a.adas 13.04.07, 21:10 "Czegoś takiego od czasów reformacji nie widziałem" jak Christopher Lambert biega z mieczem po świecie, a nie daje rady krasnoludkom:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
entefuhrer Też myślisz, że do twarzy by mu było... 13.04.07, 22:21 ...w spódnicy ?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Wierzejski to kobieta uwięziona w ciele mężczyzny. 13.04.07, 22:23 Ona boryka się ze swą seksualnoscią, a brak łechtaczki rekompensuje sobie aktywnością w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Też myślisz, że do twarzy by mu było... 13.04.07, 22:45 Bradziej niz Gorzelikowi? Niemożliwe... serwisy.gazeta.pl/metro/1,75931,4055980.html no chyba, zeby mu dodać wysokie obcasy, bo dorównał Romanowi;) A tak w ogóle to proszę mi tu nie kpić ze Szkotów. Bo jeszcze wszystkich Polaków ze swojego pięknego kraju wypiepszą i ci spadną biednemu rządowi na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nieśmiertelny Wierzejski 13.04.07, 22:25 a.adas napisał: > "Czegoś takiego od czasów reformacji nie widziałem" Wyslac go w kosmos, podroze kszatlca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Nieśmiertelny Wierzejski 13.04.07, 23:08 Może i się boryka, może i lepiej mu było w spódnicy, ale obozy wszechpolaków sobie chwalił ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś