off_nick 27.04.07, 14:09 i przy okazji uwalnia energię Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: Donald reklamuje stodołę 27.04.07, 14:11 off_nick napisała: > i przy okazji uwalnia energię Polaków. Gdyby nie zapowiedź marszałka nie wiedziałbym o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Donald reklamuje stodołę 27.04.07, 14:14 Jest żenujący. Szkoda, ze nie jest papieżem, bo mógłby kanonizować Komorowskiego, a tak to całe jego achy i ochy pójdą na marne, bo i tak wybiorą Dorna. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Miała być prezentacja Komorowskiego 27.04.07, 14:17 a wyszły antyPIsowskie steki pomyj. Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Choroba umysłowa Tuska jest mało zabawna... 27.04.07, 16:17 artsg napisał: > Miała być prezentacja Komorowskiego a wyszły antyPIsowskie steki pomyj. > Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Tusk ciekawym przypadkiem dla psychoanalityków. 27.04.07, 14:18 Tusk bardzo ciekawym przypadkiem dla psychoanalityków. Tak zaprzeczać oczywistej rzeczywistości chyba nikt nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Tusk ciekawym przypadkiem dla psychoanalitykó 27.04.07, 14:21 leszab napisał: > Tusk bardzo ciekawym przypadkiem dla psychoanalityków. > Tak zaprzeczać oczywistej rzeczywistości chyba nikt nie potrafi. wszystko jest możliwe na tym najlepszym ze światów. Wyobrażacie sobie Tuska jako prezydenta? Bo ja już dawno przestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Rozumiem że wpadacie w komleksy 27.04.07, 14:33 słuchając Tuska. Tak przemawia przyszły prezydent naszego kraju. Chyba wyjdę z depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Rozumiem że wpadacie w komleksy 27.04.07, 14:35 cassidy_i napisała: > słuchając Tuska. > Tak przemawia przyszły prezydent naszego kraju. przynajmniej mowi wyraznie Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Rozumiem że wpadacie w komleksy 27.04.07, 14:40 cassidy_i napisała: > słuchając Tuska. > Tak przemawia przyszły prezydent naszego kraju. > Chyba wyjdę z depresji. ale ja mu kurna nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Rozumiem że wpadacie w komleksy 27.04.07, 14:42 cassidy_i napisała: > > Chyba wyjdę z depresji. To jednak depresja jest powodem twoich bzdurnych postów i gadania sam ze soba.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Rozumiem że wpadacie w komleksy 27.04.07, 14:52 kubala11 napisał: > cassidy_i napisała: > > > > > > Chyba wyjdę z depresji. > > To jednak depresja jest powodem twoich bzdurnych postów i gadania sam ze soba.: > ) Czy ktoś cię zmusza do czytania moich postów? Do szpiclowania chyba też nikt nikogo nie zmusza? A może tak , niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Donald reklamuje stodołę 27.04.07, 15:15 Odpowiadasz na : off_nick napisała: > i przy okazji uwalnia energię Polaków. Skojarzyłem tę "energię Polaków" ; po wprowadzeniu stanu wojennego Polityka dała cykl: "Jak uwolnić energię Polaków?". Nie dało się tego czytać, długie i zagmatwane. Pisały autorytety, że hej! Pisanko gniotowate. I chyba tej energii nie uwolniło, ani diagnozy nie znalazło. Donald jest inny. Uwolni energię. Miliony Polaków za nim pójdą.Kaczyńskich powieszą. Bronkowi dadzą wreszcie polatać. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Stodoła się mnie czepia 27.04.07, 16:16 Zero kultury , czepia się moherów , a co ja mu zrobiłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Stodoła się mnie czepia 27.04.07, 16:25 Czepia się Ciebie, bo mu wrota ukradli. Mysli, że jak sie na moherze przejedzie, to w końcu poleci. Z aerodynamiki raczej kiepski jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Cymańskiemu nerwy puściły 27.04.07, 15:29 Nigdy go nie widziałam mówiącego z taką agresją. Raczej krzyczącego , nie mówiącego. Odpowiedz Link Zgłoś