Gość: Tomasz Graff IP: *.net.autocom.pl 09.04.03, 22:26 Hm, ciekawe jak bedzie wygladala renowacja Sukiennic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzepp Sprawa jest prosta IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 08:36 Wygrała najtańsza oferta. To prawidłowość szczególnie w budonictwie drogowym.Ale gdyby wygrała droższa to za sprawą pseudodziennikarzy (chociażby z GW)przetargiem zajałby się prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Kilkumiesięczna jezdnia Rynku Głównego ulega IP: 149.156.52.* 10.04.03, 09:58 Już pół roku temu napisałem Prezydentowi m.Krakowa, że ten remont jest spaprany! Pomysł do kitu, a wykonanie na minus dwa! Jak się ma to Ustawy o Zamówieniach Publicznych? Oczekuję, Ze Kraków WYKLUCZY partaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciówa Re: Kilkumiesięczna jezdnia Rynku Głównego ulega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 10:17 Tu raczej nie miała znaczenia cena wykonania tylko kwota łapówy. Wszyscy dobrze wiedzą że załapanie sie na taką robotę kosztuje. A co gorsze to nie zawsze robią to fachowcy. Wcale bym sie nie dziwiła jakby ten bruk układali kucharze czy informatycy... bo taką firmę i takich ludzi akurat miał ten co był bliżej koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: Kilkumiesięczna jezdnia Rynku Głównego ulega IP: *.net.autocom.pl 10.04.03, 14:21 To wszystko jest wynikiem pospieszania prac,brakiem odpowiedniego nadzoru.Sprawy przetargu niech zasloni kurtyna milczenia i bezradnych RADNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Kilkumiesięczna jezdnia Rynku Głównego ulega IP: *.ipt.aol.com 10.04.03, 14:36 O jeeezuuu-Polacy glupiego brukumulozyc nie potrafia,a juz chcieliby partycypowac w odbudowie Iraku-cala nadzieja,ze amerykanskie kocerny NIE POZWOLA na taaaka kompromitacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga Re: Kilkumiesięczna jezdnia Rynku Głównego ulega IP: *.pool.mediaWays.net 10.04.03, 15:15 Gość portalu: Kraken napisał(a): > O jeeezuuu-Polacy glupiego brukumulozyc nie potrafia,a juz chcieliby > partycypowac w odbudowie Iraku-cala nadzieja,ze amerykanskie kocerny NIE > POZWOLA na taaaka kompromitacje Kraken nie zauwazasz istoty sprawy Wiesz ,ze bezrobocie w kraju jest duze Jak sie ta sama prace wykona dwa trzy razy to jest szansa ze ono spadnie . Ty nic nie rozumiesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqwa Re: Kilkumiesięczna jezdnia Rynku Głównego ulega IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 10.04.03, 23:11 Pisałem o tej sprawie jesienią do "Dziennika Polskiego" - bez odzewu. Sprawę zbagatelizowano i zlekceważono. A teraz po ciężkiej zimie ten proces jeszcze się pogłębił. Mam wątpliwą satysfakcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Oby problemy był tylko z brukiem IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 23:17 hydranty poza rynkiem sterczą na rurach nad chodnikami, widzę że ostatnio ktoś to maskuje , ale to zwyczajne brakoróbstwo. I na dodatek te roboty ktoś odebrał i zapłacił !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Gazeta łże IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 23:25 Gazeta pisze 9 kwietnia 2003: "Na razie tylko "Gazeta" zauważyła, jak zima obnażyła błędy popełnione podczas modernizacji." Ja pisałem na forum 18 stycznia 2003r g.21:00: "Zgłaszam na Rynku Gł. w narożniku Wiślnej na nowym bruku stoi woda. Wykonywano na przyjazd Papieża w 2002r" Jak zwykle to "rzetelne" pismo mija się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś