Gość: WOJTEK Re: Słowa Millera IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.03, 20:30 To tylko w Polsce mozna pozwalac komunistom i slugusom Moskwy na wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Słowa Millera IP: *.teldom.pl / 192.168.44.* 06.05.03, 20:56 Odłóżmy emocje na bok. Co się zdarzyło? Ziobro zapytał Millera, (aby ten publicznie się wypowiedział), czy wie o tym, że osoba podejrzana o udział w zabójstwie jest zbliżona do jego (Millera) kręgów i że te kręgi umożliwiły podejrzanemu ucieczkę z kraju. Na co Miller zareagował przedziwnie. Odpowiedział obelżywie i całkowicie nie na temat, bo co tu ma do rzeczy przyjaźń kogokolwiek z kimkolwiek. Odpowiada się tak lub nie. Ja wam mówię, coś tu śmierdzi. Należałoby przyjrzeć się prawdziwym powodom takiej reakcji. Coś i kogoś kryje? Ziobro był blisko i dlatego jest zerem? Oburzający jest również brak reakcji Nałęcza. Jak to możliwe, żeby świadek komentował pytania i ubliżał członkowi komisji sejmowej, a więc sejmowi, bezkarnie.To, że nie odpowiadał na większość pytań to już drobiazg, widać nie rozumiał pytań. Nawet prezydent USA w aferze rozporkowej, a więc bardzo, bardzo wstydliwej i nieprzyjemnej, wykazał opanowanie godne męża stanu i szacunek dla kongresu. A Millerowi słoma z butów wylazła. Prostak. Tak to jest, jak do rządów pcha się klasa robotnicza. I obyśmy nie doczekali czasów, kiedy klasa chłopska pokaże, co potrafi, a na to się zanosi. O tempora! o mores!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Słowa Millera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 21:08 Klasa leppera nadciaga! Dzisiaj poslanka beger zdawala mature (to nie zart!!!!!!!!!!!!1) Ona ma byc w nowym kolchozowym rzadzie ministrem finansow, bo wlasnie konczy jako jedyna w samobronie technikum ekonomiczne czy cos takiego. Jeszcze wszystko przed nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie wspaniale............. A marszalek lepper, jako oddelegowany do Parlamentu Europejskiego powiedzial wczoraj, ze on jezykow nie musi znac! Po co, to komu? Podatnik zaplaci za tlumacza! (tak powiedzial w radiowej trojce) Jeszcze bedzie przepieknie.................................................................... ............................................................................... ............................................................................... .............................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajka Re: Słowa Millera IP: *.broker.com.pl / 172.16.0.* 06.05.03, 22:00 Gość portalu: end napisał(a): > Klasa leppera nadciaga! > Dzisiaj poslanka beger zdawala mature (to nie zart!!!!!!!!!!!!1) > Ona ma byc w nowym kolchozowym rzadzie ministrem finansow, bo wlasnie konczy > jako jedyna w samobronie technikum ekonomiczne czy cos takiego. > Jeszcze wszystko przed nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie wspaniale............. > A marszalek lepper, jako oddelegowany do Parlamentu Europejskiego powiedzial > wczoraj, ze on jezykow nie musi znac! Po co, to komu? > Podatnik zaplaci za tlumacza! (tak powiedzial w radiowej trojce) > Jeszcze bedzie Brawo end! Przeglądałam wszystkie wcześniejsze wypowiedzi trochę zasmucona, dopiero ta wprawiła mnie w rozbawienie, myślę, że jednak posłanka beger nie będzie w rządzie,będzie się przygotowywała już do habilitacji!!! > przepieknie.................................................................... > .............................................................................. . > .............................................................................. . > .............................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Słowa Millera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:39 Gość portalu: Ajka napisał(a): > Gość portalu: end napisał(a): > > > Klasa leppera nadciaga! > > Dzisiaj poslanka beger zdawala mature (to nie zart!!!!!!!!!!!!1) > > Ona ma byc w nowym kolchozowym rzadzie ministrem finansow, bo wlasnie konc > zy > > jako jedyna w samobronie technikum ekonomiczne czy cos takiego. > > Jeszcze wszystko przed nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie wspaniale............. > > A marszalek lepper, jako oddelegowany do Parlamentu Europejskiego powiedzi > al > > wczoraj, ze on jezykow nie musi znac! Po co, to komu? > > Podatnik zaplaci za tlumacza! (tak powiedzial w radiowej trojce) > > Jeszcze bedzie > Brawo end! > Przeglądałam wszystkie wcześniejsze wypowiedzi trochę zasmucona, dopiero ta > wprawiła mnie w rozbawienie, > myślę, że jednak posłanka beger nie będzie w rządzie,będzie się przygotowywała > już do habilitacji!!! > > > przepieknie.................................................................... > > .......................................................................... > .... > . > > .......................................................................... > .... > . > > .............................................. AJKA!!!! Ale to co powiedzialas to nie jest zart! Kolezanka pani beger, jest na studiach w Rzeszowie, bo wczesniej zrobila szkole srednia w pol roku i zadna uczelnia nawet prywatna w w-wie nie chciala jej przyjac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Czy ta kolezanka bedzie ministrem spraw zagranicznych - nie wiem. Chyba chce coraz mniej wiedziecccccccccccccccccccccccccc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Czyny Millera IP: *.adsl.highway.telekom.at 06.05.03, 20:36 Siedzicie w sprawie od dawna i nie widzicie lasu ,a tylko drzewa.Rzecz jest przeciez juz dosc jasna.SLD nie moglo zwalcowac "komercyjno-niezaleznych"-Jakubowska/bo zagranica ,Unia itp/.Miller jako szef kazal isc na kompromis.Tu nie klamie rzecz miala byc przez pionki zalatwiona.Kompromis to wie kazdy ze cos za cos.Pionki mialy ustalic szczegoly.Zdaje sie ze sprawe spapraly,jak zwykle ostatnio pionki Lesia/winiety itp/,zreszta mozliwe ze mialo byc mniej kasy a wiecej aportu. Leszek zaskoczony mowi o oszalalym w potocznym slowa znaczeniu/przeciez nie tak wariacie/.No i sprawa sie bagni i bagni,i ktos mnie tu k.. wypytuje. Co do zawiadomienia to dziwie sie ze to tak dlugo trwalo.Przeciez przy okazji tej sprawy bylo setki razy walkowane,jest podejrzenie o przestepstwo potrzebny prokurator. A czy dzieciaczki uwazacie ze sedzia, prokurator czy inny sledczy to jest od zadawania milych grzecznych pytan? Czy sami nie znacie metody wyprowadzania z rownowagi.Sledczy ma byc skuteczny a nie grzeczny. Tyle. Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end KRZYCH! BARDZIEJ SKLADNIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 20:52 Ty masz jakis slinotok, czy co? Czy za bardzo sie przejales tym co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp "Zero" to szczyt kultury wobec "Spieprzaj dziadu" IP: *.bb.iastate.edu 06.05.03, 20:36 "Zero" Millera to szczyt kultury wobec "Spieprzaj dziadu" Kaczynskiego. Ale prokuratura w sprawie "Speprzaj dziadu" nie interweniowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Dzadu.. IP: *.adsl.highway.telekom.at 06.05.03, 20:38 Gość portalu: jp napisał(a): > "Zero" Millera to szczyt kultury wobec "Spieprzaj dziadu" > Kaczynskiego. Ale prokuratura w sprawie "Speprzaj dziadu" nie > interweniowala. Jak Ci kolego powiem to samo to mozesz ew, cywilnie mnie skarzyc.Czy moze jestes tu sluzbowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end TY JP NIGDY CHYBA NIE BYLES NA W-SKIEJ PRADZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 20:47 Tu sie tak rozmawia z menelami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IBIS W obronie zera IP: w3cache:* / 10.6.16.* 06.05.03, 21:12 Jako Wierzący i Praktykujący Swoje Uczucia Religijne w DWA ZERA protestuję przeciwko obrażaniu ZERA i porównywaniu GO do jakiegoś ziobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee [...] IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: USMIECH millera... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 21:31 mee, Co ty dzisiaj taki waleczny! Ps. Odpowiadam: mozna na cztery lata, ale on zaraz wroci, bo spoleczenstwo tak zaglosuje! To jest choroba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: USMIECH millera... IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 21:41 Gość portalu: end napisał(a): > mee, > Co ty dzisiaj taki waleczny! > Ps. Odpowiadam: mozna na cztery lata, ale on zaraz wroci, bo spoleczenstwo tak > zaglosuje! To jest choroba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - to nie choroba to sie nazywa...syndrom klawisza...wiezien teskni za wiezieniem...i za lizaniem dupy klawisza...najprosciej tlumaczac...a ,ze dzisiaj jestem osa...to wplyw pogody i nazwiska miller.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: USMIECH millera... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:28 Gość portalu: mee napisał(a): > Gość portalu: end napisał(a): > > > mee, > > Co ty dzisiaj taki waleczny! > > Ps. Odpowiadam: mozna na cztery lata, ale on zaraz wroci, bo spoleczenstwo > > tak > > zaglosuje! To jest choroba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > - to nie choroba to sie nazywa...syndrom klawisza...wiezien teskni za > wiezieniem...i za lizaniem dupy klawisza...najprosciej tlumaczac...a ,ze > dzisiaj jestem osa...to wplyw pogody i nazwiska miller.... A jak tam pogoda u was dzisiaj towarzysze? U nas bylo bardzooooooooooooooooo cieplo dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToPoR Re: Miler to gowno IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 21:22 Miller jest stracony,juz niewie jak postepowac.Nie panuje nad krajem ani nad swoim postepowaniem.To jest prosty cham bez kultury ani bez honoru.Aparatczyk moskwy.To jest czlowiek chory psychcznie , powinien sie leczyc.Juz nadszedl czas zeby go ktos zastapil.On sie trzyma wladzy jak noza.To jest bandzor ktory zasade ma po trupach a do przodu.Banda Millera nie jest zdolna do rzadzenia krajem,wiec ubliza tym ktorzy chca dotrzec do prawdy.On i jego banda to stado klamcow jak TVP.Miller to jest najt najwieksze zero w Polsce.Banda MIllera mysli ze beda wiecznie rzadzic i posiadac POlske na wlasnosc.Te czasy minely to nie jest PRL.Banda leniuchow nic nie zrobila dobrego dla kraju a teraz chca odwrocic uwage.Przegonic komuchow od wladzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Miler to gowno IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 06.05.03, 21:36 ToPoR .... Idz do ubikacji i zrob kupe , bo gowno ci na rozum uciska . O K ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kay Re: Słowa Millera 'pan jest zerem' - pod lupą pro IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 21:38 wczoraj oglądałem "plamę" gdzie pan Janusz Rewiński przedstawił nam historię jak to chłopcy SLD z panią czarzastą-nizioł pożyczyli od Banku Kredytowego 34 mln dolarów załatwiając sobie przedtem gwarancje rządowe. a po tym zbankrutowali. to znaczy, że płacimy my, podatnicy. Szukałem na ten temat szczegółów w prasie codziennej ale nie znalazłem. Proszę oświećcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Słowa Millera 'pan jest zerem' - pod lupą pro 06.05.03, 21:56 Gość portalu: kay napisał(a): > wczoraj oglądałem "plamę" gdzie pan Janusz Rewiński przedstawił nam historię > jak to chłopcy SLD z panią czarzastą-nizioł pożyczyli od Banku Kredytowego 34 > mln dolarów załatwiając sobie przedtem gwarancje rządowe. a po tym > zbankrutowali. to znaczy, że płacimy my, podatnicy. Szukałem na ten temat > szczegółów w prasie codziennej ale nie znalazłem. Proszę oświećcie mnie. A niech tam, wreszcie się na coś przydam. Zacznij od tego a potem pogrzeb w archiwach internetowych dzienników (w Trybunie raczej nie szukaj): www.superexpress.pl:8080/7dni/archiwum.asp?element=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Słowa Millera 'pan jest zerem' - pod lupą pro IP: *.localdomain / 10.0.8.* 06.05.03, 23:44 "Wreszcie się na coś przydam". Kokietka z Ciebie. Przepadam za tymi Waszymi dyskusjami i przyznaję, że pod Twoimi wypowiedziami mogłabym się sama podpisać. Ale do rzeczy . Ty rzeczywiście bronisz Ziobry ale masz rację. Ta cała komisja składa się przecież z Rokity i Ziobry. Reszta to dekoracja a moderator Nałęcz - szkoda gadać. To prawda, że styl zadawania pytań przez Ziobrę bywa irytujący nad wyraz, z drugiej strony śledzę to uważnie i widzę, że on zaczyna się denerwować i plątać wtedy gdy ma do czynienia z zaczepkami, złośliwościami itp. Jednak jest skuteczny (przeczytałam stenogram jeszcze raz po tym jak przeczytałam Wasze reakcje) i wydobył z Millera całą jego mizerię!!! Kto uważnie czyta to zobaczy, że Miller jest w to zaplątany. Ja nie mam żadnych wątpliwości co do tego. W zeszłym tygodniu napisałam post skierowany, właściwie, do Ciebie (Kataryno. To było o tym jak ja widzę tę całą aferę. Czy dotarł? Zaczęłam to pisać z powodu tych wszystkich ujadań na Ziobrę, że jest zero i to LM miał rację, i że na dodatek szkoda czasu prokuratury (że poseł został obrażony). Tych wszystkich, co uważają że to nic wielkiego, co zrobił Miller pytam: Wypijesz jeden z drugim kielicha albo i bez tego jedziesz sobie i wyprzedzasz (np.) w niedozwolonym miejscu. Zatrzymuje Cię patrol i chce Ci wlepić mandat. A Ty mówisz do policjanta: Co mi tu Pan będzie podskakiwał z jakimś mandatem. Pan jesteś dla mnie zerem. NO I CO ?????? Sąd gotowy na 100% Za obrazę funkcjonariusza na służbie. Nic dodać, nic ująć. POzdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Słowa Millera 'pan jest zerem' - pod lupą pro 07.05.03, 15:02 Gość portalu: Baśka napisał(a): > W zeszłym tygodniu napisałam post skierowany, właściwie, do Ciebie (Kataryno. > To było o tym jak ja widzę tę całą aferę. Czy dotarł? Dotarł, dotarł, bardzo obszernie Ci odpowiedziałam, niestety, zjadło mi go przy próbie wysłania (coś tam robili na portalu i wcinało wszystkie wpisy) a jak już to naprawili nie miałam siły pisać drugi raz bo za pierwszym się wypstrykałam i straciłam wenę. Może mi się uda go znaleźć to odpowiem, jeśli Cię to jeszcze interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Ruda Re: Słowa Millera 'pan jest zerem' - pod lupą pro IP: *.goja.org 07.05.03, 11:20 Kataryna kocham Cię!!! Naraziłaś się strasznie czerwonym, nie wybaczą Ci tego. Pomimo obojętnego stosunku do posła Ziobry, broniłaś go doskonale. Do końca nie jestem pewien, czy zgłoszenie przypadku znieważenia, nie jest prowokacją czerwonych. Ta długa i głupia nazwa tego komitetu do spraw obrony uczuć... Raczej się skłaniam to tego, że to kolejna próba zochydzenia i ośmieszenia posła Ziobro. Po przeczytaniu wielu komentarzy nabrałem pewności. Ile wymiocin czerwoni na niego wylali, ile w tym zwykłych kłamstw, zaślepienia, nienawiści i nietolerancji. Wnioski; komunizm = faszyzm. Z tą różnicą, że nie było komunistycznej "Norymbergi". Miller jest zwykłym komunistycznym aparatczykiem na salonach socjaldemokracji. Tak jak bym widział Tureckiego z kabareciku p. O. Lipińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Słowa Millera 'pan jest zerem' - pod lupą pro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:25 Gość portalu: kay napisał(a): > wczoraj oglądałem "plamę" gdzie pan Janusz Rewiński przedstawił nam historię > jak to chłopcy SLD z panią czarzastą-nizioł pożyczyli od Banku Kredytowego 34 > mln dolarów załatwiając sobie przedtem gwarancje rządowe. a po tym > zbankrutowali. to znaczy, że płacimy my, podatnicy. Szukałem na ten temat > szczegółów w prasie codziennej ale nie znalazłem. Proszę oświećcie mnie. ------------------------------------------------------------------- 34 mln S ???????????????????? Chlopcze tu w gazetach codziennych o takich malych przekrecikach juz sie nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Słowa Millera IP: *.acn.waw.pl 06.05.03, 21:41 W Wirtualnej Polsce nie wolno krytykować Millera ! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Słowa Millera 06.05.03, 21:46 Gość portalu: onufry napisał(a): > W Wirtualnej Polsce nie wolno krytykować Millera ! Tam też się go boją? Zaraza jakaś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Słowa Millera IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 21:54 Gość portalu: onufry napisał(a): > W Wirtualnej Polsce nie wolno krytykować Millera ! - michnik nie ma wyjscia...naklad mu spada na lep na szyje..pozatym wchodzimy do unii..nie wspominajac o rawinie...oraz pamietnych slowach... odpierdolcie sie od generala..pozniej groba krecha...no i oszolomy to ci co mysla inaczej od michnika.....ale z drugej strony dobrze ,ze mamy michnika....oszoloma...z krwi i kosci bolszewika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Słowa Millera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:31 Gość portalu: mee napisał(a): > Gość portalu: onufry napisał(a): > > > W Wirtualnej Polsce nie wolno krytykować Millera ! > > - michnik nie ma wyjscia...naklad mu spada na lep na szyje..pozatym wchodzimy > do unii..nie wspominajac o rawinie...oraz pamietnych slowach... odpierdolcie > sie od generala..pozniej groba krecha...no i oszolomy to ci co mysla inaczej od > > michnika.....ale z drugej strony dobrze ,ze mamy michnika....oszoloma...z krwi > i kosci bolszewika... --------------------------------------------- mee, ten bolszewik siedzial 6 (slownie:szesc) lat za ten kraj, za ciebie rowniez, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Słowa Millera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.03, 21:46 Lepiej byc zerem niz Leszkiem Millerem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Słowa Millera IP: *.dialup.online.no 06.05.03, 22:46 U nas - Norwegia - minister od spraw srodowiska nazwal calkowicie publicznie ministra tego samego resortu w Wielkiej Brytani: "workiem gowna", i co?... i nic... zostala ta wypowiedz zrozumiana jako ocena postawy Anglika do PROBLEMU w kwesti skazenia srodowiska. Panowie w przyszlosci kontynuowali owocny dialog. P. Miller rowniez odpowiedzial na "nieczyste i malo wartosciowe zagranie" p. Ziobro (obydwoch Panow nie darze sympatia)- pierwszego za zbyt duzo kompromisow, drugiego za lipne aktorzenie, beznadzjejne zwracanie na siebie uwage spoleczenstwa. Rzeczywiscie Prokuratura w Polsce nie ma co robic- nastepny "chlopczyk" ktory na wszelki wypadek musi sie wypowiedziec w sprawie ktorej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lichy inteligent impotencja ziobro IP: *.wieczysta.krakow.pl 06.05.03, 22:47 =jest to marny gracz ten inteligencik=====wszystkowiedzace kotki kaczynskie..zapomniały 4 lata rzadów..najgorsze jest..ze bida z prawa ilewa i pojawiaja sie leppery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia tragedia IP: *.wieczysta.krakow.pl 06.05.03, 22:53 czemu ludzie nie widza 8 zmarnowanych godzin..miller jest miller i to widac ale czy pan ziobro umie zawiazac buty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: tragedia IP: 80.252.0.* 06.05.03, 23:36 Gość portalu: tragedia napisał(a): > czemu ludzie nie widza 8 zmarnowanych godzin..miller jest miller > i to widac ale czy pan ziobro umie zawiazac buty.. Co wy macie do tego Millera? Jak patrzyłem na Buzka i tą jego Ludegardę to dopiero mnie ściskało, do tego te jego tragiczne w skutkach rządy i prawicowe przepychanki z 'niewiadomojakim' Aws-em. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: tragedia 06.05.03, 23:39 Gość portalu: Zulus napisał(a): > Gość portalu: tragedia napisał(a): > > > czemu ludzie nie widza 8 zmarnowanych godzin..miller jest > miller > > i to widac ale czy pan ziobro umie zawiazac buty.. > > Co wy macie do tego Millera? > > Jak patrzyłem na Buzka i tą jego Ludegardę to dopiero mnie > ściskało, do tego te jego tragiczne w skutkach rządy i prawicowe > przepychanki z 'niewiadomojakim' Aws-em. Nie wolno nam żyć przeszłością. Wybierzmy przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: tragedia IP: *.localdomain / 10.0.8.* 06.05.03, 23:56 Douglas.... nie wie co my mamy do Millera. Czytać nie umie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: tragedia 07.05.03, 04:24 Gość portalu: Baśka napisał(a): > Douglas.... nie wie co my mamy do Millera. Czytać nie umie czy co? Gdzie napisałaś, że Miller to świnia? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: impotencja ziobro 06.05.03, 23:17 Gość portalu: lichy inteligent napisał(a): > =jest to marny gracz ten inteligencik=====wszystkowiedzace kotki > kaczynskie..zapomniały 4 lata rzadów..najgorsze jest..ze bida z > prawa ilewa i pojawiaja sie leppery Nie wolno żyć przeszłością. Wybierzmy przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: ...ALE W KOLO JEST WESOLA... IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 23:01 ...caly tragizm POLSKI polega na tym ,ze nie jestesmy w stanie odroznic falszu od prwady...kapustom wmowiono ,ze wszyscy sa umoczeni...a kto to kapustom wmowil...kapustom to wmowili ci naprawde umoczeni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahyah Re: Słowa Millera IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 23:04 Nie rozumiem po co ta akcja . Czy ktoś z Was zna tego typu aferę która zakończyła się jakimś sensownym wyrokiem . Lepiej niech znajdą i ukarają tego kto okradł moją piwnicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekmas Re: Słowa Millera IP: *.pl 07.05.03, 00:00 Zero w stosunku do Ziobry to za dużo powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end A TY REKMAS CO SOBA REPREZENTUJESZ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna partia Pan Miller sie pomylil ziobro to dwa 00 zera IP: 66.125.202.* 07.05.03, 01:50 unleashed napisał: > Czy "0" zalicza się obeznie do liczb naturalnych? Bo jeśli tak, > to Millerek zaliczył Zioberko zgodnych z naturą - czyli mu nie > ubliżył:) , a nawet pochlebił. Odpowiedz Link Zgłoś
romek948 Re: Słowa Millera 07.05.03, 07:04 Nie jestem fanem Milera ale w tym wypadku mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Słowa Millera IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 07:11 Trzymajmy sie kupy powiedziala mucha do muchy siedzac na go....Wladek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYU Re: Słowa Millera IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 07.05.03, 08:28 ele mele dutki milerek malutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projo Wole byc zerem niz leszkiem millerem IP: *.net.autocom.pl 07.05.03, 07:32 Wole byc zerem niz leszkiem millerem Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Komitet w Obronie Praw i Uczuć Religijnych Ludzi... 07.05.03, 08:08 Komitet w Obronie Praw i Uczuć Religijnych Ludzi Wierzących Praktykujących w Poznaniu - co to za paranoiczny twór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polacy Precz z Millerem, kompromituje Polskę i Polaków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 08:43 Precz z Millerem, kompromituje Polskę i Polaków. Nie chcemy takiego premiera z SLD. Nawet to, że jest z SLD i wiadomo czego można się po nim spodziewać i jaki poziom reprezentuje, nie tłumaczy go. To partyjny szaraczek. Taki jest "premier" z SLD. Takie jest całe SLD. Precz z nimi. Na śmietnik historii z nimi. Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Szkoda, ze tak nie myslales PRZED wyborami. 07.05.03, 14:56 Oj, durni ci "Polacy", oj, durni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Słowa Millera IP: 212.14.31.* 07.05.03, 08:53 Mogło być gorzej. Mógł mu nawymyślać od ujemnych, a nawet za przeproszeniem od urojonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezeusz Re: Słowa Millera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 09:51 Cała ta niby afera, to zwykłe wzięcie się za łby dwóch postkomunistycznych "towarzystw": poststalinowskiego - związanego z Agorą i milleroidalnego. Dobrze opisane to jest w felietonie na wwww.felieton2000.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agpol Re: Słowa Millera 07.05.03, 10:08 Wszczynanie w tej sprawie śledztwa może i nie jest śmieszne. Ja na miejscu Millera nie poprzestałbym na "wyzerowaniu" gościa. Walnąłbym go w mordę !!!! Nadto Prokuratura winna zająć się również znęcaniem się nad świadkiem !!!! A może winien to zrobić IPN ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekster Re: Słowa Millera IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 10:43 To można tylko w Polsce. Widać prokuratura ma zbyt mało spraw na głowie... To tylko u nas może się zdarzyć... Chociażw sumie fakt. Jak zajmą się sprawami mafii to można uzyskać wyrok, albo z pracy zwolnią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurek Re: Słowa Miller odejdz bo jestes psychiczny.. IP: *.proxy.aol.com 07.05.03, 11:07 Miller jest skonczonym zerem.Nie poptrafi rzadzic wie chce innych oskarzyc i obrazac .To jest czlowiek psychiczny,juz nie potrafi niczego kontrolowac.Miller powinnien sie leczyc,nie potrafi sie zachowac,i przynosi wstyd dla POlski.To jest czlowiek bez kultury,i bez twarzy.Jak by mial na grosz honoru i kultury to sam by zrezygnowal.To jest cham ktory za wszelka cene chce sie utrzymac u wladzy.Ludzie juz maja dosyc Millera i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A "aol. com." znow bredzi. KOGO w Polsce obchodza 07.05.03, 14:59 opinie na temat polskiego rzadu jakis tam "Polacks" w Ameryce? Spokojna glowa, Miller tym sie napewno nie przejmuje. Ty sobie mogles glosowac na Busha lub Gore'a... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Co i jak puściło Leszkowi M.? 07.05.03, 12:49 Oczywiście można długo i namiętnie zastanawiać się nad tym, co „puściło” Leszkowi Millerowi, czy „puściło” mu w trybie kodeksowym czy też z naruszeniem prawa itp. itd. A ja sobie tak kombinuję na boku, że premiera wbrew pozorom nie zawiodły nerwy tylko wyczucie sytuacji. Gotów jestem się założyć, że sztab przygotowujący Millera do przesłuchania przewidział pytanie dotyczące sprawy zabójstwa gen. Papały i że wśród wariantowych odpowiedzi była i taka, jaką w końcu usłyszeliśmy. Sęk w tym, że była to odpowiedź na pytanie: „Czcigodny Panie Premierze, czy zechciałby Pan poinformować komisję, dlaczego właściwie zamordował Pan swojego przyjaciela gen. Papałę?" Takie pytanie oczywiście nie padło, ale premier nie mógł sobie darować udzielenia odpowiedzi, która - jego zdaniem - dobrze służy wizerunkowi twardego faceta, który nie dość, że ma jaja, to jeszcze na dodatek ma serce. Nie mogąc, z oczywistych powodów, szczerze i rzeczowo odpowiadać na kłopotliwe pytania, premier skoncentrował się na poprawie swego „medjalnego ymyczu” i zrobił to we właściwy sobie sposób (czasem miałem wrażenie, że i owszem zeznaje w sprawie Lwa, tylko nie Rywina a Starowicza). Czy mu się to udało, to już zupełnie inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś