Dodaj do ulubionych

Jakoś PIS poradził sobie bez pomocy PO z

16.12.06, 22:38
Jakoś PIS poradził sobie bez pomocy PO z uchwaleniem budżetu.
Ciekawe jak to mu się udało.
Obserwuj wątek
    • artsg Donald się chwalił że go 200 razy oszukali? 16.12.06, 22:48
      leszab napisał:

> Jakoś PIS poradził sobie bez pomocy PO z uchwaleniem budżetu.
      > Ciekawe jak to mu się udało.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54075430
      • leszab Bardzo mi szkoda Tuska.On tyle może jakby go wcale 16.12.06, 23:10
        Bardzo mi szkoda Tuska.On tyle może jakby go wcale nie było.
        Gdyby posłowie PO znikli nagle z sejmu to chyba nikt by tego nie zauważył, bo
        wszystko się dzieje tak jakby i wcale nie było.
        • jaa_ga To zupełnie jak z PISem w Warszawie 16.12.06, 23:15
          Bardzo mi szkoda Kaczyńskich.Oni tyle mogą jakby ich wcale nie było.
          Gdyby radni PISu znikli nagle z warszawskich rad to chyba nikt by tego nie
          zauważył, bo wszystko się dzieje tak jakby ich wcale nie było.
          • wesoly.elektron Re: To zupełnie jak z PISem w Warszawie 16.12.06, 23:18
            bo Donek to jest lider:

www.youtube.com/watch?v=FslejaG5_ZE
          • leszab Oj bardzo byś się zdziwił PIS ma 4,5 tysiąca ludzi 16.12.06, 23:24
            Oj bardzo byś się zdziwił PIS ma 4,5 tysiąca ludzi w samorządach a PO 2 tysiące.
            PO wygrało w dużych miastach i sejmikach wojewódzkich, ale niżej dostała lanie.
          • 1normalnyczlowiek Nie martw się - CBA czeka aż wszyscy się ujawnią 16.12.06, 23:34
            jaa_ga napisała: To zupełnie jak z PISem w Warszawie
            > bo wszystko się dzieje tak jakby ich wcale nie było.

---> Jeszcze parę stanowisk HGW obsadzi zasłużonymi postkomunistami i wtedy
            wszyscy oni złożą sprawozdanie ze swoich poprzednich działań. Wszak ci sami
            SLD-owcy wrócili do gry... dzięki ich podobno nieprzejednanym przeciwnikom.
          • leszab Zgoda.Tak jest.Niech się teraz Warszawa sama 16.12.06, 23:35
            Zgoda.Tak jest.Niech się teraz Warszawa sama broni przed HGW.
            Ja tam w to nie będę wchodził.
          • wiosnaludzikow do pierwszego mostu :)) 17.12.06, 06:09
            jaa_ga napisała:

> Bardzo mi szkoda Kaczyńskich.Oni tyle mogą jakby ich wcale nie było.
            > Gdyby radni PISu znikli nagle z warszawskich rad to chyba nikt by tego nie
            > zauważył, bo wszystko się dzieje tak jakby ich wcale nie było.
            To prawda i tak będzie do czasu kiedy to PO i SLD nie wybudują kolejnego mostu,
            razem
    • humbak Re: Jakoś PIS poradził sobie bez pomocy PO z 16.12.06, 23:10
      A dlaczego miał sobie nie poradzić?
      • leszab Jak to?Przecież Tusk proponował,że jak PIS się 16.12.06, 23:19
        Jak to? Przecież Tusk proponował, że jak PIS się podda to pomogą uchwalić
        budżet. Z tego wynika, że Tusk widział bardzo poważne zagrożenie w uchwaleniu
        budżetu.
        Dlatego jestem bardzo zdziwiony, że tak PISowi się udało.
        • humbak Re: Jak to?Przecież Tusk proponował,że jak PIS si 16.12.06, 23:24
          Nie wiem jak Ty wyciągnąłeś ten wniosek. Przecie chodziło o skasowanie
          przystawek i nowe wybory.
          • leszab Tuskowi tak.W ten sposób w swojej głupiej naiwnośc 17.12.06, 00:00
            Tuskowi tak.W ten sposób w swojej głupiej naiwności chciał doprowadzić PIS do
            stanu bezbronności za poparcie budżetu którego PIS wcale od PO nie potrzebował.
            Śmiech na sali z naiwności,głupoty i bezsilności Tuska.
            • humbak Re: Tuskowi tak.W ten sposób w swojej głupiej nai 17.12.06, 00:01
              Może nie próbuj tu relacjonować mysli Tuska wróżbito, co?:)
              • leszab Będę to sobie robił bo mam taki kaprys. 17.12.06, 00:06

• humbak Re: Będę to sobie robił bo mam taki kaprys. 17.12.06, 01:55
                  Nie licz na to, że będą twoje relacje brane poważnie.
      • leszab Bo jest cieniasta.Znam ludzi co ją dobrze znają 17.12.06, 00:17
        Bo jest cieniasta.Znam ludzi co ją dobrze znają.
        Z uczelni.
        Z banków.
        Jest przedewszystkim bardzo arogancka i wielu ludzi z PO z tych co ją zna
        bardzo ją nie lubi ale Tusk ją bardzo popiera.
        Warszawa to jest za duże miasto i z dużymi problemami dla niej aby sobie
        poradziła.Jej arogancja doprowadzi na pewno do konfliktów w PO w Warszawie i to
        do takich co uniemożliwi jej normalne rządzenie.
        To są domniemania i może będzie dobrze dla Warszawy ale obawy o których
        piszę,mam.
        • leszab I nie bądźmy dziećmi. CBA ma Warszawę pod lupą. 17.12.06, 00:29

• babeta4 Re: I nie bądźmy dziećmi. CBA ma Warszawę pod lup 17.12.06, 06:06
            ".... I nie bądźmy dziećmi. CBA ma Warszawę pod lupą-napisał Edgar..."
            ,nareszcie ktoś Kaczyńskiego rozliczy z jego rzadów
    • wesoly.elektron Re: Jakoś PIS poradził sobie bez pomocy PO z 16.12.06, 23:11
      Donek PiS zalatwi ja muche

www.youtube.com/watch?v=N0RaQ35jbAU
      • leszab PIS ma taką sytuację,że wcześniejsze wybory 16.12.06, 23:31
        PIS ma taką sytuację, że wcześniejsze wybory mogą się odbyć, kiedy tylko zechcą
        chyba, że PO znowu spanikuje.
    • frank_drebin To jedna strona medalu. Jednak i tak jstem zdania, 16.12.06, 23:23
      ze PiS walnal sobie w stope nie przystajac na propozycje PO budzet za wybory na
      wiosne. Mieliby wyczyszczona sytuacje, nawet bedac w opozycji ...
      • kubala11 Re: To jedna strona medalu. Jednak i tak jstem zd 17.12.06, 00:28
        Komisarzu pozwolę się z Panem nie zgodzic. Moim skromnym zdaniem dni PO sa
        policzone. Po lewej stronie PiS bedzie miało odrodzona lewicę. Nie wiem czy z
        preziem czy bez. Jakos dziwnie mi tutaj pachnie układem Kaczyńskich z preziem
        typu "my cie nie ruszamy jak ciebie nie ma"(choć nie przesądzam i moge sie
        mylic). Elektorat prawicowy pójdzie za PiS-em, który jawnie deklaruje brak
        jakiejkolwiek współpracy z LSD w odróznieniu od PO, która po marginalizacji
        Rokity wyraźnie zmierza ku czerwonej stronie a co za tym idzie ku przepaści.
        • frank_drebin Re: To jedna strona medalu. Jednak i tak jstem zd 17.12.06, 00:45
          I wlasnie o tym pisalem. PO musialoby sie szarpac w sojuszach z Centrozlewem a
          PiS mialby wygodne 4 lata ...., ale to juz problem PiS.
          kubala11 napisał:

> Komisarzu pozwolę się z Panem nie zgodzic. Moim skromnym zdaniem dni PO sa
          > policzone. Po lewej stronie PiS bedzie miało odrodzona lewicę. Nie wiem czy z
          > preziem czy bez. Jakos dziwnie mi tutaj pachnie układem Kaczyńskich z preziem
          > typu "my cie nie ruszamy jak ciebie nie ma"(choć nie przesądzam i moge sie
          > mylic). Elektorat prawicowy pójdzie za PiS-em, który jawnie deklaruje brak
          > jakiejkolwiek współpracy z LSD w odróznieniu od PO, która po marginalizacji
          > Rokity wyraźnie zmierza ku czerwonej stronie a co za tym idzie ku przepaści.
    • lewa_piers Miałeś wątpliwości, że uchwali?! 17.12.06, 00:08
      Zobaczymy jak go zrealizuje he he he
    • frau_blada To jakis cud 17.12.06, 00:08

• lewa_piers Chwała Panu!! :] 17.12.06, 00:16

• frau_blada Re: Chwała Panu Donkowi, ze sie nie wp********! :] 17.12.06, 00:23

• jacekm22 Re: Chwała Panu Donkowi, ze sie nie wp********! : 17.12.06, 00:26
            No to wszyscy agitatorzy PIS dali glos!! Nawet dupa_blada ....
            • leszab A agitatorzy PO coś dzisiaj mają ciężki dzień. 17.12.06, 00:36
              A agitatorzy PO coś dzisiaj mają ciężki dzień.
              Coś nic im dzisiaj nie wychodzi.
              • 1normalnyczlowiek Może przestali być CKM-ami 17.12.06, 01:51
                leszab napisał: A agitatorzy PO coś dzisiaj mają ciężki dzień
                > A agitatorzy PO coś dzisiaj mają ciężki dzień.
                > Coś nic im dzisiaj nie wychodzi.

---> ... czyli Ciężko Kapującymi Maszynami. :)
    • xkx2 Re: Jakoś PIS poradził sobie bez pomocy PO z 17.12.06, 07:55
      Zawsze twierdziłem i bede twierdził że Polska i demokracja to dwa przeciwne
      bieguny. Po prostu Polscy nie umieja życ w państwie demokratycznym bo sami
      działają na swą własną szkodę. A wyniki wyborów samorządowych tylko
      potwierdzają głupote Polakó. Miestety przykro mi to stwierdzic ale tak jest.
      Polak nie powinien miec mozliwosci psucia tego co idze w dobrym kierunku. A
      wynik wyborów do samorządów niestety doprowadził do tego że jest znowu
      zamesznie a w wielu iejscach tak jak w Warszawie zostaniemy cofnieci o X lat do
      tyłu. Podobnie jest w wilelu innych miejscach. No ale niestety Polacy sa znani
      z tego ze sami sie pakuja w bagno. Szkoda. Choć bede szczery nie rozumiem tego
      postepowania rok temu w wyborach jakby nie patrzec wiekszej rangi Polacy
      gremilnie opowiedzieli sie za porzadkiem i rozliczeniem poprzedniej epoki a
      teraz miast poprzec w wyborach do samorzadów partie koalicji to poparli w
      bardzo wielu miejscach ludzi z niad lub z LID czy z PO. Miem iż chyba wiedza
      czym to sie może skonczyć dla naszego kraju. No ale ponoc na głupote niema
      lekarstwa. Szkoda tylko że taki a nie inny wyni wyborów samorządowych moze w
      bardzo wielu miejscach posuc to co szlow dobrym kierunku. Dlatego osobisce
      byłbym za jakaś kuratela postepowania samorzadów ze strony rzadzacych w
      panstwie (np za posrednictwem wojewodów) moze dzieki temu obyo by sie bez
      koszmarnie duzych strat.
    • jack20 Re: Jakoś PIS poradził sobie bez pomocy PO z 17.12.06, 08:08
      Szczytem glupoty i pokazaniem wlasciwego swego oblicza przez PO byla jego
      propozycja POPARCIA budzetu w zamian za....
    • smok994 w kazdym innym kraju uchwalenie budżetu 17.12.06, 08:24
      stanowi news numer jeden na długie tygodnie. U nas przechodzi to jakos bez echa.
      POrażka peolstwa zbyt smieszna i kompromitujaca , kochane łże media?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka