nurni 22.03.07, 11:22 zawiesic. Chca zawiesic Jozka w prawach tzw czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globalny.podzegacz.antywojenny Re:errare humanum est powiedział jeż na szczotce 22.03.07, 12:53 Po szczegółowym zapoznaniu się z: www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/kon1.htm - KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 2 kwietnia 1997 r. e-prawnik.pl/prawo/data.php/dHlwZT00MTAwJmlkPTYxNzgmdj0xMjg1 - Kodeks Karny - USTAWA z dnia 6 czerwca 1997 r. wyrażam skruchę z powodu pomyłkowego przyjęcia nicka: "globalny.podzegacz.wojenny" z hasłem: o0ji9hu8, ponieważ mógłbym być posądzony o "Przestępstwa przeciwko pokojowi, ludzkości oraz przestępstwa wojenne, Art. 117.§ 3. Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej" z racji samej ksywy. O ile cenzor pozwoli mi zmienić tego nicka na inny to będę zamieszczał posty aprobowane przez obecną władzę i ku jej chwale. Wszelkie posty, które pojawią się od tej chwili nie są mojego autorstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni towarzysz jednak nie chce wisiec 22.03.07, 13:17 "to kolejna prowokacja wobec jego osoby". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005733.html Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Czekamy na samokrytyke towarzysza. 22.03.07, 13:23 To takie pozyteczne praktyki kiedys byly, moze wroca:) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Czekamy na samokrytyke towarzysza. 22.03.07, 13:27 Samokrytyka jest. Towarzysz zapowiedzial ze przeprosi zainteresowanych za to co powiedzial. Nie wiadomo tylko po co bo przecie powiedzial tez ze to wszystko manipulacja. Slowem przeprosi za manipulacje z ktora nie mial nic wspolnego. Logika ma jak zwykle pod gorke. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Na szczęście prawda jest inna: 22.03.07, 13:23 To była manipulacja a Olin jest zszokowany! Do tego tw Alek powiedział, że mu smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: towarzysz zbladzil - trzeba bedzie towarzysza 22.03.07, 13:29 To nie towarzysz przeciez dal d..., tylko jego kumpel przeszedl na inna strone. Pytanie czy zmuszony? Dlaczego i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni takie rozmowy "toczą się każdym polskim domu". 22.03.07, 13:32 Zbagatelizowal tasmy Gudzowatego towarzysz Oleksy. Zaraz. Czy w domach tutejszych jakze licznych zwolennikow SLD tez tocza sie wlasnie takie rozmowy ????? Naprawde nawijacie o szwindlach swoich idoli? Jestem zszokowany...... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Jozef Oleksy live 22.03.07, 13:47 Te podobno zmainpulowane wypowiedzi Jozka juz do odsluchania: www.mytempdir.com/1264798 Download: Oleksy.zip Odpowiedz Link Zgłoś