haen1950 01.04.07, 17:56 Wiele znaków na niebie i ziemi o tym świadczy. Zafrapował mnie przydział prawie 8 mliardów emerytom. I sporo innych objawów - najbardziej widoczne jest zmęczenie Kaczyńskiego premierowaniem. Patentowany leń - ma dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: Wybory? 01.04.07, 17:58 Jego braciszek powiedział publicznie że jest zmęczony.Czyżby po prezesie zniknął ten za przeproszeniem prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Wybory? 01.04.07, 18:09 Kto by się zmęczył udawaniem,że jest podwójny. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wybory? 01.04.07, 18:15 Mogli sobie pogadać od serca, po bratersku. Jaruś przeniesie się do pałacu i będą sobie wspólnie gawędzić - kogo załatwić, kogo ustawić i gdzie. Podejrzewam, że zgromadzili sobie stosowne archiwum lub jego kopie do osobistego użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Wybory? 01.04.07, 18:17 Po powstaniu nowej partii POPiS-owej Jarek idzie w odstawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Wybory? 01.04.07, 18:10 jak sie ponosi odpowiedzialność za własne decyzje, to trudno udawać genialnego stratega Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Wybory? 01.04.07, 18:23 A co ma się przyznać,że go wyrzucają?Normalna dyplomatyczna choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany jak o tych zmianach w emeryturach uslyszalem 01.04.07, 18:32 to tez o wyborach pomyslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
piq przecież juz dawno trwa kampania wyborcza,... 01.04.07, 18:40 ...rozpoczeta przez Giertycha, dołączył mulat, a teraz konwencją dołączyło pisiactwo. Tylko platfusi sie jeszcze nie zorientowali, albo opóźniają start. Wcześniejsze wybory na bank, myslę,że jesienią (w oprawie medialnej "odpowiedzialnie tera oddajemy się do oceny naroda na półmetku pełnej sukcesów kadencji") Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: jak o tych zmianach w emeryturach uslyszalem 01.04.07, 18:44 Czyżby bracia wybierali się na emeryturę? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: jak o tych zmianach w emeryturach uslyszalem 01.04.07, 18:48 Tylko Jarek,Lech ma jeszcze parę lat kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: jak o tych zmianach w emeryturach uslyszalem 01.04.07, 18:53 andrzej.sawa napisał: > ..Lech ma jeszcze parę lat kadencji. myślisz, że dociągnie przy galopującej demencji? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: jak o tych zmianach w emeryturach uslyszalem 01.04.07, 18:56 Jego poprzednikowi chlanie nie przeszkodziło,a nawet "Goleniówkę" wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: jak o tych zmianach w emeryturach uslyszalem 01.04.07, 19:05 Trochę popatrzyłem na różne fora. Takiego wylewu pisowego szamba nie pamiętam od czasu Hanki warszawskiej. Jakby instrukcje od sztabu Bielana popłynęły. Stare cioty rewolucji pisowskiej typu kataryna też w pogotowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: jak o tych zmianach w emeryturach uslyszalem 01.04.07, 19:14 haen1950 napisał: Ja z kolei odniosłem wrażenie że sprawa Ostrowskiej to tylko testowanie, jak daleko mogą się posunąć w stosunku do PO i Tuska osobiście. W kontekście wyborów oczywiście. IMO chodziło im tylko to by PO glosowało za odberaniem, aby potem, gdy będą "sprawy" Tuska, Komorowskiego, Schetyny SLD się mściło. Gdyby faktycznie chcieli jej pozbawić immunitetu, to by się lepiej do tego przygotowali. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Wybory? 01.04.07, 19:06 haen1950 napisał: > Wiele znaków na niebie i ziemi o tym świadczy. Zafrapował mnie przydział > prawie 8 mliardów emerytom. I sporo innych objawów - najbardziej widoczne > jest zmęczenie Kaczyńskiego premierowaniem. Patentowany leń - ma dosyć. - stosunki z Kościołem zasrane - z lekarzami zasrane - z prawnikami niezależnymi zasrane - z wykształciuchami innymi zasrane - z Rydzykiem zaczynają się sr.. - z Rosja zasrane ( a tak sie ocieplało ) - z UE zasrane ( z wiadomych przyczyn) - z USA zasrane z powodu rozwiązania WSI - w Kazachstanie kolejne ośmieszenie, z gazoportem prawdopodobnie to samo bo gaz będzie pewno algierski ale i tak od Gazpromu, a do tego droższy niż od Gazpromu rosyjski. - z dziennikazrami wiernymi - zaczynają się sr.. ( Wildstein!) - Warszawa stracona bezpowrotnie - intrygi z Rokita mało skuteczne, nie doprowadziły do rozbicia PO - kwity wyczerpane, lub zostały tylko na swoich - szykuje sie przegrana z EUREKO czyli przeputanie 10 miliardów, więcej niż wszytskie poprzednie ministerstwa skarbu razem wzięte. - coraz trudniej kryć przekręty i ekscesy Samoobrony - gospodarka idzie, ale od czerwca straci impet bo zacznie sie inflacja i schładzanie, ( albo co gorsza sama inflacja ). Jednym słowem ma powody ... Odpowiedz Link Zgłoś