Dodaj do ulubionych

Gowin: Platforma sama rozwala się od środka

• dobiczek Re: Gowin: Platforma sama rozwala się od środka 20.03.07, 12:48
      PO gnije wlasnie dlatego , że nie doszła do władzy.Nazywała się partią władzy
      jej ludzie liczyli na stołki i profity a tu klapa.Nikt nie chce sluchac
      objawien nieudacznuch proków ani połajanek bronka, Tuska Liderzy obiecali
      posady , profity , przywileje a wyszło wielkie nic.Lada chwila zwina żagle
      sponsorzy i wtedy koniec uwienczy dzieło tuska.
      • pies_na_prawizne Re: Donald, Donald Donald 20.03.07, 12:51
        dasz sobie rade bo masz kulture i dyplomacje trzymamy kciuki, a szczekaczki
        mordy w kubel
        Donald, Donald, Donald,DonaldDonald, Donald, Donald, Donald

PiS+koalicja+Imam Torynski dzialaja jak silny srodek psychotropowy, nie polykac
        • dobiczek Re: Donald, Donald Donald 20.03.07, 12:59
          Ta KULTURA emanuje z ciebie.
          A platforma da sobie rade.Bo wasi dobrodzieje predzej czy póżniej zorientuja
          sie , ze czeka ich niebyt i pocichutku przefarbuja sie poraz kolejny , poraz
          kolejny zmienia poglady , poraz kolejny zrobia bilans co sie opłaca a co nie i
          bezwstydnie z pochylana głowa stana u bram PISu , bo ktoś musi finansowac
          kampanie wyborcza by dobrodzieje mogli sie poraz kolejny ZALAPAC do sejmu.
          • pies_na_prawizne Re: Donald, Donald Donald 20.03.07, 18:09
            no i so sejmu sie "zalapia" ale nie "poraz" tylko "po raz" kolejny
            jak to dobrze ze analfabetow z PiSzczykowa nie ma w PO bo nie tylko ze
            wypowiedziec sie nie umieja ale robia byki w kazdym zdaniu, ale to normalka, te
            wszystkie Shrek'i z Wloszczowej hihihihi

PiS+koalicja+Imam Torynski dzialaja jak silny srodek psychotropowy, nie polykac
      • zwykly321 Re: Gowin: Platforma sama rozwala się od środka 20.03.07, 13:24
        PO od początku była partią podzieloną. Grupa Prezydencka; Tusk i jego dwór
        liczący na synekurki w kancelarii Prezydenta. Rokita i grupa która myślała o
        realnych rządach. A że przyszłe wybory raczej nie dają szans na podwójne
        zwycięstwo PO m u s i się zdecydować w co grać. Odnoszę przekonanie, że Tusk
        i jego świta dominują. Stąd oddolne inicjatywy grupy Rokity.
        I to jest powodem ruchów robaczkowych w PO. Co z tego wyniknie?
    • magam5 PO jest bez wyrazu ... 20.03.07, 13:06
      Pomimo sympatii jaką żywię do Platformy doszłam do wniosku po ostatniej
      rozmowie z bratem, że oprócz tego że są całkowicie anty-PIS (też mi sie nie
      podoba większość ich pomysłów i rozwiązań!) to nie proponują niczego innego -
      konkretnego !!! tak jakby im zależało na władzy a nie na rozwoju i koniecznych
      zmianach. Oj Platformo, to po części Twoja wina, że uniosłaś się dumą na
      propozycję udziału we władzy z Pis-uarem, bo dziś mogłabyś ostudzać jego durne
      pomysły i sprowadzać na ziemię w razie potrzeby, a tak musimy się dziś wstydzić
      za takich ludzi u władzy jak Giertych, Lepper, Fotyga, Wierzejski, Sobecka itd.
      nie wspominając już o największym kryminaliście tego kraju RYDZYKU !!!!
    • poglodzio Platforma to nie prawica 20.03.07, 13:11
      ale choć tyle dobrego że Gowin zauważył że ta jego marginalna partyjka rozwala
      się od środka i w dodatku nic nie robi w Sejmie ( oprócz tego że nie głosuje)
      • dobiczek Re: Platforma to nie prawica 20.03.07, 13:21
        A platforma cos zrobiła w swojej historii. Celem platfoemy zawsze było czerpanie
    • piskoala Platforma wspiera P O L Y T Y K Ę rządu 20.03.07, 13:23

której celem jest rzprdolenie wszystkiego, co jakoś
      w naszym kraju jeszcze działa należycie.

----
      poTworki, PiSekciarze, PRLe fo gnojowicy
      • dobiczek Re: Platforma wspiera P O L Y T Y K Ę rządu 20.03.07, 13:32
        A co w III RP działało NALERZYCIE??????????????????????????????????????????????
        • aneta.k-a Re: Platforma wspiera P O L Y T Y K Ę rządu 20.03.07, 13:47
          dobiczek napisał:

> A co w III RP działało NALERZYCIE??????????????????????????????????????????????

Złodziejstwo, korupcja i kolesiostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • por1 Gowin: Platforma sama rozwala się od środka 20.03.07, 13:30
      Od momentu gdy na tronie zasiedli jaśnie nam panujący K2, PO stala się dla mnie
      jedynym ratunkiem dla ratowania honoru Polski i zdobyczy prawicy.Uczepiłem sie
      tej ostatniej deski ratunku jak kot pazurami,jak tonący brzytwy (palce już
      ucięte),ale żeby choc twarz zachować. Jak duża , europejska , opozycyjna partia
      polityczna nie potrafi wykorzystac swojej przewagi nad tak
      kontrowersyjną,nielubianą koalicja rządzącą? Malo tego swoimi rozgrywkami
      personalnymi i brakiem pomyslów na rządzenie doprowadza do
      samounicestwienia.Bądzcie ponad ytmi podzialami ,niech jeden ustąpi dla dobra
      innych i samej partii.Pokażcie i przekonajcie nas do swojej wizji(ale nie w
      stylu gabinetu cieni...) Idopiero wówczas poddajcie sie weryfikacji przy
      następnych wyborach. Pozwoliliście PIsowi zawlaszczyć Państwo ,nie pozwólcie,
      zeby stało się to procesem nieodwracalnym.
    • ukos Donald dla większego majestatu zmieni nazwisko? 20.03.07, 13:38
      Dla podkreślenia swojej przywódczej roli w Platformie mógłby zmienić nazwisko
      na Tuski. Potem zaczynałby przemówienia od "My, Tuski..." i nikt już nie
      odważyłby się zwołać nieprawomyślnej konferencji.
    • pizza PO = ni pies ni wydra 20.03.07, 13:38
      głosowałem na PO z niechęci do Kaczyńskich ale mój entuzjazm stopniał znacznie
      gdy zdałem sobie sprawę ze PO dość blisko do PISu a tym samym daleko do mnie.
      Chyba na UPR trzeba będzie głosować żeby pozostać w zgodzie z sumieniem.
    • ztg Koniec sprawy? Chyba tak 20.03.07, 13:46
      No i po sprawie - "rozłamowcy" zgodzili się przesunąć spotkanie na kwiecień i
      doprosić większą ilość członków PO w tym z aktualnego kierownictwa PO.

"Rozłamowców" odwieszą, Rokita zostaje w PO.

Dęta afera co nie

pozdr
      • adas313 Re: Koniec sprawy? Chyba tak 20.03.07, 14:53
        Po prostu cywilizowane załatwienie sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka