dobiczek Re: Gowin: Platforma sama rozwala się od środka 20.03.07, 12:48 PO gnije wlasnie dlatego , że nie doszła do władzy.Nazywała się partią władzy jej ludzie liczyli na stołki i profity a tu klapa.Nikt nie chce sluchac objawien nieudacznuch proków ani połajanek bronka, Tuska Liderzy obiecali posady , profity , przywileje a wyszło wielkie nic.Lada chwila zwina żagle sponsorzy i wtedy koniec uwienczy dzieło tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Donald, Donald Donald 20.03.07, 12:51 dasz sobie rade bo masz kulture i dyplomacje trzymamy kciuki, a szczekaczki mordy w kubel Donald, Donald, Donald,DonaldDonald, Donald, Donald, Donald *************** PiS+koalicja+Imam Torynski dzialaja jak silny srodek psychotropowy, nie polykac Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek Re: Donald, Donald Donald 20.03.07, 12:59 Ta KULTURA emanuje z ciebie. A platforma da sobie rade.Bo wasi dobrodzieje predzej czy póżniej zorientuja sie , ze czeka ich niebyt i pocichutku przefarbuja sie poraz kolejny , poraz kolejny zmienia poglady , poraz kolejny zrobia bilans co sie opłaca a co nie i bezwstydnie z pochylana głowa stana u bram PISu , bo ktoś musi finansowac kampanie wyborcza by dobrodzieje mogli sie poraz kolejny ZALAPAC do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Donald, Donald Donald 20.03.07, 18:09 no i so sejmu sie "zalapia" ale nie "poraz" tylko "po raz" kolejny jak to dobrze ze analfabetow z PiSzczykowa nie ma w PO bo nie tylko ze wypowiedziec sie nie umieja ale robia byki w kazdym zdaniu, ale to normalka, te wszystkie Shrek'i z Wloszczowej hihihihi *************** PiS+koalicja+Imam Torynski dzialaja jak silny srodek psychotropowy, nie polykac Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: Gowin: Platforma sama rozwala się od środka 20.03.07, 13:24 PO od początku była partią podzieloną. Grupa Prezydencka; Tusk i jego dwór liczący na synekurki w kancelarii Prezydenta. Rokita i grupa która myślała o realnych rządach. A że przyszłe wybory raczej nie dają szans na podwójne zwycięstwo PO m u s i się zdecydować w co grać. Odnoszę przekonanie, że Tusk i jego świta dominują. Stąd oddolne inicjatywy grupy Rokity. I to jest powodem ruchów robaczkowych w PO. Co z tego wyniknie? Odpowiedz Link Zgłoś
magam5 PO jest bez wyrazu ... 20.03.07, 13:06 Pomimo sympatii jaką żywię do Platformy doszłam do wniosku po ostatniej rozmowie z bratem, że oprócz tego że są całkowicie anty-PIS (też mi sie nie podoba większość ich pomysłów i rozwiązań!) to nie proponują niczego innego - konkretnego !!! tak jakby im zależało na władzy a nie na rozwoju i koniecznych zmianach. Oj Platformo, to po części Twoja wina, że uniosłaś się dumą na propozycję udziału we władzy z Pis-uarem, bo dziś mogłabyś ostudzać jego durne pomysły i sprowadzać na ziemię w razie potrzeby, a tak musimy się dziś wstydzić za takich ludzi u władzy jak Giertych, Lepper, Fotyga, Wierzejski, Sobecka itd. nie wspominając już o największym kryminaliście tego kraju RYDZYKU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Platforma to nie prawica 20.03.07, 13:11 ale choć tyle dobrego że Gowin zauważył że ta jego marginalna partyjka rozwala się od środka i w dodatku nic nie robi w Sejmie ( oprócz tego że nie głosuje) Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek Re: Platforma to nie prawica 20.03.07, 13:21 A platforma cos zrobiła w swojej historii. Celem platfoemy zawsze było czerpanie Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Platforma wspiera P O L Y T Y K Ę rządu 20.03.07, 13:23 której celem jest rzprdolenie wszystkiego, co jakoś w naszym kraju jeszcze działa należycie. ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe fo gnojowicy Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek Re: Platforma wspiera P O L Y T Y K Ę rządu 20.03.07, 13:32 A co w III RP działało NALERZYCIE?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.k-a Re: Platforma wspiera P O L Y T Y K Ę rządu 20.03.07, 13:47 dobiczek napisał: > A co w III RP działało NALERZYCIE?????????????????????????????????????????????? Złodziejstwo, korupcja i kolesiostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Gowin: Platforma sama rozwala się od środka 20.03.07, 13:30 Od momentu gdy na tronie zasiedli jaśnie nam panujący K2, PO stala się dla mnie jedynym ratunkiem dla ratowania honoru Polski i zdobyczy prawicy.Uczepiłem sie tej ostatniej deski ratunku jak kot pazurami,jak tonący brzytwy (palce już ucięte),ale żeby choc twarz zachować. Jak duża , europejska , opozycyjna partia polityczna nie potrafi wykorzystac swojej przewagi nad tak kontrowersyjną,nielubianą koalicja rządzącą? Malo tego swoimi rozgrywkami personalnymi i brakiem pomyslów na rządzenie doprowadza do samounicestwienia.Bądzcie ponad ytmi podzialami ,niech jeden ustąpi dla dobra innych i samej partii.Pokażcie i przekonajcie nas do swojej wizji(ale nie w stylu gabinetu cieni...) Idopiero wówczas poddajcie sie weryfikacji przy następnych wyborach. Pozwoliliście PIsowi zawlaszczyć Państwo ,nie pozwólcie, zeby stało się to procesem nieodwracalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Donald dla większego majestatu zmieni nazwisko? 20.03.07, 13:38 Dla podkreślenia swojej przywódczej roli w Platformie mógłby zmienić nazwisko na Tuski. Potem zaczynałby przemówienia od "My, Tuski..." i nikt już nie odważyłby się zwołać nieprawomyślnej konferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza PO = ni pies ni wydra 20.03.07, 13:38 głosowałem na PO z niechęci do Kaczyńskich ale mój entuzjazm stopniał znacznie gdy zdałem sobie sprawę ze PO dość blisko do PISu a tym samym daleko do mnie. Chyba na UPR trzeba będzie głosować żeby pozostać w zgodzie z sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ztg Koniec sprawy? Chyba tak 20.03.07, 13:46 No i po sprawie - "rozłamowcy" zgodzili się przesunąć spotkanie na kwiecień i doprosić większą ilość członków PO w tym z aktualnego kierownictwa PO. "Rozłamowców" odwieszą, Rokita zostaje w PO. Dęta afera co nie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Koniec sprawy? Chyba tak 20.03.07, 14:53 Po prostu cywilizowane załatwienie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś