Dodaj do ulubionych

De-ipeenyzacja

23.01.07, 12:10
Kiedy wreszcie uda się oderwać organy od stołków, będzie trzeba przeprowadzić
jakąś de-ipeenyzację usuwającą z życia publicznego ludzi związanych z IPNem,
którzy niszczyli innych tylko po to, żeby zrobić karierę i zyskać rozgłos.

:-))
Obserwuj wątek
    • loppe Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:13
      nie za szybko wyskakujesz z tym?
      • moroux Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:14
        Nie... wprawdzie do 2009 roku jeszcze trochę czasu, ale... Bekną chłopcy z IPNu.
    • nacjonalista2 Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:13
      smieszny jestes - czerwony fanatyku. IPN osądza zdrajcow takich jak UB i SB, a
      nie szuka rozgłosu. Oni w przeciwienstwie do tych, na ktorych sie zapatrujesz,
      ukazuje historie w prawdziwym swietle a nie takim jakim mu pasuje.
      • moroux Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:16
        I tu się mylisz, drogi kolego. IPN pokazuje historię taką, jaką chce widzieć. A
        jego pracownicy świadomie niszczą ludzi, których albo nie lubią, albo mają na
        nich polityczne zlecenie.
        • nacjonalista2 Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:17
          Oni nikogo nie niszczą, niszczą dziennikarze. Niszczyli to UBecy lub SBcy
          donosząc na ludzi ktorzy walczyli o to, bysmy byli niezalezni - W O L N I.
          • moroux Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:20
            Więc i dziennikarzy rządowych mediów rozliczymy. Niech już się boją Ziemkiewicz,
            Semka, Karnowski, Sakiewicz i cała reszta.

:-)))
            • nacjonalista2 Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:22
              Mysle ze deubekizacja powinna przebiegac za zamknietymi drzwiami, a jedynie
              wyroki powinny byc podawane do publicznej wiadomosci. Co do dziennikarzy to w
              wielu przypadkach są zbyt pochopni i narazają ludzi na zniesławienie. ALe w
              przeciwienstwie do UB nie mordują ludzi na podstawie fałszywych oskrazeń.
              • moroux Lustrację też rozliczymy! :-)) 23.01.07, 12:23
                Rozliczymy każdą deubekizację. Rozliczymy rządy PiSu i ich sojuszników. Skończą
                tam, gdzie ich miejsce - w pierdlu!

:DDD
                • nacjonalista2 Re: Lustrację też rozliczymy! :-)) 23.01.07, 12:27
                  Widze kolego moroux ze puszczają ci nerwy i wyjawia sie twoj zwierzęcy
                  komunistyczny, czerwony, zdradziecki, słaby itd. instynkt... Zamknąc w pierdlu
                  przeciwnikow komuny. niestety, najpierw my pozamykamy czerwonych sku..synow
                  takich jak ty, ktorzy dochodzą do wladzy jedynie siłą lub ukladami, nie znają
                  praw osob ktore myslą inaczej. Zaden z was, nie pozostanie nieujawniony,
                  spoleczenstwo sie przekona kim jestescie, a wtedy na pewno odwrocą sie do was...
                  • moroux Re: Lustrację też rozliczymy! :-)) 23.01.07, 12:30
                    Ależ nie denerwuj się, bo nie ma czym. Po co te bluzgi? Opanuj się, zaślepiony
                    nienawiścią człowieku.
                    • nacjonalista2 Re: Lustrację też rozliczymy! :-)) 23.01.07, 12:32
                      niczym nie jestem zaslepiony, zaslepiali twoi idole swoja propagandą. No ale
                      nadal z Kolegą czekamy na nazwiska ...
                      • moroux Re: Lustrację też rozliczymy! :-)) 23.01.07, 12:33
                        Nazwiska ujawni specjalna komisja prawdy i sprawiedliwości :DDDD
                • lux_et_veritas [...] 23.01.07, 12:35
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lux_et_veritas Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:26
      moroux napisał:

> którzy niszczyli innych tylko po to, żeby zrobić karierę i zyskać rozgłos.

Możesz podać jakieś konkretne przypadki tych niszczących i tych niszczonych? Z
      twoich słów wynika, iż jest to proceder nagminny więc liczę, że nam owymi
      nazwiskami obficie tu sypniesz.
      • moroux Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:31
        Nazwiska ujawni specjalna komisja która zajmie się tą sprawą :-))) To będzie
        gorsze niż szafa Lesiaka :D
        • nacjonalista2 Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:34
          Wiesz, taka wladza ktora sprawdzała Polakow (ale tych prawdziwych, nie takich
          jak ty) juz minela bezpowrotnie, jakies 17 lat temu, obudz sie chlopie. no
          chyba ze byles SBekiem no i sie boisz...
          • moroux Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:36
            Taaaak? Co ty nie powiesz?

A pan Macierewicz, to kto?

:-)))
        • lux_et_veritas Znaczy się będzie tak jak za starych dobrych 23.01.07, 12:35
          czasów, kiedy to Towarzysza bracia w idei dziarsko wyrzynali tutaj faszystów z
          imperialistycznych band. Będzie komisja to i nazwiska się znajdą :-)
          • moroux Re: Znaczy się będzie tak jak za starych dobrych 23.01.07, 12:36
            Opisałeś sposób działania IPNu i Macierewicza. Hmmm...
            • lux_et_veritas Nie, opisałem metody Towarzysza braci 23.01.07, 12:39
              w idei, które to Towarzysz uważa za słuszne i konieczne do powtórzenia. No
              chyba, że Towarzysz sypnie w końcu tymi nazwiskami zniszczonych przez IPN. To
              jak będzie?
              • moroux Re: Nie, opisałem metody Towarzysza braci 23.01.07, 12:42
                Doprawdy? A byłem pewien, że chodzi o Macierewicza. Hmm... czyżby Antoni M. był
                bolszewikiem? W sumie - pasuje.
                • lux_et_veritas I o IPN. Najpierw przeróbmy ów IPN, potem 23.01.07, 12:45
                  przejdziemy do Macierewicza. To co z tymi nazwiskami? Podacie w końcu, albo,
                  zakładając, iż jakieś resztki honoru posiadacie, grzecznie odwołacie wasze
                  pomówienia?
        • humbak Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:44
          No ale co z tymi przykładami?
    • reakcjonista1 Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:36
      "niszczyli innych" - co za piękny michnikowy bełkot...
      Jestem za deipeenyzacją - po prostu nalezy odtajnić wszelkie SBeckie papiery.
      • nacjonalista2 Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:38
        BRAWO !
        • moroux Re: De-ipeenyzacja 23.01.07, 12:40
          Boli? Cóż, ma boleć. W końcu jesteście bolszewikami, a dla takich nie ma
          litości, n'est ce pas?
    • bio.mum Re: De-ipeenyzacja inaczej dezynfekcja nt 23.01.07, 19:57

• logo.vlad Raczej deratyzacja... n/t 23.01.07, 22:13
        • taziuta Re: Raczej dedebilizacja... n/t 23.01.07, 22:35

• humbak Raczej tracicie umiar /bt 23.01.07, 22:36

• taziuta Re: Raczej tracicie umiar /bt 23.01.07, 22:39
              humbak napisał:

Czytałeś o artykule w La Stampie?
              Podoba Ci się życie w takim kraju? Dla mnie to ciut za bardzo podobne do
              uprawiania sportów ekstremalnych. Ale co kto lubi! :-)

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3864746.html
              • humbak Re: Raczej tracicie umiar /bt 23.01.07, 23:52
                Nie zrozum mnie źle, ale czy Tobie musi La Stampa mówić w jakim kraju żyjesz?
            • ofiara_spelniona Re: Raczej tracicie umiar ? 23.01.07, 22:45
              jasne, rozsądni nie mają racji.

SONDAŻ
              Artykuł dziennika ''La Stampa'':
              62%
              Trafnie oddaje sytuację w Polsce (5222)
              37%
              To jakieś bzdury (3125)
              1%
              Nie mam o nim zdania (85)

Liczba oddanych głosów: 8432
              • taziuta Dzięki Ofiaro, że zwróciłeś na to uwagę! :-) 23.01.07, 22:52
                ofiara_spelniona napisał:

Humbak zdaje się nie zwrócił uwagi na tę statystykę...
                Cieszę się, że jestem w większości! :-)

> jasne, rozsądni nie mają racji.
                >
                > SONDAŻ
                > Artykuł dziennika ''La Stampa'':
                > 62%
                > Trafnie oddaje sytuację w Polsce (5222)
                > 37%
                > To jakieś bzdury (3125)
                > 1%
                > Nie mam o nim zdania (85)
                >
                > Liczba oddanych głosów: 8432
                • humbak Re: Dzięki Ofiaro, że zwróciłeś na to uwagę! :-) 23.01.07, 23:58
                  Zwróć uwagę czego większość jest tu ukazana.
              • humbak Re: Raczej tracicie umiar ? 23.01.07, 23:53
                Powiedzmy że nie uznaję sondaży jako ostatecznej instancji prawdy.
            • logo.vlad Re: Raczej tracicie umiar 23.01.07, 22:55
              Humbaku, nie wiem jak Ciebie, ale mnie w natłoku tych wszystkich list, szaf i
              półek, TW, kandydatów na TW, kandydatów na kandydata na TW, kandydatów na
              kandydata na kandydata, OZI, domniemanych OZI, kto-wie-czy-nie-OZI, Bóg-jeden-
              wie-ale-nazwijmy-go-OZI, pustych okładek, tek bez okładek, okładek pełnych
              czego innego niż na okładce powiedziano, deklaracji bez podpisu, podpisów bez
              deklaracji, zdrajców z Solidarności, lustratorów z KW partii, etc. etc. -
              czasem nerwy ponoszą.
              A IPN-owi się zbiera zarowno za winy własne (jak dla mnie to tamtejsi historycy
              reprezentuja właśnie tajniacki typ mentalności), jak i za wyczyny domorosłych
              gazecianych lustratorów...
              • humbak Re: Raczej tracicie umiar 23.01.07, 23:57
                Mnie też czasem to męczy, ale niestety tego należało się spodziewać.
                Niesprzątnięta padlina śmierdzi, a ludzie mają to do siebie że jak mają okazję
                to walą w oponentów ile wlezie. A skutki obserwujesz w postaci tych wszystkich
                podejrzeń, pomówień i niedopowiedzeń. To nie jest problem narodowy Polaków,
                tylko problem historyczny Polski.
          • bio.mum widzę, że opanowałes znaczki do perfekcji nt :P 23.01.07, 22:38
            taziuta napisał:

>
            • taziuta Re: widzę, że opanowałes znaczki do perfekcji nt 23.01.07, 22:43
              bio.mum napisała:
              Re: widzę, że opanowałes znaczki do perfekcji nt

Miło mi, że nadal raczysz mnie zauważać, ale co do meritum to niestety ciągle
              nie... Skopiowałem jeno Humbaka :-)
              • taziuta Ups, tj. logo.vlada :-) 23.01.07, 22:44
                taziuta napisał:

> bio.mum napisała:
                > Re: widzę, że opanowałes znaczki do perfekcji nt
                >
                > Miło mi, że nadal raczysz mnie zauważać, ale co do meritum to niestety ciągle
                > nie... Skopiowałem jeno Humbaka :-)
              • bio.mum nie wygasiłam Cię, fakt:P 23.01.07, 22:45
                taziuta napisał:

>
      • ofiara_spelniona dekurtykizacja..dedudekizacja..nt 23.01.07, 22:38
    • frank_drebin Zacznij juz robic listy proskrypcyjne. Dla ula- 23.01.07, 21:58
      twienia masz link:
      www.ipn.gov.pl/
      Z pewnoscia ulatwi ci to twoja znojna prace dla dobra przyszlych pokolen ;)
    • 1normalnyczlowiek Organy od stołków odklejono rok temu 24.01.07, 00:04
      moroux napisał: De-ipeenyzacja
      > Kiedy wreszcie uda się oderwać organy od stołków,

---> ale niektóre przykleiły się na FK ... ale za tydzień też się dadzą odkleić:))
    • tornson Zglaszam się na likwidatora!!! ;o) 24.01.07, 00:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka