Dodaj do ulubionych

Lepper bedzie prezydentem.

• Gość: Jurek Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: 217.97.239.* 02.12.01, 00:52
      Nie zgadzam sie
    • Gość: Balzer Lepper bedzie prezydentem wszystkich burakow IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 03:02
    • Gość: Zerowy Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.syd.ihug.com.au 02.12.01, 03:07
      Gość portalu: za napisał(a):

> Bo broni Polakow i ich prawa do zycia w godnosci.

Nie mam watpliwosci, ze Lepper bedzie prezydentem Polski, ale zadajmy sobie
      pytanie..CO ZROBI, co bedzie w stanie zrobic w obliczu terroryzmu amerykanskiego
      (polityki w stosunku do Europy tudziez krajow Europy centralnej). Przeciez nie
      jest przypadkiem, ze Wojtyla zostal papiezem, nie bez powodu prano nam mozgi
      roznego rodzaju propaganda za pomoca czy to "Radio Wolna Europa", "Radio Londyn",
      czy "Glos Ameryki...!. To byla dywersja przeciwko nam i temu wszystkiemu co
      zdolalismy w atmosferze wspomnianej dywersji stworzyc i odbudowac kraj po
      strasznych zniszczeniach wojennych. Dzisiaj jesyt latwo krytykowac, tak jak
      zachod krytykowal polskie,czy rosyjskie kobiety tzw traktorzystki, ze kobieta i
      traktor...! Ale dzisiaj widzi sie nieomal wszedzie na zachodzie jak kobiety tu
      czy owdzie uprawiaja ziemie uzywajac traktora i jest wszystko w porzadku, ale
      bylo to "smieszne" dla tych ktorzy nas oglupiali..! Wystarczy zwrocic uwage na
      fakt, ze dzis 35-cio letnia kobieta juz jest za stara zeby ja zatrudnic, by mogla
      zyc godnie, zreszta dotyczy to rowniez wszystkich tych ktorzy drza o swoje
      miejsce pracy, nigdy nie wiedza co przniesie kazdy nastepny dzien...! Wystarczy
      wspomniec, ze jeszcze w 1957 roku w Poznaniu wybuchl strajk i o to ze "wladza
      ludowa" podwyzszyla o pare groszy koszty na srodki zywnosc...., do dzis dnia w
      tzw demokratycznej Polsce, mielismy nieskonczona ilosc podwyzek na...wszystko,
      zycie nasze zubozalo do katastrfalnego poziomu, w nasze poczucie godnosci
      wmontowano pojecie PRAWA CZLOWIEKA ...i jesli sprobujesz dowiezc swoich praw,
      niestety dojdziesz do nikad....! Ciesze sie ze juz mi niewiele zostalo na tym
      swiecie, i ze nie bedzie mi danym zyc w tej demokracji ktora najpewniej
      doprowadzi Polske do nastepnej tragedii...! Ale...POLAK MADRY PO SZKODZIE...!
      Popieram Leppera, choc wiem ze niewiele zdziala ...!Rowniez nie mam watpliwosci,
      ze tacy jak Cimoszewicz, Tusk, Olechowski czy inni to poprostu...nie tyle ze
      kanalie..., ale skonczone kanalie....!
      • Gość: za Re: Lepper bedzie przyszloscia IP: *.look.ca 02.12.01, 05:27
        Zerowy, ameryka w niektorych aspektach jak rownouprawnienie kobiet, oswiata i
        inne Polsce do piet nie dosiegala. Tu walczy sie o to co w PRL juz dawno bylo
        normalka. Ludzie w RP ida na latwe slogany: hamburgery jakies, filmy o
        czarodziejach lub bandytach, gowna takie plastikowe. A nie szanuja co Polskie,
        dobre. To nasz grzech narodowy i za to placimy nasza wolnoscia. Dla paru
        dolarow, samochodu niemieckiego, zaprzedajemy swoja wolnosc, wolnosc naszych
        dzieci. Oj glupi my... glupi...glupi.
        • Gość: ryba Re: Lepper bedzie przyszloscia IP: *.look.ca 15.12.01, 04:52
          tu akurat my Kanadyjczycy sie zgadzamy
      • Gość: lange Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.tpgi.com.au 02.12.01, 06:02
        Gość portalu: Zerowy napisał(a):

> Gość portalu: za napisał(a):
        >
        > > Bo broni Polakow i ich prawa do zycia w godnosci.
        >
        > Nie mam watpliwosci, ze Lepper bedzie prezydentem Polski, ale zadajmy sobie
        > pytanie..CO ZROBI, co bedzie w stanie zrobic w obliczu terroryzmu amerykanskieg
        > o
        > (polityki w stosunku do Europy tudziez krajow Europy centralnej). Przeciez nie
        > jest przypadkiem, ze Wojtyla zostal papiezem, nie bez powodu prano nam mozgi
        > roznego rodzaju propaganda za pomoca czy to "Radio Wolna Europa", "Radio Londyn
        > ",
        > czy "Glos Ameryki...!. To byla dywersja przeciwko nam i temu wszystkiemu co
        > zdolalismy w atmosferze wspomnianej dywersji stworzyc i odbudowac kraj po
        > strasznych zniszczeniach wojennych. Dzisiaj jesyt latwo krytykowac, tak jak
        > zachod krytykowal polskie,czy rosyjskie kobiety tzw traktorzystki, ze kobieta i
        >
        > traktor...! Ale dzisiaj widzi sie nieomal wszedzie na zachodzie jak kobiety tu
        > czy owdzie uprawiaja ziemie uzywajac traktora i jest wszystko w porzadku, ale
        > bylo to "smieszne" dla tych ktorzy nas oglupiali..! Wystarczy zwrocic uwage na
        > fakt, ze dzis 35-cio letnia kobieta juz jest za stara zeby ja zatrudnic, by mog
        > la
        > zyc godnie, zreszta dotyczy to rowniez wszystkich tych ktorzy drza o swoje
        > miejsce pracy, nigdy nie wiedza co przniesie kazdy nastepny dzien...! Wystarczy
        >
        > wspomniec, ze jeszcze w 1957 roku w Poznaniu wybuchl strajk i o to ze "wladza
        > ludowa" podwyzszyla o pare groszy koszty na srodki zywnosc...., do dzis dnia w
        > tzw demokratycznej Polsce, mielismy nieskonczona ilosc podwyzek na...wszystko,
        > zycie nasze zubozalo do katastrfalnego poziomu, w nasze poczucie godnosci
        > wmontowano pojecie PRAWA CZLOWIEKA ...i jesli sprobujesz dowiezc swoich praw,
        > niestety dojdziesz do nikad....! Ciesze sie ze juz mi niewiele zostalo na tym
        > swiecie, i ze nie bedzie mi danym zyc w tej demokracji ktora najpewniej
        > doprowadzi Polske do nastepnej tragedii...! Ale...POLAK MADRY PO SZKODZIE...!
        > Popieram Leppera, choc wiem ze niewiele zdziala ...!Rowniez nie mam watpliwosci
        > ,
        > ze tacy jak Cimoszewicz, Tusk, Olechowski czy inni to poprostu...nie tyle ze
        > kanalie..., ale skonczone kanalie....!

Nie mieszkam w Posce od 6 lat, sprawy polskie znam glownie z Internetu i od
        rodziny. Jestem totalnie zdegustowany cala klasa polityczna, ale wiem zae tacy
        jak Lepper sa jeszcze gorsi. Rozejrzyjmy sie po swiece jednak, a zobaczymy ze
        Lepper jest w calkiem licznym towarzystwie podobnych mu szczwanych graczy
        zerujacych na ludzkim rozgoryczeniu: Rosja - Zyrynowski, Francja - Le Pen,
        Australia - Pauline Hanson. Nie, Lepper nie zostanie prezydentem, mozecie mnie
        cytowac po wyborach. A do autora wyzej cytowanej wypowiedzi:... (tu machniecie
        reka).

• Gość: za Re: Lepper bedzie bo tak chce narod IP: *.look.ca 02.12.01, 06:20
          lange, pojezdzisz jeszcze po swiecie to sie przekonasz.
      • Gość: kiks Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 10:27
        Zerowy
        biedny stary człowieku, kim ty jesteś? Człowiekiem, czy komunistą wychowanym na
        propagandzie podziału na lepszych i gorszych? Może to ty kupowałeś w tym
        sklepie koło mojego domu, sklepie za żółtymi firankami (dla młodszych - sklep
        dla SB i i MO oraz dygnitarzy partyjnych)? Tak, tak to jestem ja, ten mały
        chłopiec, który zaglądał przez szparkę w firance na pełne szynek i czekolad
        półki, by chociaż widokiem zaspokoić dziecięce pragnienia, bo zapach już nie
        docierał. (Może to ty kopniakiem wyrzuciłeś mnie spod tego okna?) W domu na
        szczęście czekał postny kapuśniak i kromka chleba ze smalcem (w niedzielę). Ty
        masz czelność chwalić tamte czasy? Człowieku za twoje poglądy wyrażane
        publicznie w tamtych czasach dostałbyś 10 lat odsiadki, oczywiści gdybyś był
        zwykłym obywatelem PRLu, dla dygnitarzy była zsyłka do zaprzyjaźnionego kraju.
        Gdyby nie ludzie, których obrażasz żarłbyś dzisiaj polskie ziemniaki pastewne i
        mięso za amerykańskie pieniądze, tak jak cała biedota na świecie żyjąca z
        pomocy humanitarnej. Co zrobiłeś w życiu, co pozostawiłeś po sobie, czym się
        możesz pochwalić? Czy możesz powiedzieć: to ja dzięki własnej wiedzy,
        wykształceniu i pracowitości zrobiłem to? Ile stworzyłeś miejsc pracy? Ilu
        ludziom zapewniłeś lepsze życie? Jak była twoja wydajność pracy?
        Niestety z twojej wypowiedzi wynika, że nie zrobiłeś nic przez całe życie.
        Byłeś najemnym pracownikiem na garnuszku komunistycznego państwa, które
        dzieliło budżet według zasady: jeden tobie - jeden mnie, drugi tobie - dwa
        mnie, trzeci tobie - trzy mnie itd.
        Wstyd stary człowieku z wypranym mózgiem przez matkę komunę, ale nie martw się,
        ja bedę dalej cięzko pracował po 12 godzin, abyś ty mógł dostawać tę swoją
        emeryturkę.
        Nie żegnam się, bo rekę podaję tylko ludziom posiadjącym chociaż śladową ilość
        honoru.

• Gość: deper Re: Lepper bedzie prezydentem w Wąchocku IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 08:09
      To jest pewne.
      • Gość: za Re: Lepper bedzie prezydentem w Wąchocku Dolnym IP: *.look.ca 02.12.01, 14:05
        Tylko nie wiadomo czy Wachock na to zasluzyl?
    • Gość: Piotr ZE Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 13:58
      Będzie prezydentem bo nie było dekomunizacji

• Gość: kopernik Re: Lepper JAK GIORDANO BRUNO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 18:32
      Kiedy Giordano Bruno publicznie podtrzymał tezę Kopernika o tym, że Ziemia
      krąży wokół Słońca Kościół spalił go na stosie. A jednak okazało się, że miał
      rację.
      Kiedy dziś Lepper mówi, że Ci, którzy chcą być światłym słońcem Polaków, to
      złodzieje, kłamcy i kanalie, to elyty polityczne też najchętniej by go spaliły
      na stosie, czy jak co zresztą zasugerował (komu???) Żakowski mówiąc, że
      Leppera trzeba „wpuścić do dołu z wapnem”.
      Za ile miesięcy stanie się jasne, że Lepper ma rację?
      Kiedyś Kościół też prał mózgi, tak jak to dzisiaj czynią najpotężniejsze media
      w znajdujące się w rękach, które dalej twierdzą, że Słońce krąży wokół Ziemii,
      a ten kto mówi inaczej (Lepper) jest niebezpiecznym heretykiem.
      • Gość: za Re: Lepper JAK Lepper IP: *.look.ca 02.12.01, 21:27
        Ja tylko sie zastanawiam. Stawiam sobie pytania. Jak juz Lepper bedzie mial
        wladze czy przebaczy swoim oprawcom, ktorzy dzis na niego pluja i chca zamknac
        do wiezienia? Co zrobi z tymi, ktorzy Polske okradali w imie prawa, tak
        kulturalnie kawalek po kawalku. Jaka bedzie przyszlosc tych co to dorobili sie
        milionow dolarow na panstwowych posadach? A moze maja juz drugie paszporty? Ja
        sie poprostu pytam czy jest ktos inny oprocz Leppera ktory ma odwage prawde
        powiedziec tym przebierancom, warcholstwu w garniturach. Potomkom klasy
        robotniczej co to teraz arystokracje udaje. Biedocie co jak do koryta sie
        dorwala to zre jak swinia bez opamietania. Tak sie tylko pytam.
        • Gość: wm Re: Lepper JAK Lepper IP: *.devs.futuro.pl 03.12.01, 17:13

> Ja tylko sie zastanawiam. Stawiam sobie pytania. Jak juz Lepper bedzie mial
          > wladze czy przebaczy swoim oprawcom, ktorzy dzis na niego pluja i chca zamknac
          > do wiezienia?

Ty się lepiej nie pytaj, tylko się weź za jakieś sensowne zajęcie, bo Lepper
          władzy mieć nie będzie, tak jak nie ma jej Stan Tymiński ani Żyrynowski w Rosji.
          Uświadom sobie wreszcie, że krzykliwy margines mimo krzykliwości jest tylko
          marginesem. Folklorem. Folklor nie nadaje się do sprawowania władzy. Lepper mieć
          będzie nie władzę, lecz kłopoty z prokuratorem.
          • Gość: za Re: Lepper JAK prokurator IP: *.look.ca 04.12.01, 16:01
            wm, Lepper moze dostac dwa lata odsiadki, ale jak juz wyjdzie w aureoli
            meczennika i ofiary intrygi politycznej to jako prezydent bedzie sadzil on sam.
            I znowu pytam sie: jak wtedy postapi z tymi co dzis knuja przeciw niemu i chca
            go zniszczyc?
    • Gość: KATOLIK ZYD LEPER DO KIBUCU !! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.01, 22:11
      90% Spoleczenstwa jest Katolickie i nie glosowalo na zyda Lepera.

Zyd Leper broni zydowskiej bandy handelesow co nie chca placic podatkow Panstwu
      Polskiemu i robi to do spolki z bogatym zydowkim masarzem Kuropatwinskim, ktory
      jest zlodziejem okradajacym Polakow bo nie placi miastu dzierzawy za lokal na
      swoj zlodziejski zydowski Geschaeft.

Polak-KATOLIK

• Gość: Ma-ryja Re: ZYD LEPER DO KIBUCU !! IP: *.pppool.de 02.12.01, 23:01
        Czytam, czytam i oczom nie wierze. Jak daleko moze dojsc spoleczenstwo, bardzo w sobie zadufane i
        katolicko-patriotycznie nastawione, aby takie glupoty wypisywac. Szkoda, ze takie sieroty nawet dostep do
        internetu maja (pewnie za sprawa Leppera) i tego typu glupoty po swiecie sieja. Mam nadzieje, ze zaden z
        wladajacych polszczyzna zagranicznych dziennikarzy nie wpadnie na pomysl tracenia czasu na studiowaniu
        tych pokracznych wydzielin szarych komorek ubogich w duchu rodakow.
        • Gość: za Re: ZYD LEPER DO Krola IP: *.look.ca 02.12.01, 23:31
          Tak ryj, ty to bys takie sieroty od razu do gazu, bo po co maja w internet
          patrzec. Brawo. A tych glupot zaden dziennikarz czytal nie bedzie bo to jest
          scisle tajne. No to ryj, zyj w swoim swiecie gdzie krolowie i hrabianki
          pierdola sie kulturalnie, a lud poddany obrzuca ich platkami roz.
        • Gość: CATHOLIC Re: Jew LEPER to Afghanistan !! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.01, 23:41
          Gość portalu: Ma-ryja napisał(a):

> . Mam nadzieje, ze zaden z
          > wladajacych polszczyzna zagranicznych dziennikarzy nie wpadnie na pomysl tracen
          > ia czasu

No need to have a command of this funny exotic language :-)
          To make things easier for them, english version follows:

------------
          90% of Polish society is Catholic and did not vote for this Jew Leper.

Jew Leper is protecting jewish band of pedlars that refuse to pay taxes to te
          Polish State and he does it together with the wealthy jewish pork-butcher Kuropat
          [winski] that is a thief robing Poles because he does not pay the rent to the
          city for his thievish jewish business.

Pole & Catholic.

• Gość: za Re: Jew LEPER to porc-butcher? IP: *.look.ca 03.12.01, 00:13
            Mais, mon cheri "katolik" je pense que vous etez un idiote.
            • Gość: katolik Re: Jew LEPER to porc-butcher? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.12.01, 00:56

> Mais, mon cheri "katolik" je pense que vous etez un idiote.

C'est vrai! Absolutement!

Tak samo jak 90% ....

Polak-Katolik

• Gość: za Re: ZYD LEPER DO katolika IP: *.look.ca 02.12.01, 23:05
        Ani ty Polak, ani katolik z ciebie. zostaw Izrael w spokoju, oni juz tam i tak
        maja swoje problemy. Lepiej sie nawroc i zaplac skladki na Leppera. Czuwaj!
        • Gość: katolik Re: ZYD LEPER DO katolika IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.01, 23:15

> Ani ty Polak, ani katolik z ciebie.
          Blad. Jestem Polakim-Katolikiem jak najbardziej.
          Mam aktualny paszport, nieruchomosc w Polsce, swiadectwo Chrztu i chuja w
          komplecie.

> zostaw Izrael w spokoju,
          Racja!
          W zasadzie, mily kraj. Lepiej juz zyda Lepera wyslac do Afganistanu. Moze go przy
          okazji chirurgicznie trafi jakis Amerykanski szlag.

Polak-Katolik
          • Gość: za Re: ZYD LEPER DO nieruchomego IP: *.look.ca 02.12.01, 23:37
            katolik, z nieruchomosci to ty masz najwyzej nieruchomego chuja wlasnie.
            • Gość: katolik Re: ZYD LEPER DO nieruchomego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.12.01, 00:52

> katolik, z nieruchomosci to ty masz najwyzej nieruchomego chuja wlasnie.

Nieprawda.

Uzywam codziennie jak Rydzyk prorodzinnie przykazal.
              Zawsze staje jak nalezy JAK SZABLA ULANSKA !

Polak i nieobrzezany prorodzinny Katolik.

• Gość: za Re: ZYD LEPER DO szabli ulanskiej IP: *.look.ca 03.12.01, 01:51
                A to co innego! A moze sie umowimy na male randez-vous. Lubie takich chlopcow z
                fantazja ulanska. A jeszcze jak Rydzyk sie zgodzi to juz calkiem bedzie mila
                kompania.
                • Gość: viking Re: ZYD LEPER DO szabli ulanskiej IP: *.ipt.aol.com 03.12.01, 06:18
                  wszyscy nie macie poprostu "wszystkich w domu "!!!!az strach pomyslec !!!!nic
                  dziwnego ze taki Nikodem Dyzma nr.2[czytaj-Lepper]moze rozrabiac w tym
                  nieszczesnym kraju.
                  • Gość: za Re: ZYD LEPER DO domu wielkiego brata IP: *.look.ca 03.12.01, 21:19
                    viking, witaj w domu!
    • Gość: BK == Spowiedz "katolika" == IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.12.01, 23:29
      Szanowni Forumowicze!

Macie w wiekszosci racje. Rzeczywiscie jestem (bylem) prowokatorem.

Na to Forum zagladam od niedawna i na poczatku przezylem spory szok.
      Forum sprawia wrazenie ... (no, sami wiecie czego
      • Gość: za Re: == Spowiedz za IP: *.look.ca 04.12.01, 00:42
        Drogi katoliku, a obecnie BK, czyli byly katoliku. Ciesze sie, ze ruszylo cie
        sumienie i solidnie sie wyspowiadales. Doceniam tez starania o zlikwidowanie
        tego postu i forum i ukaranie przez sad wszystkich, ktorzy tu pisza, a juz
        najbardziej tych, ktorzy uzywaja brzydkich wyrazow jak np. "idiota" itp. Ja tez
        tak jak ty jestem za kulturalna dyskusja i tolerancja wyrazona w szanowaniu
        pogladow innych. Niestety na samym poczatku po kulturalnym stwierdzeniu
        odnoszacym sie do pana Leppera i jego przyszlosci wedlug moich przewidywan,
        polecial na mnie stek wyzwisk. Czesto pomyje na mnie wylewali ludzie
        deklarujacy sie jako Polacy, katolicy, wyksztalceni, ktorzy za piec minut mieli
        pretensje ze nazwalem ich "chujami", albo innymi malo kulturalnymi epitetami.
        "Nie czyn drugiemu co tobie nie milo". A skoro czynisz to spodziewaj sie ze
        bedzie to "oko za oko, zab, za zab". Widze tez, ze inaczej traktuje pisanie do
        tego forum niz ty. To nie jest dla mnie urzad jakis, ale forma zabawy. Ja bawie
        sie doskonale. I tobie rowniez proponuje sie odprezyc. Prawdziwa polityka jest
        w prawdziwych parlamentach. Tam kazdy wybrany posel moze na serio sie wszystkim
        przejmowac. Tu jest forum, rynek, targowisko, poprostu male, prywatne pieklo,
        ktore sobie sami stworzylismy. Caluje cie, bo jestem piekna kobieta, a ty
        napewno przystojnym, bogatym mezczyzna w sile wieku z siwizna na skroniach, a
        takich najbardziej lubie!
        • Gość: BK BK do pieknej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.12.01, 03:13
          OK.
          Nie chcialem zabrzmiec jak (uczciwszy uszy) z ambony :-)

Po "samookresleniu" uciekam z powrotem w obled (szalencow nie obowiazuje post w
          Ramadanie), przechodze na tryb maglowy i pozostane w nim dopoki politycznie
          prawidlowa policja UE nie urzadzi nam w koncu kiedys nalotu.

Gratuluje stworzenia tak popularnego watku.
          Byly
          • Gość: za Re: BK do przystojnego IP: *.look.ca 04.12.01, 05:39
            "Gratuluje stworzenia tak popularnego watku".

My Darling, razem mozemy siegnac do gwiazd...a Leppera nie tykaj...on jest taki
            meski...
    • Gość: Slav Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: 195.136.36.* 04.12.01, 08:59
      Jesli ten debil, idiota i zlodziej zostanie prezydentem to ja wyjade do
      Turkmenistanu! Tam wtedy na pewno bedzie lepiej. Ale na szczescie to
      niemozliwe. W Polsce wiekszosc ludzi jest normalna i nie pozwoli takiemu
      kutasowi zajac najwyzszego stanowiska w panstwie. Mam nadzieje, ze juz niedlugo
      zajma sie nim sluzby odpowiednie i pojdzie do wiezienia na wiele lat i bedzie
      mial nauczke. A kazdfemu kto przy mnie wypowie takie zdanie (Leppere
      bedzie ...) to po prostu dam w pysk az sie kopytami nakryje!!!!!
      • Gość: tesc Re: Lepper bedzie papiezem, a potem Panem Bogiem. IP: *.intafrica.com 04.12.01, 17:34
        No i dobrze. Prawdziwi Polacy beda mieli na co zasluguja.
        • Gość: kamarpot Re: Lepper bedzie papiezem, a potem Panem Bogiem. IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 18:03
          Mości Eligiuszu Niewiadomski! Larum grają! Lepper ante portas! A ty śpisz?
          • Gość: za Re: Lepper bedzie na konia wsiadal IP: *.look.ca 04.12.01, 22:08
            Gość portalu: kamarpot napisał(a):

> Mości Eligiuszu Niewiadomski! Larum grają! Lepper ante portas! A ty śpisz?

spi

• Gość: Nikodem Przychodzi Lepper do dentysty ... IP: *.flfrd1.on.wave.home.com 04.12.01, 23:49

"... a ja Panie Hrabio to potrafie tak w morde dac, ze az wszystkie zeby
        wyleca!"

Dyzma
        (d. Byly Katolik)
        • Gość: Ariel Jaka swiadomosc narodu taki jego prezydent IP: *.15.vie.surfer.at 04.12.01, 23:54
          Gość portalu: Nikodem napisał(a):

>
          > "... a ja Panie Hrabio to potrafie tak w morde dac, ze az wszystkie zeby
          > wyleca!"
          >
          > Dyzma
          > (d. Byly Katolik)

... a Tobie sie to dawanie w morde spodobalo...
          • Gość: BK Re: Jaka swiadomosc narodu taki jego prezydent IP: *.flfrd1.on.wave.home.com 05.12.01, 00:05
            Gość portalu: Ariel napisał(a):

> Gość portalu: Nikodem napisał(a):
            >
            > >
            > > "... a ja Panie Hrabio to potrafie tak w morde dac, ze az wszystkie zeby
            > > wyleca!"
            > >
            > > Dyzma
            > > (d. Byly Katolik)
            >
            > ... a Tobie sie to dawanie w morde spodobalo...

Czytaj dalej :-)

"(Hrabia) Naprawde?! Slyszalem ze sa takie ciosy ale nigdy takiego nie widzialem!
            Zawolam tu Jozefa a pan mi to na nim zademonstruje, zgoda?"

BK
          • Gość: Dyzma Ariel, co sie czepiasz Kwacha?! IP: *.flfrd1.on.wave.home.com 05.12.01, 03:45
        • Gość: za Re: Przychodzi Lepper do baby IP: *.look.ca 05.12.01, 00:02
          ...a baba: panie Lepper, oj panie Lepper, ach Panie Lepper...jeszcze panie
          Lepper...jeszcze!
          • Gość: ryba Re: Przychodzi Lepper do baby IP: *.look.ca 14.12.01, 06:27
            a lepper, babo idz do chlopa.
    • Gość: No 666 Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 00:43
      Lepper - prezydentem wszystkich Lepperów
      • Gość: DrF KrotkiKatechzmLEpperstwaDUSZNEJekologiiPoDLACTWAko IP: *.cm-upc.chello.se 05.12.01, 02:03
        JA praftca ŁEPperstfca
        OSFIATsam SFIATU :
        1.PRAWEodLEWEGO !
        2.GóRAnaDóŁ !
        3.TYŁdoPRZODU !
        LappterKOSSmita !!!
        • Gość: Guest A JA LUBIE LEPPERA, BO DZIEKI JEGO WYBRYKOM JEST W IP: 204.120.50.* 05.12.01, 05:01
          A ja lubie leppera bo dzieki jego wybrykom moja ukochana zdecydowala sie przyjechac do ameryki :))) moze na
          stale ?! Wiec moge mu nawet podziekowac ! :)))
          • Gość: Czytelni Re: A JA LUBIE LEPPERA, BO DZIEKI JEGO WYBRYKOM JEST W IP: 212.191.36.* 05.12.01, 12:17
            Wszyscy wiemy jaka jest polska rzeczywistość. Jaki wpływ mają grupy interesów
            na sejm, senat i samorządy od góry do samego dołu. Jak w ukryciu przed Polakami
            decydenci załatwiają swoje sprawy. Ci, którzy tak walczyli o zdobycie władzy
            dobrze wiedzieli co robią, wszak tam można ustawić się na całe życie. Polski
            Parlement nie musi być Wersalem. W innych krajach dają sobie po twarzy i
            skandalu nie ma, a tu taki krzyk na Leppera. Jest demokracja więc i Lepper może
            mówić co myśli. Korupcji pewnie nie udowodni ale wszyscy wiemy, że ogarnęła
            całą Polskę, a najbardziej centralne urzędy. Wielka szkoda, że wspólnie skasują
            Leppera. Po latach być może uczniowie będą uczyć się, że był jedynym, któremu
            losy Polski leżały na sercu.
            • Gość: maciek Re: A JA LUBIE LEPPERA, BO DZIEKI JEGO WYBRYKOM JEST W IP: *.wpool.zdv.uni-tuebingen.de 05.12.01, 12:58
    • Gość: Maciek Re: Do Czytelni IP: *.wpool.zdv.uni-tuebingen.de 05.12.01, 13:28
      Wiesz ,rozbawiaja mnie ludzie, ktorzy pisza ze Lepperowi lezy na sercu los
      Polski. A ty niestety do nich nalezych. Masz racje ze polski rzad to masa
      zlodzieji i cwaniakow w bialych rekawiczkach. Ale Lepper to idiota jakiego
      swiat nie widzial i do tego niebezpieczny. Odnosze wrazenie ze III RP to w
      ogole burdel na kolkach. No coz, Polacy od Mieszka I byli juz zawsze synonimem
      najgorszego. We Francji " pijany jak Polak" w Niemczech "polnische Wirtschaft",
      w Norwegii " polski parlament" itd, itd. I to nie ma co spychac winy na okres
      PRL-u. Zlodziejstwo, chamstwo,warcholstwo, cwaniactwo, prywata, alkoholizm,
      nieporzadek, spaczony polski katolizm, i wiele innych istnieja nie od 10 lat
      ale od 1000 lat historii Polski. Zagladnij tylko do fraszek Kochanowskiego po
      przez pisma Piotra Skargi, do literatury Prusa czy Sienkiewicza. Az sie dziwie
      ze ten kraj jeszcze istnieje? Dzieki paru madrym ludziom na przestrzeni 1000
      lat udalo sie Polsce " dotrwac" do XXI wieku. Ale cos mi sie zdaje, ze to juz
      koniec, ze sie ten kraj powoli wypala. A swietnym przykladem na to jest wybor
      tego prymitywa Leppera, ktory jest po prostu zenujacy w calej swojej osobie.
      Polski parlament jako karuzela burdelu i nieporzadku, wyzysku i bezprawia razem
      z idiotami w wydaniu Leppera. Dziekuje Bogu ze nie musze mieszkac w tym
      piekelnym kraju.
      Maciek
      • Gość: An Re: Do Czytelni IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.12.01, 14:28
        A ja dziękujem Bogu, że mieszkam w Tym kraju. Piekielnie niezręcznie waść tekst
        cały podsumowałeś. Lepper jaki jest każdy widzi. Przypomina mi hydrę \jak już
        gdzieś, kiedyś napisałam\-wiele głów a jedna głupsza od drugiej. Jest wszędzie.
        Istnieje w kilku wymiarach medialnych. Parlament jaki jest tez każdy widzi.
        Przypomina bigos .Jest w nim miejsce i na skórkę od kiełbasy i na dorodną
        golonkę. Wszystko się może zdarzyć.Na tym polega życie. Doświadczamy nowego.
        Czy jest to dobre , czy też skończy się długotrwałą niestrawnością -zobaczymy.
        Jeżeli taki Herkules jak prawo \już widzę ten uśmiech na wielu twarzach\ nie
        poradziło sobie do tej pory z panem Lepperem to może mamy do czynienia z jakimś
        fenomenem. Niezniszczalny materiał odporny na siłę tomów z tonami zgrabnych
        paragrafików.
        An
    • Gość: mkolp Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:14
      Niedoczekanie świni jednej.Życia mu nie starczy.
    • Gość: OzRM Re: Lepper bedzie prezydentem. On mierzy wyżej! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 16:30
      Pewnie na ołtarze zostanie wyniesiony! - Oszołom z radia Maryja
      • Gość: hipp A JA WOLE KRZYSKA RUTOWSKIEGO IP: *.15.vie.surfer.at 06.12.01, 17:51
        Rutkowski na Prezydenta ! To by bylo super ! Ma polskie imie i nazwisko, jest
        wysportowany, stoi za nim Rutkowski-Patrol, jako byly Zomowiec wie o co chodzi,
        na czym polega wladza, nie boi sie ryzyka, jest Polakiem, nie oszolomil sie
        Zachodem, jest ceniony na Zachodzie, jego poprzednicy nie sa od niego silniejsi
        intelektualnie tylko bardziej beszczelni, Rutkowski ma mila, sympatyczna,
        skromna, uczciwa i wyksztalcona zona, ktora pasowalaby na first lady itp...
        Dlatego jestem ZA Rutkowskim !
        • Gość: ryba Re: A JA WOLE KRZYSKA RUTOWSKIEGO IP: *.look.ca 14.12.01, 06:29
          za pozno przeszedl do komunistow
      • Gość: ryba Re: Lepper bedzie prezydentem. On mierzy wyżej! IP: *.look.ca 18.12.01, 04:45
        A kto to moze wiedziec, chyba Bog tylko jedyny.
    • Gość: . Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.toya.net.pl 07.12.01, 20:25
      .
    • Gość: g Re: Lepper bedzie Ministrem Sprawiedliwości IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.01, 23:12
      Bo dobrze zna się na prawie!
    • Gość: Harc CZEMU POLITYCY TAK SIĘ BOJĄ LEPPERA? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.12.01, 07:43
      Czy zauwazyliscie, jak oni sie go boja? Niby wszyscy pomowieni (?) o
      lapownictwo twierdza, za to absurd, ale kazdy z nich a to pokazuje pieczatki w
      paszporcie, a to opisuje szczegolowo swoj dzien. Nawet prezydent juz powiedzial
      (przed rozstrzygnieciem sadu!!!), ze to KLAMLIWE pomowienia. I wszyscy
      twierdza, ze najlepiej, zeby Lepper wycofal sie z zycia politycznego. Skoro sa
      niewinni, to czego sie boja? Sad udowodni i ch niewinnosc i wszystko bedzie OK.
      Ale oni sie boja!!! Nie lubie generalnie Leppera, ale zachowanie niektorych
      politykow daje do myslenia. COS W TYM MUSI BYC!!!
      • Gość: bysio US Re: CZEMU POLITYCY TAK SIĘ BOJĄ LEPPERA? IP: *.dyn.optonline.net 12.12.01, 00:55
        BO WIEKSZOSC Z NICH MA COS NA SUMIENIU. PANSTWO BANKRUTUJE A ONI DOROBILI SIE
        POKAZNYCH FORTUNEK. WIEMY TYLKO O TYCH KTORE TRODNO BYLO UKRYC. PRZYKLADOWO
        PISKORSKI, Z GOLASA ZROBIL SIE MILIONEREM - Z DIET I PANSTWOWYCH UPOSAZEN! he,
        he, he... ELITKA W POLSCE JEST KOMPLETNIE BEZKARNA, A PRAWO OBOWIAZUJE TYLKO
        MALUCZKICH. LEPER MIAL RACJE MOWIAC ZE SIE WZAJEMNIE GLASKALI
        • Gość: ryba Re: CZEMU POLITYCY TAK SIĘ BOJĄ LEPPERA? IP: *.look.ca 14.12.01, 19:49
          swiete slowa, swiete slowa
    • Gość: jurek Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.dialup.zonnet.nl 08.12.01, 08:04
      Lepper bedzie prezydentem, bo taka jest wola sluzb specjalnych wielkiego Brata
      i zdestabilizuje Polske. Bedzie wybrany przez miliony ludzi, ktorych przodkowie
      uzyskali wolnosc pozniej (2 lata) niz murzyni amerykanscy i roznia sie od nich
      tylko kolorem skory i miloscia do Najswietszej Panienki. Polsce do demokracji
      tak jako wolu do karety.
    • kersste Re: Lepper bedzie prezydentem. 08.12.01, 10:16
      zgadzam sie - bedzie prezydentem. Dopiero bedziemy zeby wbijac w sciane...
      • Gość: An Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.12.01, 10:47
        kersste napisał(a):

> zgadzam sie - bedzie prezydentem. Dopiero bedziemy zeby wbijac w sciane...

-ścian nie będzie . Wszystkie firmy budowlane przestawią się na ziemianki. A w
        tych podziemnych M-5 ,będzie można powieśić biało-czerwone krawaty zamiast
        kinkietów i czerpac z nich dostojne światło i ciepło .
      • Gość: ryba Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.look.ca 15.12.01, 05:06
        a ty zeby jeszce masz jakies?
    • Gość: qba Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.*.*.* 08.12.01, 13:00
      A myslisz ze czym on sie rozni od tych ktorych oskarza? Nie broni
      "uciemiezonych" ludzi bezinteresownie. Jest wart tyle samo co i prawie kazdy
      kto dopadnie jakiejs tam wladzy i pieniedzy (szczegolnie tych na Wiejskiej).
      Likwidacja targowiska byla dla niego swietna reklama, okazja do dalszego
      budowania image'u OBRONCY NAJBIEDNIEJSZYCH.
    • Gość: elyta PREZYDENTEM PIERDOLONEGO DEBILSKIEGO MOTŁOCHU! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:30
      TAK, BĘDZIE PREZYDENTEM PIERDOLONEGO DEBILSKIEGO MOTŁOCHU KTÓRY ZAMIAST MÓZGU
      MA MIĘDZY USZAMI TROCHĘ GÓWNA, KTÓRE MU SIĘ CZASEM ULEWA PO CZARNYM
      PODNIEBIENIU.
      • Gość: ryba Re: PREZYDENTEM PIERDOLONEGO DEBILSKIEGO MOTŁOCHU! IP: *.look.ca 14.12.01, 06:16
        czyli twojim idolem
    • Gość: Knight Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 16:48
      Ta szmata nie zostanie prezydentem,to pewne.Dlaczego?Po pierwsze, gdyby tak się
      stało, ja, moi znajomi i kupa podobnych nam ludzi zrobimy taką zadymę, że mu ta
      prezydentura wyjdzie uszami.Po drugie, ostatnio mój znajomy, radykalny
      konserwatysta i prawicowiec, stwierdził, że w przypadku drugiej tury np. Lepper-
      Miller, zagłosuje na tego drugiego obiema rękami bez zmrużenia okiem.
    • Gość: wab Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.dresdnerbank.de 11.12.01, 09:34
      Nie wiedziałem,że w domach wariatów mają dostęp do internetu.
      • Gość: ryba Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.look.ca 15.12.01, 05:01
        to w takim razie bardzo malo wiesz
    • Gość: Andrzej Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.lipowa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 16:44
      mam was w dupie. Lepper
      • Gość: ryba Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.look.ca 15.12.01, 05:04
        ciebie tez ma w dupie lepper
    • Gość: USA LEPPER: DOSC KLAMSTW W POLSCE!!!!! IP: 192.200.5.* 11.12.01, 18:47
      Tak, bo Lepper probuje sprzatnac brod polityczny w Polsce. Zeby jakikolwiek
      Polak sprzedal plany lotniska Okecia komus obecmu z zagranicy naprawde byc
      pokreconym i trezba takich karac! Tak samo jak proby weglika na Polskim bydle i
      je marnowanie dla terorystow. A Lepper mowi prawde i tak powinno byc, niby byl
      koniec komunizmu a Polska dalej zyje klamstwami - DOSC TEGO!!!!!
      • Gość: ryba Re: LEPPER: DOSC KLAMSTW W POLSCE!!!!! IP: *.look.ca 14.12.01, 06:21
        ja tez tak mowie dosc tego
    • Gość: z Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.toya.net.pl 12.12.01, 07:09
      taaaaa
      • Gość: marek Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:46
        moze nie prezydentem, ale zrobi pozodek
        stakimi jak olehowski czy piskorski to jestem pewny,
        nawet karinkton im niepomorze
      • Gość: ryba Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.look.ca 14.12.01, 06:23
        nie taaaa tylko 3XTAK
      • Gość: ryba Re: Lepper bedzie prezydentem. IP: *.look.ca 15.12.01, 05:18
        tatatartartaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka