Dodaj do ulubionych

dał Lepper u Kuby Czadu

18.03.07, 22:11
Kuba się zachowuje jak 18 letni gó..arz.. i ma Endrju rację
Obserwuj wątek
    • dr.freud Re: dał Lepper u Kuby Czadu 18.03.07, 22:13
      s-k-i-n napisał:

> Kuba się zachowuje jak 18 letni gó..arz.. i ma Endrju rację

Lepper jak 50 -letni gó..arz?
      (PYTAM NIE STWIERDZAM)
      • s-k-i-n Re: dał Lepper u Kuby Czadu 18.03.07, 22:14
        Kuba duzo młodszy od Endrju nie jest..
        • johnny-kalesony Re: dał Lepper u Kuby Czadu 18.03.07, 23:36
          Pod względem intelektualnym jest odwrotnie. Zdecydowanie odwrotnie.
          Broda nie czyni filozofa a prostackie chamstwo polityka. Dal każdego Dyzmy - jak
          już napisałem - zawsze kiedyś przyjdzie czas upadku.

Lepper: "Urodziłem się trzynastego! To szczęsliwa data!"
          Wojewódzki: "Dla pana może szczęśliwa. Dla Polaków nie."

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • yankee33 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 18.03.07, 23:55
            johnny-kalesony napisał:

> Pod względem intelektualnym jest odwrotnie. Zdecydowanie odwrotnie.
            > Broda nie czyni filozofa a prostackie chamstwo polityka.

Nie ogladalem tego programu. Jednak mam wyrobiona opinie na temat wojewodzkiego.
            To pajacyk, ktory pozuje na satyryka-intelektualiste. Grzegorz Halama strasznie
            go kiedys zmasakrowal:-) Roznica klas, po prostu przepasc.
            www.youtube.com/watch?v=hNVz9dec3-w
            • dr.freud Re: dał Lepper u Kuby Czadu 18.03.07, 23:57
              yankee33 napisał:

> Nie ogladalem tego programu. Jednak mam wyrobiona opinie na temat wojewodzkiego
              > .
              > To pajacyk, ktory pozuje na satyryka-intelektualiste. Grzegorz Halama strasznie
              > go kiedys zmasakrowal:-) Roznica klas, po prostu przepasc.

Na tema Leppra nie masz wyrobionego zdania?
              • yankee33 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 00:31
                dr.freud napisał:
                > Na tema Leppra nie masz wyrobionego zdania?

Nic do niego nie mam. Bede czul do niego wdziecznosc, jezeli przyczyni sie do
                pogonienia zydobolszewickich agentow. Nie mam zamiaru kpic z jego sposobu
                wyslawiania sie, bo to nie jest istotne. Wazne, zeby zachowywal sie jak
                patriota, to wszystko. I chociaz Lepper tez ma pochodzwnie zydowskie, to mam
                nadzieje ze nie jest z talmudycznych. Historia Polski zna rowniez porzadnych
                Zydow, vide: Jan Olszewski.
                • etta2 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 00:36
                  Chyba zapominacie towarzyszu, że w Polsce nie tylko żydzi są. Są też
                  Polacy...no i jest rydz, wcale nie Śmigły - niestety.
                  • yankee33 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 00:54
                    etta2 napisała:

> Chyba zapominacie towarzyszu, że w Polsce nie tylko żydzi są. Są też
                    > Polacy...no i jest rydz, wcale nie Śmigły - niestety.

Nie jestem Twoim towarzyszem! Polacy? Przy korycie? Jest kilku, i pozostaje
                    tylko miec nadzieje, ze proporcje beda sie zmieniac.
                  • james_bond007 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 00:56
                    > Chyba zapominacie towarzyszu, że w Polsce nie tylko żydzi są. Są też
                    > Polacy...

Niemozliwe!!! Wskaż yankiemu choć jednego... ;))
                  • joannabarska Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 01:07
                    I jest Zydówka czczona szczególnie: Matka Boska Czestochowska!
                    • yankee33 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 01:20
                      W jej czasach nie bylo jeszcze talmudu, janiebezziemi
                      • kum.z.antalowki Gratuluję premierowi Kaczyńskiemu wicepremiera! 19.03.07, 01:34

Podczas niedzielnej konwencji Jarosław Kaczyński mówił, że PiS "działa wśród
                        nieustannych ataków". Głównie ataków śmiechu. Z groteskowego efektu jaki daje
                        zestawienie moralizatorskich frazesów z realiami i drobnymi smaczkami "koalicji
                        oczyszczenia".
                  • s-k-i-n Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 22:43
                    ten Rydz śmigac potrafi..
                • johnny-kalesony Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 01:54
                  yankee33 napisał:

> dr.freud napisał:
                  > > Na tema Leppra nie masz wyrobionego zdania?
                  >
                  > Nic do niego nie mam. Bede czul do niego wdziecznosc, jezeli przyczyni sie do
                  > pogonienia zydobolszewickich agentow. Nie mam zamiaru kpic z jego sposobu
                  > wyslawiania sie, bo to nie jest istotne.

Nikt nie ma zamiaru kpiće sposobu wysławiania się Leppera - sam głosowałem na
                  Lecha Wałsę. Problem tkwi w pogldach, a raczej - w przypadku Leppera -
                  całkowitym ich braku. Jedynym "poglądem" Leppera jest chęć dorwania się do
                  stanowisk, władzy i pieniędzy (te buty za 1200 zł. jednak co nieco o jego
                  intencjach mówią ...).
                  Samoobrona i Lepper jest bodaj jedyną na rynku politycznym formacją, o której
                  poglądach tzw. przeciętny wyborca nie wie absolutnie nic.
                  Nie wie, ponieważ Lepper jest chorągiewką, człowiekiem bez właściwości i
                  charakteru, który zmienia swoje poglądy, żeby przypodobać się tym, którzy
                  aktualnie rozdają stanowiska.
                  Samooborna to typowa partia "kliencka" - partyjka sejmowych rąk na sprzedaż, do
                  wynajęcia. To zjawisko snane u nas już w czasach saskich - na sejmikach szlachta
                  sprzedawała swoje głosy za pieniądze.
                  Jak demonstruje Lepper - niewiele się zmieniło.

Pozdrawiam
                  Keep Rockin'
                  • yankee33 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 02:15
                    johnny-kalesony napisał:
                    > Nikt nie ma zamiaru kpiće sposobu wysławiania się Leppera - sam głosowałem na
                    > Lecha Wałsę. Problem tkwi w pogldach, a raczej - w przypadku Leppera -
                    > całkowitym ich braku. Jedynym "poglądem" Leppera jest chęć dorwania się do
                    > stanowisk, władzy i pieniędzy (te buty za 1200 zł. jednak co nieco o jego
                    > intencjach mówią ...).
                    > Samoobrona i Lepper jest bodaj jedyną na rynku politycznym formacją, o której
                    > poglądach tzw. przeciętny wyborca nie wie absolutnie nic.
                    > Nie wie, ponieważ Lepper jest chorągiewką, człowiekiem bez właściwości i
                    > charakteru, który zmienia swoje poglądy, żeby przypodobać się tym, którzy
                    > aktualnie rozdają stanowiska.
                    > Samooborna to typowa partia "kliencka" - partyjka sejmowych rąk na sprzedaż, do
                    > wynajęcia. To zjawisko snane u nas już w czasach saskich - na sejmikach szlacht
                    > a
                    > sprzedawała swoje głosy za pieniądze.
                    > Jak demonstruje Lepper - niewiele się zmienilo.

Wazne, zeby stal po wlasciwej stronie barykady. Nawet proznujac. Gdyby chodzilo
                    tylko o kase, ta zapewniam Cie, ze prezio i spolka sa w stanie zaoferowac
                    znacznie wiecej.
                    • johnny-kalesony Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 02:21
                      Co to znaczy "właściwa strona barykady"? Same ogólniki, które mają grać rolę
                      efektownej sugestii ...

Dyzmiczność Leppera jest wręcz przerażająca. Jednak jeszcze przeraża mnie to, że
                      ludzie w Polsce dają się na taką postawę nabierać.
                      Przecież ten człowiek nie ma nic, absolutnie NIC do powiedzenia, kiedy nie
                      słychać wokół niego głosu gniewu "prostego ludu". Głosu, do którego mógłby się
                      dostroić, którego nawoływania mógłby powtórzyć. I tym samym - sprawić wrażenie
                      troskliwego o sprawy ludzkie polityka.
                      Równie dobrze wyborcy mogli głosować na magnetofon. Albo dyktafon.

Pozdrawiam
                      Keep Rockin'
                      • yankee33 Re: dał Lepper u Kuby Czadu 19.03.07, 09:53
                        johnny-kalesony napisał:
                        > Co to znaczy "właściwa strona barykady"? Same ogólniki, które mają grać rolę
                        > efektownej sugestii ...
                        >
                        > Dyzmiczność Leppera jest wręcz przerażająca. Jednak jeszcze przeraża mnie to, ż
                        > e
                        > ludzie w Polsce dają się na taką postawę nabierać.
                        > Przecież ten człowiek nie ma nic, absolutnie NIC do powiedzenia, kiedy nie
                        > słychać wokół niego głosu gniewu "prostego ludu". Głosu, do którego mógłby się
                        > dostroić, którego nawoływania mógłby powtórzyć. I tym samym - sprawić wrażenie
                        > troskliwego o sprawy ludzkie polityka.
                        > Równie dobrze wyborcy mogli głosować na magnetofon. Albo dyktafon.

Ogolniki? Moze dla Ciebie. Jeszcze raz powtorze: dla mnie jest istotne, aby
                        Lepper udzielal poparcia patriotom polskim, ktorzy moze wreszcie przegonia w
                        pi**u komunistyczna agenture i oczyszcza fundamenty polskiej gospodarki. Nie
                        bede Cie uswiadamial, who's who, bo zapewne doskonale sie orientujesz, tylko
                        udajesz Greka. Podam tylko drobny przyklad: taki "Zolw"- agent NKWD,
                        współpracował z szefem NKWD na Polskę, generałem Sierowem przy organizowaniu
                        PAX; współzałożyciel PAX i KIK...
    • wannassermann Lepper zas to gowniarz po 50-tce..... 19.03.07, 01:40
      • sawa.com Re: Lepper zas to gowniarz po 50-tce..... 19.03.07, 07:02
        Nie oglądałam. Po co mam sie denerwować. Samoobrona to pasożyt na polskim
        rolnictwie. Utrwala w nim (rolnictwie) prl i najwiekszą patologie cywilizowanej
        gospodarki KRUS.
        • s-k-i-n Re: Lepper zas to gowniarz po 50-tce..... 19.03.07, 22:44
          a ty co jesteś?
    • s-k-i-n Re: dał Lepper u Kuby czadu 19.03.07, 22:48
      trochę dziowacznie mi ten tytuł wyszedł..i nie chcący mozna go odczytać na
      wiele sposobów..
      • johnny-kalesony Ależ ... 20.03.07, 02:56
        Nie ma czym się przejmować - telewizja przekazuje przecież tylko wizję i fonię ...

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
    • zelazny.karzel.wasyl A mógłby dać na KUBIE czadu. Właściwe miejsce dla 20.03.07, 09:48
      Jądrusia Lebra. (Kto nie wie, niech sprawdzi, co to po śląsku znaczy Leber)
      Śmiertelnie choremu Fidelowi taki sojusznik na pewno by się przydał, razem ze
      swoją Szamboobroną.
      • s-k-i-n Re: A mógłby dać na KUBIE czadu. Właściwe miejsce 20.03.07, 15:19
        Lepper jest nawet boheterem jednego z utworów Metalliki i to spzed ponad 20 lat
        pl.wikipedia.org/wiki/Master_of_Puppets
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka