marcus_crassus 17.04.07, 16:02 w calej rozciaglosci. komuchostwo wyje jakby je za jaja ciagnieto. Znaczy sie - na zasadzie negacji. Jak komuchy wyja - to sprawy ida we wlasciwym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda Jedno pytanie 17.04.07, 16:04 > Jak komuchy wyja "komuchy", czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:05 poczytaj tematy: obroncy kiszczaka i jaruzela przeciwnicy lustracji no i jedna gazeta :) w sumie punkt numer 3 moglbym skasowac. jesli ktos ma w sobie odrobine przyzwoitosci i nie jest po prostu uzalezniony interesami doraznymi od tej sprawy - musi ocenic to jednoznacznie Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:08 > obroncy kiszczaka i jaruzela > przeciwnicy lustracji Aha. Widzę, że słowo "komuch" może być używane w dowolny sposób, równie dobrze mozna by powiedzieć "szafa" :) Ale dzięki za wyjaśnienie, widzę, że słowa nabierają coraz to nowych znaczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:08 > przeciwnicy lustracji To w sumie ja. Tylko dodam, że jestem za otwarciem archiwów. Taniej i skuteczniej na drodze do załatwienia tego ciągnącego się już wiele lat problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:10 I adwokaci broniący przed sądem Jaruzelskiego też. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:11 woda.woda napisała: > I adwokaci broniący przed sądem Jaruzelskiego też. pytanie: jestes durniem czy tylko udajesz? koniec pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:12 Oczywiście, że jestem :)) Napisałeś: ci, którzy bronią jaruzela. No to adwokaci będą go bronić, co nie? Nie tylko tobie wolno nadawać nowe znaczenia słowom, markusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:13 >Napisałeś: ci, którzy bronią jaruzela. No to adwokaci będą go bronić, co nie? >Nie tylko tobie wolno nadawać nowe znaczenia słowom, markusie :) pomimo ze jestes kobieta odpowiem Ci prosto: nie rznij idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:16 Oj, wydaje mi się, że to ty rżniesz kogoś, kto chce mieć monopol na nadawanie znaczenia słowom. A na taki monopol zgody być nie może. I basta. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:17 Nie. Uwazam ze rozmawiam ludzmi dla ktorych kontakst znaczeniowy uzywanych slow jest oczywisty. Czy wyrazilem sie zrozumiale? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 16:21 to zalezy od tego, jakie znaczenie chcesz przypisać ludziom i sytuacjom. Nazwanie kogoś "komuchem" dlatego, że jest przeciwnikiem lustracji oraz broni podejrzanych przed orzeczeniem o ich winie - uważam za nadużycie. Moim zdaniem jest to twoja prywatna interpretacja słowa "komuch" (dla mnie "komuchem" jest na przykład Jaskiernia, Oleksy) Jak widać - kontekst znaczeniowy nie jest jednoznaczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 16:23 moim zdaniem Jaruzelski to patrioci i ultraprawica katolicka tak na marginesie. A W ogole odpier...cie sie od generala :) www.youtube.com/watch?v=IG4SbX26G60&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 16:28 No dobra, trochę się czepiałam i podpuszczałam. O Jaruzelskim nie mam zdania, ta postać mnie osobiście od lat nie interesuje. PS Swoją drogą nazywanie ludzi "komuchami" bo mają inne zdanie jest zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 17:00 To sie nazywa fachowo "stygmatyzowanie wroga". Jesli ktos Ci nie odpowiada, to uporczywie przyczepiasz mu latke, ktora w powszechym odbiorze wartosciuje negatywnie. ABC propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 17:07 to nie komuchy. to monarchisci. lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 17:47 Nie ma znaczenia, jakiego słowa uzywasz. Jak napisałam wyżej, równie dobrze mógłbyś napisać "szafa". Nie chodzi przecież o faktyczne znaczenie słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:10 jesli krytykujesz SPOSOB lustracji, a nie sama lustracje, nie jestes komuchem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:16 Ja jako cel zakładam jak największą jawność dotyczącą historii PRL. I nie uważam, by przy wariancie otwarcia archiwów były potrzebne procedury lustracyjne. A więc jednak swoją listę powinieneś nieco bardziej doprecyzować :). Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:18 jestem zmeczony po calym dniu. Uwazam ze mozemy troche pogeneralizowac. W kazdym razie Twoje podejscie jest bardzo prawidlowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:31 Nawiązując do pierwszego postu, to mogę stwierdzić, że wyją na wyrost/na wszelki wypadek. Po prostu uważam "IV RP" w wykonaniu Kaczorów za niewiele więcej niż hasło reklamowe. Tu by bardziej pasowało "III RP bis" czy jakoś tak. Lub też inaczej: miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,4064569.html - nie wiem, czy do tego nawiązujesz, ale przytoczę. Jasne, że powinien był skrytykować w sposób kulturalny, ale ma rację w tym: "Lustrację pod postacią samolustracji, w sytuacji gdy zasoby archiwalne należą do nich, tylko upośledzony umysłowo może traktować jako uczciwą metodę oczyszczenia grup zawodowych ze szpicli". Odpowiedz Link Zgłoś
janczar18 Re: Komuchy nie wyją..one ryją 17.04.07, 16:46 odpowiedź "kto" nasuwa sie sama! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jedno pytanie 17.04.07, 21:15 woda.woda napisała: > "komuchy", czyli kto? Ubecy, esbecy, kapusie, "Gazeta Wyborcza". Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:05 Podoba mi się ten wskażnik! :}} Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze PiSowski klakier "tym razem jest za kaczorami" 17.04.07, 16:07 Naprawdę dobre Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 16:09 obecnego rzadu "faszystowskim" zostaje sie kaczym klakieriem. Wiesz. To ja wole byc kaczym klakierem. Ale nie bede na pewno szumowina i durniem Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 16:32 Z tym panem to zawsze jest taka dyskusja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 16:32 marcus_crassus napisał: > obecnego rzadu "faszystowskim" zostaje sie kaczym klakieriem. Nie. Kaczym klakierem zostaje się wtedy gdy wspiera się obecną sitwę. Ty robisz to od początku > > Wiesz. To ja wole byc kaczym klakierem. Ale nie bede na pewno szumowina i > durniem Przecież jesteś zarówno szumowiną jak i durniem. Jak każdy PiSowski klakier zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 18:04 A jak PiSowiec (załóżmy z dużą dozą hipotetyczności takiej sytuacji) zlikwiduje wszystkie zasiłki dla "bezrobotnych" a ja głupi poprę PiSowca to zostanę uznany przez waszą wysokość za klakiera PiSu, szumowinę etc. Pytam z czystej ciekawości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 20:15 A jak krowy (załóżmy z dużą dozą hipotetyczności takiej sytuacji) zaczna latać to chyba trzeba będzie chodzić wszędzie z parasolami, czyż nie ? Sytuacja równie prawdopodobna jak ta która wymyśliłeś Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 21:11 > Sytuacja równie prawdopodobna jak ta która wymyśliłeś Ale nie pytam się jak ona jest prawdopodobna ale czy w takim wypadku też dostałbym łatkę PiSowskiej szumowiny, klakiera kaczyzmu etc Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:08 marcus_crassus napisał: > w calej rozciaglosci. komuchostwo wyje jakby je za jaja ciagnieto. Znaczy > sie - na zasadzie negacji. Jak komuchy wyja - to sprawy ida we wlasciwym > kierunku Czy mam ciagnac za jaja komucha ministra Jasinskiego, zeby nie pisal ustaw sprzecznych z Konstytucja, kc i ksh? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:10 Wreszcie komuchom na coś przydadzą się jaja! hi hi hi .... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:14 kikoo1 napisała: > Wreszcie komuchom na coś przydadzą się jaja! > hi hi hi .... Myslisz ze komuch minister Jasinski ma jaja???? Watpie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:10 tyle że głupawe kaczorstwo prawdopodobnie zrobi niestety tak jak zwykło robić z takimi sprawami - rozgrzebie, narobi rozpierdelniku ale nie doprowadzi do jakiegoś sensownego końca. Zamiast szybko i sprawnie załatwić sprawę to będą ją wlec - bo propagandowe korzyści z tego będą większe. W efekcie nic z tego nie wyjdzie, a tylko narobią szkody bo gdy za jakiś czas ktoś bedzie chciał uczciwie wronią d... w końcu przyskrzynić to obrońcy jenerała zaczną wielkim głosem wołać że dwa razy za to samo sądzić nie można, że to polityczna zemsta i maskowanie własnej nieudolności. I co gorsza będą mieli z prawnego punktu widzenia, ...mać, rację :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:11 Bana dla rossówki!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:14 gąsko, znowu cię sparło?:) Nie forsuj się tak, bo ci jeszcze co pęknie albo wypadnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:18 gąsko, no i po co się tak gorączkować?:) Macica ci jeszcze wypadnie:) I już się jąkać zaczynasz:) Ustaw sobie moj nick na liscie nieprzyjaciół, zaptaszkuj opcję "nie pokazuj wątków i postów..." i nie bedziesz wtedy cierpiała na takie histeryczne ataki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:25 Emocje także mylisz , rossówko. Za te macice i cybuchy dostaniesz bana jak nic! Przedtem napisz, że Kopernik był kobietą albo odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:27 gąsko, toż ty o jakiś cybuchach bełkotałaś:) już nawet nie rejestrujesz co piszesz? Oj, coraz gorzej z tobą:) A tak przy okazji - jako można być kobietą odwrotnie?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:34 Geometryczne ułożenie w przestrzeni determinuje płeć? Ty gąsko natychmiast zawiadom o swoim odkryciu herr giertysha - wszak w szkołach na wf robi sie rózne ćwiczenia na drabinkach i strach pomyśleć do jakich bezeceństw może wówczas dochodzić! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:38 Rossówko, czy mogę nazywać cię Indysiem? Pozostaniemy w drobiowej konwecji!? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:43 gąsko, masz nadzwyczaj krótką pamięć. Wisi mi i powiewa jak mnie nazywasz - tłumaczyłem ci to chyba ze trzy lub cztery razy (ale może używałem zbyt trudnych dla ciebie gasko słów) - jesteś bytem wolnym (choć intelektualnie ograniczonym) i masz swobodę wybierania sobie dowolnych słów ze swojego niezbyt bogatego słownika:) Mnie po prostu wrzaski motłochu interesują li tylko jako zabawny forumowy folklor i tylko w tym kontekscie zwracam na nie uwagę:) Więc nie turbuj się, gasko i nazywaj mnie jak chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:54 Zbrzydziłeś mnie, indysiu . Poszukaj sobie jakieś kurki, co ma wiekszą tolerancję na chamstwo! A zatem: Spadaj i na moje posty wiecej nie odpowiadaj! Albowiem jesteś kawał głupka, któremu pewnie nie wychodzi kupka. Łyknij sobie lepiej jupka. Może dupku, poluzuje ci się kupka! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:58 a ty gąsko wciąż o fizjologii wydalania?:) Masz jakieś potworne problemy emocjonalne na tym tle, wyglądające momentami na fobię:) Spróbuj poszukać na googlach, może znajdziesz jakieś remedium - a jak nie zawsze możesz użyć glicerynowego czopka: niemowlakom pomaga, to i tobie powinien przynieść ulgę:) Bulba, gasko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 17:52 z tobą tylko o bazie, jako że nadbudowy czyli duszy zdajesz się nie posiadać! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 17:59 gąsko, gdyby moja dusza mogła ci pomóc w twoich problemach gastrycznych o których głośno obwieszczasz na forum, to możesz mi wierzyć: wucet byłby dla ciebie niczym świątynia niebiańskiego spokoju:) Niestety, zdolnosci leczenia poranionej psyche, tudzież nieprawidłowo funkcjonującego rectum to domena jakiegoś specjalisty do któregoś powinnaś się niezwłocznie (acz wyłacznie dla własnego dobra!:)) zgłosić:) Bulba, gąsko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:05 ty mi tu niczego nie imputuj, a już na pewno swoich łazienkowych problemów! Spadówa! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:10 gąsko, bierz ty jakiś bilobil albo coś innego na poprawienie pamięci:) Toż ty tu wypisujesz jakieś kantyczki o kupkach, twardych bobkach i tym podobnych skatologicznych klimatach:) Wiem ze w twoim przypadku równoczesne pisanie postu i myślenie jest z powodów rozwojowych niemożliwe, ale jakieś notatki rób, karteczki przyklejaj, ptaszki stawiaj - no słowem znacz jakoś tematykę swoich własnych postów, bo potem jeszcze bardziej tumanowatą gąskę z siebie robisz:) Bulba, gąsko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:22 Kantyczki pójdą w lud o tobie i twoich fizjologiczno i nie- kompulsjach. Wynika z tego, że tumanowatość to twoja specjalność, no i agresja też, która to nigdy nie występuje bez przyczyny. Nieszczęśliwe dzieciństwo i tak dalej....??? Spadówa, niedojebku! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:28 teraz gąsko znowu wychodzą z ciebie kompleksy natury seksualnej:) Cykl w którym ci się to zmienia jest stały? Jedno może tłumaczyć drugie: fobie na tle fizjologii wydalania utrudniają ci nawiązanie normalnych kontaktów z płcią przeciwną, a to skutkuje kompleksami seksualnymi:) Efektem ubocznym moze być agresja i impulsywność wyrażająca się nadużywaniem znaków diaktrycznych - wszak jakoś musisz biedna gąsko odreagować:) Ale produkuj się dalej gąsko - wciąz jesteś zabawna; ba, nawet chwilami wręcz komiczna! Bulba, gasko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:57 To co ty robisz, psychologia nazywa ponoć projekcją. Ale jaja , indycze jaja, nie? Spadówa! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 19:01 ty gąsko znowu nie pamiętasz co sama i jak pisałaś? Ło matko, ty nawet przez 30 minut nie potrafisz utrzymać w pamięci własnych słów:) Ale jest jedna stała rzecz w twojej niepełnosprytności - kompleksy:) Teraz zaczynasz o jakiś jajach...:) Bulba, gąsko! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 19:03 to przecież twoje jaja......indycze...... Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 19:12 No i sama widzisz gąsko - czego byś nie tknęła, od razu ci schodzi albo na skatologię, albo na anatomię:) Co gorsza potem tego nie pamiętasz i zaczynasz da capo:) Gdyby nie to że jesteś gąsko zabawna, zadumać by się należało nad twym losem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 20:28 Indysiu! A więc - da capo! Teoria ludzkich zachowań. 1.Dlaczego niektórych ludzi nazywa się "przemiłymi osobami", podczas gdy inne chciałoby się uszczypnąć? 2.Czy istnieje podział miedzy ciałem a umysłem, a jeśli tak, to które z nich lepiej jest posiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 20:45 gąsko, dlaczego mam leczyć twoje kompleksy i zaburzenia osobowości?:) Jeśli masz problemy z ciałem (zwłaszcza z układem trawiennym) i duszą (zwłaszcza na tle kompleksów róznej maści) - zgłoś się do odpowiedniej poradni:) Parafrazując Dobrą Księgę - czyż jestem stróżem gaski tumanowatej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 20:52 No to co pitolisz o "da capo"? Lepiej przeprowadż krytykę swego rozumu i pomyśl, w jakiej formie możesz wyrazić tezę : <myślę,więc jestem>??? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:05 gąsko, znowu ci się czas skupienia uwagi obniżył?:) Więc ci przypomne że to ty wciąz i wciąż wracałaś a to do tematyki - pardon - kału, a to do jakiś ejakulujących baterii (???), a to do częsci ciała (róznych) w kształcie cybucha:) Mnie takie tumanowate gąski z kompleksami - których jesteś doskonałym przykładem - bawią, więc just for fun nie pozwalam umrzeć wątkom w których się produkujesz:) A jeśli się biedna gasko zacietrzewiasz, zaczynasz coś bełkotać, wypisywać *.*naście wykrzykników - to tylko bonus dla mnie, bo jesteś jeszcze zabawniejsza:)) Więc produkuj się dalej, ja sobie popatrzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:21 Aaa, biedny indysiu, poczułeś się zagoniony w kozi róg!? I wcale się nie dziwię. Przecież ja to Ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:29 Zgadza się gąsko - to ty:) Nikt inny - a konkurencja na forum duża jest, oj duża - nie przezentuje (jeszcze?) takiego stanu tumanowatości jak ty. Jesteś tumanem absolutnie jedynym i niepowtarzalnym:) I własnie dlatego nieodparcie śmiesznym:) Działaj dalej, wyrażaj swoje idiotyzmy o Imieniu Wyższej Konieczności, Czuwaniu Wodza, podziwiaj Leppera (koniecznie z wieloma wykrzyknikami:)) - bez takieog tumana jak ty iście smutno byłoby na forum :) Bulba, gąsko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:35 Ooo,zaczynasz mnie nudzić , nie jestem masochistką i coś ci powiem w sekrecie - trafiła kosa na kamień, tyle że ja cię nie obrzucam epitetami.... Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:41 gąsko, toż ja ci już tłumaczyłem tyle razy: jesteś bytem wolnym, choć umysłowo ograniczonym:) Jednak to ograniczenie umysłowe nie odbiera ci chyba wolnej woli?:) Masz więc wolną wolę uważać mnie za kogo ci się podoba. Mi to zwyczajnie wisi. Ty mnie tumanowata gąsko bawisz, a twoje konfabulacje i bredzenie na mój temat obchodzą mnie tyle co niegdysiejsze śniegi:) Ja zaglądam w twoje watki i podbijam je just for fun, bo patrzenie na występy tumanowatych trefnisiów w twoim rodzaju jest moim hobby. Ale gdybyś nie przyswoiła sobie tej prostej prawdy, zawsze gotów jestenm ci ją potwórzyć - jam człowiek łagodny i cierpliwy:) Bulba, gasko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:19 kikoo1 napisała: > Bana! Bana! Czemu nie stosujesz sie do zalecen swojego lekarza-psychiatry? Glupiejesz z minuty na minute. Rozumiem, lajba PIS-dzielcow tonie... Coz, za piekny dzien...... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Ciągałeś już kogoś za jaja? 17.04.07, 17:02 Nigdy, pacanie. Ale widac na komuchow z PIS-dy to najlepszy sposob zeby przestali tluc ustawy niezgodne z konstytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Aleksander Haig, konserwatysta antykomuch 17.04.07, 17:44 sekretarz stanu za czasów Reagana, o stanie wojennym: www.racjonalista.pl/index.php/s,11/t,10001 Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jakoś tak sondaże zdechły 17.04.07, 21:43 marcus_crassus napisał: > w calej rozciaglosci. komuchostwo wyje jakby je za jaja ciagnieto. Znaczy > sie - na zasadzie negacji. Jak komuchy wyja - to sprawy ida we wlasciwym > kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:50 Tym razem? Zarty! Twoje pisostwo jest dobrze zapamiętane, marcus_crassus! Odpowiedz Link Zgłoś