Dodaj do ulubionych

Anglicy nas już nie chcą u siebie

24.02.07, 21:21
wiadomosci.onet.pl/1394112,2678,1,1,kioskart.html
- wiedziałem ze jak ta komuszo tuskowa hołota zaczniewyjeżdżać to nam
obciachu narobią przed światem i mamy tego właśnie potwierdzenie
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:22
      Słusznie. Anglia dla Anglików.
      • s-k-i-n Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:23
        a Polska dla Polaków!
        • mietowe_loczki Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:24
          Więc z czym masz problem?
        • jdbad Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:24
          Ale ty lepiej wyjedź.
          • s-k-i-n Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:30
            a gdzie? do Niemiec? przezciez mnie stamtad deportowali na ostatnim mundialu
            • jdbad Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:31
              Zostaje ci Madagaskar.
              • s-k-i-n Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:32
                razem z Żydami?
                • jdbad Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:32
                  Na szczęscie oni nie muszą.
            • mietowe_loczki Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:31
              A nie uzasadnili tym, że Niemcy dla Niemców? Powinni byli.
            • uzdek98 [...] 24.02.07, 21:34
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • alistair-p Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:25
          Najpierw przeczytaj ten tekst.Znajdż w nim opinie o zatrudnianiu
          cudzoziemców.Zwróć uwagę że na temat Wielkiej Brytanii pisze Francuz.
    • nowytor4 To nie informacja, tylko dezinformacja "Le Mond" 24.02.07, 21:29
      Artykuł podpisał Jean-Pierre Langellier.
      Dla mnie jednym problemem jest, czy z polecenia Michnika, czy jakiejś
      międzynarodówki lewackiej?
      • mietowe_loczki Re: To nie informacja, tylko dezinformacja "Le Mo 24.02.07, 21:30
        > Dla mnie jednym problemem jest, czy z polecenia Michnika, czy jakiejś
        > międzynarodówki lewackiej?

Popłakałam się ze śmiechu :)))
        • s-k-i-n Re: To nie informacja, tylko dezinformacja "Le Mo 24.02.07, 21:31
          "rycz mała rycz płacz malenka płacz masz nauke od dziś"
          • alistair-p Kupujcie akcje A G O R Y 24.02.07, 21:39
            s-k-i-n napisał:

> "rycz mała rycz płacz malenka płacz masz nauke od dziś"
            AGORA kupiła Le Monde,tak sie domyślam.Jeśli Michnik może im dyktować co drukują
            to napewno tak jest.
            • mietowe_loczki Re: Kupujcie akcje A G O R Y 24.02.07, 21:40
              Tak, zgadza się, potwierdzam jako osoba pracująca na Czerskiej (niewątpliwie).
              • alistair-p Re: Kupujcie akcje A G O R Y 24.02.07, 21:42
                Zrobiłem dobrą inwestycję :-))
            • nowytor4 przypomnieć ci kontakty Agory i Tageszeitung? 24.02.07, 21:46
              Zresztą po co? Niedługo znowu będzie przywołanie tej sprawy, czyli lewackiej
              międzynarodówki i usług wzajemnie sobie przez te merdia świadczonych.
              • mietowe_loczki Re: przypomnieć ci kontakty Agory i Tageszeitung? 24.02.07, 21:49
                Jestem porażona, że PiS będąc tak długo przy władzy nic nie zrobił z tą
                międzynarodową ośmiornicą. A za to, że jeszcze nie zamknęli Michnika powinni
                stanąć przed Trybunałem Stanu.
              • alistair-p Re: przypomnieć ci kontakty Agory i Tageszeitung? 24.02.07, 21:50
                Współpraca międzynarodowa jest obca tylko PiSowi.Oni są dumni z olewania
                partnerów.A Tageszeitung poprostu zdiagnozował Kaczora przed Wałęsą.Tu nie
                trzeba współpracy AGORY.To co napisali widac gołym okiem i słychac w
                wypowiedziach zdiagnozowanego.
    • pawka.morozow najlepszych fachowców wyrzucają???? 24.02.07, 21:35
      niemożliwe,to najlepsi z najlepszych wyjechali wyrzuceni przez PiSowską
      nomenklaturę i w dodatku obrażani że im się w kraju niepowiodło i że wstydza się
      za kaczyzm!
      • s-k-i-n Re: najlepszych fachowców wyrzucają???? 24.02.07, 21:37
        no właśnie.. a gospodarka bez nich radzi sobie u nas znakomicie
    • wannassermann rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:36
      Ludzie stracili nadzieje, bo okazalo sie, ze odnowa moralna PiS nie rozni sie
      od odnowy SLD....
      • s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:37
        w to miejsce ściagnie się Polaków zza wschodniej granicy
        • jdbad Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:39
          Ci, co chcieli przyjechac już dawno są w Polsce.
          • s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:41
            50 tys Polaków z Kazachstanu chce wrócić do Polski
            • mietowe_loczki Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:42
              I tak się świetnie składa, cóż za niespodzianka, że są to świetnie wyszkoleni
              fachowcy w dziedzinie IT, medycyny, fizyki, architektury ...
              • s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:44
                medyków architektów i zawodów artystycznych jest za wschodnią granicą ocień
                mnoga
                • mietowe_loczki Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:45
                  I wszyscy walą do nas drzwiami i oknami.
                  • s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:48
                    są poważne przeszkody... wielu z nich nie ma kompletnych papierów
                    potwierdzajacych polskie pochodzenie a polski u nich w zaniku
            • alistair-p Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:44
              Nie przeszkadzają ci mieszane małżeństwa z Kazachstanu? Wszak pisałeś POLSKA DLA
              POLAKÓW.
              • s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:45
                przecież ci z Kazachstanu to są Polacy !!! oni zostali tam wywiezieni w 1940!
                widzę że z historii jesteś totalną miernotą.. nic nie wiesz o Polakach z
                Kazachstanu?
                • alistair-p Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:54
                  Spędziłem tam trochę czasu.A jak Polak ożenił się z kobietą z Kazachstanu?Nie
                  uważasz że ona jest rasowo obca?
                  • s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:55
                    jesli to jest rodowita Kazachstanka to owszem ale mnie chodzi o Polaków co tam
                    do Kazachstanu zostali wywiezieni i sa tam po dziś dzień(3 a może i 4pokolenie)
                    • alistair-p Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 22:03
                      s-k-i-n napisał:

> jesli to jest rodowita Kazachstanka to owszem ale mnie chodzi o Polaków co tam
                      > do Kazachstanu zostali wywiezieni i sa tam po dziś dzień(3 a może i 4pokolenie)
                      ---------------------------
                      I nie przeszkadz ci że ma troszkę skośne oczy?Zmieniłes poglądy?
        • wannassermann Polska krajem przerzutowym dla emigrantow? 24.02.07, 21:53
          Po czym rodacy zza wschodniej granicy wyemigruja na Zachod, ale juz jako
          obywatele Polscy. Bo tam oczywiscie bedzie im lepiej.
          a ZUS zaplaci im zapomogi.
          • s-k-i-n Re: Polska krajem przerzutowym dla emigrantow? 24.02.07, 21:56
            bedziemy ściągac tylko tych starszych po 40stce
            • wannassermann zeby im placic emerytury i renty.... 24.02.07, 22:00
              tylko nie wiadomo skad wziac pieniadze....
              ZUS juz jest bankrutem.
    • czwarta.rzeczpospolita Re: Anglicy nas już nie chcą... Pana, Panie Skin, 24.02.07, 22:54
      to chyba nie "już", tylko od samego początku Anglicy by nie chcieli.

Z przyjadzdu rozgarnietych Polaków Anglicy sie cieszyli, ale napływowi polskiego
      buractwa od poczatku byli przeciwni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka