janbezziemi 18.12.06, 23:25 Mam na mysli głosną piosenke z filmu "Kabaret" sprzed dojscia Hitlera do władzy, która przerobiona dla Mlodzieży Wszechpolskiej wypadła naprawde znakomicie i...groznie. Jutro powtórka porgramu, więc nagram ją i zachowam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Genialny Majewski w TVN 18.12.06, 23:30 Stalinowcy tacy jak Ty mają sentyment do Hitlera, socjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Genialny Majewski w TVN 18.12.06, 23:31 t-800 napisał: > Stalinowcy No może fani stalinowców i ich pogrobowców w rodzaju Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Genialny Majewski w TVN 18.12.06, 23:57 no,no ta piosenka z "Kabaretu" była niezła. Zaraz mi się przypomniała ta scena z filmu i ten ulizany blondasek o niebieskich oczętach z anielskim głosem jako prawdziwy aryjczyk.No Szymon pojechał dzisiaj ostro. Hojarska z nowym image jako dama też niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Genialny Majewski w TVN 19.12.06, 00:00 Dopóki jest taka stacja jak TVN i dopóki są autorskie programy,jak m.in.ten, jestem spokojny o demokrację w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jesli pozostaną autorskie to też będę spokojny... 19.12.06, 00:03 janbezziemi napisał: > i dopóki są autorskie programy,jak m.in.ten, > jestem spokojny o demokrację w Polsce. ---> Niestety czasami są to koprodukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Genialny Majewski w TVN 19.12.06, 06:49 janbezziemi napisał: > Dopóki jest taka stacja jak TVN i dopóki są autorskie programy,jak m.in.ten, > jestem spokojny o demokrację w Polsce. i dopóki w TVN pracuje Milan S. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak przegapiles ten moment, kiedy okazalo sie ze w 19.12.06, 11:37 TVN pracuje INNY Subotic niz ten z teczki? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 masz rację barska, dzięki takim Majewskim o demo 19.12.06, 07:08 demokrację można być spokojnym. Takie pełne "tolerancji" programy budzą sympatię... do Młodzieży Wszechpolskiej. Porozmawiaj z ludźmi, ale nie z tymi ze swojej coraz węższej kanapy. Te programy Majewskich powodują u normalnych ludzi odruch wymiotny. Czy ty głupia pipo nie pamiętasz czym się kończyły totalne ataki na "Solidarność" w prasie komunistycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: masz rację barska, dzięki takim Majewskim o d 19.12.06, 09:24 nowytor4 napisał: > demokrację można być spokojnym. > Takie pełne "tolerancji" programy budzą sympatię... do Młodzieży Wszechpolskiej > . > Porozmawiaj z ludźmi, ale nie z tymi ze swojej coraz węższej kanapy. > Te programy Majewskich powodują u normalnych ludzi odruch wymiotny. Czy ty > głupia pipo nie pamiętasz czym się kończyły totalne ataki na "Solidarność" w > prasie komunistycznej? poziom twojej wypowiedzi dorownuje juz wicepremierowi so Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: masz rację barska, dzięki takim Majewskim o d 19.12.06, 11:22 Kogoś tu tak porypało, że nawet nie wie kto aktualnie jest u władzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Atak na PRL do gol samobójczy 19.12.06, 12:08 Totalne ataki na PRL mają identyczny skutek w narodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Majewski prezentuje tak plytki i denny typ dowcipu 19.12.06, 12:11 ze jestem zaskoczona preferencjami betonu. No ale kazdy ma takiego satyryka na jakiego sobie zasluzyl. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Dal wyznawczyni talentu 19.12.06, 12:12 Bruna-austriackiego geja, przepraszam, red. Michalkiewicza, to naprawdę problem. Odpowiedz Link Zgłoś