 15.12.06, 23:16 Moim tez nie.Irasiad tez go olal. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Frau 15.12.06, 19:30 skoro Twój premier to i Twój prezydent? Mamy różne upodobania. Jakby mnie taki bulgoczący karzeł nazwał małpą na pewno nie jęczałabym z rozkoszy. A Wy dziewczynki - zwolenniczki Bulgotka? Jak się z tym czujecie? frau, asieńka? hmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Frau 15.12.06, 19:36 rodzynka.sardynka napisała: > > Ja jestem zachwycona myśle, że wątpie..i myslę sobie - że prowokacje są wskazane, ale nie zawsze..rozumiesz? > > Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Frau 15.12.06, 19:42 Ja to odebrałam jako naturalnie spontaniczne. Tak jak "spieprzaj dziadu". I należało się. Za kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Frau 15.12.06, 19:48 rodzynka.sardynka napisała: > > Ja to odebrałam jako naturalnie spontaniczne. > Tak jak "spieprzaj dziadu". Owszem. ja tez nie lubie przebierac w słowach. Ale nie uważasz, ze załosnym jest ten, który sie wypiera faktów, a którego przyłapano na gorącym uczynku? bush przynajmniej umiał przeprosic. ale on ma prawdziwe zaplecze doradców - anie taka gwardię lizy-dupków. > I należało się. > Za kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Frau 15.12.06, 19:51 O przepraszam Bio. O zapleczu się nie wypowiadałam. Zgadzam się, że jest do d/ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Frau 15.12.06, 19:54 rodzynka.sardynka napisała: > Patrzysz na niego i myslisz- dupek. Wiem, że potrafsz się do tego przyznać. To dupek. i tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Ja bym go oddał do biura rzeczy znalezionych 15.12.06, 19:28 www.bundesregierung.de/Content/DE/Fotoarchiv/2006/06/2006-06-14-polnischer-pr_C3_A4sident-kaczynski-in-dortmund-2006--,property=poster.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ja bym go oddał do biura rzeczy znalezionych 15.12.06, 19:42 a mi się kojarzy z tym huggie.pl/images/tomy6667.jpg all the things I should have said echo now, inside my head Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio Moj i wszystkich uczciwych Polakow!!!!!!!!! 15.12.06, 19:30 Na pewno nie hołoty, bandytów i lewactwa. W wiezieniach wygral bezapelacyjnie Tusk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p W Tworkach.... 15.12.06, 19:32 petrucio napisała: > Na pewno nie hołoty, bandytów i lewactwa. W wiezieniach wygral bezapelacyjnie > Tusk!!! ****************************************** W zakładzie psychiatrycznym Tworki(obwód nr.24) Lech pokonał Tuska 35 : 26 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum wstadź mnie do więzienia za to 15.12.06, 19:39 petrucio napisała: > Na pewno nie hołoty, bandytów i lewactwa. W wiezieniach wygral bezapelacyjnie > Tusk!!! ze brzydzę się takimi męskimi szowinistami jak Lech Kaczyński. No spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: wstadź mnie do więzienia za to 15.12.06, 19:55 żeby to był chociaż męski szowinista..... to kompletne ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: wstadź mnie do więzienia za to 15.12.06, 20:20 venus99 napisał: > żeby to był chociaż męski szowinista..... to kompletne ZERO. otóź. wykłe szowinstyczne sa na swój sposób interesujące...a to ...kawał szarego mydła Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 a wiesz, że PiS jest czołową partią lewacką w tym 15.12.06, 21:01 kraju? Jak nie, to poczytaj: Mała powtórka z podstawowych pojęć dla wszystkich niedouczonych: Prawica - potoczne, ogólne i niejednoznaczne określenie doktryn oraz ruchów politycznych, broniących porządku społeczno-politycznego i/albo odwołujących się do przedpolitycznych zasad porządku „wyższego”, których wspólnym mianownikiem jest przeciwstawianie się doktrynom i ruchom lewicowym, zwłaszcza rewolucyjnym, klasowym, egalitarystycznym i laicystycznym, jak jakobinizm, socjalizm czy komunizm. Za podstawowe cechy prawicy uznaje się: - konserwatywny światopogląd, przywiązanie do tradycji i autorytetów (PaSuje: mamy pomnik Dmowskiego w Warszawie :), - przywiązanie do własności prywatnej; często liberalizm gospodarczy (uuu… pojawia się wyklęte słowo „liberalizm”, i to w kontekście poglądów prawicowych! Trzeba będzie szybko pozmieniać wszystkie łże-podręczniki do ekonomii…:), - przywiązanie do wartości wolności i samostanowienia obywateli (znów coś nie gra – Pis jawnie dąży do centralizacji władzy :), - dla „nowej” prawicy postulaty minimalizacji ingerencji państwa w różne dziedziny życia (i znów gafa – PiS chce kontrolować wszystko i wszystkich łacznie z NBP :); dla prawicy „starej” szczególny szacunek dla autorytetu państwa i prawa (to mamy w nazwie, gorzej bywa z praktyką – w PiSie co drugi to prawnik, ale kancelaria prezydenta jużkilka razy złamała prawo – m.in. przy powoływaniu nowej KRRiTV :), - sprzeciw wobec zmian rewolucyjnych (aj jaj jaj… jak to ma się do rewolucji moralnej i budowy nowej RP??? :), - sprzeciw wobec interwencjonizmu państwowego (a czym nazwać chęć kontrolowania przez PiS NBP? :), - prywatyzacja (ha, ha, ha! To jest właśnie to, co Kaczyńscy z chęcią by cofnęli – to Pis zgłosił projekt ustawy dopuszczający możliwość NACJONALIZACJI prywatnych przedsiębiorstw! :) - sprzeciw wobec rozbudowanej polityki socjalnej państwa (i znów cos nie gra – mamy już becikowe, a w budżecie na rok 2007 wzrastają wydatki socjalne…więc jak to jest z ta prawicowością PiSu?), - prywatna służba zdrowia i edukacja (tak – to jest największe marzenie Kaczyńskich :), - postulaty uproszczenia systemu administracji państwowej, systemu podatkowego, prawa, sprzeciw wobec prób sztucznej regulacji rynku (tymczasem aparat administracyjny się rozrasta, wydatki na administrację rosną, system podatkowy się nie zmienia i nie zanosi się na szybka reformę finansów publicznych, prawo polskie jakie jest, też każdy widzi :). - postulat wprowadzenia armii zawodowej (zdaje się, że Jarek coś przebąkiwał na ten temat – zdaje się, że chce zająć się tym w drugiej kadencji rządów Pis, czyli nigdy :) Jako prawicowe określa się następujące poglądy polityczne: monarchizm - nie wszystkie formy konserwatyzm (stara prawica) konserwatywny liberalizm liberalizm (nowa prawica) libertarianizm (nowa prawica) paleolibertarianizm (nowa prawica) nacjonalizm - nie wszystkie formy Oj dużo tu tego liberalizmu – co na to Jarek? :) Teraz poglądy lewicowe: Lewica w polityce to określenie sił politycznych głoszących ideały postępu społecznego i równości. Zalicza się do nich środowiska o poglądach socjaldemokratycznych, socjalistycznych oraz socjalliberalnych. Współcześnie podział na prawicę i lewicę często nie bywa jednoznaczny. Do partii prawicowych bywają zaliczane również te popierające interwencjonizm, który dla wielu oznacza formę socjalizmu, kojarzonego z poglądami lewicowymi (patrz PiS :). Z kolei lewicowa ze względu na swoje korzenie SLD, gdy była u władzy realizowała program zdecydowanie prawicowy, nawet w kwestiach obyczajowych. Podstawowe założenia lewicy: - promowanie idei równości i sprawiedliwości społecznej (socjalizm) – która partia ma w nazwie „sprawiedliwość”? :), - ochrona jednostki przez państwo (sęk w tym, że Pis chce chronić nas przed nami samymi :), - dobro ogółu ponad interesem jednostki (patrz złodziejski pomysł ministerstwa pracy chcącego zabrać nam nasze pieniądze zgromadzone w OFE i przekazać je do kompromitującego się i bankrutującego ZUSu :), - rozbudowane przywileje socjalne (o becikowym już pisałem, o wzroście wydatków socjalnych w przyszłym roku też – wszystko PaSuje :), - idea państwa opiekuńczego (zgadza się: PiS uważa, że przeciętny Polak to idiota, któremu należy odebrać wszelkie prawo samostanowienia, Pis wie najlepiej i Pis zadecyduje za nas), - państwowy system edukacji i opieki zdrowotnej, - interwencjonizm (PiS faktycznie chciałoby zarządzać wszelkimi instytucjami i przejawami życia w tym kraju – aby to osiągnąć potrafi nawet zmienić ordynacje wyborczą tuz przed wyborami…), - duża progresja podatkowa (miały być niższe podatki, ale progresja zostaje, a podatki rosną :), - rozdział instytucji religijnych od państwa (ponieważ uważam, że Radio Maryja nie jest instytucją religijną, a wyznawcy Rydzyka nie mają nic wspólnego z kościołem katolickim, jestem skłonny przyznać, iż PiS faktycznie dystansuje się podczas wizyt w Toruniu od religii :), - liberalizm w kwestiach światopoglądowych (PiS faktycznie zaczyna otwierać się na inność, o czym świadczy zupełny brak reakcji na sekscesy w Samoobronie i faszystowskie zachowania organizacji powiązanych z LPR, ale chyba nie o taką otwartość tutaj chodzi :), - eliminacja dyskryminacji jakichkolwiek grup społecznych (PiS oczywiście nie dyskryminuje absolutnie nikogo, o ile ten ktoś myśli (to chyba nie najlepsze słowo) tak, jak Pis i nie ośmiela się mieć innego zdania :), - postęp i przebudowa istniejącej struktury społecznej (PiSowi idzie to dobrze: młodzi i wykształceni wyjeżdżają do Anglii, zostają ci, którzy mają prace albo nie mają wyjścia – ta zmiana struktury społecznej na pewno wpłynie w krótkim okresie czasu na wzrost słuchalności Radia Maryja, ale chyba zupełnie odwrotnie na PKB…). Na koniec opinia prof. Winieckiego o polityce PiSu: (…) To mentalność całej ekipy rządzącej, która etatyzm ma we krwi, natomiast wiedzy ekonomicznej - żadnej. Rządzący rozumieją tylko dyrygowanie gospodarką przez państwo. Osobiście inaczej odszyfrowuję skrót PiS: dla mnie to populizm (w polityce) i socjalizm (w gospodarce). [Jan Winiecki - szef Towarzystwa Ekonomistów Polskich] (Puls Biznesu) A jeżeli dodać to tego maniery i estetykę rodem z PRLu Gomułki to mamy partię nawet nie lewicową (z całym szacunkiem dla prawdziwej lewicy), ale partie lewacką o zapędach bolszewickich. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Moj i wszystkich uczciwych Polakow!!!!!!!!! 15.12.06, 23:07 Słoneczko! Ja z więzienia, u nasz w pierdlu to Boski Lech wygrał, a Ty gdzie odsiadujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 19:32 Łyżwińskiego Bestrego Begerowej Gosiewskiego Wierzejskiego itp hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: kiedy wreszcie hołota 15.12.06, 19:50 mam na myśli antydemokratyczną, niepropaństwową hołotę Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: kiedy wreszcie hołota 15.12.06, 19:52 loppe napisał: > mam na myśli antydemokratyczną, niepropaństwową hołotę ************************* Rozumiem,chodzi ci o PiS i koalicjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe która nie dorasta do europejskich standardów 15.12.06, 19:58 współczesnej demokracji jeśli nie chcesz mojej zguby mojego tylko kandydata w pałacu prezydenckim daj mi luby inaczej będę przez 5 lat pisać po forach internetowych że to nie mój prezio Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: kiedy wreszcie hołota 15.12.06, 23:09 Czyli kogo? Konkrety proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: kiedy wreszcie hołota 15.12.06, 21:14 loppe napisał: > się przymknie? jak nas do tego zmusicie. pomiescicie nas wszystkich w obiecanych trzech milionach mieszkan? Czy stali na kraty nie starczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Prezydenta wybrały małpy w beretach, zazwyczaj 15.12.06, 19:49 moherowych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Prezydenta wybrały małpy w beretach, zazwycza 15.12.06, 19:56 ty małpo ruda antydemokratyczna Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 19:58 Przestałem dziada szanować zaraz po oświadczeniu "Melduję panie prezesie..." Dzisiaj jest to zawsze dla mnie pan Rezydent swojego braciszka, też nieźle nawalonego kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 19:58 To mamy prezydenta????? No,no chyba coś przespałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:01 Czy naprawdę jesteśmy tak popieprzonym narodem, że na nic lepszego nie zasługujemy? No ale jeśli mamy więcej takich "petrucio", to rzeczywiście taki właśnie nam się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:06 jotkajot49 napisał: > Czy naprawdę jesteśmy tak popieprzonym narodem, > że na nic lepszego nie zasługujemy? > No ale jeśli mamy więcej takich "petrucio", to rzeczywiście > taki właśnie nam się należy. Myslę ,ze jesteśmy narodem szambiarzy,każde g... nas zadowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:08 hrabia.m.c napisał: > > Myslę ,ze jesteśmy narodem szambiarzy,każde g... nas zadowoli. To fakt. Lubimy sie taplać. A poza tym kochamy prawdziwych mężczyzn. Dlatego mamy tych smutnych bliźniaków u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:13 I nawet Ci nie przyjdzie do głowy Bio spojrzeć co w swej sygnaturce ma Twoj interlokutor. Karofel jak kartofel. Ale te subtelne rączki, ktore go trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:18 rodzynka.sardynka napisała: > > I nawet Ci nie przyjdzie do głowy Bio spojrzeć co w swej sygnaturce ma Twoj > interlokutor. ojejku..jakbym tak każdemu zagladała... > > Karofel jak kartofel. > Ale te subtelne rączki, ktore go trzymają. nie zwiotczaj mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:13 panie hrabio, nie wszystkich,nie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Czyim Prezydentem jst Lech Kaczyński 15.12.06, 20:04 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ??? No co? chyba sie nie wstydzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czyim Prezydentem jst Lech Kaczyński 15.12.06, 20:16 nie głosowałem na Pana Prezydenta bo nie miałem silnego przekonania lecz zaufałem Narodowi w sprawie wyboru i przez szacunek dla Rodaków i Polski - jest moim Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czyim Prezydentem jst Lech Kaczyński 15.12.06, 20:17 a wy leszcze idźcie na podstawowy kurs demokracji i szacunku dla siebie-Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Absolutnie i nieodwołalnie... 15.12.06, 20:10 .. nie mój. Nigdy nie lubiłem takich gomułkoidalnych typów. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Absolutnie i nieodwołalnie... 15.12.06, 20:12 dr.krisk napisał: > .. nie mój. > Nigdy nie lubiłem takich gomułkoidalnych typów. Ale sam zobacz. Nikt nie chce się do niego przyznać. Czy to nie wymowne? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe zatem swoje gusta stawiasz ponad obywatelstwo 15.12.06, 20:13 Polak mówi że prezydwent Polski nie jest jego prezydentem bo nie pasuje jego gustom hańba!!!!!!!!!!! to zabiło Gabriela Narutowicza , to pozbawiło nas państwowości w 18 wieku Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: zatem swoje gusta stawiasz ponad obywatelstwo 15.12.06, 20:23 prezydenta Narutowicza zamordowała narodowa endecja czyli dziadkowie lpr,mw i innych prawicowych mętów. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: zatem swoje gusta stawiasz ponad obywatelstwo 15.12.06, 20:46 Narutowicz to nie był "ich prezydent".... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: zatem swoje gusta stawiasz ponad obywatelstwo 15.12.06, 20:48 popierasz takie metody i sposoby wyrażania swojej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Pomyliło ci się misiu wszystko..... 15.12.06, 22:21 Moje obywatelstwo nie zmusza mnie do identyfikacji z Mamrotkiem jako moim prezydentem. Czy według ciebie każdy Niemiec winien był posłuszeństwo ponuremu panu z wąsikiem w owych strasznych latach? Elementarna przyzwoitość nie pozwala mi uznać Mamrotka za "mojego prezydenta". A przyzwoitośc zawsze stawiam wyżej od obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pomyliło ci się misiu wszystko..... 15.12.06, 22:56 jak wyżej do ciebie misiu bo ten prezydent jak na razie rozpędził Sd-gestapo minionych lat ze swoimi dumnymi protestami poczekałbyś aż zacznie broić jak ten twój Adolf z przypowiastki twojej te gnidki dwie obok - szkoda odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ja nie protestuję. 15.12.06, 23:02 Ja po prostu określam swój stosunek do Mamrotka. I gdzieś mam czy ci się to podoba, czy nie. Jeżeli masz mentalność niewolnika - to twoja sprawa. Bij Mamrotkowi pokłony i wielb go w całej jego omnipotencji. Ale ja mam to gdzieś (za zaliczeniem pocztowym mogę ci napisac gdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ja nie protestuję. 15.12.06, 23:03 ta ci o mentalności niewolnika biją dziś pokłony mediom - kaczorki wciąz są w mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:14 Koalicja z Lepperem zobowiazuje. Dobrali sie jak w korcu maku. Odpowiedz Link Zgłoś
luciferrr Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:15 to jest prezydent wszystkich burych suk Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:25 hrabia.m.c napisał: > Antek M tylko wie:)))) widocznie wspolnie malowali jajka Odpowiedz Link Zgłoś
gaballa Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 20:49 Niektórych Polaków. Mój nie. W jednym się tylko z Jego Majestatem zgadzam- nie lubię czerwonych małp. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym jako lumpenliberalka powiem 15.12.06, 20:47 ze lubie jak Kurduplo Direktore sypie komplementy kobietom;] nie moge sie doczekac jego wypowiedzi na dzien kobiet w publicznej TVP;] Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n wypomin. LK czerwonej małpy to przejaw terroru pp. 15.12.06, 20:58 wypomin. LK czerwonej małpy to przejaw terroru pp. Autor: s-k-i-n Data: 15.12.06, 19:45 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- A ja uważam ze każdy ma prawo do wyrażania tego co o kim naprawdę myśli nawet jeśli ta opinia nie jest zbyt pochlebna albo jest wyrażona niezbyt literacko wzniosłym językiem.. kazdy ma prawo oceniac innych wartościować... z tym właśnie walczy polityczna poprawnosć która służy zakłamywaniu rzeczywistości, i szerzeniu publicznie dwulicowości i obłudy.. A ja mówię że czas z tym skońzcyć. nie ma miejsca w IV RP dla politycznej poprawnosci! Każdy ma prawo mówić głośno to co myśli! Inaczej mamy do czynnienia z cenzurą i brakiem wolności słowa które przeciez dla was demokraci jest przecież wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Raczej to jest nadużywanie stanowiska do poniżania 15.12.06, 21:19 kobiet i do wywyższania się ponad ludzi pracy Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n przeciez prezydent nie jest szefen TVNu! 15.12.06, 22:02 wiec jest tez jej bezp zwierzchnikiem, więc mowy nie ma o dyskryminowaniu i wywyższaniu się Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: zatem swoje gusta stawiasz ponad obywatelstwo 15.12.06, 21:19 nie należy tracic panowania nad sobą i swoimi myslami.wprawdzie prawda boli ale wyzwala.najczęściej od złudzeń i własnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czyj to Prezydent? 15.12.06, 21:22 l.george.l napisał: > Psycholi od Rydzyka. Niestety nie tylko. Ale jakos dziś nikt nie ma odwagi,eby się do niego przyznać. Łyżwinski tez pewnie mówił o swoich pracownichach - małpy. No chyba, że uczeń przerósł mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum ale co by o nim nie mówic.... 15.12.06, 21:44 pocieszny ten bulgotek, prawda?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: ale co by o nim nie mówic.... 15.12.06, 21:51 to belkot , wstyd i zenada reprezentant ca 40 milinowego narodu w centrum Europy Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum a teraz a Szkle hehehe 15.12.06, 22:01 karbat napisał: > to belkot , wstyd i zenada > reprezentant ca 40 milinowego narodu w centrum Europy Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A weź se go asan dobrodziej, razem z Niderlandami 15.12.06, 22:19 Sil vous plais! Odpowiedz Link Zgłoś
cartofel Pokraka 15.12.06, 22:19 Karykatura prezydenta - że też musiałem się w tych czasach urodzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś