s-k-i-n 24.02.07, 21:21 wiadomosci.onet.pl/1394112,2678,1,1,kioskart.html - wiedziałem ze jak ta komuszo tuskowa hołota zaczniewyjeżdżać to nam obciachu narobią przed światem i mamy tego właśnie potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:22 Słusznie. Anglia dla Anglików. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:23 a Polska dla Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:24 Więc z czym masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:24 Ale ty lepiej wyjedź. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:30 a gdzie? do Niemiec? przezciez mnie stamtad deportowali na ostatnim mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:31 Zostaje ci Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:32 Na szczęscie oni nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:31 A nie uzasadnili tym, że Niemcy dla Niemców? Powinni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 [...] 24.02.07, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Anglicy nas już nie chcą u siebie 24.02.07, 21:25 Najpierw przeczytaj ten tekst.Znajdż w nim opinie o zatrudnianiu cudzoziemców.Zwróć uwagę że na temat Wielkiej Brytanii pisze Francuz. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 To nie informacja, tylko dezinformacja "Le Mond" 24.02.07, 21:29 Artykuł podpisał Jean-Pierre Langellier. Dla mnie jednym problemem jest, czy z polecenia Michnika, czy jakiejś międzynarodówki lewackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: To nie informacja, tylko dezinformacja "Le Mo 24.02.07, 21:30 > Dla mnie jednym problemem jest, czy z polecenia Michnika, czy jakiejś > międzynarodówki lewackiej? Popłakałam się ze śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: To nie informacja, tylko dezinformacja "Le Mo 24.02.07, 21:31 "rycz mała rycz płacz malenka płacz masz nauke od dziś" Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Kupujcie akcje A G O R Y 24.02.07, 21:39 s-k-i-n napisał: > "rycz mała rycz płacz malenka płacz masz nauke od dziś" ********************************** AGORA kupiła Le Monde,tak sie domyślam.Jeśli Michnik może im dyktować co drukują to napewno tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kupujcie akcje A G O R Y 24.02.07, 21:40 Tak, zgadza się, potwierdzam jako osoba pracująca na Czerskiej (niewątpliwie). Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kupujcie akcje A G O R Y 24.02.07, 21:42 Zrobiłem dobrą inwestycję :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 przypomnieć ci kontakty Agory i Tageszeitung? 24.02.07, 21:46 Zresztą po co? Niedługo znowu będzie przywołanie tej sprawy, czyli lewackiej międzynarodówki i usług wzajemnie sobie przez te merdia świadczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: przypomnieć ci kontakty Agory i Tageszeitung? 24.02.07, 21:49 Jestem porażona, że PiS będąc tak długo przy władzy nic nie zrobił z tą międzynarodową ośmiornicą. A za to, że jeszcze nie zamknęli Michnika powinni stanąć przed Trybunałem Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: przypomnieć ci kontakty Agory i Tageszeitung? 24.02.07, 21:50 Współpraca międzynarodowa jest obca tylko PiSowi.Oni są dumni z olewania partnerów.A Tageszeitung poprostu zdiagnozował Kaczora przed Wałęsą.Tu nie trzeba współpracy AGORY.To co napisali widac gołym okiem i słychac w wypowiedziach zdiagnozowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow najlepszych fachowców wyrzucają???? 24.02.07, 21:35 niemożliwe,to najlepsi z najlepszych wyjechali wyrzuceni przez PiSowską nomenklaturę i w dodatku obrażani że im się w kraju niepowiodło i że wstydza się za kaczyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: najlepszych fachowców wyrzucają???? 24.02.07, 21:37 no właśnie.. a gospodarka bez nich radzi sobie u nas znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:36 Ludzie stracili nadzieje, bo okazalo sie, ze odnowa moralna PiS nie rozni sie od odnowy SLD.... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:37 w to miejsce ściagnie się Polaków zza wschodniej granicy Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:39 Ci, co chcieli przyjechac już dawno są w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:41 50 tys Polaków z Kazachstanu chce wrócić do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:42 I tak się świetnie składa, cóż za niespodzianka, że są to świetnie wyszkoleni fachowcy w dziedzinie IT, medycyny, fizyki, architektury ... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:44 medyków architektów i zawodów artystycznych jest za wschodnią granicą ocień mnoga Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:45 I wszyscy walą do nas drzwiami i oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:48 są poważne przeszkody... wielu z nich nie ma kompletnych papierów potwierdzajacych polskie pochodzenie a polski u nich w zaniku Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:44 Nie przeszkadzają ci mieszane małżeństwa z Kazachstanu? Wszak pisałeś POLSKA DLA POLAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:45 przecież ci z Kazachstanu to są Polacy !!! oni zostali tam wywiezieni w 1940! widzę że z historii jesteś totalną miernotą.. nic nie wiesz o Polakach z Kazachstanu? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:54 Spędziłem tam trochę czasu.A jak Polak ożenił się z kobietą z Kazachstanu?Nie uważasz że ona jest rasowo obca? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 21:55 jesli to jest rodowita Kazachstanka to owszem ale mnie chodzi o Polaków co tam do Kazachstanu zostali wywiezieni i sa tam po dziś dzień(3 a może i 4pokolenie) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: rzad robi wiele by nas z kraju wygonic.... 24.02.07, 22:03 s-k-i-n napisał: > jesli to jest rodowita Kazachstanka to owszem ale mnie chodzi o Polaków co tam > do Kazachstanu zostali wywiezieni i sa tam po dziś dzień(3 a może i 4pokolenie) --------------------------- I nie przeszkadz ci że ma troszkę skośne oczy?Zmieniłes poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann Polska krajem przerzutowym dla emigrantow? 24.02.07, 21:53 Po czym rodacy zza wschodniej granicy wyemigruja na Zachod, ale juz jako obywatele Polscy. Bo tam oczywiscie bedzie im lepiej. a ZUS zaplaci im zapomogi. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Polska krajem przerzutowym dla emigrantow? 24.02.07, 21:56 bedziemy ściągac tylko tych starszych po 40stce Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann zeby im placic emerytury i renty.... 24.02.07, 22:00 tylko nie wiadomo skad wziac pieniadze.... ZUS juz jest bankrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpospolita Re: Anglicy nas już nie chcą... Pana, Panie Skin, 24.02.07, 22:54 to chyba nie "już", tylko od samego początku Anglicy by nie chcieli. Z przyjadzdu rozgarnietych Polaków Anglicy sie cieszyli, ale napływowi polskiego buractwa od poczatku byli przeciwni. Odpowiedz Link Zgłoś