kikoo1 17.03.07, 23:21 Program <Zero tolerancji> jest dobry dla szkoły. Min. Giertych ma szansę na naprawienie tego, co wątpliwe reformy namieszały w naszej oświacie i szkolnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: A jednak mundurki! 17.03.07, 23:29 Czy jest dobry można będzie obiektywnie stwierdzić za parę lat. Nie można zwalać wszystkiego zła w szkole na reformy bo to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: A jednak mundurki! 17.03.07, 23:31 czy te PiSówy musza byc takie głupie? co jest w tej partii, ze przyciąga samo matołectwo, tak jak UW przyciągała intelektualistów? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: A jednak mundurki! 17.03.07, 23:46 tak jak UW przyciągała intelektualistów? ___________________ Szkoda tylko, że dyktando im tak słabo poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki! 17.03.07, 23:33 Anglicy nie zmieniają szkolnictwa od lat a należy ono do jednych z lepszych, podobnie jak angielskie trawniki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: A jednak mundurki! 17.03.07, 23:34 kaka, zlituj sie.... te mundrości... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki! mmikki, 17.03.07, 23:52 jaka miła i rzeczowa odpowiedż, ha... A tymczasem nie wiem , czy ci wiadomo, że np. zniszczono nieżle funkcjonujące szkolnictwo zawodowe i teraz tylko zostanie nam złotych rączek szukać, bo o elektryka czy hydraulika trudno.... Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os A jednak mundurki, kikooś? 17.03.07, 23:34 i dlaczego na Ich posturę li tylko krojone? img95.imageshack.us/img95/8865/bigbenilondoneye1qh.jpg kikoo1 napisała: > Program <Zero tolerancji> jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki, kikooś? 17.03.07, 23:40 Witaj rojosku, co słychać? Wciąż widzę jesteś nieprzekonany.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki, kikooś? 17.03.07, 23:41 a tymczasem PO się paskudnie sypie.... Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os A jednak mundurki, kikooś? 17.03.07, 23:52 kikooś krakowska, PO w wydaniu katolicko_polskim takim samym dla mnie zaściankiem jak twoje PiS-LPR-SO;) kikooś napisała: > a tymczasem PO się paskudnie sypie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki, kikooś? 17.03.07, 23:59 henri, a jakie są twoje polityczne preferencje zatem? Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: A jednak mundurki, kikooś? 18.03.07, 00:05 kikooś, pożyjesz dłużej, pogadamy może? ps kikooś, zrewanżujesz mi się odpowiedzią na pyt.: ILe masz lat?;P Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki, kikooś? 18.03.07, 00:08 och, sama już nie wiem , pogubiłam się. A dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: A jednak mundurki, kikooś? 18.03.07, 00:28 kikooś napisała: >.. A dlaczego? wisz kikooś, "pożyjesz dłużej, pogadamy może?";P Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: A jednak mundurki, kikooś? 18.03.07, 00:56 kikooś, myślę, że jak do moich 57-iu dociągniesz, siłą rzeczy mniej "PiSdzić" będziesz n/t jak dotychczas;P ps "PiSdzić" nie miało być dziś obraźliwe;P Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: ?co noc te same bzdury 18.03.07, 01:04 czy tej kury nie moze ktos porzadnie zerrznac,tak z 3 orgazmy podarowac,kobita w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: ?co noc te same bzdury 18.03.07, 01:20 gryfny, widzę, że dawno już nie byłeś kogutem. No a dżentelmenem pewnie nigdy. No i radzę, poszukaj jakiejś stosownej dziury w płocie. Uważaj przy tym na drzazgi. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki, kikooś? 18.03.07, 01:43 Henry, wbrew pozorom jestem dość zdystansowana. Masz rację, to z czasem przychodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os A jednak mundurki, kikooś? 18.03.07, 02:02 kikooś, to cóś - "Na jednym ogólnodostępnycm forum dołożyłam dzisiaj wszystkim, kto się tylko nawinął.", ma świadczyć o twoim dystansie do własnego ego może?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: A jednak mundurki, kikooś? 18.03.07, 04:25 O kurcze, Heniu - przecież to nie mój tekst, to tylko taki "dowcip" nieznanego "dowcipnisia" z naszego podwórka. Mam nadzieję, że to nie ty bawisz się w jego odkurzanie na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
antyberecik Takie pomysły świadczą o totalnej 17.03.07, 23:46 pedagogicznej niewiedzy. Ale gdzież miał posiąść tę wiedzę minister edukacji R. Giertych ? Do wyborów parlamentarnych pozostało tylko dwa lata i pięć miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: A jednak mundurki! 17.03.07, 23:54 Cóż to za program reform, który w pierwszych zdaniach mówi o powszechnych w szkołach patologiach, a na kolejnych stronach w statystykach trudno znaleźć potwierdzenie tych słów. Reformy muszą się opierać na pozytywach i nazywać „Sto procent poparcia dla każdego ucznia”. Nauczyciele muszą mieć stworzone warunki, by każdego ucznia wyprowadzić na ludzi, ale nie drogą eliminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
czubas czy dla mundurkow musimy miec Ministra Edukacji? 18.03.07, 00:11 Przeciez cale ME jest zupelna strata pieniedzy. Szkoly sa utrzymywane przez samorzady a nadzor bezposredni stosuja kuratoria. Do czego sluzy wiec minister i ministerstwo edukacji? Chyba tylko do wiekszego wydawania publicznej kasy. Mysle tez, ze Sejm powinien zajmowac sie czym innym niz uczniowskimi mundurkami. Odpowiedz Link Zgłoś
doprawdyy Re: czy dla mundurkow musimy miec Ministra Edukac 23.09.07, 18:19 Roman nie jest ministrem!! czubas napisał: > Przeciez cale ME jest zupelna strata pieniedzy. > Szkoly sa utrzymywane przez samorzady a nadzor bezposredni stosuja kuratoria. > Do czego sluzy wiec minister i ministerstwo edukacji? Chyba tylko do wiekszego > > wydawania publicznej kasy. > Mysle tez, ze Sejm powinien zajmowac sie czym innym niz uczniowskimi mundurkami > . Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Jak w Hajocie 18.03.07, 01:32 nie, jak w angielskich szkołach! A uczniowie będą je nosić z dumą i godnością! Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Uczniowie lubią ministra jak koty psa 18.03.07, 01:36 Najgorsze, że udało mu się skłócić ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Uczniowie lubią ministra jak koty psa 18.03.07, 01:38 to agresywne media robią ten kociokwik, min. napuszczają młodzież na Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Uczniowie lubią ministra jak koty psa 18.03.07, 01:44 Uczniowie z liceum jak słyszą mundurek, to lecą po noże. Nie da się zrobić w XXI wieku szkół mundurowych jak za Bieruta Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Uczniowie lubią ministra jak koty psa 18.03.07, 01:47 nie masz racji, były reportaże w których młodzież i dzieci wyrażały pełną aprobatę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Uczniowie lubią ministra jak koty psa 18.03.07, 01:49 A co ty byś gadał przed dyrektorem mającym władzę posłać ciebie do zawodówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Uczniowie lubią ministra 18.03.07, 01:53 Szkoła to przecież nieustająca klasyfikacja i selekcja, od wieków! Odpowiedz Link Zgłoś