Gość: UE NIE IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.05.03, 09:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukasz JAREK JAREK JAREK!!!OBIEKTYWIZM!!!!CO TO DLA CIEBIE!!! IP: 195.116.133.* 13.05.03, 09:18 DNO i ZENADA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex OSZUSTWO. Byłem TAM!!! IP: *.net.pl 13.05.03, 23:40 Wirtualnemedia.pl to największy polski portal informacyjny poświęcony telewizji, radiu, prasie, internetowi oraz reklamie. W portalu Wirtualnemedia.pl można znaleźć najnowsze informacje ze świata mediów, które są codziennie aktualizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 11:43 Brawo Sellin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kryptoreklama Matrixa? IP: 212.244.180.* 13.05.03, 16:09 przyjrzyjcie sie trzeciemu zdjeciu! nawet tutaj widac forse na najwieksza kampanie reklamowa filmu w dziejach kina... ile zarobilas Gazeto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andromeda Tak, zamierzano sprywatyzować regiony IP: 80.48.90.* 13.05.03, 18:01 W polityce programowej ośrodków regionalnych od dawna panowała tendencja do ograniczania ich czasu antenowego przy jednoczesnym stałym unowocześnianiu technicznej bazy produkcyjnej (kamery, wozy transmisyjne). Lansowano tezę, że do niczego się nie nadają, że ich kadra nie jest w stanie niczego sensownego wymyśleć i zrobić. Idące wślad za tym ograniczenie ilości godzin antenowych stoi więc w sprzeczności z inwestycjami w drogi sprzęt. Ograniczenie czasu antenowego dla ośrodków regionalnych miało też na celu stopniową redukcję zarobków ich etatowych pracowników, co w procesie prywatyzacyjnym miało umożliwić "tanie" zbiorowe zwolnienia ich załóg (mało zarabiają- małe odprawy dostają) Obecnie, po wybuchu afery Rywina, ośrodki regionalne w gwałtowny sposób zaczynają produkować - chodzi o to, by uniknąć nasuwającego się w tej sytuacji zarzutu o niegospodarność władz TVP. Władze TVP dosłownie "na gwałt" lokują produkcję filmów dokumentalnych, teatrów telewizji, seriali w ośrodkach regionalnych. To reakcja na upublicznienie afery Rywina, bowiem proces ten zaczął się wkrótce po jej wybuchu. Świetnie wyposażone ośrodki regionalne miały być - tak jak mówi Sellin - niewątpliwie sprywatyzowane, a ich właścicielami byliby prawdopodobnie czerwoni baronowie, tacy jak Czarzasty. I to sprywatyzowane za bezcen. Byłaby to jedna z większych afer w Polsce w ogóle. Prywatyzacja II programu TVP wydaje mi się zasłoną dymną dla prawdziwej gratki, jaką byłaby prywatyzacja ośrodków regionalnych - dwójka jako taka nie dysponuje własną bazą techniczną, podczas gdy program III tak. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sellin przed komisją śledczą 13.05.03, 11:52 A tak było przyjemnie! Zupełnie jak na majówce. Sellin pielesił coś sobie na boku ale na szczęscie nie był w stanie przeszkodzić niektórym członkom komisji w prowadzeniu uroczych pogawędek, które, sądząc po roześmianej od ucha do ucha posłance Błochowiak,pełne były przezabawnych dykteryjek Nałęcza. A tu ni z tego, ni z owego, ten nieokrzesaniec podaje informację o spotkaniu Solorza z Millerem, Nikolskim i, być może, Czarzastym. No, tak nie można - czy on nie pamięta, że takiego spotkania co poniektórzy wypierali się jak żaba błota? I to pod przysięgą! Posłanka Błochowiak posmutniała, chmura gradowa przesłoniła pogodne dotąd oblicze Przewodniczącego. Tak to jest, jak chama wpuszcza się na Salony Lewicy Demokratycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 12:05 fajne ! UE-NIE założył wątek antyunijny, pod szyldem przesłuchania Sellina a Wy się do tego fałszywego wątku dopisujecie. Dziwny jest ten świat . Moje pytanie: dlaczego >UE NIE< nazwał tak a NIE INACZEJ swój anty-unijny temat? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sellin przed komisją śledczą 13.05.03, 12:14 Gość portalu: padalcowa napisał(a): > fajne ! UE-NIE założył wątek antyunijny, pod szyldem przesłuchania Sellina a Wy > > się do tego fałszywego wątku dopisujecie. Dziwny jest ten świat . > Moje pytanie: dlaczego >UE NIE< nazwał tak a NIE INACZEJ swój anty-unijny > temat? Chyba nie do końca Ciebie rozumiem. Wydawało mi się, że zabrałem głos w sprawie przesłuchania Sellina a nie w kwestii przystępowania bądź nieprzystępowania do UE. Czy się mylę? A tak na marginesie, to mam wrażenie, że poemat UE-NIE ukazał się w tak wielu miejscach, że nie sposób się o niego co chwila nie potknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: Witek bis IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 13:02 witek.bis napisał: > Gość portalu: padalcowa napisał(a): > > > fajne ! UE-NIE założył wątek antyunijny, pod szyldem przesłuchania Sellina> a Wy się do tego fałszywego wątku dopisujecie. Dziwny jest ten świat . Moje pytanie: dlaczego >UE NIE< nazwał tak a NIE INACZEJ swój anty-unijny temat? witek bis odpisał padalcowej: Chyba nie do końca Ciebie rozumiem. Wydawało mi się, że zabrałem głos w > sprawie przesłuchania Sellina a nie w kwestii przystępowania bądź > nieprzystępowania do UE. Czy się mylę? A tak na marginesie, to mam wrażenie, że poemat UE-NIE ukazał się w tak wielu miejscach, że nie sposób się o niego co chwila nie potknąć. padalcowa odpowiada: A co tu jest do zrozumienia ? To ja nie rozumiem, bo ja jeżeli otwieram dany wątek np. z tematem ZUPA a w treści widzę, że tematem jest np.D..A, to pozostawiam ten watek bez postów, bo uważam nadawanie fałszywego tytułu za swoiste oszustwo. Ja założyłam wątek o Sellinie i jest on o Sellinie Odpowiedz na moje pytanie- dlaczego nazwał swój wątek tak a nie inaczej to znaczy zgodnie z rozwinięciem, które nijak nie tyczy TYTUŁU. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Witek bis 13.05.03, 13:39 Gość portalu: padalcowa napisał(a): > witek.bis napisał: > > > Gość portalu: padalcowa napisał(a): > > > > > fajne ! UE-NIE założył wątek antyunijny, pod szyldem przesłuchania > Sellina> a Wy się do tego fałszywego wątku dopisujecie. Dziwny jest ten > świat . > Moje pytanie: dlaczego >UE NIE< nazwał tak a NIE INACZEJ swój anty-unijny > temat? > witek bis odpisał padalcowej: > Chyba nie do końca Ciebie rozumiem. Wydawało mi się, że zabrałem głos w > > sprawie przesłuchania Sellina a nie w kwestii przystępowania bądź > > nieprzystępowania do UE. Czy się mylę? A tak na marginesie, to mam wrażeni > e, > że poemat UE-NIE ukazał się w tak wielu miejscach, że nie sposób się o niego co > > chwila nie potknąć. > padalcowa odpowiada: > A co tu jest do zrozumienia ? To ja nie rozumiem, bo ja jeżeli otwieram dany > wątek np. z tematem ZUPA a w treści widzę, że tematem jest np.D..A, to > pozostawiam ten watek bez postów, bo uważam nadawanie fałszywego tytułu za > swoiste oszustwo. Ja założyłam wątek o Sellinie i jest on o Sellinie Odpowiedz > na moje pytanie- dlaczego nazwał swój wątek tak a nie inaczej to znaczy zgodnie > > z rozwinięciem, które nijak nie tyczy TYTUŁU. Tytuł wątku wskazuje, że jego tematem jest przesłuchanie Sellina, a to, że ktoś umieścił w nim post zupełnie nie związany ze sprawą, to już zupełnie inna historia. Ja spotykam się z taką praktyką nie po raz pierwszy i pewnie nie ostatni. Zgadzam się z Tobą, że jest to postępowanie nierzetelne, ale nie czuję się na siłach by odpowiedzieć Ci, dlaczego ten ktoś zrobił to, co zrobił. Mogę jedynie podejrzewać, że po to, by zwrócić uwagę publiczności na swoje dzieło, gotów byłby zatytułować je nawet "Młoda, ładna, bezpruderyjna, oczekuje na propozycje". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: Witek bis+ bis IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 15:41 witek.bis napisał: > Gość portalu: padalcowa napisał(a): > > > witek.bis napisał: > > > > > Gość portalu: padalcowa napisał(a): > > > > > > > fajne ! UE-NIE założył wątek antyunijny, pod szyldem przesłuchan > ia > > Sellina> a Wy się do tego fałszywego wątku dopisujecie. Dziwny jest > ten > > świat . > > Moje pytanie: dlaczego >UE NIE< nazwał tak a NIE INACZEJ swój anty-u > nijny > > temat? > > witek bis odpisał padalcowej: > > Chyba nie do końca Ciebie rozumiem. Wydawało mi się, że zabrałem głos w > > > sprawie przesłuchania Sellina a nie w kwestii przystępowania bądź > > > nieprzystępowania do UE. Czy się mylę? A tak na marginesie, to mam wr > ażenie > > że poemat UE-NIE ukazał się w tak wielu miejscach, że nie sposób się o nie > > chwila nie potknąć. > > padalcowa odpowiada: > > A co tu jest do zrozumienia ? To ja nie rozumiem, bo ja jeżeli otwieram d > any wątek np. z tematem ZUPA a w treści widzę, że tematem jest np.D..A, to > > pozostawiam ten watek bez postów, bo uważam nadawanie fałszywego tytułu za swoiste oszustwo. Ja założyłam wątek o Sellinie i jest on o Sellinie > Odpowiedz na moje pytanie- dlaczego nazwał swój wątek tak a nie inaczej to znaczy zgodnie z rozwinięciem, które nijak nie tyczy TYTUŁU. Witek bis odpowiada: > Tytuł wątku wskazuje, że jego tematem jest przesłuchanie Sellina, a to, że ktoś.......ect... ***** NIE >> KTOŚ << JENO SAM AUTOR WĄTKU .I DLATEGO TYLKO SIĘ PIEKLĘ. także pozdrawiam, padalcowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.chello.pl 13.05.03, 16:54 w maju 2001 r. nad jeziorem panowie Czarzasty i Benbenek dokładnie wiedzieli jak chcą zbudować antyAgorę i dla kogo. Cieszę się panie Sellin że nie naigrywa się Pan z prawa i zeznaje Pan to co wie. Grupa z otoczenia tych trzymających władzę jest przygotowywana do zeznań przez pełnomocników, którzy przed komisją wystąpili z panem Rywinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martsy klamczuszki Millery IP: *.237.45.207.adsl.by.worldonline.dk 13.05.03, 12:05 No i, panowie i panie, wreszcie ktos wygarnal prawde. Po bezczelnych mafiozach i metnych kretaczach ktos mial czelnosc zaklocic smierdzaca sielanke. Brawo Sellin! Gazeto Wyborcza, ty to wszystko wiedzialas i milczalas w interesie sitwy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A w tym caly jest ambaras,zeby dwoje chcialo naraz 13.05.03, 12:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nino Re: gabRYJela zow tu jest !!!! IP: *.proxy.aol.com 13.05.03, 13:13 Podobno wkrotce ma otrzymac posade rzecznika prasowego Leppera - moze nareszcie sie spelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: A w tym caly jest ambaras,zeby dwoje chcialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 14:19 Gabrysiu, jestem z Toba. Nie daj sie tym przyglupom. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Go raibh míle maith agat! To najmilsze, co jestem 13.05.03, 22:39 w stanie napisac ci po gaelicku - trudny jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nino Re: Pożądam Gabrysię Casey IP: *.proxy.aol.com 13.05.03, 13:38 Uwazaj bracie ! Jest powiedziane w Pismie:"Nie bedziesz pozadal rzeczniczki prasowej Leppera" Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Múchadh is bá ort! Uwazaj, jestem PR ale IRA ! 13.05.03, 22:41 A ta ma dlugie rece. I w USA cie znajdzie, swinio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nino Re: Múchadh is bá ort! Uwazaj, jestem PR ale IRA IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 01:19 Skarbie, ty nawet nie odrozniasz RUC od SAS, nie komplikujac nawet z IRA. Spytaj meza Pata jak znajdzie chwilke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin PROSZE PANA IP: 213.56.66.* 13.05.03, 21:49 Rymowanki Pozadanie to rzecz ludzka Masz pieszczoszka idz do lozka Tu na necie ? Pan zwariowal ! Juz nie jeden kokietowal I bez lania metnych wod a Pan jest jak zwykly wzwod ! Nie pieszczoty, nie laskoty Co dodaja mi ochoty Wiec ambaras drogi Panie To w milosci jest kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Zaplecze intelektualne Samoobrony doszło do głosu! 13.05.03, 12:31 Kiedy wczoraj z ust Andrzeja Leppera usłyszałem o "intelektualnym zapleczu Samoobrony" za nic nie mogłem zrozumieć, co czcigodny Przewodniczący miał na myśli. Dzisiaj wreszcie zrozumiałem, gdy szefowa gabinetu politycznego w lepperowskim "gabinecie cieni", czyli posłanka Beger we własnej osobie, zapytała Sellina o "kompromitację zawartą między rządem a nadawcami prywatnymi". Ciekaw jestem ile jeszce "kompromisów" posłanki Begerowej jeszcze przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zaplecze intelektualne Samoobrony doszło do g 13.05.03, 22:39 witek.bis napisał: > Kiedy wczoraj z ust Andrzeja Leppera usłyszałem > o "intelektualnym zapleczu Samoobrony" za nic nie mogłem > zrozumieć, co czcigodny Przewodniczący miał na myśli. Dzisiaj > wreszcie zrozumiałem, gdy szefowa gabinetu politycznego w > lepperowskim "gabinecie cieni", czyli posłanka Beger we własnej > osobie, zapytała Sellina o "kompromitację zawartą między rządem > a nadawcami prywatnymi". Ciekaw jestem ile jeszce "kompromisów" > posłanki Begerowej jeszcze przed nami. Posłanka Beger nie przejęzyczyła się. Powszechnie wiadomo, że kompromis nie został zawarty, więc posłanka Beger wywnioskowała, że zawarto kompromitację? Coś przecież zawarto jak twierdzi premier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: Zaplecze intelektualne Samoobrony doszło do g IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 00:15 witek.bis napisał: > Kiedy wczoraj z ust Andrzeja Leppera usłyszałem > o "intelektualnym zapleczu Samoobrony" za nic nie mogłem > zrozumieć, co czcigodny Przewodniczący miał na myśli. Dzisiaj > wreszcie zrozumiałem, gdy szefowa gabinetu politycznego w > lepperowskim "gabinecie cieni", czyli posłanka Beger we własnej > osobie, zapytała Sellina o "kompromitację zawartą między rządem > a nadawcami prywatnymi". Ciekaw jestem ile jeszce "kompromisów" > posłanki Begerowej jeszcze przed nami. posłanka Berger podobno ma wśród dziennikarzy przydomki: Sklepowa, Królowa Brona i Renata Pegeer. przyszła minister finansów zresztą. ps. witek.bis: twoje posty są bardzo trafne. te powyzej i te poniżej pozdrowienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Kolejny Neandertal z ta sama stara grafomania... 13.05.03, 12:41 Szanuj, czlowieku, moja wrazliwosc poetycka i moja klase i z rymami dla prostego ludu miast i wsi tu nie wyjezdzaj! Zadnych argumentow, niczego dla racio, za to pogrywanie na emocjach prostaczka przy pomocy czestochowskich rymow. To smierdzi, koles, a wiec produkuj to literackie gowno w " Naszym Dzienniku" czy innej gazecie "parwdziwie polskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysi Re: Kolejny Neandertal z ta sama stara grafomania IP: *.va.shawcable.net 13.05.03, 16:20 Gabrysiu, spójrz w lustro i opamięaj się. Twoje lata już masz za sobą. Szalom. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Loscadh is dó ort! Damnú ort! Nie igraj z IRA , 13.05.03, 22:43 amerykanski smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Go raibh maith agat,Kubajew! Ale to bylo w Gealic. 13.05.03, 22:49 Dzisiaj mnie wyraznie gaelickim naszlo na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajaw Re: Kolejny Neandertal z ta sama stara grafomania IP: *.acn.pl / 10.72.3.* 13.05.03, 22:41 gabrielacasey napisała: > Szanuj, czlowieku, moja wrazliwosc poetycka i moja klase i z rymami dla > prostego ludu miast i wsi tu nie wyjezdzaj! > Zadnych argumentow, niczego dla racio, za to pogrywanie na emocjach prostaczka > przy pomocy czestochowskich rymow. To smierdzi, koles, a wiec produkuj to > literackie gowno w " Naszym Dzienniku" czy innej gazecie "parwdziwie polskiej". Jezeli wtracenie: racio mialo byc po lacinie, to to jest zle. Winno byc ratio a dokladniej nie w Nominatiwie tylko w Accusatiwie a wiec rationem (od ratio, rationis, f - mysl rozum) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kolejny Neandertal z ta sama stara grafomania 14.05.03, 00:00 Gość portalu: kubajaw napisał(a): > gabrielacasey napisała: > > > Szanuj, czlowieku, moja wrazliwosc poetycka i moja klase i z rymami dla > > prostego ludu miast i wsi tu nie wyjezdzaj! > > Zadnych argumentow, niczego dla racio, za to pogrywanie na emocjach > prostaczka > > przy pomocy czestochowskich rymow. To smierdzi, koles, a wiec produkuj to > > literackie gowno w " Naszym Dzienniku" czy innej gazecie "parwdziwie > polskiej". > > Jezeli wtracenie: racio mialo byc po lacinie, to to jest zle. Winno byc ratio a > > dokladniej nie w Nominatiwie tylko w Accusatiwie a wiec rationem (od ratio, > rationis, f - mysl rozum) > pzdr. A dlaczego w accusatvie a nie genetivie? Zgodziłbym się,gdybyś zaproponował jednocześnie zmianę polskiego "dla" na łacińskie "ad" - w przeciwnym wypadku accusativus pasowałby jak wół do karety (wołus ad karetam). Ave! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Rany, juz mowilam, ze gaelicki! Nb. sporo z laciny 14.05.03, 00:04 To chyba po sw.Patryku sie im ostalo, bo i np. Dios/Dio itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Selin to ma pamięć.Czarzaste Millery i inne wyliniałe IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 12:48 bulteriery uczcie się, trzeba ćwiczyć pamięć, bo można później wyjść na komuszka kłamczuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelik_p Zmniejszony poziom ABSURDU IP: 193.111.198.* 13.05.03, 12:58 Dobrze, iz znalazl sie człowiek w osobie Pana Sellina, ktory stwierdzil, ze 'Afera Rywina' NIE PACHNIE ABSURDEM jak to czynili wszyscy przesluchiwani swiadkowie zwiazani z obozem SLD wlaczajac w to Pana Leszka Millera. Jak dlugo mozna obrazac inteligencje narodu ? Rozumiem, ze 'grupa trzymajaca wladze' wykazuje duzy stopien bezczelnosci w swoim postepowaniu co wynika z istniejacych ukladow i ukladzikow uniemozliwiajacych ukrecenia lba hydrze. Mam nadzieje ze czasy nasze nie beda kojarzyly sie z bezradnoscia sprawieliwych a bezkarnoscia skorupmowanych. Zycze Komisji Sledczej wyjasnienia sprawy bo przeciez o POLSKE tu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepanek Re: Sellin przed komisją śledczą IP: proxy / 10.10.120.* 13.05.03, 13:17 A najlepiej to poczytajcie to www.remuszko.pl to wszsyyyystko wyjaśnia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepanek Re: http://www.remuszko.pl IP: proxy / 10.10.120.* 13.05.03, 13:19 Czytajcie, czytajcie.... niech wszsycy przejrzą w końcu na oczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy PRLowskie sldowskie milerowskie SQRWYSYNY IP: 150.132.93.* 13.05.03, 13:23 dlaczego tego nikt jeszcze nie odstrzelik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PRLowskie sldowskie milerowskie SQRWYSYNY IP: 217.153.60.* 13.05.03, 13:56 Gość portalu: nowy napisał(a): > dlaczego tego nikt jeszcze nie odstrzelik Nazwales rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: PRLowskie sldowskie milerowskie SQRWYSYNY IP: *.va.shawcable.net 14.05.03, 04:58 Gość portalu: xxx napisał(a): > Gość portalu: nowy napisał(a): > > > dlaczego tego nikt jeszcze nie odstrzelik > > Nazwales rzeczy po imieniu. Bo SQURWYSYNT maja zabezpieczenie rezydentury FSB (byle KGB). Zapomnieliscie Ałganowa? A kat vel kwas vel stolzmann? A oliny (oleksi), minimy (millery)? Ale miara się przebiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario [...] IP: proxy / 10.10.120.* 13.05.03, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiema Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.08-46-73746f28.cust.bredbandsbolaget.se 13.05.03, 13:43 Oczywistą jest sprawą, że do grupy trzymającej władzę, należy poważna część członków KRRiT, a tym samym decyzje i opinie są podporządkowane celom aktualnego rządu, nawiasem mówiąc skompromitowanego i co najgorsze, skorumpowanego we wszelkich układach,dziedzinach i gałęziach np.PZU,TOTEK, FOZ itp. Wypływające z nich duże pieniądze oraz cele na które są przeznaczone,w tym i prywatne, zostaną w odpowiednim czasie ujawnione. Premier i inne osoby z nim związane zostaną z tego rozliczone w odpowiednim czasie.Stronniczość przewodniczącego komisji śledczej przy przesłuchaniu premiera jest również wymowna.Należy mieć nadzieję,że nie będzie ona tak bardzo widoczna przy przesłuchaniu Selina - który ujawnia wiele niewygodnych dla ekipy rządzącej szczegółów. Pozostałości, poprzednich okresów rządów Milerów, Pastusiaków i inn.którzy i dzisiaj rządzą, nie powinne stanowić przeszkody w opowiedzeniu się narodu za Unia Europejską, pomimo,że naród ten nieopatrznie i naiwnie w ostatnich wyborach oddał głosy na niegodnych tego wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Nasze polskie sprawy 13.05.03, 13:48 Poseł Lewandowski zbadał już sprawę Tymińskiego i przeszedł do przypadku Oleksego. Jak tak dalej pójdzie to czekają nas jescze sprawy Gorgonowej, Brzozowskiego a, kto wie, być może i factum św. Stanisława. Afera Rywina nie zając - nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Nałęcz odzyskał przytomność! 13.05.03, 14:00 Pod koniec przesłuchania prowadzonego przez posła Lewandowskiego ocknął się przewodniczący Nałęcz i stanowczo zapowiedział, że od tej pory będzie konsekwentnie pilnował, czy pytania posłów mają związek z aferą Rywina. To znak, że nieuchronnie nadchodzi kolej na posła Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: CO PAN POWIE.... IP: *.proxy.aol.com 13.05.03, 14:02 ....karzdy w polsce o tym wie ,ze tv publiczna jest sld...zrobiono szarakow w konia bo placac abonament na tv placa bezposrednio na sld ....no i co teraz zrobimy frajerzy...zaglosujcie ponownie na sld zeby poczuc sie lepiej i usprawiedliwicz przed soba ,ze wy elektorat sld nie frajerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
sioban LEPSZA TV SLD NIŻ ... 13.05.03, 22:52 Prawdę mówiąc wole TVP-SLD niż tv trwam czy Krzaklewską-Puls, tu przynajmniej wiadomo kto rządzi i gdzie idzie kasa. Natomiast ekipa "solidarnych złodzieji" utworzyła sobie prywatną tv za państwowe pieniądze. Szkoda że do tej sprawy nie powołuje się komisji . Paru wielkich fachowców powinno już siedzieć w pierdlu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: LEPSZA TV SLD NIŻ ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 22:56 nareszcie cos sensownego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: A CO sensownego? Nie tak lakonicznie, prosze. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 23:56 A choćby głucha cisza o szybszych od dźwieku koncesjach dla Rydzyka, czy jak makiem zasiał o TV Puls powstałej z kasy państwowych firm, które - jak to prawicowe zarządzają, ustalić nie potrafiły, co dopiero wykonać... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Mee, pan Sellin mnie MILE rozczarowal. 13.05.03, 22:55 Uwazalam goscia, za cieple kluchy, ale tym razem przynajmniej zaczal jak mezczyzna. Zobaczymy, jak jutro skonczy. Ta jego wersja JEST przekonywujaca. A wiec dla pana Sellina po gaelicku (tak mnie dzisiaj naszlo, Mrowo, ta Eire): Nár lagaí Dia do lámh! Rath Dé ort! (po polsku: Niech Bog da ci sile. Niech cie Bog blogoslawi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Mee, pan Sellin mnie MILE rozczarowal. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 22:58 gabrielacasey napisała: > Uwazalam goscia, za cieple kluchy, ale tym razem przynajmniej zaczal jak > mezczyzna. Zobaczymy, jak jutro skonczy. Ta jego wersja JEST przekonywujaca. A > wiec dla pana Sellina po gaelicku (tak mnie dzisiaj naszlo, Mrowo, ta Eire): > Nár lagaí Dia do lámh! Rath Dé ort! > (po polsku: Niech Bog da ci sile. Niech cie Bog blogoslawi) Moim cichym marzeniem jest, by to błogosławieństwo nie miało takich skutków jak dzisiejsze słanie przez Solorza sprostowania do PAPu, co do nieprawidłowości w zeznaniach słodkiego Sellllllina...... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey O, naiwna! Krok/Solorz/Zak ma tyle PRAWD ile imion 13.05.03, 23:05 I jego sprostowaniami, a nawet sprostowaniami do sprostowan bym sie nie przejmowala: jak kazdy gangster "idzie w zaparte". Is cuma liom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: O, naiwna! Krok/Solorz/Zak ma tyle PRAWD ile IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 23:09 Nic dodac nic ujac. To jasne ze Solorz lze jak pies w obawie przed zemsta Czarzastych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: O, naiwna! Krok/Solorz/Zak ma tyle PRAWD ile IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 23:10 To nie jest przedmiotowa dyskusja, Ty wierzysz Jasiowi, ja wierzę Stasiowi..... poza tym potwierdzenie zeznań Sellina przez Waliendziaka.....mnie to nie przekona. Tak, jak fotograficzna pamięć Sellinka również. Odpowiedz Link Zgłoś
sioban Re: O, naiwna! Krok/Solorz/Zak ma tyle PRAWD ile 13.05.03, 23:12 Walendziakowi nie da się wierzyć bo to wsza pierwszej jakości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal gdzie ty masz oczy, czlowieku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 23:17 Czarzasty i s-ka bedzie trzymal lape na koncesji dla Polsatu jeszcze ladnych pare lat. Jeden falszywy ruch Solorza = brak koncesji = Solorz zostaje z reka w nocniku. Ten facet powie bez zmruzenia oka, ze ziemia jest plaska, jezeli tak postanowi min. Cz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Mee, pan Sellin mnie MILE rozczarowal. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 01:17 Przypomni sobie wszystko jak mu Czarzasty odnowi koncesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: Mee, pan Sellin mnie MILE rozczarowal./Bog? IP: *.wa.bigpond.net.au 15.05.03, 02:38 gabrielacasey napisała: > (po polsku: Niech Bog da ci sile. Niech cie Bog blogoslawi) w imie jakiego Boga blogoslawisz? czy znasz Jego imie? powiedz je... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana27 Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.czytelnik.pl 13.05.03, 14:03 Nieprawda pt.8 był film o premier Suchockiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 15:29 Gość portalu: hana27 napisał(a): > Nieprawda pt.8 był film o premier Suchockiej Czy wtedy, gdy pełniła funkcję premiera? Czy była głownym bohaterem filmu? Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.avertis.pl / 192.168.0.* 13.05.03, 14:09 Kataryno, gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Czyżby nareszcie był przełom? 13.05.03, 14:29 Widzę, że Selin jest pierwszym świadkiem, który mówi otwarcie, bez ogródek, nie krygując się, nie pilnując się by nie urazić kogokolwiek, tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia_ce Re: Czyżby nareszcie był przełom? IP: *.chello.pl 13.05.03, 15:42 zbychooo napisał: > Widzę, że Selin jest pierwszym świadkiem, który mówi otwarcie, bez ogródek, nie > > krygując się, nie pilnując się by nie urazić kogokolwiek, tak trzymać!!! Czy ja się mylę, ale wydaje mi się, że p.Selin jako jedyny nie ucieka w styl "nie pamiętam". Już nie mogę słuchać teamu SLD. Jeszcze trochę a zachaczą o sanację. Odpowiedz Link Zgłoś
sioban Re: Czyżby nareszcie był przełom? 13.05.03, 23:15 A nie daje wam do myślenia to że Selin tak dużo i tak dobrze pamieta ? Czyżby też nagrywał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Czyżby nareszcie był przełom? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 23:26 Nie widac wyraznego powodu, zeby Sellin mial klamac, podobnie jak wczesniej Braun. Solorz jest zalezny od grupy trzymajacej wladze, ktora przyznaje koncesje. Istnieje wyrazna prawidlowosc - swiadkowie w jakis sposob zalezni finansowo od wladzy maca i zaslaniaja sie niepamiecia (np. Sulik, Nikolski, Jakubowska, Waniek, Czarzasty, Kwiatkowski), niezalezni od wladzy nie maja takich problemow (Urban, Sellin, Braun). Czy to ci nie daje do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ty niby-sceptyk, drobny cwaniaczku, 13.05.03, 16:39 wymysl sobie jakiegos swojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowski Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.05.03, 14:26 Jarosław Sellin ma za złe, że: "opozycji nie dano w TVP możliwości skrytykowania 4 reform buzkowskich" - i akurat tu strzelił niczym kulą w płot, bo - o dziwo - opozycja wogóle tych pseudoreform nie atakowała (za wyjątkiem PSLu!). Widać opozycja przewidując, że za niedługo to ona będzie beneficjentem tych "reform" - zwłaszcza zaś administracyjnej ze swym mrowiem synekuralnych posad, wogóle nie zabierała na ich temat głosu! W ten sposób i SLD - ówczesna opozycja, odpowiedzialna jest za nieustannie rosnącą dziurę budżetową oraz za zapaść opieki społecznej, służby zdrowia, nauki i oświaty, wynikające z niczym nie uzasadnionych przerostów administracyjno-biurokratycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.man.polbox.pl 13.05.03, 15:55 Gość portalu: Konrad Korzeniowski napisał(a): > Jarosław Sellin ma za złe, że: "opozycji nie dano w TVP > możliwości skrytykowania 4 reform buzkowskich" - i akurat tu > strzelił niczym kulą w płot, bo - o dziwo - opozycja wogóle > tych pseudoreform nie atakowała (za wyjątkiem PSLu!). On mowil o ich propagowaniu w telewizji publicznej.... o wyjasnianiu na czym maja polegac.... Widać > opozycja przewidując, że za niedługo to ona będzie > beneficjentem tych "reform" - zwłaszcza zaś administracyjnej ze > swym mrowiem synekuralnych posad, wogóle nie zabierała na ich > temat głosu! W ten sposób i SLD - ówczesna opozycja, > odpowiedzialna jest za nieustannie rosnącą dziurę budżetową > oraz za zapaść opieki społecznej, służby zdrowia, nauki i > oświaty, wynikające z niczym nie uzasadnionych przerostów > administracyjno-biurokratycznych. tys sie chyba juz czegos napil.... biedne SLD.... - gdyby nie te 4 lata rzadu AWSu to bysmy teraz tutaj w krainie szczesliwosci i nadwyzki budzetowej zyli.... Odpowiesz mi na pytania? Ile lat mozna zwalac na poprzednikow??? Jakie cudowne rzeczy (zmiany) wprowadzil rzad Millera w ciagu 1.5 roku??? Jaki ten rzad podjal dzialania do zmniejszenia "przerostów administracyjno-biurokratycznych" I czy uwazasz ze jedyna przyczyna dziury budzetowej jest ten przerost zatrudnienia a nie inne wydatki ponoszone przez budzet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Kłamcie, kłamcie.. coś z tego zostanie.. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 14.05.03, 11:32 Weźmy przykład KGHM, choć poprzedni nie był najinteligentniejszy, to SLD po przejęciu, zaraz wykonała ruchy tworzące rezerwę i inne "twórcze księgowanie" żeby wykazać, że poprzedni doprowadził do strat. NIK to ostatnio ujawnił. Kłamcie, kłamcie, zawsze coś z tego zostanie, to chyba prawdziwe oblicze SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Interesuje mnie ile Ty miałeś lat Konradzie Korzeniows IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 16:28 ki, gdy w 1980 roku podała tak chwalona przez Ciebie PZPR? Myslę, że jeszcze latałeś z pieluchą w zębach. Zapytaj się matki, co za dobrobyt na półkach sklepowych proponował PZPR na czele z Millerem? Musztardę i ocet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjerzy Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 00:49 Selin nic takiego nie mówił. Należy słuchać z większą uwagą. Proszę o szacunek dla faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia wreszcie konkretne zeznanie IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.03, 14:26 Brawo, czekalam az ktos bedzie zeznawal uczciwie ,wreszcie jest co sluchac, oby wiecej takich bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk Re: Sellin przed komisją śledczą IP: 195.205.180.* 13.05.03, 14:56 fiutku antypodyczny, kufniaszu zakangurzony, wróć do ojczyzny świecić przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenerwowana30 Re: Sellin przed komisją śledczą IP: *.zigzag.pl 13.05.03, 16:00 sluchajcie...a dlaczego my wlasciwie jeszcze nie wywiezlismy Millera na taczkach?!?!? moja dotychczasowa "peace-love- understanding" obojetnosc na politykierstwo, od czasu rywingate zaczela szybko ewoluowac w strone buntu...dlaczego pozwalamy, aby lobuzeria rzadzila i manipulowala nami?!?! bo co, bo obawiamy sie innego lepperlobuza? pytam wiec: czy wsrod trzydziestolatkow sa tacy, ktorzy chca zmienic swiat? czy tez moze wszyscy jednak biegna tylko za kasa?.....skoro jest beznadziejnie: zmienmy to! ja sie na polityka ne nadaje, ale chetnie wspomoge jako wolontariusz.serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawiezdecydowany48 Zrobmy to!Zmiesc ich teraz latwiej niz w 1981czy1989 IP: *.atm.com.pl 13.05.03, 16:33 > dlaczego pozwalamy, > aby lobuzeria rzadzila i manipulowala nami?!?! bo co, bo > obawiamy sie innego lepperlobuza? pytam wiec: czy wsrod > trzydziestolatkow sa tacy, ktorzy chca zmienic swiat? czy tez > moze wszyscy jednak biegna tylko za kasa?.....skoro jest > beznadziejnie: zmienmy to! ja sie na polityka ne nadaje, ale > chetnie wspomoge jako wolontariusz.serio. To powinno byc naprawde proste i mowie Wam, ze to stanie sie na pewno i to juz niedlugo. Mysle o tym juz od poczatku Rywingate. Skoro Lepper takim oszolomstwem zyskal tak duzo glosow, to kazda inna MADRA! i UCZCIWA propozycja MUSI! zebrac ich wiele wiecej i wyprzec zlodziejstwo i oszolomstwo. Sytuacja jest taka jaka mamy, bo zadna partia do tej pory nie zajela sie NAPRAWDE sprawami ludzi (a SLD, Lepper i chyba LPR tez - po prostu udaja/gadaja ze sie tym zajmuja). Uczciwi postsolidarnosciowcy zazwyczaj ugrzezli w urzedowaniu, w niemocy struktur, w braku umiejetnosci i profesjonalizmu, a skompromitowali ich tez czesto dlaczajacy do kazdej wladzy ogolnie mowiac zlodzieje (choc niekoniecznie w doslownym sensie). Ale oczywiscie nie jest rozwiazaniem nowa partia typu PiS, czy Platforma, tylko wymyslona sensownie organizacja nowego typu. Nie bede tu zdradzal pomyslow, w obawie, ze ktos mi je ukradnie, ale moze ktos ma wlasne i sie podzieli. Brawo zdenerwowana30-tko. Nie ma sensu bleblac nawet madre rzeczy na liscie, tylko trzeba wziac sie do roboty. Podaje Ci moje domowe konto mpa293@wp.pl Prawiezdecydowany48. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Zrobmy to!Zmiesc ich teraz latwiej niz w 1981 IP: *.gpd.com.pl 13.05.03, 16:44 Sorry, że się wtrącam, ale, póki co ciągle piszesz na forum. Co do tematu - to nie deficyt pomysłów jest utrapieniem naszej polityki ale głupota wyborców. Jeśli głupcy i biedacy dostają prawo decydowania w wyborach o losie kraju to skutek jest straszliwy, szczególnie wtedy, jeśli dominują liczebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawiezdecydowany48 Jednak MĄDRE pomysły, Arek IP: *.atm.com.pl 13.05.03, 16:50 Mam dosc duze doswiadczenie spoleczne. Dla mnie jest ewidentne, ze to braki w umiejetnosciach! Ludzie nie sa glupi! Zapewniam Cie. Tylko propozycja musi byc AUTENTYCZNA. Zreszta co bede Cie przekonywal - ZOBACZYSZ - bo to sie stanie. Przeciez tak dalej NIE BEDZIE. Ja sie na to nie zgadzam i co najmniej jeszcze pare milionow tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Mądre pomysły - warunek koniecznyale niewystarczający IP: *.gpd.com.pl 13.05.03, 17:02 Niestety idee zawsze ustępują miejsca, nawet niewłaściwie rozumianemu, ale interesowi własnemu. Demokracja w Polsce polega na tym, że 6 tych co nie ma nic do starcenia głosuje na tego, który obiecuje, że odbierze cokolwiek tym co jeszcze coś mają. Dla nich nawet możliwość odegrania się na politykach jest wartością za którą poświęcą przyszłość własnych dzieci (bo nic innego już nie mają). Ten nadmiar emocji wyczuwam także u Ciebie PZ48. Polsce potrzeba edukacji i własności. Następny rząd powinien zainwestować w budowanie świadomości obywatelskiej polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ48 Mądre pomysły,organizacja,zarządzanie.Wystarczy! IP: *.atm.com.pl 13.05.03, 17:14 > Niestety idee zawsze ustępują miejsca, nawet niewłaściwie > rozumianemu, ale interesowi własnemu. Racja - na to potrzebny jest dobry pomysl. Ja ich pare mam. > Demokracja w Polsce > polega na tym, że 6 tych co nie ma nic do starcenia głosuje na > tego, który obiecuje, że odbierze cokolwiek tym co jeszcze coś > mają. Dla nich nawet możliwość odegrania się na politykach jest > wartością za którą poświęcą przyszłość własnych dzieci (bo nic > innego już nie mają). Jest wielu takich, ale sadze ze to jest max. kilkanascie procent, z czego czesc i tak nie glosuje. > Ten nadmiar emocji wyczuwam także u > Ciebie PZ48. Dzieki za troske, ale sadze, ze sie mylisz. Ja mam MALO zlych emocji nawet do okropnych zlodziei, cynikow i glupoli. Ze jest zle - to nie ich wina - bo oni tak juz maja i ich nie zmienisz! Ale wina tych co moga ruszyc tylki, ale tego nie robia (do tych poki co zaliczam siebie, zeby nie bylo watpliwosci). > Polsce potrzeba edukacji i własności. Następny > rząd powinien zainwestować w budowanie świadomości > obywatelskiej polaków. No wlasnie chodzi o ten nastepny rzad. Skad on sie wezmie, jak Ty, ja, zdenerwowana30-tka pozostana przy pisaniu na liscie! To nie ja mam za duzo emocji, tylko Ty masz za malo wiary! Co ty na takie dictum! PZ48 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Oni moga byc na liscie, ci sprawiedliwi,dzieki JOW 13.05.03, 23:20 www.prawica. net.- mozesz sie podpisac on line pod petycja. A poza tym trzeba wprowadzic zmiany do Konstytucji - zagwarantowac konstytucyjnie prawo odwolywalnosci posla przez jego wyborcow z danego okregu. Dlaczego? Bo i wladza, i mozliwosc duzych pieniedzy i swietego(swiety, poki goly) zdemoralizuja i dlatego spoleczenstwo musi wladzy patrzec na lapy i miec narzedzie pozbawiania zlodziei wladzy. Innego wyjscia nie ma. Chyba, ze terroryzm - wszystko zmiecie, da zawiedzonym chwile satysfakcji i NIC nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Mądre pomysły - warunek koniecznyale niewysta IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 14.05.03, 11:44 Realnna możliwość dotrzymania kroku w dziedzinie gospodarki, to ograniczenie rozdawnictwa socjalnego, i ETYCZNY rozwój przedsiębiorczości. Obecny model to :obiecuj, rozdawaj czego ni masz, i bierz dla siebie ile się da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Merytokracja -tak, populakracja-nie IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 14.05.03, 11:39 Tak sobie myślę, że w Pruskim Wrocławiu ilość głosów zależała od majątku, myślę,że obecnie powinna być zależna od WYKSZTAŁCENIA, to powinno być antidotum na demo-głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Przemyślny Lewandowski 13.05.03, 16:14 To naprawdę łebski facet ( w eseldowskim rozumieniu tego zwrotu). Jak lew broni Lewandowski niegdysiejszej uchwały komisji, wg której decyzję o wzywaniu bąź niewzywaniu Kwaśniewskiego, komisja miała podjąć po zakończeniu przesłuchania premiera tj. 10 maja. Nie zauważa przy tym, że uchwała ta sama już się zdezaktualizowała, bo 10 maja już minął a przesłuchanie Millera jeszcze się nie zakończyło. Czy prześwietny poseł Lewandowski nie zauważa, że gdyby trzymać się kurczowo tej uchwały, to najbliższa okazja do podjęcia decyzji w kwestii wezwania prezydenta pojawia się dopiero 10 maja 2004 roku? Pod warunkiem oczywiście, że do tego dnia zakończy się przesłuchanie premiera, co niestety nie jest takie pewne. Odpowiedz Link Zgłoś