t-800 25.03.07, 14:17 wiadomosci.onet.pl/1507371,327,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: O Katarynie nawet piszą newsy na Onecie 25.03.07, 14:39 Tylko czekać aż będzie miała fotki w Vivie albo Życiu na Gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: O Katarynie nawet piszą newsy na Onecie 25.03.07, 14:57 No, nie. Przecież to nie Kwaśniewska. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: O Katarynie nawet piszą newsy na Onecie 25.03.07, 14:58 Na kasę każda baba leci. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge Re: aż będzie miała fotki w Vivie 25.03.07, 19:34 Czar pryśnie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: aż będzie miała fotki w Vivie 25.03.07, 23:19 Przecież to nie Doda, Mandaryna czy inna Kwaśniewska. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: O Katarynie nawet piszą newsy na Onecie 25.03.07, 15:02 Pewnie wybory się zbliżają. Cioty rewolucji moralnej zabrały się do roboty. Jak to mówi pewien przedwojenny poradnik dla dam: Po wyjściu z wychodka należy się wywonieć. Czytałem katarynę. Cuchnie oborą Leppera i cienkim piwskiem wszechpolaków. Żaden tam Salvatore Dali, nawet nie woda brzozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: jedna z najbardziej znanych z glupoty bloger 25.03.07, 15:46 Kataryna jest wielka , a bedzie jeszcze wieksza .To dopiero poczatki .Stlamszone polskie dziennikarstwo juz sie boi Kataryny , a za chwile - uwierzcie mi pojda w jej slady , no mercy .Juz i tak pewnie wszyskie Wronskie czytaja ja z wypiekami na twarzy, Kazie zaczyna swedziec reka , a w Olejnik zaczynaja kielkowac watpliwosci...- a moze jednak nie jestem najmadrzejsza i najladniejsza....?Kataryna ich zmobilizuje , wierze w to .Obudzi naszych dziennikarzy ,bo jest po prostu Wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: jedna z najbardziej znanych z glupoty bloger 25.03.07, 15:54 Katarzyna Wielka! Była taka w Rosji i moze zrobiła jedno dobrze: dała to, co wiecie, królowi Polski, a potem postąpila jak modliszka... Ta kataryna, o której mowa, jest tak jednostronna, ze aż nudna! Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: jedna z najbardziej znanych z glupoty bloger 25.03.07, 15:58 Komuchy były tak jednostronne w złodziejstwie, że nie da rady inaczej ich wyczynów komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
kurduplojad kataryna=propagandzistka na poziomie Trybuny Ludu 25.03.07, 16:04 To co wypisuje jest niestrawne i nudne jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: kataryna=propagandzistka na poziomie Trybuny 25.03.07, 19:07 Czasem ponosi jąfantazja ale dobrze się ją czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Mylisz pisanie z fantazją ... z fantazjowaniem 25.03.07, 20:02 capitalissimus napisał: > Czasem ponosi jąfantazja ale dobrze się ją czyta. ---> Ona pisze konkretnie, przywołuje fakty. Nie ma nic wspólnego z fantazjowaniem, a raczej konfabulacjami "znanych środowisk dziennikarskich". Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Twoja zazdrosc jest zalosna, tak jak i Twoje 25.03.07, 21:02 komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Katerina 25.03.07, 21:20 Malo ja znalam tu na tym forum. Powiem tylko ~ szkoda, ze odeszla z fk! To GW stracila, nie ona! . Kataryna na tym forum byla zbyt gnojona przez szmaciarzy, ktorzy nie dorosli jej do piet. I mam tu na mysli glownie ich pozim forumowego 'dziennikarstwa', a nie ich poglady polityczne. Ci, co ja gnoili ~ to zwykle gnojki! Odpowiedz Link Zgłoś
naura Zgadza się. Rasowa dziennikarka, nie jakiś 25.03.07, 19:22 tam Żakowski czy Paradowska. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Ale która? 25.03.07, 16:03 Ta normalna, co została porwana w 2005 r. Czy ta spisiała? Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor kataryna, kataryna 25.03.07, 16:09 to pierwsza w necie słowiańska miss jej imieniem się zaczyna (ł) co drugi forumowy wpis kataryna, kataryna zawsze ci dobrą radę da były kwiaty dla gagarina lecz kataryna palmę ma Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: kataryna, kataryna 25.03.07, 17:24 korekta: jest: były kwiaty dla Gagarina powinno być: mamy kwity na Gagarina Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge Re: lecz kataryna palmę ma 25.03.07, 19:36 Chodzi o margarynę czy o tę, co czasem niektórym odbija ?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: O Katarynie nawet piszą newsy na Onecie 25.03.07, 19:20 Nie tylko , nawet " redaktor" Janke w pierwszych dwóch , swoich wejściach na antenę ,powoływał sie na wpisy kataryny. Nawet sie zastanawiałem czy to nie promocja rodzinki,ale w trzecim zrobił wywiad z niejakim Galbą. I moje podejrzenia zostały przytłumione . Ale czekam do wtorku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Kataryna. Kataryna zrobiła postępy i interesującą 25.03.07, 20:54 fabularyzuje swoje polityczne komentarze.Czytam je z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Kataryna to w chiwili obecnej czolowka 25.03.07, 21:01 polskiego dziennikarstwa. Osobiscie nie widze kogos bardziej rzetelnego w swoich analizach.Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ktos za brak rewolucyjnej czujnosci na onecie dos- 25.03.07, 21:51 tanie po premii: "Salon24.pl to pierwsze w Polsce niezależne forum publicystów. Swoje blogi prowadzą w nim m.in. Rafał A. Ziemkiewicz, Tomasz Wróblewski, Krzysztof Leski, Ernest Skalski, Igor Janke i Jan Pospieszalski." Jak mozna tak pisac na swiatlym portalu o stronie blogowej zalozonej przez siepacza Janke bedacego na uslugach Opus Dei, szkolonego w kazamatach PiS i pozostajacego na ich uslugach. Przeciez taka jest oficjalna linia Saloniku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 Gazownię szlag pewnie trafia. Kataryna, Galba i 25.03.07, 22:26 pewnie ktoś jeszcze. Bez łajdactw Michnika i jego piesków, być może nie odnaleźli by w sobie tej "Iskry Bożej". Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek tw.kataryna i magister galba zastapia gosiewskiego 26.03.07, 00:16 i bielana. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 [...] 26.03.07, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś