Dodaj do ulubionych

Tym razem jestem za kaczorami

17.04.07, 16:02
w calej rozciaglosci. komuchostwo wyje jakby je za jaja ciagnieto. Znaczy
sie - na zasadzie negacji. Jak komuchy wyja - to sprawy ida we wlasciwym
kierunku
Obserwuj wątek
    • woda.woda Jedno pytanie 17.04.07, 16:04
      > Jak komuchy wyja

"komuchy", czyli kto?
      • marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:05
        poczytaj tematy:

obroncy kiszczaka i jaruzela
        przeciwnicy lustracji

no i jedna gazeta :)

w sumie punkt numer 3 moglbym skasowac.

jesli ktos ma w sobie odrobine przyzwoitosci i nie jest po prostu uzalezniony
        interesami doraznymi od tej sprawy - musi ocenic to jednoznacznie
        • woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:08
          > obroncy kiszczaka i jaruzela
          > przeciwnicy lustracji

Aha.
          Widzę, że słowo "komuch" może być używane w dowolny sposób, równie dobrze mozna
          by powiedzieć "szafa" :)

Ale dzięki za wyjaśnienie, widzę, że słowa nabierają coraz to nowych znaczeń :)
        • mmkkll Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:08
          > przeciwnicy lustracji

To w sumie ja. Tylko dodam, że jestem za otwarciem archiwów. Taniej i
          skuteczniej na drodze do załatwienia tego ciągnącego się już wiele lat problemu.
          • woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:10
            I adwokaci broniący przed sądem Jaruzelskiego też.
            • marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:11
              woda.woda napisała:

> I adwokaci broniący przed sądem Jaruzelskiego też.

pytanie:
              jestes durniem czy tylko udajesz?
              koniec pytania.
              • woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:12
                Oczywiście, że jestem :))

Napisałeś: ci, którzy bronią jaruzela. No to adwokaci będą go bronić, co nie?
                Nie tylko tobie wolno nadawać nowe znaczenia słowom, markusie :)
                • marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:13
                  >Napisałeś: ci, którzy bronią jaruzela. No to adwokaci będą go bronić, co nie?
                  >Nie tylko tobie wolno nadawać nowe znaczenia słowom, markusie :)

pomimo ze jestes kobieta odpowiem Ci prosto: nie rznij idioty.
                  • woda.woda Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:16
                    Oj, wydaje mi się, że to ty rżniesz kogoś, kto chce mieć monopol na nadawanie
                    znaczenia słowom.

A na taki monopol zgody być nie może.

I basta.
                    • marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:17
                      Nie. Uwazam ze rozmawiam ludzmi dla ktorych kontakst znaczeniowy uzywanych slow
                      jest oczywisty. Czy wyrazilem sie zrozumiale?
                      • woda.woda Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 16:21
                        to zalezy od tego, jakie znaczenie chcesz przypisać ludziom i sytuacjom.

Nazwanie kogoś "komuchem" dlatego, że jest przeciwnikiem lustracji oraz broni
                        podejrzanych przed orzeczeniem o ich winie - uważam za nadużycie. Moim zdaniem
                        jest to twoja prywatna interpretacja słowa "komuch" (dla mnie "komuchem" jest
                        na przykład Jaskiernia, Oleksy)

Jak widać - kontekst znaczeniowy nie jest jednoznaczny :)
                        • marcus_crassus Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 16:23
                          moim zdaniem Jaruzelski to patrioci i ultraprawica katolicka tak na marginesie.

A W ogole odpier...cie sie od generala :)

www.youtube.com/watch?v=IG4SbX26G60&eurl=
                          • woda.woda Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 16:28
                            No dobra, trochę się czepiałam i podpuszczałam.

O Jaruzelskim nie mam zdania, ta postać mnie osobiście od lat nie interesuje.

PS Swoją drogą nazywanie ludzi "komuchami" bo mają inne zdanie jest zabawne.

• absztyfikant Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 17:00
                              To sie nazywa fachowo "stygmatyzowanie wroga". Jesli ktos Ci nie odpowiada, to
                              uporczywie przyczepiasz mu latke, ktora w powszechym odbiorze wartosciuje
                              negatywnie. ABC propagandy.
                              • marcus_crassus Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 17:07
                                to nie komuchy. to monarchisci. lepiej?
                                • woda.woda Re: Kontekst znaczeniowy - 17.04.07, 17:47
                                  Nie ma znaczenia, jakiego słowa uzywasz. Jak napisałam wyżej, równie dobrze
                                  mógłbyś napisać "szafa". Nie chodzi przecież o faktyczne znaczenie słowa.
          • marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:10
            jesli krytykujesz SPOSOB lustracji, a nie sama lustracje, nie jestes komuchem :)
            • mmkkll Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:16
              Ja jako cel zakładam jak największą jawność dotyczącą historii PRL. I nie
              uważam, by przy wariancie otwarcia archiwów były potrzebne procedury
              lustracyjne. A więc jednak swoją listę powinieneś nieco bardziej doprecyzować :).
              • marcus_crassus Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:18
                jestem zmeczony po calym dniu. Uwazam ze mozemy troche pogeneralizowac. W
                kazdym razie Twoje podejscie jest bardzo prawidlowe :)
                • mmkkll Re: Jedno pytanie 17.04.07, 16:31
                  Nawiązując do pierwszego postu, to mogę stwierdzić, że wyją na wyrost/na wszelki
                  wypadek. Po prostu uważam "IV RP" w wykonaniu Kaczorów za niewiele więcej niż
                  hasło reklamowe. Tu by bardziej pasowało "III RP bis" czy jakoś tak.

Lub też inaczej:
                  miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,4064569.html - nie wiem, czy do tego
                  nawiązujesz, ale przytoczę. Jasne, że powinien był skrytykować w sposób
                  kulturalny, ale ma rację w tym:

"Lustrację pod postacią samolustracji, w sytuacji gdy zasoby archiwalne należą
                  do nich, tylko upośledzony umysłowo może traktować jako uczciwą metodę
                  oczyszczenia grup zawodowych ze szpicli".
        • absztyfikant LOL:P 17.04.07, 16:13
          youtube.com/watch?v=MbpDwu_cnVU
      • janczar18 Re: Komuchy nie wyją..one ryją 17.04.07, 16:46
        odpowiedź "kto" nasuwa sie sama!
      • t-800 Re: Jedno pytanie 17.04.07, 21:15
        woda.woda napisała:

> "komuchy", czyli kto?

Ubecy, esbecy, kapusie, "Gazeta Wyborcza".
    • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:05
      Podoba mi się ten wskażnik!
      :}}
    • idiotyzmy-kacze PiSowski klakier "tym razem jest za kaczorami" 17.04.07, 16:07
      Naprawdę dobre
      • marcus_crassus widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 16:09
        obecnego rzadu "faszystowskim" zostaje sie kaczym klakieriem.

Wiesz. To ja wole byc kaczym klakierem. Ale nie bede na pewno szumowina i
        durniem
        • reakcjonista1 Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 16:32
          Z tym panem to zawsze jest taka dyskusja. :-)
        • idiotyzmy-kacze Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 16:32
          marcus_crassus napisał:

> obecnego rzadu "faszystowskim" zostaje sie kaczym klakieriem.

Nie. Kaczym klakierem zostaje się wtedy gdy wspiera się obecną sitwę. Ty robisz to od początku

>
          > Wiesz. To ja wole byc kaczym klakierem. Ale nie bede na pewno szumowina i
          > durniem

Przecież jesteś zarówno szumowiną jak i durniem. Jak każdy PiSowski klakier zresztą.
          • reakcjonista1 Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 18:04
            A jak PiSowiec (załóżmy z dużą dozą hipotetyczności takiej sytuacji) zlikwiduje
            wszystkie zasiłki dla "bezrobotnych" a ja głupi poprę PiSowca to zostanę uznany
            przez waszą wysokość za klakiera PiSu, szumowinę etc.
            Pytam z czystej ciekawości :-)
            • idiotyzmy-kacze Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 20:15
              A jak krowy (załóżmy z dużą dozą hipotetyczności takiej sytuacji) zaczna latać to chyba trzeba będzie chodzić wszędzie z parasolami, czyż nie ?

Sytuacja równie prawdopodobna jak ta która wymyśliłeś
              • reakcjonista1 Re: widze ze jesli nie nazwie sie 10 razy 17.04.07, 21:11
                > Sytuacja równie prawdopodobna jak ta która wymyśliłeś

Ale nie pytam się jak ona jest prawdopodobna ale czy w takim wypadku też
                dostałbym łatkę PiSowskiej szumowiny, klakiera kaczyzmu etc
    • kolor Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:08
      marcus_crassus napisał:

> w calej rozciaglosci. komuchostwo wyje jakby je za jaja ciagnieto. Znaczy
      > sie - na zasadzie negacji. Jak komuchy wyja - to sprawy ida we wlasciwym
      > kierunku

Czy mam ciagnac za jaja komucha ministra Jasinskiego, zeby nie pisal ustaw
      sprzecznych z Konstytucja, kc i ksh?
      • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:10
        Wreszcie komuchom na coś przydadzą się jaja!
        hi hi hi ....
        • kolor Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:14
          kikoo1 napisała:

> Wreszcie komuchom na coś przydadzą się jaja!
          > hi hi hi ....

Myslisz ze komuch minister Jasinski ma jaja????
          Watpie....
    • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:10
      tyle że głupawe kaczorstwo prawdopodobnie zrobi niestety tak jak zwykło robić z
      takimi sprawami - rozgrzebie, narobi rozpierdelniku ale nie doprowadzi do
      jakiegoś sensownego końca. Zamiast szybko i sprawnie załatwić sprawę to będą ją
      wlec - bo propagandowe korzyści z tego będą większe. W efekcie nic z tego nie
      wyjdzie, a tylko narobią szkody bo gdy za jakiś czas ktoś bedzie chciał
      uczciwie wronią d... w końcu przyskrzynić to obrońcy jenerała zaczną wielkim
      głosem wołać że dwa razy za to samo sądzić nie można, że to polityczna zemsta i
      maskowanie własnej nieudolności. I co gorsza będą mieli z prawnego punktu
      widzenia, ...mać, rację :(((
      • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:11
        Bana dla rossówki!!!!!!!!!!!!!!!!
        • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:14
          gąsko, znowu cię sparło?:) Nie forsuj się tak, bo ci jeszcze co pęknie albo
          wypadnie...:)
          • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:15
            Bana! Bana!
            • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:18
              gąsko, no i po co się tak gorączkować?:) Macica ci jeszcze wypadnie:) I już się
              jąkać zaczynasz:) Ustaw sobie moj nick na liscie nieprzyjaciół, zaptaszkuj
              opcję "nie pokazuj wątków i postów..." i nie bedziesz wtedy cierpiała na takie
              histeryczne ataki:))
              • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:25
                Emocje także mylisz , rossówko. Za te macice i cybuchy dostaniesz bana jak nic!
                Przedtem napisz, że Kopernik był kobietą albo odwrotnie!
                • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:27
                  gąsko, toż ty o jakiś cybuchach bełkotałaś:) już nawet nie rejestrujesz co
                  piszesz? Oj, coraz gorzej z tobą:)
                  A tak przy okazji - jako można być kobietą odwrotnie?? :)))
                  • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:30
                    np. do góry nogami!
                    • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:34
                      Geometryczne ułożenie w przestrzeni determinuje płeć? Ty gąsko natychmiast
                      zawiadom o swoim odkryciu herr giertysha - wszak w szkołach na wf robi sie
                      rózne ćwiczenia na drabinkach i strach pomyśleć do jakich bezeceństw może
                      wówczas dochodzić! :)))
                      • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:38
                        Rossówko, czy mogę nazywać cię Indysiem? Pozostaniemy w drobiowej konwecji!?
                        • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:43
                          gąsko, masz nadzwyczaj krótką pamięć. Wisi mi i powiewa jak mnie nazywasz -
                          tłumaczyłem ci to chyba ze trzy lub cztery razy (ale może używałem zbyt
                          trudnych dla ciebie gasko słów) - jesteś bytem wolnym (choć intelektualnie
                          ograniczonym) i masz swobodę wybierania sobie dowolnych słów ze swojego niezbyt
                          bogatego słownika:) Mnie po prostu wrzaski motłochu interesują li tylko jako
                          zabawny forumowy folklor i tylko w tym kontekscie zwracam na nie uwagę:) Więc
                          nie turbuj się, gasko i nazywaj mnie jak chcesz:)
                          • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:54
                            Zbrzydziłeś mnie, indysiu . Poszukaj sobie jakieś kurki,
                            co ma wiekszą tolerancję na chamstwo!
                            A zatem:
                            Spadaj i na moje posty wiecej nie odpowiadaj!
                            Albowiem jesteś kawał głupka,
                            któremu pewnie nie wychodzi kupka.
                            Łyknij sobie lepiej jupka.
                            Może dupku, poluzuje ci się kupka!
                            • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:58
                              a ty gąsko wciąż o fizjologii wydalania?:) Masz jakieś potworne problemy
                              emocjonalne na tym tle, wyglądające momentami na fobię:) Spróbuj poszukać na
                              googlach, może znajdziesz jakieś remedium - a jak nie zawsze możesz użyć
                              glicerynowego czopka: niemowlakom pomaga, to i tobie powinien przynieść ulgę:)
                              Bulba, gasko!:)
                              • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 17:52
                                z tobą tylko o bazie, jako że nadbudowy czyli duszy zdajesz się nie posiadać!
                                • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 17:59
                                  gąsko, gdyby moja dusza mogła ci pomóc w twoich problemach gastrycznych o
                                  których głośno obwieszczasz na forum, to możesz mi wierzyć: wucet byłby dla
                                  ciebie niczym świątynia niebiańskiego spokoju:) Niestety, zdolnosci leczenia
                                  poranionej psyche, tudzież nieprawidłowo funkcjonującego rectum to domena
                                  jakiegoś specjalisty do któregoś powinnaś się niezwłocznie (acz wyłacznie dla
                                  własnego dobra!:)) zgłosić:)
                                  Bulba, gąsko:)
                                  • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:05
                                    ty mi tu niczego nie imputuj, a już na pewno swoich łazienkowych problemów!
                                    Spadówa!
                                    • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:10
                                      gąsko, bierz ty jakiś bilobil albo coś innego na poprawienie pamięci:) Toż ty
                                      tu wypisujesz jakieś kantyczki o kupkach, twardych bobkach i tym podobnych
                                      skatologicznych klimatach:) Wiem ze w twoim przypadku równoczesne pisanie postu
                                      i myślenie jest z powodów rozwojowych niemożliwe, ale jakieś notatki rób,
                                      karteczki przyklejaj, ptaszki stawiaj - no słowem znacz jakoś tematykę swoich
                                      własnych postów, bo potem jeszcze bardziej tumanowatą gąskę z siebie robisz:)
                                      Bulba, gąsko!:)
                                      • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:22
                                        Kantyczki pójdą w lud o tobie i twoich fizjologiczno i nie- kompulsjach.
                                        Wynika z tego, że tumanowatość to twoja specjalność, no i agresja też, która to
                                        nigdy nie występuje bez przyczyny. Nieszczęśliwe dzieciństwo i tak dalej....???
                                        Spadówa, niedojebku!
                                        • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:28
                                          teraz gąsko znowu wychodzą z ciebie kompleksy natury seksualnej:) Cykl w którym
                                          ci się to zmienia jest stały? Jedno może tłumaczyć drugie: fobie na tle
                                          fizjologii wydalania utrudniają ci nawiązanie normalnych kontaktów z płcią
                                          przeciwną, a to skutkuje kompleksami seksualnymi:) Efektem ubocznym moze być
                                          agresja i impulsywność wyrażająca się nadużywaniem znaków diaktrycznych - wszak
                                          jakoś musisz biedna gąsko odreagować:) Ale produkuj się dalej gąsko - wciąz
                                          jesteś zabawna; ba, nawet chwilami wręcz komiczna!
                                          Bulba, gasko!:)
                                          • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 18:57
                                            To co ty robisz, psychologia nazywa ponoć projekcją.
                                            Ale jaja , indycze jaja, nie?
                                            Spadówa!
                                            • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 19:01
                                              ty gąsko znowu nie pamiętasz co sama i jak pisałaś? Ło matko, ty nawet przez 30
                                              minut nie potrafisz utrzymać w pamięci własnych słów:) Ale jest jedna stała
                                              rzecz w twojej niepełnosprytności - kompleksy:) Teraz zaczynasz o jakiś
                                              jajach...:)
                                              Bulba, gąsko!
                                              • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 19:03
                                                to przecież twoje jaja......indycze......
                                                • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 19:12
                                                  No i sama widzisz gąsko - czego byś nie tknęła, od razu ci schodzi albo na
                                                  skatologię, albo na anatomię:) Co gorsza potem tego nie pamiętasz i zaczynasz
                                                  da capo:) Gdyby nie to że jesteś gąsko zabawna, zadumać by się należało nad
                                                  twym losem...:))
                                                  • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 20:28
                                                    Indysiu!
                                                    A więc - da capo!
                                                    Teoria ludzkich zachowań.
                                                    1.Dlaczego niektórych ludzi nazywa się "przemiłymi osobami", podczas gdy inne
                                                    chciałoby się uszczypnąć?
                                                    2.Czy istnieje podział miedzy ciałem a umysłem, a jeśli tak, to które z nich
                                                    lepiej jest posiadać?
                                                  • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 20:42
                                                    No i?????
                                                  • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 20:45
                                                    gąsko, dlaczego mam leczyć twoje kompleksy i zaburzenia osobowości?:) Jeśli
                                                    masz problemy z ciałem (zwłaszcza z układem trawiennym) i duszą (zwłaszcza na
                                                    tle kompleksów róznej maści) - zgłoś się do odpowiedniej poradni:) Parafrazując
                                                    Dobrą Księgę - czyż jestem stróżem gaski tumanowatej? :))
                                                  • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 20:52
                                                    No to co pitolisz o "da capo"? Lepiej przeprowadż krytykę swego rozumu
                                                    i pomyśl, w jakiej formie możesz wyrazić tezę : <myślę,więc jestem>???
                                                  • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:05
                                                    gąsko, znowu ci się czas skupienia uwagi obniżył?:) Więc ci przypomne że to ty
                                                    wciąz i wciąż wracałaś a to do tematyki - pardon - kału, a to do jakiś
                                                    ejakulujących baterii (???), a to do częsci ciała (róznych) w kształcie
                                                    cybucha:) Mnie takie tumanowate gąski z kompleksami - których jesteś doskonałym
                                                    przykładem - bawią, więc just for fun nie pozwalam umrzeć wątkom w których się
                                                    produkujesz:) A jeśli się biedna gasko zacietrzewiasz, zaczynasz coś bełkotać,
                                                    wypisywać *.*naście wykrzykników - to tylko bonus dla mnie, bo jesteś jeszcze
                                                    zabawniejsza:)) Więc produkuj się dalej, ja sobie popatrzę :)
                                                  • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:21
                                                    Aaa, biedny indysiu, poczułeś się zagoniony w kozi róg!?
                                                    I wcale się nie dziwię. Przecież ja to Ja!!!
                                                  • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:29
                                                    Zgadza się gąsko - to ty:) Nikt inny - a konkurencja na forum duża jest, oj
                                                    duża - nie przezentuje (jeszcze?) takiego stanu tumanowatości jak ty. Jesteś
                                                    tumanem absolutnie jedynym i niepowtarzalnym:) I własnie dlatego nieodparcie
                                                    śmiesznym:) Działaj dalej, wyrażaj swoje idiotyzmy o Imieniu Wyższej
                                                    Konieczności, Czuwaniu Wodza, podziwiaj Leppera (koniecznie z wieloma
                                                    wykrzyknikami:)) - bez takieog tumana jak ty iście smutno byłoby na forum :)
                                                    Bulba, gąsko:)
                                                  • kikoo1 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:35
                                                    Ooo,zaczynasz mnie nudzić , nie jestem masochistką i coś ci powiem w sekrecie -
                                                    trafiła kosa na kamień, tyle że ja cię nie obrzucam epitetami....
                                                  • ross128 Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:41
                                                    gąsko, toż ja ci już tłumaczyłem tyle razy: jesteś bytem wolnym, choć umysłowo
                                                    ograniczonym:) Jednak to ograniczenie umysłowe nie odbiera ci chyba wolnej
                                                    woli?:) Masz więc wolną wolę uważać mnie za kogo ci się podoba. Mi to
                                                    zwyczajnie wisi. Ty mnie tumanowata gąsko bawisz, a twoje konfabulacje i
                                                    bredzenie na mój temat obchodzą mnie tyle co niegdysiejsze śniegi:) Ja zaglądam
                                                    w twoje watki i podbijam je just for fun, bo patrzenie na występy tumanowatych
                                                    trefnisiów w twoim rodzaju jest moim hobby. Ale gdybyś nie przyswoiła sobie tej
                                                    prostej prawdy, zawsze gotów jestenm ci ją potwórzyć - jam człowiek łagodny i
                                                    cierpliwy:)
                                                    Bulba, gasko:)
            • kolor Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 16:19
              kikoo1 napisała:

> Bana! Bana!
              Czemu nie stosujesz sie do zalecen swojego lekarza-psychiatry?

Glupiejesz z minuty na minute.
              Rozumiem, lajba PIS-dzielcow tonie...
              Coz, za piekny dzien......
    • peer2 Ciągałeś już kogoś za jaja? 17.04.07, 16:58
      To wiele tłumaczy...
      • kolor Re: Ciągałeś już kogoś za jaja? 17.04.07, 17:02
        Nigdy, pacanie. Ale widac na komuchow z PIS-dy to najlepszy sposob zeby
        przestali tluc ustawy niezgodne z konstytucja.
    • dziad_na_baby No! 17.04.07, 16:59
      ja też.
    • joella.r Aleksander Haig, konserwatysta antykomuch 17.04.07, 17:44
      sekretarz stanu za czasów Reagana, o stanie wojennym:
      www.racjonalista.pl/index.php/s,11/t,10001
    • goldenwomen Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 19:23
      :)
    • artsg Jakoś tak sondaże zdechły 17.04.07, 21:43
      marcus_crassus napisał:

> w calej rozciaglosci. komuchostwo wyje jakby je za jaja ciagnieto. Znaczy
      > sie - na zasadzie negacji. Jak komuchy wyja - to sprawy ida we wlasciwym
      > kierunku
    • janbezziemi Re: Tym razem jestem za kaczorami 17.04.07, 21:50
      Tym razem? Zarty! Twoje pisostwo jest dobrze zapamiętane, marcus_crassus!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka