premier_hiacynt_wielki ew. stara dobra CHrzescijanska Unia Jednosci 21.04.07, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Chrzesniak Pinoczeta 21.04.07, 09:20 Majac takiego moralnego przywodce mozna sie po bydlakach spodziewac.Jak mozna jezdzic do zbrodniarza z ryngrafem matki boskiej Czestochowskiej, ktorego swiat znienawidzil i osadzil w wiezieniu.Narody majace troche oleju we labach a nie sieczke jak nasi poslowie i Wolek przeciez nie napisze ze jest dziennikarzem tylko nieudacznikiem.Dla mlodych piszacych posty, do tatki Pinoczeta jezdzil jeszcze z nimi intelekt Kaminski buc.Bogiem dla nich jest zbroniarz socjalistow przywracajacych w Ameryce Poludniowej prawa spoleczne.Ciekawe czy mohery wiedza co reprezentuje Jurek chcacy zostac ich guru kochajacy plemniki i ludobojce narodu chilijskiego.Paradoks nie schizofremia.Tworki za takie rozdwojenie jazni. Odpowiedz Link Zgłoś
deflor1 TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 21.04.07, 09:21 Wczoraj słyszałem, że ta nowa kanapowa partia ma sie nazywać Czterej Pancerni i Jurek lub Partia Talibów Polskich. Fajnie Co Nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Cenzor z PISkomuny na forum GW ! 21.04.07, 09:31 obrzydliwe posty które ublizaja innym niż PIS..są pod ochrona! Cenzorze!.. jestes obrzydliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Raczej stowarzyszenie kościelnych. 21.04.07, 09:24 niech sobie pobeda tą partyjką, niedługo, chyba że "Łojdyrodyro" rzuci monetą, w co watpie bo on ma za Patrona Judasza, bierze od kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak partia Marka Jurka o ochronie życia... 21.04.07, 09:32 w piatkowy wieczórz paroma kolegami zastanawiałem sie, jak Marek&Jurek (wash&go, dwa w jednym, odwrotnie niz Kaczyńscy, go&wash, jedno w dwóch) przelicytuje konkurencję w pomysłach na ochronę życia. Wygrały dwie opinie: 1. Ochroną objęte zostaną partie, "od rozłamu, rodzącego nową partię, do naturalnej delegalizacji" 2. Ochrona życia liczyć się będzie "od wzwodu członka do stypy po pogrzebie" Czy ktoś ma lepsze pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Pr 21.04.07, 09:37 Nazwa już jest.Teraz potrzebni są członkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta a co chodzi w tym sondażu? 21.04.07, 09:43 pytanie "Czy podoba ci się nazwa Prawica Przeczpospolitej?". Możliwość odpowiedzi: " W ogóle". Czyli w ogóle się podoba czy się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: a co chodzi w tym sondażu? 21.04.07, 09:45 w ogóle do dupy - tak bym to zinterpretował. gieroy_asfalta napisał: > pytanie "Czy podoba ci się nazwa Prawica Przeczpospolitej?". Możliwość > odpowiedzi: " W ogóle". Czyli w ogóle się podoba czy się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 21.04.07, 09:46 Wcześniej Jarosław Kaczyński w wywiadzie udzielonym Telewizji Trwam i Radiu Maryja zadeklarował, że jeżeli Jurek wróci do PiS i wycofa rezygnację ze stanowiska marszałka Sejmu, to nadal będzie mógł pełnić tę funkcję. Dobry człowiek z pana premiera, chociaż inteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
cailith_18 Re: TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Pr 21.04.07, 09:55 Nie prawica, nie. Raczej Katofaszystowska Partia Antyaborcyjna. Tego powinni zabronić:/ Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Pr 21.04.07, 09:55 Smieszny i biedny jest Marek Jurek gdy tak gorliwie podcina galaz na ktorej sam siedzi. Jak pokazuje polska scena polityczna nie on pierwszy i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider autodestrukcja. 21.04.07, 09:57 racja, miło popatrzeć jak katoliccy talibowie sami sie eliminują z życia politycznego. ta rasa wrodzony gen autodestrukcji. b-beagle napisała: > Smieszny i biedny jest Marek Jurek gdy tak gorliwie podcina galaz na ktorej sam > > siedzi. Jak pokazuje polska scena polityczna nie on pierwszy i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 21.04.07, 10:00 Życzę panu Jurkowi udanego rzucenia się do gardła innym prawicowym oszołomom. Innym prawicowym oszołomom życzę udanego rzucenia się do gardła panu Jurkowi. Tak Wam dopomóż Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Pr 21.04.07, 10:07 "Obawiam" się, że cała działalność nowej markowej partii będzie swoistym po...pie.......waniem.PR...PR....PR.... Odpowiedz Link Zgłoś
rkcb Chrześcijańska Unia Jedności 21.04.07, 10:08 Tak powinni się nazwać - to taki ładny skrót :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Ch-rześcijańska U-nia J-edności E-uropejskiej 21.04.07, 10:27 -jeszcze lepszy skrót Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 21.04.07, 10:14 Jestem członkiem partii prawicowej Mam garnitur, teczkę i poglądy Nasze społeczeństwo nie jest całkiem zdrowe anarchiści, Żydzi i wielbłądy Czas wziąć w ręce mocno kije Tak mówili na zebraniu I wytępić wszystkie żmije To będziemy szybko w raju Ja w to wszystko święcie wierzę Choć najgłupszy byłem w klasie Teraz jestem w silnej partii I mam orła w swojej klapie Ref: Strzeż się tych palantów Strzeż się tych poglądów Strzeż się tych palantów i TY Na spotkania ciągle chodzę Tam tłumaczą mi na ucho Kto jest dobry, a kto złodziej Jak bić pałą, żeby spuchło Dowiedziałem się już wiele W kraju musi być porządek Ksiądz też mówił to w kościele Po tym, jak się rozbił Fordem Moja mama ostrzegała Bym zostawił politykę Bo się wszyscy wokół śmieją Że ja wciąż jestem prawiczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw .Chrześciańska Unia Jedności - tak powinna nazywać 21.04.07, 10:23 sie partia Jurka Odpowiedz Link Zgłoś
bluflower TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 21.04.07, 10:26 Jakaz piekna polszcyzna: "Mysmy podjeli decyzje (...)". Kto ich polskiego uczyl?! Czy beda rowniez lansowac pseudo-gramatyke? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 21.04.07, 10:43 wyjątkowo głupia LEWIZNA, która uznała się za PRAWICĘ, choć nadal nie rozumie i nie potrafi wytłumaczyć z jakiej przyczyny. ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe inne skrzydła prawicowej lewizny Odpowiedz Link Zgłoś
leniwa_lady Re: TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Pr 21.04.07, 11:23 Wczoraj na pytanie dziennikarki skąd taka nazwa jeden z członków PR odpowiedział, że zrobili "burzę mózgów" i ta nazwa im się spodobała bo świetnie brzmi po angielsku próbowałam Prawicę Rzeczypospolitej przetłumaczyć i fatalnie brzmiało to raczej nie była wielka burza mózgów albo cos z ich mózgami nie w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Pr 21.04.07, 11:41 leniwa_lady napisała: > to raczej nie była wielka burza mózgów > albo cos z ich mózgami nie w porządku Z ich burzą mózgów jest analogicznie jak ze świnką morską - ani to świnka, ani morska. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to rezerwowa partia sekciarza z Torunia 21.04.07, 12:07 Druga PZPR - Polska Zjednoczona Prawica Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery D.U.P.A. 21.04.07, 12:56 Duchowa Unia Przeciwko Aborcji. I tak w nazwie partii, bedzie sie zawieral caly jej program. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: D.U.P.A. 21.04.07, 12:58 niemyte_mohery napisała: > I tak w nazwie partii, bedzie sie zawieral caly jej program. W nazwie partii powinna być zaznaczona miłość do A. Pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery Re: D.U.P.A. 21.04.07, 14:54 uu1 napisała: > niemyte_mohery napisała: > > I tak w nazwie partii, bedzie sie zawieral caly jej program. > W nazwie partii powinna być zaznaczona miłość do A. Pinocheta. To raczej do nazwy piecioosobowego klubu parlamentarnego D.U.P.A: Kolo Parlementarzystow Obroncow Zycia od Naturalnego Poczecia do Naturalnej Utylizacji, pod wezwaniem Augusto Pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkiewicz2007 [...] 21.04.07, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
winertaxi TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 21.04.07, 14:59 PRyki PRyki Swoje urojenia realizują kosztem normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez A jaki program gospodarczy ma ta "prawica"? 21.04.07, 21:22 Bo jeśli socjalistyczny, to żadna z niej prawica. Jeśli żadnego, do żadna z niej partia. Jeśli liberalny, to partia nie pasuje do tego systemu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 czarny koń - ale czyj ? 21.04.07, 22:19 Ciekawe komu bardziej około pióra ta inicjatywa zrobi, pewnie jednak LPR wykasuje po kolejnym szybkim rozdaniu stołków sejmowych. Św.Jur, ten któy w Londynie bronił Pinocheta oskarzonego o wymordowanie ok.30 tys.ludzi. Swięta i iście pobożna walka o ochronę poczętego życia(ciekawy temat -życie poczyna się czy też przenosi na płód?), więc nie przeszkadza mu to ochraniać masowego mordercy. BoćKatolikToPrzecie. Detale okoliczności do obejrzenia pod adresem : www.gwu.edu/~nsarchiv/NSAEBB/NSAEBB8/nsaebb8i.htm , ale prostackiej ciemnoty to na pewno nie zainteresuje, a nawet ją to oburzy, ponieważ to narusza ich poglądy. A to prawie to samo co "uczucia religijne". Temat absolutnie już dla psychiatry klinicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
bambino151 TVN 24: Nowa partia Marka Jurka nazywa się Praw.. 24.04.07, 12:24 Całkowicie popieram Pana poglądy w sprawie ochrony życia. Spotkałam Pana osobiście jesienią 1982 roku na ulicy Staszica w Olsztynie przed Katedrą. Byłam wtedy w bardzo ciężkiej depresji psychicznej. Pan się przedstwił i zaoferował pomoc mówiąc, że widzi, że czegoś bardzo cierpię. Dlatego jestem przekonana, że jest Pan człowiekiem bezinteresownym i całkowicie oddanym Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś