peer2 15.02.07, 20:37 Włączcie jedynkę. Miał być serial fantastyczny, a od dwudziestu minut pokazują jakiegoś żalącego się księdza. I za co ja płacę abonament? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: To są kpiny! 15.02.07, 20:40 peer2 napisał: > Włączcie jedynkę. Miał być serial fantastyczny, a od dwudziestu minut > pokazują jakiegoś żalącego się księdza. > I za co ja płacę abonament? to masz tacę opłaconą na trzy miesiące:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: To są kpiny! 15.02.07, 20:41 hrabia.m.c napisał: > to masz tacę opłaconą na trzy miesiące:)))))))))) Ale pod warunkiem, że oglądnie do konca Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: To są kpiny! 15.02.07, 20:43 Jeszcze się nie skończyło. Chyba serialu już nie pokażą. A jeszcze przed Pogodą go reklamowali, że wyświetlą go o 20.20. No więc o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: To są kpiny! 15.02.07, 20:44 a nie masz kablówki? Włącz sobie jakieś BBC czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: To są kpiny! 15.02.07, 20:45 Ale ja czekam właśnie na ten serial co miał być na Jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Yeah! Skońćzyło się. 15.02.07, 20:45 To nic, że mamy pólgodzinny poślizg całej ramówki, ważne, że klecha mógł się wyżalić. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: To są kpiny! 15.02.07, 20:48 peer2 napisał: > Jeszcze się nie skończyło. Chyba serialu już nie pokażą. A jeszcze przed Pogodą > > go reklamowali, że wyświetlą go o 20.20. No więc o co biega? Jak sie nie skonczyło to trwaj w pokucie. Raport mieli pokazać 1 lutego.(ver.1) Raport ma sie ukazac 16.lutego (ver.1.1) Raport miał się ukazać, ale okazało się, że układ nie podał prawdziwych wyników badania maciory i dopuścili do najwiekszych tajemnic normalnego czubka. W tej sytuacji zmienia sie podejście do przeszłości a na znak narodowego pojednania pan Prezydent staropolskim zwyczajem odda byłemu wrogowi ręke księzniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: To są kpiny! 15.02.07, 20:41 tłumaczą się tylko winni..... jak widać jest z czego ps. czekam na modlitwę w intencji niesprawiedliwie posądzonego, oczernionego klechistanu Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Sam sobie jesteś winien! 15.02.07, 20:51 Dlaczego oglądasz TVPiS? Dla TVPiS najważniejsza jest lustracja i dekomunizacja oraz deubekizacja, co tam jakieś bzdurne seriale. Odpowiedz Link Zgłoś