dr.freud 09.01.07, 01:50 Pytany o nazwiska szefów innych banków centralnych, z którymi będzie musiał w przyszłości współpracować, wymienił Wima Duisenberga, który zmarł w 2005 r., a prezesem Europejskiego Banku Centralnego był w latach 1998-2003. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Skrzypek przebił Podkańskiego !!!!!! 09.01.07, 01:52 a może Skrzypek zamierza pójść w jego ślady? no to Szczęsliwej Drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Skrzypek przebił Podkańskiego !!!!!! 09.01.07, 01:55 ocenisz po wynikach pracy, a teraz nie masz co sie podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Skrzypek przebił Podkańskiego !!!!!! 09.01.07, 01:57 francuskilacznik napisała: > ocenisz po wynikach pracy, a teraz nie masz co sie podniecac Nie jestem z tych co podniecaja sie na widok tłustych bufonów. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Skrzypek przebił Podkańskiego !!!!!! 09.01.07, 05:49 dr.freud napisał: > Pytany o nazwiska szefów innych banków centralnych, z którymi będzie musiał w > przyszłości współpracować, wymienił Wima Duisenberga, który zmarł w 2005 r., a > prezesem Europejskiego Banku Centralnego był w latach. PiSowska kontrrzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Zatęsknimy za Balcerowiczem 09.01.07, 06:56 Jedyne osiągnięcie Skrzypka to podwojenie zadłużenia Warszawy i bliskie stosunki z Lechem K. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Skrzypek przebił Podkańskiego !!!!!! 09.01.07, 07:50 Na pytanie o poziom stóp procentowych w Polsce Skrzypek odpowiedział, że są one wyższe o 50 pkt procentowych od stóp w strefie euro, podczas gdy jest to tylko 0,5 pkt procentowego (czyli, jak mówią finansiści, 50 pkt bazowych). Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Skrzypek przebił Podkańskiego !!!!!! 09.01.07, 08:19 Jurczyka - prezydenta Szczecina nie przebije :)) (Ten chcial uscisnac reke Regana) :)))) Widac jednak, ze sie chlop stara i za to przydzielamy mu maly plusik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Lapy precz od mojej kasy!!! :))))))))))))))))))))) 09.01.07, 08:30 Posłowie pytali go o wykształcenie, plany wobec NBP, prosili, by porównał swoje kompetencje z ustępującym Leszkiem Balcerowiczem. -Każdy kandydat ma inne kompetencje i inne atuty - stwierdził Skrzypek. - Jestem menedżerem rynku i chciałbym te doświadczenia wykorzystać w działaniach NBP. Mam ogromny szacunek do Leszka Balcerowicza jako osoby, choć nie zawsze zgadzam się z jego decyzjami. Marek Wikiński (SLD) dopytywał, jak Skrzypek ocenia swoje kompetencje względem Balcerowicza i czy w związku z tym poprosi prezydenta Lecha Kaczyńskiego o obniżenie wynagrodzenia. -Rozumiem złośliwość pana posła, ale pozwolę sobie nie odpowiedzieć - odparł Skrzypek. Odpowiedz Link Zgłoś