a-siek 25.03.07, 14:17 czyli jak red. Węglarczyk nie moze udowodnic, że jest mężczyzną. bartoszweglarczyk.salon24.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: Masakra w Salonie24 ;) 25.03.07, 14:51 capitalissimus napisał: > Żałosny palant. Karnowski? Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Masakra w Salonie24 ;) 25.03.07, 14:52 Nawet w tak prostej sprawie jak 'whisky przed południem' zełgał. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Masakra w Salonie24 ;) 25.03.07, 15:05 janie umiem już czytać bełkotu tych pismaków z GW. Oni napewno nie funkcjonują w normalnym układzie logicznym układania zdań, to jest wolna amerykanka! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas PPS bardzo obrażliwe 25.03.07, 15:02 dla Salonu 24 czy dla nas?;) PS mnie tam wszystko jedno, piszę tu a pseudobloga mam tam... to sie nazywa konformizm! Odpowiedz Link Zgłoś
leasem Jakie trafne :) 25.03.07, 15:11 śmieję się z frustracji tych wszystkich samozwańczych konserwatystów, którzy uważają, że konserwatyzm oznacza absolutny brak tolerancji dla innych poglądów Co prawda to prawda. FK i Salon24 pełne są konserwatystów. W zasadzie śmiało można stwierdzić, że wreszcie mamy konserwatywny rząd :) Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Weglarczyk jest zenulajacy. 25.03.07, 15:29 Moj osmioletni syn jestmezniejszy od niego.Ale jego idolem jest nie Adam Michnik , tylko Adam Malysz.Panie Bartku - zacisnac zeby - Alleluja i do przodu!A chusteczke trzeba nosic przy sobie , bo mama moze nie zdazyc i z noska poleca babole. Odpowiedz Link Zgłoś
leasem Nie znasz ojczystego języka 25.03.07, 15:38 dziecku robisz wodę z mózgu karmiąc go medialną papką i jeszcze się tym chwalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Nie znasz ojczystego języka 25.03.07, 15:51 Nie rozumiem.Zenua , moje ulubione internetowe slowo troche przerobilam.Jezyk ojczysty znam , czasami , jak kazdy robie literowki.Panu Weglarczykowi przydaloby sie troche sportu , moze w maratonie by pobiegl? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Trafne? 25.03.07, 22:17 leasem napisała: Jakie trafne :) > śmieję się z frustracji tych wszystkich samozwańczych konserwatystów, którzy > uważają, że konserwatyzm oznacza absolutny brak tolerancji dla innych poglądów Węglarczyk napisał: "Więc kochani wyjaśniam - wpisy o sitwie GW, o czerwonych pajątkach, o mojej czerwonej rodzinie, o Żydach, o pogardzie dla Michnika, to są wszystko strzały zza węgła." ---> Wymienił tematy, na które nie może lub nie chce się wypowiadać. Czy "strzałem zza węgła" jest takie proste pytanie, na które też nie potrafi odpowiedzieć: Panie Węglarczyk, niech pan sam powie - nie pytając nikogo innego o radę: Czy prekursor lustracji może być antylustratorem? Czy ktoś kto sam trzy miesiące myszkował po aktach esbecji ma moralne prawo wypowiadać się w kwestii dostępu innych ludzi do tych informacji i czy ma prawo im tego zabraniać? > Co prawda to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 15:45 Pif Paf No nie bardzo mam co komentować, bo większość najeżonych komentatorów nie rozumie tego, co napisałem. Na przykład ciekawy mnie, jak pracuje mózg kogoś, kto pisze ”twój blog jest żałosny”. Co on myśli, że mam z tą uwagą zrobić? Czy to wstęp do jakieś dyskusji? To jest ta komunikacja dwustronna, o której pisze inny mądry forumowicz? Albo na przykład wypominanie, że irish pisze się Irish. Tak, tak, brak dużej litery dowodzi, że GW znowu kłamie. No po prostu temat do zrobienia doktoratu. Oczywiście, że wielu komentatorów jest OK. Ja na przykład bardzo lubię się prztykać z Kataryną. Ludzie, którzy nie widzą humoru i absolutnie lekkiej ironii z obu stron, powinni napisać się Irish (Z DUŻEJ LITERY!!!!) coffee. Temu specjaliście od czerwonych lewicowców chciałbym napisać, że się kompromituje. Ale jak ktoś się ma nick ”nielubiegazety2”, to mogę mu tylko napisać - człowieku, znajdź sobie dziewczynę! Kończę, bo muszę przeładować magazynki :) Bartek PS Cały czas czekam, żeby ktoś, kto nie lubi GW, potrafił napisać coś złośliwego, ale jednocześnie śmiesznego. Ludzie, wykarzcie się choć krztyną polotu, zamiast powtarzać to samo, co bazgrzecie od 17 lat. Wyzywam was. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 15:46 PSt, Kataryna, BW leje Ci czarną polewkę.:( Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 15:54 Prezpraszam chyba brakuje mi kawy ( być moze po irlandzku) chodziło mi o pocałunek śmierci. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 15:58 Jesli to faktycznie Weglarczyk , to nie ma co analizowac , po prostu nawalil sie biedaczyna ta lycha na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 16:24 pro.filutek1 napisał: > PS Cały czas czekam, żeby ktoś, kto nie lubi GW, potrafił napisać coś złośliweg > o, ale jednocześnie śmiesznego. Ludzie, wykarzcie się choć krztyną polotu, zami > ast powtarzać to samo, co bazgrzecie od 17 lat. Wyzywam was. Pif paf! Pisze się: "wykażcie sie " bo jest od wykazać. Ja czasem potrafie tez tak. Tak jest jak sie szybko pisze. Sama bym siebie o cos takiego nie podejrzewała. Patrze wtedy - jak zauważę takiego byka jak sroka w gnat. pozdrawiam... i glowa do góry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 16:40 Sawo , to na prawde napisal Weglarczyk.Nie wierzylam , ale sprawdzilam na Salonie.Niezle sie dzisiaj wykazal, daje slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 16:45 A ja na trzezwo napisalam - na prawde.Musze chyba wypic drinka.Przepraszam wszystkich zniesmaczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 21:49 ab554 napisała: > A ja na trzezwo napisalam - na prawde.Musze chyba wypic drinka.Przepraszam > wszystkich zniesmaczonych. Nie przepraszaj. Internet kształtuje ortografię. Mój znajomy językoznawca kiedy chce sprawdzić jak sie pisze jakis wyraz, wrzuca go do wyszukiwarki i wychodzi mu, że ileś tam tysięcy razy został on napisany przez samo "h" a ileś tam razy mniej ale tez w tysiącach przez "ch"... i za poprawne uważa pisownie, która ma przewagę liczebną. Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Amerykę odkryłaś, sawo :PPPPP 25.03.07, 21:59 sawa.com napisała: > Mój znajomy językoznawca kiedy > chce sprawdzić jak sie pisze jakis wyraz, wrzuca go do wyszukiwarki i wychodzi > mu, że ileś tam tysięcy razy został on napisany przez samo "h" a ileś tam razy > mniej ale tez w tysiącach przez "ch"... i za poprawne uważa pisownie, która ma > przewagę liczebną. ps n/t interpunkcji też tak się da?;) Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Post do analizy psychiatrycznej 25.03.07, 18:10 > obu stron, powinni napisać się Irish (Z DUŻEJ LITERY!!!!) coffee. A Pan Węglarczyk nie wie, że litery w języku polskim dzielimy na małe i wielkie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Re: Masakra w Salonie24 ;) 25.03.07, 17:27 Odpowiadam Aśce. Nie rozumiem drogi Twoich asocjacji. Mnie się to raczej kojarzy z: „q, jestem jak brzytwa” Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Też. Z tym,ze jeszcze sobie wyobraziłam ten saloon 25.03.07, 18:06 nabity nabojami pistolet i bandę pijaczków zajętych swoimi sprawami mających najeżonego kozaka głęboko w d.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Węglarczyk pięknie oddaje poziom publicystyki 25.03.07, 18:58 niektórych komentatorów. Za oknem piękne słońec, żadnej chmurki a oni uparcie i zgodnie twierdzą, że pada. Jutro pogody nikt pamiętał nie będzie, a tekst zostanie. Że jednak padało... Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Węglarczyk pięknie oddaje poziom publicystyki 25.03.07, 21:52 a-siek napisała: > niektórych komentatorów. > > Za oknem piękne słońec, żadnej chmurki a oni uparcie i zgodnie twierdzą, że > pada. Jutro pogody nikt pamiętał nie będzie, a tekst zostanie. > Że jednak padało... No prosze ilu nasladowcow ma teraz Geremek tworca faktu prasowego. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Z lekka mu zwieracze puscily ;) Hyhy, ale tak to 25.03.07, 21:18 jest u wychowankow szklanej wiezy na Czerskiej, gdzie wszyscy ktorych sie zna maja takie same poglady. Facet jest ogolnie zdziwiony, ze ktos w ogole ma inne poglady niz linia GW ;) Odpowiedz Link Zgłoś