Gość: niedowiarek IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 18:03 Jasne, powiesil sie w areszcie. Czlowiek ktory zabijal z zimna krwia? Akurat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.chello.pl 08.04.03, 21:37 de Virion radzi świadkowi jak kłamać i może być jeszcze adwokatem!? W sumie to już mnie nic nie zdziwi w tym bandyckim kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ger Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 21:58 po to wlasnie jest adwokatem. Musi jakos zarobic na honorarium. A brudne pieniadze w lapach adwokata staja sie juz czysciutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.kuzniki.net 08.04.03, 22:24 Jesli do tego dodacie, że prokuratorzy i sędziowie nie mogą kandydować w wyborach do Sejmu i Senatu, bo mają zakaz - czyli że ustawy piszą "pod siebie" sami adwokaci - to macie cały obraz praworządnego kraju na Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobby Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:00 masz racje , bandycki kraj , ja to chce stad wyjachac na stale, pieprzyc to...szkoda nerwow, ja nie jestem patriota ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Nie patriota , to moze idiota? IP: 138.227.189.* 09.04.03, 09:53 Nie rozumiesz, ze przez takie afery coraz trudniej bandziorom oddychac? Dla nich ta atmosfera robi sie duszna. Wymaga od nich nowych metod i kontaktow. A - nawet jesli mi nie uwierzysz- za pieniadze NIE WSZYSTKICH MOZNA KUPIC! Wiec lepiej zebys byl patriota niz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba de Virion, to ten facet co był IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 23:02 gdzieś tam ambasadorem, czyli przedstawicielem Rzeczypospolitej z ramienia superporalnej Unii Demokratycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
clint_eastwood Re: de Virion, to ten facet co był 09.04.03, 11:05 Gość portalu: babariba napisał(a): > gdzieś tam ambasadorem, czyli przedstawicielem Rzeczypospolitej z ramienia supe > rporalnej Unii Demokratycznej? I o ile mnie pamięć nie myli jest członkiem wielce szacownego Zakonu Kawalerów Maltańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? 09.04.03, 04:30 Gość portalu: m napisał(a): > de Virion radzi świadkowi jak kłamać i może być jeszcze > adwokatem!? W sumie to już mnie nic nie zdziwi w tym bandyckim > kraju... Adwokaci to najbardziej kryminogenne środowisko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.rzesa.rzeszow.pl 09.04.03, 09:22 Gość portalu: m napisał(a): > de Virion radzi świadkowi jak kłamać i może być jeszcze > adwokatem!? W sumie to już mnie nic nie zdziwi w tym bandyckim > kraju... ...mnoże być adwokatem ponieważ jest to człowiek godny "zaufania publicznego" ponieważ tylko tacy mogą zostać adwokatami. Ciekawe jak się to ma w odniesieniu do dyskusji dotyczącej korporacji zawodowych. Już chyba tylko pozostaje jeden argument- KASA!!! Zapytam retorycznie - Kiedy się to skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.allianz.pl 09.04.03, 10:32 NIE PRZYJMUJ SIE. RADA ADWOKACKA ZARAZ SIE ZA NIM UJMIE I JESZCZE MU PRZYZNAJA MEDAL ZA MECZENSTWO. TERAZ JUZ CHYBA DOSTATECZNIE DOBRZE WIADOMO, DLACZEGO ZAWOD MUSI BYC DZIEDZICZONY. NIE MA SZANSY ZADEN UCZCIWY, JEDYNIE MAFIA. GRATULUJE DALSZEGO ZACIETRZEWIENIA SIE I ZAMYKANIA WE WLASNYCH KASTACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.solnet.ch 09.04.03, 16:05 Wiemy, ze mial poradzic, ale czy klamac? Tego wlasnie nie wiemy. De Virion to wspaniale nazwisko. Ale to chyba chodzilo o jego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: de Virion radzi świadkowi jak kłamać? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 21:56 co wy chcecie od pana mecenasa on się dyma za pieniądze,a teraz ma przesrane i może ktoś mu podziękuje w ten czy inny sposób za zasługi.....ale muszą -ci panowie- liczyć się z tym,że forma podziękowań bywa różna i nie zawsze salonowa pan mecenas chyba o tym wie,....bo jeżeli zpomniał to jest mało inteligentny i jego czas się kończy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom To daje promyk nadziei... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:42 ...ze w Polsce moze cos zadzialac dobrze. Ale na razie tylko maly promyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: Sensacja na procesie Inki - ujawniono kłamstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:57 Nie od dzisiaj wiadomo, że de virion woli de Pieniążki, ktore sprawiaja ze jest mu obojetne czy ktos taki pojdzie siedziec czy bedzie dalej robil swoje. A podatnik i tak zaplaci za nastepne sledztwa, procesy, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson baranina ty cipo, dalbym ci chenie w morde, gdyby nie IP: *.z115-89-67.customer.algx.net 09.04.03, 00:23 twoi stroze Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Adwokat może zostać oskarżony o "mataczenie" w spr 09.04.03, 00:24 sprawie o zabójstwo z premedytacją. W tym wypadku "mataczenie" jest zdefiniowane przez kodeks karny i winny mataczeniu w zabójstwie najprawdopodobniej "trochę sobie nagrabił". Jeżeli adwokat nie został oskarżony, osądzony i skazany, to trzeba sobie zdać sprawę, że: "nie ma dla Polski nawet iskierki nadziei". Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru ależ dlaczego... IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 00:50 ktos uważa, że Pan de Virion robi żle? Przecież skoro jego klient twierdzi, że jest niewinny to on zrobi wszystko żeby go uniewinnili! Niestety, moi drodzy, pieniążki, tylko pieniążki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontownik kto powiesił "saszę"? IP: *.bydgoska.krakow.pl 09.04.03, 00:50 wygląda na to, że polska służba penitencjarna wykonuje samowolne wyroki śmierci - ciekawe, czy ktoś kiedyś to gówno rozgrzebie (przecież bandziora nie żal, nie? a kasa skromnie zarabiającym strażnikom się przyda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek odpowiedz dla Wszystkich IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.04.03, 02:48 Adwokat musi bronic kazdego - nawet wbrew przekonaniom! Jezeli zlmie prawo, robiac swoja prace to korporacja powinna go wyzucic ze swoich szeregow. Kochani! Bijcie KORPORACJE! Za brak odpowidzialnosci za nasze sprawy. Za nasza slabosc w nieznaniu prawa. Jezeli prawda jest, ze mecenas de/.../ zrobil to co zrobil i korporacja nic nie zrobi to w cholere z prawem. Jest tylko jedno, albo nie ma zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: odpowiedz dla Wszystkich IP: 24.157.198.* 09.04.03, 05:39 Adwokat: - Prosze mi teraz opowiedziec, jak bylo Oskarzony: - Jestem niewinny, naprawde Adwokat: - Od tego, zeby klamac, to ja jestem, ale aby klamac musze znac prawde w pioruny z takimi adwokatami i calym srodowiskiem okolosadowym, jedna ruja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czysciec Re: Sensacja na procesie Inki - ujawniono kłamstw IP: *.cg.shawcable.net 09.04.03, 07:00 panowie piszecie o lekko smiesznej sprawie,my tu gadu, gadu a Nam Polske rozkradaja jutro bedZie juz za pozno...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A tyś LEPPER?? Re: Sensacja na procesie Inki - ujawniono kłamstw IP: 213.241.38.* 09.04.03, 08:08 Gość portalu: czysciec napisał(a): > panowie piszecie o lekko smiesznej sprawie,my tu gadu, gadu a > Nam Polske rozkradaja jutro bedZie juz za pozno...!!!!! Tak... Brakuje 40 mld złotych w kasie państwa. I może jeszcze dodasz że ktoś tą kase ukradł??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeans Re: Sensacja na procesie Inki - ujawniono kłamstw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.03, 08:41 larum podnosisz, ze nam Polske rozkradaja i jutro juz bedzie za pozno....Czlowieku, a co w tym kraju jest jeszcze do rozkradzenia? Tylko styropian został zakurzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Sensacja na procesie Inki - ujawniono kłamstw IP: 195.116.155.* 09.04.03, 08:49 przy ul. Brackiej nie ma budek telefonicznych i nigdy nie bylo. Chyba ze chodzi o te na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc a narod i tak darzy prezdenta blisko 100% zaufaniem:(( IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.03, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sensacja na procesie Inki - ujawniono kłamstw IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.03, 10:14 Prezydent wiedzial,premier wiedzial.Czyli normalka.Ciekawe jaki numer legitymacji partyjnej ma "Baranina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Stróż prawa de Virion IP: 217.165.49.* 09.04.03, 10:29 Wiele razy słuchałem argumentów tego adwokata, wsławionego występami w obronie przeróżnych kanalii. Według niego on działa w myśl prostej zasady, że każdy oskarżony jest niewinny. To że woli klientów z mafii i ogólnie z grubym portfelem to przypadek a w końcu - on jest dobry! Czy jest sposób na jakieś rozliczenie takich wyrafinowanych padalców grasujących w środowisku prawniczym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Stróż prawa de Virion IP: 217.165.49.* 09.04.03, 10:29 Wiele razy słuchałem argumentów tego adwokata, wsławionego występami w obronie przeróżnych kanalii. Według niego on działa w myśl prostej zasady, że każdy oskarżony jest niewinny. To że woli klientów z mafii i ogólnie z grubym portfelem to przypadek a w końcu - on jest dobry! Czy jest sposób na jakieś rozliczenie takich wyrafinowanych padalców grasujących w środowisku prawniczym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoss A kto to jest... IP: 213.158.197.* 09.04.03, 13:48 ... owa "prawa ręka Urbana"? Też miły wątek nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Adwokat jest gorszy niż prostytutka IP: *.nat1.tvknet.pl 09.04.03, 14:49 Adwokat jest gorszy niż prostytutka, gdyż prostytutka przynajmniej uczciwie informuje klienta za co bierze pieniądze oraz, przede wszystkim, przestrzega ustalonych reguł. Zastanawia mnie tylko, czy w tej sprawie pan mecenas będzie choć upomniany przez Radę Adwokacką. Nie mam złudzeń co do tego, czy będzie przeciwko niemu prowadzone postępowanie karne, ponieważ takich spraw mogłyby być tysiące w Polsce, a większości w wymiarze sprawiedliwości zależy na utrzymaniu istniejącego status quo, ponieważ mnóstwo osób na tym korzysta finansowo. Niech dalej wejście na wszystkie aplikacje będzie za łapówki albo po znajomości, to dopiero za 10 lat zdziwimy się jaki w Polsce jest poziom etyki w zawodach prawniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: dot. mec de' Virion IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 23:04 Jeśli posłuchać Jeremiasza Barańskiego (obok nagranie)to łatwo dojść do przekonania, że kłamie i łudzi świadka. Żeby go przekonać, uwiarygodnić siebie podaje nazwisko znanego adwokata, który reprezentuje go w sprawie w Polsce. Człowiek który na co dzień styka się ze środkowiskiem przestępczym siłą rzeczy musi być "plątany" w gierki tej grupy ludzi, która przecież nie cofnie się przed niczym. "Wnoszę o uniewinnienie"- to na razie tylko pomówienie, a może nawet nie pomówienie Odpowiedz Link Zgłoś