premier.z.krakowa 21.12.06, 21:39 Już nie można słuchać tego nienawistnika. Gdzie jest lekarz? Chłop znowu odstawił leki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melisa-bb Re: Niesiołowski znowu zieje nienawiścią 21.12.06, 21:45 Dla naszego życia politycznego dobrze byłoby aby Niesiołowski wreszcie zamilknął, tbo jest obrzydliwym nienawistnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Niesiołowski znowu zieje nienawiścią 21.12.06, 21:58 Dlaczego Niesiołowski ma pretensje do prezydenta o odznaczenie Walentynowicz miast brata Niesiołowskiego , kim on był . Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa gratuluje idoli 21.12.06, 22:01 to wiele mówi o twoim poziomie i kulturze. douglasmclloyd napisał: > Prawda w oczy kole. > Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Olej tego durnia i zajmij się następnym z PO lub 21.12.06, 22:19 SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Niesiołowski znowu zieje nienawiścią 21.12.06, 22:43 premier.z.krakowa napisał: > Już nie można słuchać tego nienawistnika. > Gdzie jest lekarz? > Chłop znowu odstawił leki. Słuchałeś kiedyś szmaciarzu swojego idola kurdupla jak pluł z ninawiści na większość narodu wymyślając im od zomowców, łże elit i innych? Jesteś umysłowo chory, sam gnoju ziejesz nienawiścia. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to typowy język wykształciuchów? 22.12.06, 02:07 antykagan napisał: > premier.z.krakowa napisał: > > > Już nie można słuchać tego nienawistnika. > > Gdzie jest lekarz? > > Chłop znowu odstawił leki. > > > Słuchałeś kiedyś szmaciarzu swojego idola kurdupla jak pluł z ninawiści na > większość narodu wymyślając im od zomowców, łże elit i innych? > Jesteś umysłowo chory, sam gnoju ziejesz nienawiścia. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Niesiołowski mówi prawdę... 22.12.06, 02:29 ...posłuchaj kureskiego..."Już nie można słuchać tego nienawistnika. Gdzie jest lekarz? Chłop znowu odstawił leki" ...jest...lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Niesiołowski znowu zieje nienawiścią 21.12.06, 22:45 premier.z.krakowa napisał: > Już nie można słuchać tego nienawistnika. > Gdzie jest lekarz? > Chłop znowu odstawił leki. Stefan się denerwuje bo ujawniono, że sypał kolegów. Trochę wyrozumialości. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek nauczyl sie od Jaroslawa K, ten wyssal to od matki 21.12.06, 22:45 W koncu tyle razy premier Jaroslaw zial na niego, ze i Niesiol zaczal przejmowac metody nienawisci do blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Niesiołowski znowu zieje nienawiścią 22.12.06, 00:39 premier.z.krakowa napisał: > Już nie można słuchać tego nienawistnika. > Gdzie jest lekarz? > Chłop znowu odstawił leki. Może i zieje ale w słusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Nie wiem o co chodzi 22.12.06, 02:16 ale jeśli ktoś zieje nienawiścią wobec PiS to ma niemal automatycznie moje poparcie. Niesiołowski się łapie. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek Lekarz jest, ale zajety Kaczynskimi... 22.12.06, 02:27 ... ma chlop z blizniakami kupe roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Jestem fanem Niesiolowskiego 22.12.06, 10:52 Jestem teraz fanem Niesiołowskiego. Nie sądziłem, ze go pokocham! Sto lat,Panie Profesorze! Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Jestem fanem Niesiolowskiego 22.12.06, 13:01 Lubisz Niesioła bo z prywatnych animozji nienawidzi Kaczorów, niezłe emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jestem fanem Niesiolowskiego 22.12.06, 13:09 Uważam, że ten rezydent, mały, mściwy kurdupel umyslnie skreslił brata Stefana z listy odznaczeń. Po to, by wszystkie pisowskie qrwy mogły wypisywać takie teksty. Stefan ma rację, te dwa kurduple zasługuja na jego nienawiść i daje jej upust. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek Kaczory nienawidza prawie wszystkich a niektorzy 22.12.06, 14:36 i tak ich lubia.... Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Ojciec (przyklad plucia) 22.12.06, 13:42 Większość Polaków - pokazują to badania - cieszy się z naszego wejścia do Unii. Ksiądz przecież mieszkał w Niemczech jeszcze w latach 80. Widział Ksiądz przepaść, jaka nas wtedy dzieliła od Zachodu. A teraz... - Na Zachodzie to ja dostrzegłem przede wszystkim moc szatana. To było coś niesamowitego. Widziałem opętania, new age, masoneria. Doświadczyłem odrzucenia Kościoła, Ojca Świętego, najświętszego Sakramentu, Maryi. Powiedziałem sobie: Jezu! Nie dopuść, żeby to wszystko doszło do Polski! Ratuj Polskę, bo jeszcze u nas tego nie ma. Polska jeszcze nie jest zniszczona wewnętrznie, ma zdrową substancję. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Niesiołowski znowu zieje nienawiścią 22.12.06, 13:57 Czy chodzi o tego brata na ktorego Stefek kapowal? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Naprzód Profesorze! 22.12.06, 14:05 Jedni mądrzeja (Niesiolowski) inni głupieją. Tych ,co głupieją, niesposob wymienic po nazwisku, za dużo klikaniny. Odpowiedz Link Zgłoś