douglasmclloyd 23.03.07, 21:03 Ciekawe jak wyglada kontrola transakcji na gieldzie w Warszawie. www.sec.gov/news/press/2007/2007-51.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zelazny.karzel.wasyl W Warszawie bardzo marnie wygląda... 23.03.07, 21:59 Do tej pory nie umieją wsadzić za tzw. "100 sekund" Oz-a i Keyser'a, twórców tego przekrętu z sell stopami. Rzecz nie do pomyslenia np. na takim Euronext, że o NYSE nie wspomnę. Ja z tego właśnie powodu wyniosłem się parę lat temu z GPW i jestem na zachodnich giełdach Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tak wygląda "kontrola giełdy" : 23.03.07, 22:03 douglasmclloyd napisał: Kontrola gieldy > Ciekawe jak wyglada kontrola transakcji na gieldzie w Warszawie. ---> www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36925 Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 Ci kolesie, co dzięki cynkowi wiedzieli, że Modrze 23.03.07, 22:27 Modrzejewski będzie aresztowany i kilka dni przed aresztowaniem sprzedawali akcje. Za coś takiego i sprzedający i ci którzy dali cynk (od Millera) oraz Rozłucki powinni w pierdlu siedzieć. Takie są standardy na świecie, jednak "lewica" ma inne. Odpowiedz Link Zgłoś