Gość: patka Re: Sprawa Rywina. Komentarze po przesłuchaniu pr IP: *.nask.waw.pl 30.04.03, 10:34 Zenujace, ze przedstawiono tylko opinie politykow z kregu SLD. Czyzby jakis pakt o nieagresji miedzy Agora a Millerem? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Sprawa Rywina. Komentarze po przesłuchaniu pr IP: *.am.poznan.pl 30.04.03, 12:49 Posel Ziobro bardzo dobrze poprowadzil poniedzialkowe przesluchanie poniwaz obalil wszyskie argumenty ktore na swoja obrone przygotowal pan premier.A niesluszne jest twierdzenie iz Ziobro doprowadzil do upolitycznienia przeluchania bo to premier byl inicjatorem wszelkich polityczno partyjnych pyskowek. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Poseł Szczepańczyk 02.05.03, 15:18 Pewnie Gazecie nie udało się dotrzeć do tego komentarza członka komisji śledczej: "Przyznam szczerze, że wydawało mi się, iż się przesłyszałem. Zapytałem sąsiada, by się upewnić. Mimo potwierdzenia, wciąż byłem zaskoczony i ogłupiały. Był to poziom, do którego ja bym się nie zniżył nawet wobec największego, najbardziej przeze mnie pogardzanego oponenta. A premier jednak zszedł na ten poziom. Takie rzeczy mówi się w cztery oczy, nigdy na forum publicznym. Widać, że wciąż jestem politykiem na dorobku, bo nie wiedziałem jak zareagować. Są jednak w życiu takie sytuacje, że człowiekowi opadają ręce i przestaje myśleć." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Poseł Szczepańczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 17:45 kataryna.kataryna napisała: > Pewnie Gazecie nie udało się dotrzeć do tego komentarza członka komisji > śledczej: > > "Przyznam szczerze, że wydawało mi się, iż się przesłyszałem. Zapytałem > sąsiada, by się upewnić. Mimo potwierdzenia, wciąż byłem zaskoczony i > ogłupiały. Był to poziom, do którego ja bym się nie zniżył nawet wobec > największego, najbardziej przeze mnie pogardzanego oponenta. A premier jednak > zszedł na ten poziom. Takie rzeczy mówi się w cztery oczy, nigdy na forum > publicznym. Widać, że wciąż jestem politykiem na dorobku, bo nie wiedziałem > jak zareagować. Są jednak w życiu takie sytuacje, że człowiekowi opadają ręce > i przestaje myśleć." ----------------------------------------- Apowiedz no kataryno czy napadnięty i bity ma prawo bronić się ? Każdy inny tak - ale ten czerwony Miller ! A Ty kataryno jak odpowiesz na takie pytanie postawione przez Ziobre - czy to prawda że twoja kataryno - matka była dziwkom - powiesz - Nie !!! A Ziobro - szkoda mi Ciebie kataryno , prawda bywa bardzo goszka ... A co Ty odpowiesz - ciągle kultura z górnej półki- czy odpowiedz adekwatna do sytuacji wywołanej przez ....jednak oszołoma w roli członka komisji No tak Ty stoisz obok i tylko krytykujesz a że wolisz Ziobre od Millera to kopiesz zgodnie z rozumowaniem Kalego i nawet Kwiatkowski tu niczego nie dokona ... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieokrzeszaniec z PISu Re: Sprawa Rywina. Komentarze po przesłuchaniu pr IP: 80.78.174.* 07.05.03, 13:45 Gość portalu: l napisał(a): > piss na pis Brawo!Najwazniejsze to znac jezyki i umiec z nich korzystac na odpowiednim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilchelm Uwaga! L.Miller to WŚCIEKŁY pies !!! IP: *.dialsprint.net 08.05.03, 03:02 Zachecam do przeczytania artykulu wydania internetowego zydowskiiej gazety „The Jewish Post of New York” , ktory dokladniej przytacza wypowiedzi L. Millera obecnego “polskiego” premiera w czasie, gdy byl WEZWANY do Nowego Jorku, dokladnie na dzien 10 stycznia 2003 roku do zydowskiego “salonu”, gdzie odbywala sie konferencja „Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations” ktorej przewodniczyl prezes Ron Lauder prezes najwaniejszej organizacji Jewish National Fund (JNF), ktora “zbiera” pieniadze dla Izraela i dzialnosc dyspory zydowskiej na swiecie. Oto link do tego artykulu pt. “Poland: Compensate Private Assets of Holocaust Victims”: www.jewishpost.com/jp0804/jpn0804l.htm Po co i z jakiego powodu odbyla sie ta konferencja mowi ten link z wydania Global Jewis Agenda: www.jafi.org.il/agenda/english/index18-1.asp#1 Polski MSZ i media podaly informacje ze zekomo L.Miller jedzie do Nowego Jorku zalatwiac jakies polskie sprawy, co jest zwyklym OSZUSTWEM, jako ze glownym celem bylo stawienie sie na dywanik zebrania zydowskich mafizow w USA, ktorzy juz kolejny raz terrozryzuja, strasza i GIMNASTYKUJA przedstawicieli oficjalnych polskich wladz, aby poddac sie naciskom finasowym tzw. mienia zydowskiego w Polsce, ktore zostalo zniszczone w czasie 2 wojny swiatowej. Premier Polski L.Miller zostal WEZWANY do stawienia sie przed mfiozami zydowskimi w USA na dzien 10 stycznia 2003, gdzie spotaklo sie 52 najwazniejszych przedstawicieli SITWY zydowskiej w USA a L.Miller mial byc tym 53 reprezentantem, co zostalo zaranzowane przy uzyciu CIEMNIAKOW z polskich sluzb dyplomatycznych w USA, ktore nie rozumialy, gdzie wysyla polskiego premiera lub ZDAJAC sobie sprawe z tego dzialaja swiadomie ZADZIALALY na szkode polskiego interesu i UBLIZYLY tym samym Narodowi Polskiemu. Prosze przeczytac cele konferencji „Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations”: israeloncampuscoalition.org/cpmjo.html „The Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations is the voice of organized American Jewry Odpowiedz Link Zgłoś