radca 23.02.07, 19:17 i aby mial sily do dalszego dzialania.By nie dal sie pewnym silom i strukturom ktorzy czynia wszystko - co tylko mozliwe , aby Tego Czlowieka zniszczyc. Jestem z Panem - Panie Ministrze oraz zycze sily i wytrwalosci radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Aby wytrwał w przestępstwie? 23.02.07, 19:19 taki z niego zatwardziały kryminalista? Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 jedyne w czym wytrwa 0-ziobro to konferencje w TV 24.02.07, 13:10 w ktorych bedzie mowil o rzekomych sukcesach... na razie nie zrobil nic... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: autokompromitacja wychodzi mu nienajgorzej... 13.06.07, 09:09 W oczach ludzi mających jakiekolwiek pojęcie (niezależnie od ich poglądów politycznych) już dawno jest całkowicie skompromitowany. Niestety nadal istnieją tacy, których nie obchodzą jakiekolwiek fakty i nadal kochają go ślepą miłością. Czego dotknie - zniszczy, ale niektórym to nadal nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
zazale członek KC PZPR - Albin Siwak, brygadzista murarsk 20.08.07, 23:20 kompromitował lewicę - prawica ma swoje Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: członek KC PZPR - Albin Siwak, brygadzista mu 24.08.07, 19:38 takich siwakow bylo co niemiara radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: członek KC PZPR - Albin Siwak, brygadzista mu 28.08.07, 07:22 Siwak nie mógł kompromitować lewicy z tej prostej przyczyny, że PZPR miało tyle wspólnego z lewicą, co PiS z prawicą, czyli nic. PiS to czytej (a rzczej brudnej) wody bolszewia. Partia populistyczna o lewackim programie gospodarczym i pseudoprawicowej retoryce, bezczelnie żerująca na ludziach nieszczęśliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ziobro to jedyna kobieta jaką 14.07.07, 18:11 dotychczas kochał J.Kaczyński. M. Odpowiedz Link Zgłoś
radca oficjalnie i publicznie - popieram ministra Ziobro 23.02.07, 19:24 i wiem jak ciezko w naszym kraju walczyc przeciwko UKLADOM i strukturom - gdzie z ofiary czyni sie przestepce.... by tylko zacierac slady i mataczyc radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Gdzie z ofiary zrobiono przestępcę? 23.02.07, 19:26 obraza.uczuc.religijnych napisał: np. z mojego Sp Syna Dawida w Bydgoszczy radca Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To straszne. 23.02.07, 19:28 Nie znam sprawy wiec nie komentuję. Ale myślisz że dzieki bolszewikom sie poprawi? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: To straszne. 23.02.07, 19:30 Raczej będzie więcej takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 23.02.07, 19:33 rydzyk_fizyk napisał: > Raczej będzie więcej takich przypadków. - jestem pewien,ze minister oczysci z takich lotrow i kanalii radca Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: To straszne. 23.02.07, 19:33 Tak, tak z pomocą swojego mentora - Kryże. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 23.02.07, 19:32 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie znam sprawy wiec nie komentuję. - a gdybys znal - to zapewniam,ze nie chcialbys tego przezyc i oy nigdy nie spotkalo to twojego dziecka..... napewno tego nie chcialbys doswiadczyc >Ale myślisz że dzieki bolszewikom sie poprawi? - bolszewiki akurat zajmowali sie tuszowaniem i pomaganiem przestepcom w uniknieciu odpowiedzialnosci karnej w Bydgoszczy radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 23.02.07, 20:05 wanda43 napisała: > no to mamy wspolne przezycia. - byc moze radca Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To straszne. 23.02.07, 20:19 nie "byc moze",ale sadzac z twoich postow,prawie napewno.Chyba,ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 23.02.07, 20:55 wanda43 napisała: > nie "byc moze",ale sadzac z twoich postow,prawie napewno.Chyba,ze sie myle. - ja stracilem syna i czyniono wszystko,aby zacierac slady przestepstwa i pomagac przestepcom . Najgorsze,ze w tym uczestniczyli pracownicy Sluzby Zdrowia, prokuratury wojskowej , policji i sadu wojskowego poprostu struktury " bydgoskiej osmiornicy " byly zbyt silne ze swoimi UKLADAMI radca Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To straszne. 23.02.07, 21:21 ja jeszcze nie stracilam,ale.....niewiele brakuje.Tez zacierają,tyle ze cywilnej i warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 23.02.07, 21:24 wanda43 napisała: > ja jeszcze nie stracilam,ale.....niewiele brakuje.Tez zacierają,tyle ze cywilnej i warszawskiej. - napisz pare slow o tym - jesli mozna ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To straszne. 23.02.07, 21:45 mozna,masz w poczcie i licze na rewanz. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 23.02.07, 22:17 wanda43 napisała: > mozna,masz w poczcie i licze na rewanz. - czytalem, straszne - naprawde wytrwalosci zycze w drodze do Sprawiedliwosci... bo wielokrotnie jest to " ciernista droga " radca Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To straszne. 23.02.07, 22:24 dzieki,7 lat wytrzymalam,wytrzymam i wiecej.Zemsta.... stracilam nadzieje. W tym kraju q... q...e łba nie urwie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 23.02.07, 22:38 wanda43 napisała: > dzieki,7 lat wytrzymalam,wytrzymam i wiecej.Zemsta.... stracilam nadzieje. > W tym kraju q... q...e łba nie urwie. - ja wytrzymalem 9 lat ... i nadal nie odpuszczam - chociaz spotykam sie z ostrymi atakami - lecz one sa tylko na forum Gazety Wyborczej i to pod pewnymi nickami oficjalnie wiadomym jest,ze jesli dojdzie do procesu przeciwko mnie - to bede mogl wtedy ukazac wszystko co moze pomoc sprawie i mojej obronie a jestem w posiadaniu kopii okolo 3 tysiace stron z zebranych materialow dowodowych.... tak wiec struktury wiedza o tym iz ja to posiadam ( informowalem o tym oficjalnie i publicznie na tym forum ) radca ps. o Sprawiedliwosc i swoje dziecko nalezy walczyc do konca - tylko tchorze odpuszczaja Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To straszne. 23.02.07, 22:51 tez mam dowody,dokladnie ukryte i to w kilku miejscach na wypadek,gdyby akta zaginely.Rozne sie cuda w tym kraju zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To straszne. 24.02.07, 00:53 wanda43 napisała: > tez mam dowody,dokladnie ukryte i to w kilku miejscach na wypadek,gdyby akta za > ginely.Rozne sie cuda w tym kraju zdarzaja. - oj zdarzaja sie, zdarzaja ja czesc z tych materialow ukazalem w internecie, wiec mozna juz z tego sie dowiedziec co i jak chciano zatuszowac oraz jakie to przestespstwa popelniano w internecie jest wiele ze sprawy STRZYZAWA radca Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To straszne. 24.02.07, 09:09 Poszukam,ale jak mozesz,podeslij link na moje konto meilowe. Odpowiedz Link Zgłoś
radca ida zmiany na lepsze - gratuluje 12.01.08, 21:54 skladam serdeczne gratulacje nowo wybranym radca Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: ida zmiany na lepsze - gratuluje 12.01.08, 23:14 Niech się zi0beria cieszy, bo po wyroku TS jedynym stanowiskiem, jakie będzie mogło piastować, będzie cieć u Kaczyńskiego. Upadek tego gnojka zi0br0 będzie piękny i huczny. Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk A popieraj sobie 23.02.07, 19:26 zawsze się znajdą tacy co będą popierać: "Mimo, że sam był prawnikiem, po zwycięstwie rewolucji z pełną świadomością budował system bezprawia – nihilizm prawny. Przedrewolucyjne akty prawne pozbawiono mocy a sądy miały się kierować dekretami rządu robotniczo-chłopskiego i socjalistycznym sumieniem." Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 19:20 Na tortury go biorą?Jeszcze chyba nie,a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Bóg się już raz naciął na Wyszyńskim 23.02.07, 19:23 wiec teraz podchodzi z większą rezerwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lolowedzynski Re: ja nie jestem z panem 23.02.07, 19:25 panie ministrze ,ja jestem heteroseksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a I ja życzę Ziobrze, Macierewiczowi i innym 23.02.07, 19:27 by rozgrzanym do czerwoności żelazem wypalali komunizm w Polsce! Bez litości! Komunści nigdy nie mieli dla Polski najmniejszej dozy tolerancji. W 1920, 17 września, w Katyniu, na Łubiance i na Syberii, a po 1945 i u nas-zawsze mieli tylko jeden cel - inicestwić Polskę. Teraz wytłuczemy ich co do ostatniego! Żaden się nie uchowa! Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Teraz komuchy juz passe, walczymy z terrorystami 23.02.07, 20:37 Doktora G. pięciu chłopów jak byki z napisem CBA na plecach skuło w obronie koniecznej, bo (co było widać na filmie z aresztowania) pan doktor zrobił minę, a oni obawiali się tej miny, bo z ustaleń operacyjnych mozna było domniemywać, że ten drobnej budowy, szczupły chirurg ich zaatakuje wybuchem śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: I ja życzę Ziobrze, Macierewiczowi i innym 23.02.07, 19:32 zeby ciebie spotkala od pisowych taka krzywda jak mnie!Bedziesz inaczej spiewal. Chyba,ze siedzisz na dupie gdzies w obcych landach i jeszcze wierzysz w te pierdoly wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Niech zaczną od rządu 23.02.07, 19:33 Kryże, Wassermann, Lepper, Jasiński... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Oni przeszli na dobrą stronę mocy. 04.03.07, 12:40 ale maja przeszlosc. A ten wasacz Putra tez przeszedl na dobra strone mocy? Chyba na dobra strone kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
pantau07 Re: Oni przeszli na dobrą stronę mocy. 22.08.08, 20:28 Bandzior,nigdy nie przestaje byc bandziorem,co ty bredziszo dobrych mocach. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: I ja życzę Ziobrze, Macierewiczowi i innym 23.02.07, 23:17 .o.r.t.e.a napisał: > by rozgrzanym do czerwoności żelazem wypalali komunizm w Polsce musieliby wypalić swoje komunistyczne nawyki Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Wytrwaj Pan, Panie Ministrze! Wszyscy chemy być 23.02.07, 19:29 wolnymi i mieć nadzieje na lepsze życie dzieki własnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wytrwaj Pan, Panie Ministrze! Wszyscy chemy b 23.02.07, 19:33 homosovieticus napisał: > wolnymi i mieć nadzieje na lepsze życie dzieki własnej pracy. *************************** To będzie możliwe po odejściu ministra za przeproszeniem Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wytrwaj Pan, Panie Ministrze! Wszyscy chemy b 23.02.07, 19:39 o zesz,ale napisal!!! przy tym skladzie,to ani dnia ani godziny uczciwy czlowiek nie moze byc pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Wszyscy chemy być wolnymi 23.02.07, 19:41 Owszem - od pana ministra i jego kolegów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Wszyscy chemy być wolnymi 02.03.07, 19:37 www.nasznocnik.pl napisał: > Owszem - od pana ministra i jego kolegów ;P - a chcialbys byc zniewolony od SLD ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: chemy, chemy , bardzo chemy! 23.02.07, 20:56 I bardzo nam sie podoba kiedy minister Prawa i Sprawiedliwości dekretuje na podstawie swego domniemania kto jest winny, a kto nie. A jeszcze bardziej nam sie podoba, gdy pan minister Prawa i Sprawiedliwości nasmiewa się z sądów, trybunałów i Konstytucji w odpowiedzi na przypomnienie przez Prezesz Trybunału Konstytucyjnego brzmienia Art.42. pkt 3 obowiazujacej Konstytucji RP: "Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu." homosovieticus napisał: > Wytrwaj Pan, Panie Ministrze! Wszyscy chemy być > wolnymi i mieć nadzieje na lepsze życie dzieki własnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: kiedy minister dekretuje kto winny 23.02.07, 21:28 A jaka oszczędność! Wszystkie sądy można wysłać na zieloną trawkę - wystarczy sam minister i jego konferencje prasowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 19:29 A na innych zeslij wszelkie plagi egipskie.Prosze,ja katolik,wierny Rydzykowi,Lepperowi,Gertychowi.Radca-wyborca moherowy. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 19:35 lumpior napisał: > Radca-wyborca moherowy. - a na jakiej podstawie tak sadzisz ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 20:05 >a na jakiej podstawie tak sadzisz? -Ziobro pelni role polityczna,partyjna,nie ma prawa ferowac wyrokow.Cala koalicja to wybor moherow Rydzyka,sekty z Torunia podszywajacej pod wyznanie KK,wzywajacej Boga/nadaremnie/i to samo Ty robisz , wzywanie Boga do spraw polityki jest dranstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 19:35 przyłączam się do życzeń Radcy! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 19:39 kikoo1 napisała: > przyłączam się do życzeń Radcy! - dziekuje serdecznie w imieniu Tych wszystkich - ktorzy widza w Panu Ministrze szanse na oczyszczenie bagna i gnoju - jakie osadzilo sie przez te cale lata komunizmu i postkomunistycznego bezprawia - ktore rozkrecily struktury SB i PZPR radca Odpowiedz Link Zgłoś
gorby wytrwal do czasu gdy sie nauczy Konstytucji RP ?! 23.02.07, 19:38 Nic nie wskazuje aby byl do tego zdolny. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jak w tym kawale 23.02.07, 20:44 Wania ma walczyc z murzynem. Trener pyta: - Wania wytrzymasz? - Wytrzymam. Minela pierwsza runda: - Wania wytrzymasz? - Wytrzymam. Minela druga runda: - Wania wytrzymasz? - Wytrzymam. Po trzeciej rundzie: - Wania wytrzymasz? - Juz chyba nie wytrzymam i mu w koncu przypie... Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Konstytucja Rrzeczypospolitej Polskiej, Art.42. 23.02.07, 21:02 3. Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Konstytucja Rrzeczypospolitej Polskiej, Art.4 23.02.07, 21:10 kazden.jeden napisał: > 3. Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona > prawomocnym wyrokiem sądu. - mylisz sie.... ktos kto popelnil CZYN ZABRONIONY - jest przestepca Jesli widzisz,ze ktos kogos zabil - to bedziesz nadal uznawal takiego za niewinnego ?... i to tak dlugo dopoki beda procesy przeciagane ? otoz nie myl pojec radca Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Masz jakieś pojęcie o prawie? 23.02.07, 21:31 czy tylko tak p... dla zasady? Można popełnić czyn zabroniony i nie być przestępcą. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Konstytucja Rrzeczypospolitej Polskiej, Art.4 23.02.07, 21:32 O winie orzeka sąd. Do tego czasu obowiązuje domniemanie niewinności. Czy ci sę to podoba, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Konstytucja Rrzeczypospolitej Polskiej, Art.4 23.02.07, 22:12 krwawy.zenek napisał: > O winie orzeka sąd. Do tego czasu obowiązuje domniemanie niewinności. Czy ci sę to podoba, czy nie. - ale sprawca przestepstwa - jest przestepca radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek nowa logika "radcy" 23.02.07, 22:14 Sprawca łapownictwa jest mordercą? No tak. Każdy pijak to złodziej... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: nowa logika "radcy" 24.02.07, 19:05 krwawy.zenek napisał: > Sprawca łapownictwa jest mordercą? > No tak. Każdy pijak to złodziej... - branie lapowek jest zbrodnia radca Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Od kiedy? 19.08.07, 18:46 Jakaś nowelizacja kodeksu karnego ostatnio była? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Od kiedy? 19.08.07, 22:30 peer2 napisał: > Jakaś nowelizacja kodeksu karnego ostatnio była? - tego nie wiem radca Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Panie radco, a zna Pan chociaż znaczenie słowa 20.08.07, 12:12 zbrodnia w języku prawnym? Bo bzdury Pan pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Konstytucja Rrzeczypospolitej Polskiej, Art.4 23.02.07, 22:21 facet ty jesteś radcą ministra od prawaIsprawiedliwośc którego kiedyś ktoś nazwał ZERO,????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk był przebrany za instrumentariuszkę 23.02.07, 21:40 i trzymał mu instrument Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz się" 23.02.07, 22:24 Z tą pogardą dla Konstytucji i uwielbieniem dla olewającego ją ministra Sprawiedliwości to chyba jesteś radca nie tylko prawny, ale wręcz Prawny i Sprawiedliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 22:33 kazden.jeden napisał: > Z tą pogardą dla Konstytucji i uwielbieniem dla olewającego ją ministra > Sprawiedliwości to chyba jesteś radca nie tylko prawny, ale wręcz Prawny i > Sprawiedliwy! - a jednak nie myle sie.... Minister Ziobro powiedzial bardzo dobrze i moim zdaniem - nawet zbyt lagodnie. radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 22:34 Twój idol w drastyczny sposób przekroczył swoje uprawnienia. Zrobił coś haniebnego. A ty go jeszcze bronisz. Miłość jest ślepa... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 22:41 krwawy.zenek napisał: > Twój idol w drastyczny sposób przekroczył swoje uprawnienia. Zrobił coś > haniebnego. A ty go jeszcze bronisz. Miłość jest ślepa... - tak - jest moim IDOLEM i bardzo podziwiam Tego czlowieka - bo do tego trzeba niezwyklej odwagi oraz niezaleznosci ... jak i bezstronnosci... a takim jest wlasnie Pan Minister Ziobro do tej pory to byli sprzedawczyki, tchorze i ukladacze... oprocz oczywiscie Pana LECHA KACZYNSKIEGO.... ktoremu nawet zadedykowalem jeden z TRENOW DAWIDA radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 22:43 radca napisał: > - tak - jest moim IDOLEM i bardzo podziwiam Tego czlowieka - bo do tego trzeba > niezwyklej odwagi Coś w tym jest. Wielu recydywistów przed pójściem "na robotę" rzeczywiście musi sobie wypić... > oraz niezaleznosci Zwłaszcza o dobowiązującego prawa ... jak i bezstronnosci... a takim jest > wlasnie Pan Minister Ziobro > > do tej pory to byli sprzedawczyki, tchorze i ukladacze... oprocz oczywiscie > Pana LECHA KACZYNSKIEGO.... ktoremu nawet zadedykowalem jeden z TRENOW DAWIDA > > radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 22:52 Zwłaszcza bezstronności daje ostatnio popisy. Ale racja - jak widać, nie ogląda TV, nie słucha radia, nie czyta prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 22:56 krwawy.zenek napisał: > Zwłaszcza bezstronności daje ostatnio popisy. Ale racja - jak widać, nie ogląda > > TV, nie słucha radia, nie czyta prasy. - ogladam codziennie TV, codziennie czytam kilka gazet i codziennie sledze wszystkie wydarzenia i informacje jestem zawsze aktualnie rozeznany co jest i co sie dzieje, oprocz tego mam dobra - o ile nie bardzo dobra pamiec :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 22:58 I co? Nie zauważyłeś haniebnych wybryków twojego idola? Skandalicznego naruszenia prawa? Zachowań, które powinny się skończyć niezwłoczną dymisją? Nie zauważyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 23:02 krwawy.zenek napisał: > I co? Nie zauważyłeś haniebnych wybryków twojego idola? Skandalicznego > naruszenia prawa? Zachowań, które powinny się skończyć niezwłoczną dymisją? Nie zauważyłeś? - minister Ziobro nie zrobil nic takiego - co moznaby uznac za zle... wrecz przeciwnie.... poinformowal Opinie Publiczna o patologii i ZBRODNI jakiej dopuszczal sie haniebnie oslawiony " lekarz " radca Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 23:04 ci od twojego syna też tylko informowali? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 23:06 rydzyk_fizyk napisał: > ci od twojego syna też tylko informowali? - tak, informowali.... i nawet nie wyobrazasz sobie jak byly informacje i to jeszcze jakie radca Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 04.03.07, 12:43 czytam ten watek od poczatku... Do pewnego miejsca bylo mi cie zal. Ale teraz widze ze jesytes zaslepiony w stylu Macierewicza. Zycze ci tylko zebys od PiSu zaznal tego, co ony potrafia najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 04.03.07, 13:13 kicior99 napisał: > czytam ten watek od poczatku... Do pewnego miejsca bylo mi cie zal. Ale teraz > widze ze jesytes zaslepiony w stylu Macierewicza. Zycze ci tylko zebys od PiSu zaznal tego, co ony potrafia najlepiej. - nie jestem zaslepiony, pisze to z cala swiadomoscia radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 23:04 Rzucanie absurdalnych, jak się okazuje bezpodstawnych kalumni to "informowanie"? To jest zasadnie ministra sprawiedliwości w cywlizowanym państwie? Jesteś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 23.02.07, 23:08 krwawy.zenek napisał: > Rzucanie absurdalnych, jak się okazuje bezpodstawnych kalumni > to "informowanie"? To jest zasadnie ministra sprawiedliwości w cywlizowanym > państwie? > Jesteś żałosny. - wiesz co ? nie neguj tego - o czym pisze .. prosze Cie ja akurat " przekopalem " co sie dalo.... czynilem to za prokurature - bo chyba Ci mowi cos takie jak " prokuratura wojskowa " i " syn generala " ??? a teraz zastanow sie i daj znac - czy sobie mozezs wyobrazic jak to bylo ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 04.03.07, 12:44 Nie podajesaz zadnych konkretow, rzucasz ogolnikami - nie wierze ci. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: "radca" do Art.42.,3 Konstytucji RP: -"Mylisz 04.03.07, 13:14 kicior99 napisał: > Nie podajesaz zadnych konkretow, rzucasz ogolnikami - nie wierze ci. - moglbym pisac szeroko i bardzo obszernie, ale nie miejsce tutaj na to radca Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Przypominasz sobie "radco" zaprzysiężenie Ziobry? 23.02.07, 22:54 Czy wypowiedział, głośno i wyraźnie nastepujace słowa: "Obejmując urząd ministra, uroczyście przysięgam, że dochowam wierności postanowieniom Konstytucji..."? A na koniec dodał: "Tak mi dopomóż Bóg"? Czy składając tę przysięgę zastrzegł (równie głosno i wyraźnie) że przysiega Bogu, Prezydentowi i Narodowi szanować Konstytucję "Z wyłączeniem Art.42. pkt3, który stanowi, że " Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu."? Nie? To znaczy, ze uważasz pana Zbigniewa Ziobrę, ministra Sprawiedliwosci RP za krzywoprzysiężcę? I uważasz, że to jest zgodne z prawem, moralnościa i zwykła przyzwoitością? Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Ziobro widzial go jak zabijal ? 23.02.07, 22:36 on jest wszędzie i z mariuszkiem wszystko widzą i słyszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Konstytucja Rrzeczypospolitej Polskiej, Art.4 23.02.07, 22:14 3. Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu. - Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek kiedyś ci nawet współczułem... 23.02.07, 21:09 Teraz mogę być tylko zażenowany. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 22:14 Wytrwal w glupocie? Bez obaw.Wytrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 22:15 I innych owszem pozaraża Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 22:19 trzymam za niego kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 22:21 Wiele szczęścia na drodze demagogii, rzucania kalumni, popełniania deliktów konstytucyjnych i pospolitych przestępstw. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Tren Dawida - czarne chmury nad panstwem prawa 23.02.07, 22:54 " Zegnajac w Nadzieji Synku Ty widzisz to wszystko z gory. Laki,pastwiska i ryby w stawach. Widzisz tez nieraz te "czarne chmury" podazajace nad "panstwem prawa". Nie trac Nadzieji,badz dobrej mysli bo w koncu kiedys sie wypogodzi. Moze tez w pore ludziom sie wysni... Slonce i radosc z czasem nadchodzi. Gdy praworzadnosc kiedys powroci i "czarne chmury" wiatry rozwieja strach i niepewnosc zniknie wsrod ludzi, a sprawiedliwosc bedzie Nadzieja. Twoj tata 1998 r. Odpowiedz Link Zgłoś
radca te czarne chmury nad panstwem prawa - to komuna 23.02.07, 23:12 i spadek po PRL-u i dzieki Niech beda Panu Bogu,ze powstalo Prawo i Sprawiedliwosc ... i oby tylko mieli tyle sily i woli - bo komunistyczne uklady zarosly i wrosly jak zaraza radca Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: te czarne chmury nad panstwem prawa - to komu 23.02.07, 23:19 Minister Ziobro - na PREZYDENTA!!! może to hasło wojne rozpęta, Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 23:17 radca napisał: > i aby mial sily do dalszego dzialania.By nie dal sie pewnym silom i strukturom > ktorzy czynia wszystko - co tylko mozliwe , aby Tego Czlowieka zniszczyc. > Jestem z Panem - Panie Ministrze oraz zycze sily i wytrwalosci > radca 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Jestem z panem, panie ministrze Ziobro! A.Z.K. ~ czyli: mysz_polna5 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 23.02.07, 23:23 Przy pomocy TVtrwam (w koltunstwie) oraz Leppera wytrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Synu Dawidzie - nieraz zadaje sobie pytanie -TREN 23.02.07, 23:26 SYNU.... DAWIDZIE.... Nieraz zadaje sobie pytanie na ktore do dzis nie ma odpowiedzi. Czy sprawiedliwosci zadosc sie stanie ? Czy winnych osobiscie Sumienie odwiedzi ? Odwoluje sie tutaj do ludzkiego Sumienia gdzie alkohol bezdusznosc i brak czlowieczenstwa. Kiedy to wszystko tak ludzi odmienia- Ty,Synu,stales sie ofiara meczenstwa. Ty,tak w tym lesie czekajac Pomocy slyszales w nadzieji nadjezdzajace sygnaly. Alkohol wtedy panowal tej nocy wszelkie ratunki dlatego ustaly. twoj tata Odpowiedz Link Zgłoś
radca Niebo swa rozpacz nam ukazalo - TREN 23.02.07, 23:33 Pogrzeb Dawida Gdy tak nad Twoja trumna stojac, w glebokim zalu i beznadziejnosci, slyszac kazanie,gleboko sie modlac doswiadcza czlowiek swej bezsilnosci. Synu,moj Synu,jak Ty nam brakujesz. Trudno jest sie wogole pozbierac. Ty tam zapewne wszystko to czujesz; bedziemy Ciebie modlitwa wspierac. Kiedy do grobu Ciebie wkladali deszczykiem drobnym Niebo plakalo. Dzwiek trabki slychac bylo w oddali. Niebo swa rozpacz nam ukazalo. Twoj Tata Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 24.02.07, 00:03 mysz_polna5 napisała: > radca napisał: > > > i aby mial sily do dalszego dzialania.By nie dal sie pewnym silom i struk > turom > > ktorzy czynia wszystko - co tylko mozliwe , aby Tego Czlowieka zniszczyc. > > > Jestem z Panem - Panie Ministrze oraz zycze sily i wytrwalosci > > > radca > > 5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 > 5 > > Jestem z panem, panie ministrze Ziobro! > A.Z.K. ~ czyli: mysz_polna5 - kazdy rozsadny czlowiek jest za ministrem Ziobro.... przeciwni Jemu beda tylko ci - ktorzy chca by uklady peerelowskie i przestepcze nadal kwitly radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca jak lekarz moze falszowac dokumenty 24.02.07, 00:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3943067.html Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Módl sie o rozum dlań, może nie jest za późno? 24.02.07, 00:34 Ja pamiętam, że w PRL powoływanie się przez obywateli na Konstytucję było uważane za akt chuligaństwa(jaka ona wtedy była, taka była, ale i tak była lepsza od partyjno-państwowej praktyki i, przynajmniej teoretycznie, jakieś prawa obywatelom gwarantowała). Ale dzisiaj? W demokratycznym państwie prawa i sprawiedliwości? Czy minister Rządu Najjaśniejszej RP, i to akurat minister Sprawiedliwości może sobie Konstytucję (której przestrzegać przysięgał) ot tak, po prostu lekceważyć? Może Bóg, którego składając przysięgę prosił o pomoc, ześle mu opamiętanie? Odpowiedz Link Zgłoś
radca tym tylko dajecie obrone przestepcom i motywacje 24.02.07, 00:42 do dalszych przestepstw a dlaczego ? bo was jeszcze nie spotkala tragedia, bo egoistycznie opanowala was mania przesladowcza - przeciwko ministrowi Ziobro. mania przesladowcza w stylu kalisza - ktory juz zaczyna sie wydzierac jak opetaniec.... wydziera sie i jadowitym glosem podzega do nienawisci przeciwko ministrowi sprawiedliwosci i prokuratorowi generalnemu.... ale ten sam kalisz wykrzykujacy jak opetaniec - niech tylko zobaczy na jego polecznikow komunistycznych ..... to bylo bagno i jeszcze raz bagno radca Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Popieram Pana apel Radco 24.02.07, 05:27 radca napisał: > do dalszych przestepstw > > a dlaczego ? > > bo was jeszcze nie spotkala tragedia, bo egoistycznie opanowala was mania > przesladowcza - przeciwko ministrowi Ziobro. > > mania przesladowcza w stylu kalisza - ktory juz zaczyna sie wydzierac jak > opetaniec.... wydziera sie i jadowitym glosem podzega do nienawisci przeciwko > ministrowi sprawiedliwosci i prokuratorowi generalnemu.... ale ten sam kalisz > wykrzykujacy jak opetaniec - niech tylko zobaczy na jego polecznikow > komunistycznych ..... to bylo bagno i jeszcze raz bagno > > radca Radco, moga sie drzec Kalisze i inni- ludzie juz na to nie ida, psie glosy nie ida pod niebiosy. Wspolczuje Panu, bo taka tragedie trudno przezyc.Trudniej jest przezyc rozczarowanie kiedy sprawcow osadzaja ludzie, ktorzy nie zasluguja na miano sedziow kryjac pijanych bandytow. Znam cala sprawe, wiec pisze to z pelna swiadomoscia. Dlatego przylaczam sie do Pana apelu, by minister Zbigniew Ziobro zrobil wszysstko co jego mocy by nikogo pijany lekarz nie usmiercil, by nigdy pijany lekarz nie byl dopuszczony do pacjenta. Pozdrawiam Pana serdecznie i prosze sie nie przejmowac atakami na Pana na forum- to nikt porzadny. Odpowiedz Link Zgłoś
radca nawet prokurator wojskowy pomagal tuszowac 24.02.07, 12:49 skrzat27 napisała: > Radco, moga sie drzec Kalisze i inni- ludzie juz na to nie ida, psie glosy nie ida pod niebiosy. > Wspolczuje Panu, bo taka tragedie trudno przezyc.Trudniej jest przezyc > rozczarowanie kiedy sprawcow osadzaja ludzie, ktorzy nie zasluguja na miano > sedziow kryjac pijanych bandytow. > Znam cala sprawe, wiec pisze to z pelna swiadomoscia. > Dlatego przylaczam sie do Pana apelu, by minister Zbigniew Ziobro zrobil > wszysstko co jego mocy by nikogo pijany lekarz nie usmiercil, by nigdy pijany lekarz nie byl dopuszczony do pacjenta. Pozdrawiam Pana serdecznie i prosze sie > nie przejmowac atakami na Pana na forum- to nikt porzadny. - dziekuje za pozdrowienia i rowniez ja pozdrawiam bardzo serdecznie Walcze o prawde i o sprawiedliwe zbadanie wszystkich okolicznosci - a okazuje sie,ze nawet prokuratorzy pomagaja przestepcom w uniknieciu odpowiedzialnosci karnej jak np. nawet i tam " Kasowanie przez zaniedbanie " Determinacja Andrzeja Kanieckiego spowodowala,ze Wojskowa Okregowa Prokuratura w Poznaniu wniosla o Kasacje wyroku.Izba Wojskowa SN w Warszawie postanowila jednak nie rozpatrywac wniosku,poniewaz ten zlozony zostal po ustawowym terminie. Prokurator uzasadnial,ze niedotrzymanie terminu nastapilo z przyczyn od niego niezaleznych,gdyz bylo wynikiem bledu pracownicy sekretariatu.Sad Najwyzszy uzasadnil sprawe nastepujaco : Uchybienie terminu do wniesionej kasacji nastapilo dlatego,ze uprawniony do odbioru korespondencji pracownik sekretariatu prokuratury swiadomie blednie odnotowal date wplywu pisma sadowego i nastepnie nie wyjasnil wlasciwemu prokuratorowi rzeczywistej daty wplywu owego pisma.Z tego wzgledu zaniedbania ze strony prokuratora lub podwladnego mu personelu sa traktowane pod katem widzenia zaniedban dokonanych przez sama strone procesowa " Marek Weckerth " - tak opisywala jedna z lokalnych gazet Odpowiedz Link Zgłoś
radca prokurator na liscie wspolpracownikow SB 24.02.07, 13:00 Warszawa, dnia 11 marca 1999 r. Nr 8 Poz. 118 OBWIESZCZENIE PREZESA SĄDU APELACYJNEGO W WARSZAWIE z dnia 10 marca 1999 r. o treści oświadczeń złożonych przez osoby pełniące funkcje publiczne. (Mon. Pol. Nr 8, poz. 118) Na podstawie art. 40 ust. 3 ustawy z dnia 11 kwietnia 1997 r. o ujawnieniu pracy lub służby w organach bezpieczeństwa państwa lub współpracy z nimi w latach 1944-1990 osób pełniących funkcje publiczne (Dz. U. Nr 70, poz. 443 oraz z 1998 r. Nr 113, poz. 715 i Nr 131, poz. 860) podaje się do publicznej wiadomości, co następuje: oświadczył, że pracował w organach bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1 i 2 powołanej ustawy. 8) Ireneusz Olszewski s. Kazimierza, urodzony 13 października 1959 r. w Toruniu, zamieszkały w Bydgoszczy, - major IRENEUSZ OLSZEWSKI pelnil role " OSKARZYCIELA " w sprawie dotyczacej STRZYZAWY. Jakie szanse mogl miec Dawid Kaniecki - gdy sprawcow tej tragedii chronil prokurator wojskowy - ktory byl wspolpracownikiem SB ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Akta sadowe wywozono na wies - Skandal 24.02.07, 13:08 Marcin Kowalski (18-04-02 20:09) Gazeta Wyborcza Rolnik z okolic Szczecinka znalazł na polu odpisy wyroków wydawanych przez bydgoski sąd wojskowy w stanie wojennym. Dokumenty z sądowej kancelarii wywoził żołnierz-urzędnik. Jego rodzina paliła wyrokami w piecu. Halina Szałwińska, właścicielka pola w Wilczych Laskach pod Szczecinkiem: - Cholera wie, skąd się to wzięło u nas. Syn jechał traktorem i zauważył papiery. Załadował na przyczepę i przywiózł do domu. Kobieta powiedziała o znalezisku lokalnej gazecie. - Potwierdzam: worek był wypchany dokumentami - mówi Henryk Wiech, komendant policji w Szczecinku. - O całej sprawie dowiedziałem się z "Głosu Pomorza". Przejrzałem papiery: to odpisy wyroków wydanych przez Wojskowy Sąd Okręgowy w Bydgoszczy w latach 1982-84 na podstawie dekretu o stanie wojennym. W środę żandarmeria wojskowa odebrała od nas znalezione akta. Na polu leżał m. in. odpis wyroku Sądu Najwyższego z 1994 roku uniewinniającego Edmunda Józefa Baługę, działacza francuskich komunistycznych związków zawodowych, doradcy związkowców z zachodu do spraw Europy Środkowo- Wschodniej, skazanego w 1981 roku na 5 lat więzienia za "działalność antypaństwową". Kolejne akta znalezione w worku: Roman Schnejchel z Brodnicy. Skazany w 1982 roku za rozrzucanie ulotek na dwa lata w zawieszeniu. - Upiekło mi się - Schnejchel nie zmienił miejsca zamieszkania, prowadzi dzisiaj działalność gospodarczą. - Brat za to samo rok posiedział, a koledzy podostawali nawet po trzy lata. Nie wstydzę się tego wyroku, to dla mnie zaszczyt. Ale mówi pan, że akta leżały w polu? Skandal. Kto do tego dopuścił? - Poprosiłem prezesa sądu garnizonowego o wyjaśnienia -mówi płk Wiesław Giełżewski, szef zamiejscowego Ośrodka Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Poznaniu z siedzibą w Bydgoszczy. Prezes ppłk Sławomir Lorencik przeprowadził wewnętrzne dochodzenie. - Najprawdopodobniej to żołnierz zawodowy, który pracuje w sądzie jako sekretarz chciał zrobić dobry uczynek i wywoził dokumenty aż pod Szczecinek - powiedział "Gazecie". - Chorąży ma tam rodzinę, której nie powodzi się najlepiej. Chciał ich wspomóc. Papierami palili w piecu. Przyznał się już do winy. Z mojej strony mogę tylko przekazać wszystkim pokrzywdzonym wyrazy ubolewania. Winny zostanie przykładnie ukarany " - to wlasnie w tym Sadzie Wojskowym czyniono wszystko ,aby pomagac sprawcom przestepstwa w uniknieciu odpowiedzialnosci karnej... ,, i tutaj prowadzono sprawe STRZYZAWY radca Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Łączę się z tobą radco 24.02.07, 13:22 Uważam jednak,że jedyną mocną stroną Ziobry jest wmawianie takim ludziom jak ty to co chcą usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Łączę się z tobą radco 24.02.07, 13:25 mike.recz napisał: > Uważam jednak,że jedyną mocną stroną Ziobry jest wmawianie takim ludziom jak > ty to co chcą usłyszeć. - jak bardzo ciezko jest walczyc z takimi ukladami i strukturami - to przekonalem sie osobiscie .... i wiem,ze nawet sam Pan minister Ziobro nie ma lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Akta sadowe wywozono na wies - Skandal 24.02.07, 13:29 Ty Radco wierzysz w Ziobre i PiS.Ja nie,bo za moją krzywde posrednio oni sa odpowiedzialni.To na ich polecenie robiono statystyki,krzywdzono i krzywdzi sie nadal.Dlatego zycze im wszystkiego najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Akta sadowe wywozono na wies - Skandal 24.02.07, 13:34 wanda43 napisała: > Ty Radco wierzysz w Ziobre i PiS.Ja nie, - ja wierze w ministra Ziobre i wierze w w Prawo i Sprawiedliwosc.... radca Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Akta sadowe wywozono na wies - Skandal 04.03.07, 12:49 > - ja wierze w ministra Ziobre i wierze w w Prawo i Sprawiedliwosc A ja wierze w prawo i sprawiedliwosc. Niestety z ministrem Ziobro i PiSem nie ma to nic wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Popieram Pana apel Radco 04.03.07, 12:47 lekarz nie byl dopuszczony do pacjenta. Pozdrawiam Pana serdecznie i prosze sie > > nie przejmowac atakami na Pana na forum- to nikt porzadny. Nikt - czyli wliczasz w to siebie. Zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: tym tylko dajecie obrone przestepcom i motywa 04.03.07, 13:05 Kalisz na drzewo tylko drzewa szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re:Kalisz w przeciwieństwie do Ziobry prawo zna. 04.03.07, 13:08 ewa9823 napisała: > Kalisz na drzewo tylko drzewa szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 05.03.07, 17:36 Za zi0br0 są tylko tępaki dające się ogłupiać populizmem - nie dziwi zatem poparcie tępej myszy_polnej5 - jednego z największych durni na tym forum. Głupszy od tego garkotłuka jest chyba tylko leszab ten numerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 24.02.07, 05:35 Powinien Ziobro stanąć przed Trybunałem za to co zrobił. To nie ,,Gazeta Wyborcza" winna tylko on sam. Przecież ja nie z gazety dowiedziałem się co on zrobuł, tylko widziałem i słyszałem w TVP. Jak można publicznie, w obecności pacjentów i innych ludzi wyprowadzać w kajdankach lekarza nawet jaki by on nie był, a potem na konferencji z góry wydawać wyrok bez sądu. Czy już mamy państwo policyjne? Czy ja żyję na Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 24.02.07, 05:44 boguslavo napisał: Czy już mamy państwo policyjne? Czy ja żyję na Białorusi? Tak mamy państwo policyjne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj I daj mu Panie tez żonę , albo konkubinę 24.02.07, 05:47 co by mógł czasem z krzyża spuścić. Co Mu niewątpliwie w innych sprawach też pomoze. W końcu nie tylko pracą człowiek żyje. Czsem trzeba tez coś dla ducha i ciała zrobić. Najlepiej "dobrze". Amen. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
radca pisalem iz w Bydgoszczy kwitnie handel organami 24.02.07, 11:21 ale struktury i uklady absolutnie odrzucaly ten temat, ale jak widac sama Bydgoszcz nie byla odosobniona wiadomosci.onet.pl/1492386,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
radca aborcja i handel organami w Bydgoszczy 24.02.07, 12:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=3871580&a=3875164 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Bo nikt tak jak on nie zraża do PiS. 24.02.07, 12:26 Działaj dalej, Prokuratorze. Nazwij Zielonych zbrodniarzami, oskarż ich o masowe morderstwo. Wszak TIRy już tyle osób zabiły... S. Odpowiedz Link Zgłoś
radca falszowanie dokumentacji medycznych w Bydgoszczy 24.02.07, 12:30 posiadam dowody na to,ze w Bydgoszczy mialo miejsce falszowanie dokumentacji medycznych.Falszowano KSIEGI AMBULATORIUM .... tego jest wiecej chce pomoc Wymiarowi Sprawiedliwosci oraz Sluzbie Zdrowia.... radca ps. w kazdej chwili jestem gotowy zlozyc stosowne zeznania oraz przedstawic materialy dowodowe Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: falszowanie dokumentacji medycznych w Bydgosz 24.02.07, 13:27 radca napisał: > posiadam dowody na to,ze w Bydgoszczy mialo miejsce falszowanie dokumentacji > medycznych.Falszowano KSIEGI AMBULATORIUM .... tego jest wiecej > > chce pomoc Wymiarowi Sprawiedliwosci oraz Sluzbie Zdrowia.... > > radca > > ps. w kazdej chwili jestem gotowy zlozyc stosowne zeznania oraz przedstawic > materialy dowodowe ******************************* Jeśli chodzi o Ziobrę,to czarno widzę Twoje sukcesy w zwalczaniu takich patologii.On musi mieć ogólnopolską widownie,celuje w centralne jednostki służby zdrowia,to jest bardziej medialne. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: falszowanie dokumentacji medycznych w Bydgosz 24.02.07, 13:52 alistair-p napisał: > Jeśli chodzi o Ziobrę,to czarno widzę Twoje sukcesy w zwalczaniu takich > patologii.On musi mieć ogólnopolską widownie,celuje w centralne jednostki służby > zdrowia,to jest bardziej medialne. - nie chodzi tutaj o medialnosc.... to sa poprostu ZBRODNIE i z tym minister walczy On walczy o nas - dziala dla Dobra Interesu Publicznego radca Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: falszowanie dokumentacji medycznych w Bydgosz 24.02.07, 13:54 Rozumiem że prokurator Cię wysłuchał i wszczął postepowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: falszowanie dokumentacji medycznych w Bydgosz 24.02.07, 14:12 alistair-p napisał: > Rozumiem że prokurator Cię wysłuchał i wszczął postepowanie. - otoz nie, z tym mialem ogromne klopoty Prokurator wojskowy powiedzial,ze to sprawa cywilnej prokuratury.... a prokuratura rejonowa ,ze " sprawa strzyzawy zajmuje sie prokuratura wojskowa " .. wiec odsylano mnie wte i nazad. Pozniej,ze " sprawa pijanego lekarza wojskowego jest w Sadzie i tam bdzie mogl pan to zglosic" ale gdy skladalem wniosek w Sadzie Wojskowym - to sedzia kapitan Tomasz Dolinski odrzucil wniosek twierdzac iz " nie jest to przedmiotem rozpatrywania Sadu i nie ejst objete Aktem Oskarzenia " radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca bydgoskie struktury powoduja usuwanie tekstow 24.02.07, 16:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=57941354 Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: falszowanie dokumentacji medycznych w Bydgosz 24.02.07, 19:37 No to napisz skargę do ministra sprawiedliwości a nie na Forum Kraj. Tutaj nikt nie jest władny nic w tej sprawie zrobić. Możemy co najwyżej złożyć Ci wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: falszowanie dokumentacji medycznych w Bydgosz 24.02.07, 23:34 p.smerf napisał: > No to napisz skargę do ministra sprawiedliwości a nie na Forum Kraj. Tutaj nikt > nie jest władny nic w tej sprawie zrobić. Możemy co najwyżej złożyć Ci wyrazy > współczucia. - tak,musze napisac o tej sprawie radca Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Napisz!On od tego jest,a nie od konferencji pr 24.02.07, 23:37 radca napisał: - tak,musze napisac o tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Napisz!On od tego jest,a nie od konferencji p 24.02.07, 23:39 mike.recz napisał: > radca napisał: - tak,musze napisac o tej sprawie - tak, napisze i poinformuje tutaj na Forum - o dalszych poczynaniach radca Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Re: Napisz!On od tego jest,a nie od konferencji p 25.02.07, 01:40 radca napisał: > mike.recz napisał: > > > radca napisał: - tak,musze napisac o tej sprawie > > - tak, napisze i poinformuje tutaj na Forum - o dalszych poczynaniach > > radca I tak Pan zostal sam ze swoim bolem i balaganem w zyciu - bo prawnicza i lekarska sitwa jest silna ale w uprawianiu bezprawia. Czlowiek ktory nie przestrzega prawa nie moze sie uwazac za cywilizowanego, to jest DZIKUS. Wstyd sie nieraz przyznac, ze sie pochodzi z tej nacji. Panska krzywda wola o pomste do Boga.Ludzil sie Pan z rodzina, ze wraca Pan do swojej Ojczyzny, bo jest juz wolna,ale zmiana ludzkiej mentalnosci to dlugi proces- kto byl swinia to swinia pozostanie do konca swego zycia. Nie zycze nikomu zle, ale Ci ktorzy sie przyczynili do Panskiego bolu, powinni kiedys poznac na wlasnej skorze co Pan czuje jako Ojciec. Jestem z panem i Panska rodzina- zycze powodzenia w zwalczaniu dzikusow. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Napisz!On od tego jest,a nie od konferencji p 25.02.07, 14:09 skrzat27 napisała: > radca napisał: > > > mike.recz napisał: > I tak Pan zostal sam ze swoim bolem i balaganem w zyciu - bo prawnicza i > lekarska sitwa jest silna ale w uprawianiu bezprawia. Czlowiek ktory nie > przestrzega prawa nie moze sie uwazac za cywilizowanego, to jest DZIKUS. Wstyd > sie nieraz przyznac, ze sie pochodzi z tej nacji. Panska krzywda wola o pomste > do Boga.Ludzil sie Pan z rodzina, ze wraca Pan do swojej Ojczyzny, bo jest juz > wolna,ale zmiana ludzkiej mentalnosci to dlugi proces- kto byl swinia to swinia > > pozostanie do konca swego zycia. > Nie zycze nikomu zle, ale Ci ktorzy sie przyczynili do Panskiego bolu, powinni > kiedys poznac na wlasnej skorze co Pan czuje jako Ojciec. Jestem z panem i > Panska rodzina- zycze powodzenia w zwalczaniu dzikusow. - ale to jest " ciernista droga " a bydgoskie stuktury czynia wszystko,aby mi klody pod nogi rzucac dziekuje serdecznie za wsparcie i pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: kolejny psycho-pieniacz na forum? 03.03.07, 14:18 Niestety. Ale to raczej jeden z pierwszych, od samego początku istnienia forum. Odpowiedz Link Zgłoś
radca kolejny psycho-pieniacz na forum? zenku co z toba 03.03.07, 16:50 krwawy.zenek napisał: > Niestety. Ale to raczej jeden z pierwszych, od samego początku istnienia forum. - krwawy zenku - twoj nick mowi sam za siebie... wiecej juz nie mozna sobie wyobrazic ..... chyba,ze tylko siekiere ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
takitamjeden Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 25.02.07, 10:30 to jeden z najbardziej uczciwych polityków Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 25.02.07, 15:30 takitamjeden napisała: > to jeden z najbardziej uczciwych polityków - oby tylko nie dal sie zdlawic przez sily z dawnego rezimu - powiiazane w przestepcze uklady radca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 25.02.07, 11:59 wytrwa Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 25.02.07, 21:24 ewa9823 napisała: > wytrwa - musi wytrwac i mocno wierze w to radca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 02.03.07, 20:24 trzymam za niego kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 02.03.07, 22:28 i ja !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 12:15 ewa9823 napisała: > trzymam za niego kciuki - ja tez :) pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 12:16 radca napisał: > ewa9823 napisała: > > > trzymam za niego kciuki > > - ja tez :) > A ja zwieracze www.tworki.internetdsl.pl/ > pozdrawiam > radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 14:17 ewa9823 napisała: > trzymam za niego kciuki Co też takiego głupiego znowu zrobił Twój idol, że aż postanowiłaś podrzucić ten zdechły wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 18:19 zeenku krwawy to nie ja podrzuciłam ten wątek ale dobrze, że ktoś o zrobił a dla Ciebie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 19:59 ewa9823 napisała: > zeenku krwawy to nie ja podrzuciłam ten wątek Bez wątpienia Ty to zrobiłaś - 2 marca o 20:24. A więc nie wypieraj się wbrew oczywistym faktom, lecz odpowiedz - jeżeli potrafisz - na moje proste pytanie: co takiego głupiego znowu zrobił Twój idol dnia 2 marca, że aż uznałaś za stosowane podrzucić do góry ten zdechły wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re:Radco czy napisałeś już do Ziobry? 03.03.07, 20:08 Skoro liczba listów do Ziobry wzrosła - jak podano - o 400% i skoro znacznie ponad 90% z nich pochodzi od pieniaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Brawo kikoo! 03.03.07, 20:23 kikoo1 napisała: > Tak trzymać! Oczywiście. Następnych kilkanaścoro wysoko wykwalifikowanych pracowników trzeba będzie oddelegować do czytania korespondencji zalewającej ministra. Tak trzymać! Jak wiadomo w sądach i prokuraturach są przerosty zatrudnienia, więc dobrze, jak sobie tam popracują. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re:Radco czy napisałeś już do Ziobry? 03.03.07, 23:12 krwawy.zenek napisał: > Skoro liczba listów do Ziobry wzrosła - jak podano - o 400% i skoro znacznie > ponad 90% z nich pochodzi od pieniaczy... - Krwawy Zenku...jak mozesz takie okreslenia uzywac ? Ggybys to Ty byl poszkodowany i pokrzywdzony - czyli ofira przestepstwa - to jak bys myslal ? Napewno chcialbys, aby Sprawiedliwie osadzono ta sprawe radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re:Radco czy napisałeś już do Ziobry? 03.03.07, 23:09 nie , jeszcze nie napisalem do Ziobry radca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 20:50 zenku krwawy odpowiadam na twoje natarczywe pytania - moj idol Ziobro jest najbardziej odważnym i uczciwym ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 20:51 do zenka krwawego - i nie wiem dlaczego mnie nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek a gdzie odpowiedź? 03.03.07, 20:54 Jak widać masz jakieś prywatne definicje uczciwości i odwagi. Popełnianie przestępstw i deliktów konstytucyjnych jest wyrazem uczciwości natomiast tchórzliwe opluwanie zza węgła i prostackie mszczenie się za rzekome osobiste krzywdy to "odwaga". Do tego uporczywie udajesz, że nie rozumiesz prostego pytania: co konkretnie zrobił takiego twój idol 2 marca, że postanowiłaś się zalogować i podrzucić ten wątek. Pytanie jest tak proste, że nawet Ty z pewnością je rozumiesz. Domyślam się, że niechęć do udzielenia odpowiedzi wynika z Twojej uczciwości i odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: a gdzie odpowiedź? 03.03.07, 21:05 ok - moj Idol miał odwagę przeciwstawić się mafi przestępczej, korporacjom prawniczym i skrajnym liberałom - Zenku Krwawy Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: a gdzie odpowiedź? 03.03.07, 21:06 Akurat 2 marca to zrobił? A w jaki to sposób Ewo droga? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: a gdzie odpowiedź? 03.03.07, 21:13 oj Zenku jakoś czepliwy dzisiaj jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: A odpowiedzi się doczekam? 12.06.07, 21:39 doczekasz sie odpowiedzi radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek A konkretnie kiedy? 13.06.07, 09:07 Bo na razie ewie trzy miesiące nie wystarczyły na jej sformułowanie. a może ty jesteś jej rzecznikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 21:38 Minister Ziobro to człowiek z dużą przyszłością! Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_kapelusznik Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 03.03.07, 23:45 kikoo1 napisała: > Minister Ziobro to człowiek z dużą przyszłością! Duża przyszłość wielkiego bufona! Odpowiedz Link Zgłoś
osa5 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 04.03.07, 09:04 Ziobro to najbardziej odważny facet w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 04.03.07, 11:52 osa5 napisała: > Ziobro to najbardziej odważny facet w Polsce - tak,ale co z tego ? dzialaja wielkies sily i uklady - a z tym to malo kto da rade.... oby tylko mial w sobie tyle sily radca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 04.03.07, 16:53 do radcy - Ziobro poradzi sobie z mafijnymi układami Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 04.03.07, 17:53 ewa9823 napisała: > do radcy - Ziobro poradzi sobie z mafijnymi układami - ale przeszkadzaja Jemu - ci ,ktorzy chcieliby starego ukladu i systemu oraz ci - ktorzy do tej pory sterowali procesami , dzialajac na szkode wymiaru sprawiedliwosci sam doswiadczylem tego w Bydgoszczy radca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 04.03.07, 18:42 wiele osób tego doświadczyło tak naprawdę komuna jeszcze się nie skończyła, ścielą teraz ciepłe gniazdka dla swoich dzieci i wnukow Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 05.03.07, 17:26 ewa9823 napisała: > wiele osób tego doświadczyło tak naprawdę komuna jeszcze się nie skończyła, > ścielą teraz ciepłe gniazdka dla swoich dzieci i wnukow - komuna i uklady sa nadal i sie wspieraja radca Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 01.04.07, 07:24 Miejmy nadzieję, ze wytrwa. Jest młody, silny i pełen dobrej woli! Trzymamy kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 12.06.07, 21:38 kikoo1 napisała: > Miejmy nadzieję, ze wytrwa. Jest młody, silny i pełen dobrej woli! > Trzymamy kciuki!!!! - musi wytrwac, trzymam kciuki za ministra Ziobre radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 05.03.07, 08:11 ewa9823 napisała: > do radcy - Ziobro poradzi sobie z mafijnymi układami Kiedy zamierza zacząć? Zrobił już jakąś konferencję na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Nie wzywaj nadaremno do 05.03.07, 17:30 do niczego czyli do ZERA ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Nie wzywaj nadaremno do 05.03.07, 18:09 dewot007 napisał: > do niczego czyli do > ZERA ! - tylko,ze " zero " - to akurat komunisci robili z nas... pomyliles cos jak widze radca Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 17:34 Takie szkodniki jak zi0br0 powinny być eliminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 18:11 nautilus.pompilius napisał: > Takie szkodniki jak zi0br0 powinny być eliminowane. - wcale sie nie dziwie, ze struktury i uklady z dawnej komuny - chieliby Pana Ziobro wyeliminowac..... tylko ,ze czasy UB i SB sie juz skonczyly radca Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 18:22 Czasy się niby skończyły, a tępe aparatczyki pokroju tego niedouka nie będącego w stanie zrobić asesury prokuratorskiej - nadal mają się świetnie. Zero, Edgar, Kaczory - ta banda powinna zostać zniszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 18:30 nautilus.pompilius napisał: > Czasy się niby skończyły, a tępe aparatczyki pokroju tego niedouka nie będącego > w stanie zrobić asesury prokuratorskiej - nadal mają się świetnie. > Zero, Edgar, Kaczory - ta banda powinna zostać zniszczona. - widac jaki masz styl i to juz swiadczy o tobie....chcialbym cie nazwac - tak jak to po tobie widac.... ale nie bede sie znizal do twego poziomu .... musialbym upasc na same DNO radca Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 18:31 Możesz sobie co najwyżej poszczekać tutaj, tępy moherku - takie samo z ciebie zero jak z tego pajaca zi0br0. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 18:51 nautilus.pompilius napisał: > Możesz sobie co najwyżej poszczekać tutaj, tępy moherku - takie samo z ciebie > zero jak z tego pajaca zi0br0. - i zobacz jakie swiadectwo wystawiasz sobie , czyz nie widzisz jak obrzucasz wyzwiskami.... jaki strach musi toba powodowac,ze potrafisz tak wyzywac ? a moze to juz z doswiadczenia i praktyki to masz ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 19:23 jakimi tam wyzwiskami, nazywam was - moherową hołotę - po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Boże, strzel to zero piorunem 05.03.07, 22:20 do nautilus.pompilius - zmniejsz trochę swoją agresję na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Boże, strzel to zero piorunem 06.03.07, 07:02 Niestety ma rację. Z moherową głupotą trzeba rozmawiać jej językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
radca nie rozumie tej wypowiedzi......... 12.06.07, 21:57 krwawy.zenek napisał: > Niestety ma rację. Z moherową głupotą trzeba rozmawiać jej językiem. - nie rozumie (powiem szczerze ) tej wypowiedzi i co to ma znaczyc i jak to rozumiec ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Re: nie rozumie tej wypowiedzi......... 13.06.07, 02:09 radca napisał: > krwawy.zenek napisał: > > > Niestety ma rację. Z moherową głupotą trzeba rozmawiać jej językiem. > > - nie rozumie (powiem szczerze ) tej wypowiedzi i co to ma znaczyc i jak to > rozumiec ? > > radca Radco nie przejmuj sie,ten nick "krwawy zenek" zawsze pojawia sie tam, gdzie sa wpisy negatywne na polski "bezmiar niesprawiedliwosci"- to jego robota na tym forum, zeby ludzi pokrzywdzonych ponizyc. Nie zwracaj uwagi, lekcewaz go.. Pozdrawiam Pana i Rodzine Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: nie rozumiem 13.06.07, 06:00 nie należy ulegać PR pana Ziobro,który daje gwarancję bezkarności niektórym jeżeli jest to wygodne politycznie.Jak mawiają diabeł tkwi w szczegółach,ma- łych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: nie rozumie tej wypowiedzi......... 13.06.07, 08:18 Koszty sprzątania po Ziobrze ponisą widocznie jakieś skrzaty? Gigantyczne koszty skandalu z "sądami 24-godzinnymi" też obciążają jakieś skrzaty, podatnicy nic na tym nie stracili? Zapaść polskiej transplantologii też oczywiście nikogo z nas nie dotyczy. Jest super, minister urządza sobie propagandowe konferencje a jego sumienie jest czyste i spokojne? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: nie rozumie tej wypowiedzi......?... 14.07.07, 17:28 jest poprostu dobry radca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: nie rozumie tej wypowiedzi......?... 20.08.07, 15:28 W popisywaniu się skrajnym chamstwem i ignorancją - nawet BARDZO dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boże, strzel to zero piorunem 14.07.07, 17:29 ewa9823 napisała: > do nautilus.pompilius - zmniejsz trochę swoją agresję na tym forum - agesja nie jest wskazana w dyskusji radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Boże, strzel to zero piorunem 19.08.07, 17:04 ewa9823 napisała: > do nautilus.pompilius - zmniejsz trochę swoją agresję na tym forum - agresji to tutaj nie brakuje radca Odpowiedz Link Zgłoś
omari1 Re: Boze daj sily Ministrowi Ziobro - aby wytrwal 12.06.07, 21:40 radca napisał: > i aby mial sily do dalszego dzialania.By nie dal sie pewnym silom i strukturom > ktorzy czynia wszystko - co tylko mozliwe , aby Tego Czlowieka zniszczyc. > > Jestem z Panem - Panie Ministrze oraz zycze sily i wytrwalosci > > radca *********************************************************** Jak na razie wciąż trwa! I to cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś