kikooo2 28.04.07, 19:32 Żądanie wielomilionowego odszkodowania przez rodzinę Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:35 Co ty takie naiwne pytania stawiasz. A jak się uda wyłudzić? To nie bagatela. Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:36 No to fajna rodzinka..... Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko55 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:38 Jak za kilka miesięcy internowania po stówie żądali to za smierć milion nie jest wygórowanym żądaniem Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:39 ależ to tylko moja prywatna opinia. Nie jest poparta debatą ekspertów. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r co ty bys zrobiła w takiej sytuacji? 28.04.07, 19:38 poważnie pytam gdyby wpadła abw wcześnie rano i w kwadrans potem nie miałabyś już męża albo dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: co ty bys zrobiła w takiej sytuacji? 28.04.07, 19:45 Ja ci joella poważnie odpowiem: w Teksasie pijany jankes grzmotnął butelką w stół a w tym momencie trąba powietrzna zmiotła z okolic kilkanaście domów. Pytam poważnie, poszłabyś po odszkodowanie do jankesa? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r i ja ci odpowiem jak najpoważniej 28.04.07, 19:49 jest różnica między trąbą powietrzną a wizytą abw Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: co ty bys zrobiła w takiej sytuacji? 28.04.07, 19:47 tu trzeba operować konkretami a nie teoretyzować nt.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: co ty bys zrobiła w takiej sytuacji? 28.04.07, 19:49 Ja się w waszych skrótach nie rozpoznawam Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: 2 w 1 28.04.07, 19:48 Ty to musiałaś wymyślić? Nie mogłam pierwsza ja ? Wydałabym się mądrzejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: 2 w 1 28.04.07, 19:48 i jak szybciutko, prawnik już wynajęty. Przytomna rodzinka, która wie, że się urwało... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: 2 w 1 28.04.07, 19:49 moze to i prawnik wpadl na taki pomysl wietrzac spora sumke do zainkasowania.hiena co? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: 2 w 1 28.04.07, 20:04 goldenwomen napisała: > moze to i prawnik wpadl na taki pomysl wietrzac spora sumke do > zainkasowania.hiena co? Przecież sama Blida dzwoniła po niego o 6.03 !... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: 2 w 1 28.04.07, 20:13 fajna jesteś. żenada, takie prowincjonalne pochlebstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: 2 w 1 28.04.07, 20:14 nie popisuj sie bo nie ma czego , komu chcesz sie przypodobac czy we krwi masz dowalanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: 2 w 1 28.04.07, 20:19 a krew moja jest czerwona. W życiu nikomu nie dowalam. Serio mi się spodobałaś a o prowincji to o sobie powiedziałam. Ale fakt, za dużo tego. Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen myslisz ze ja sie bocze byle czego????? 28.04.07, 20:20 naturalnie ze nie! nie wybaczam bo sie nie gniewam.na GIWI tez nie chociaz mnie zbanowala, :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba 6,03 28.04.07, 20:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61381052 Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: 6,03 28.04.07, 20:17 gniewko_syn_ryba napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61381052 bilingi maja? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: 6,03 28.04.07, 20:24 goldenwomen napisała: > bilingi maja? Jak nie jak tak !... ;))) A tak w ogóle, to jak wam nie wstyd szydzić ze śmierci niewinnego (!!!) człowieka !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen osadzamy MEZA nie Blide 28.04.07, 20:25 my nie szydzimy my osadzamy raczej MEZA ze taki pazerny Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: 2 w 1 28.04.07, 19:50 Cheba użyłaś nieodpowiedzni przypadek, o deklinację mi chodzi bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: 2 w 1 28.04.07, 19:51 daj spokoj o deklinacje. nie szkoda roz gdy plonie las a TY sie w szczegoly bawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianasa Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:49 a moze zemsta, wynikajaca z nienawisci do tych, z powodu ktorych zabila sie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:50 nikt normalny nie mysli o kasie kiedy nieboszczyk w kostnicy. bogaty zawsze mysli o kasie nawet w takich chwilach. zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:52 Golden. Ty mi się podobasz. Ale ja nawet nie silver ani miedź. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:53 kto nie ma miedzi ten na dupie siedzi :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:58 ha, ha, ha, ha. Ja sobie dzisiaj lepszą rymowankę skopiowałam. ps chciałaś powiedzieć, że siedzisz na złocie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:59 mozna tak powiedziec:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:03 Ty tylko mówić. Ja chcieć to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:05 he he he he zapraszam :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:53 jeszcze nieboszczka nie ostygła a mężuś już kombinuje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:54 kocha bardziej pieniadze niz zone? Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:55 każdy wiek ma swoje prawa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:56 Ja to widzę ździebko inaczej. Mężuś, wierzę, że pogrążony w żałobie, ale podpuszczony przez oPOzycję, nie myśli trzeżwo. Mówi: róbta co chceta. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:57 beda sie dzielic po rowno? Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:59 ho*lera. To też mi nie przyszło do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:00 oby przy tym podziale znow nie padly strzaly :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilianasa Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:55 goldenwomen napisała: > nikt normalny nie mysli o kasie kiedy nieboszczyk w kostnicy. bogaty zawsze > mysli o kasie nawet w takich chwilach. zenada! ale o zemscie ludzie mysla, tracac bliznich. jak ma sie zemscic, jak nie rzadajac odszkodowania? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 19:57 dzieli skore na niedzwiedziu Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:01 może obawiają się przepadku nieuczciwie zdobytego mienia i próbują się jakoś finansowo zabezpieczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:04 o w morde! masz racje! :))))))))))))))) skonfiskuja mienie za szwindle a tu bach z odszkodowania postawia nowa chate! TY to masz glowe! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:10 Sprawa od początku dziwna i takie więc różne przymiarki się nasuwają:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:09 ilianasa napisał: > ale o zemscie ludzie mysla, tracac bliznich. jak ma sie zemscic, jak nie > rzadajac odszkodowania? Powinieneś zaRZądać odszkodowania od twego nauczyciela j. polskiego ! ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:10 to zapewne z pospiechu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilianasa Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:17 > Powinieneś zaRZądać odszkodowania od twego nauczyciela j. polskiego ! ;-PPP a ty spytac psychologa dlaczego jestes taki malostkowy i na koncu kazdej wypowiedzi dajesz zawsze emotikon Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:21 bo ja sie lubie duuuuuuuuuuuuuuuzo usmiechac ponuraku :) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:29 ilianasa napisał: > a ty spytac psychologa dlaczego jestes taki malostkowy i na koncu kazdej > wypowiedzi dajesz zawsze emotikon Od tego są emotikony, żeby je używać, nie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
ilianasa Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:31 a błedy po to zeby je robić Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen upierdliwosc ludzka bez granic 28.04.07, 20:32 gniewko_syn_ryba napisał: > ilianasa napisał: > > > a ty spytac psychologa dlaczego jestes taki malostkowy i na koncu kazdej > > wypowiedzi dajesz zawsze emotikon > > Od tego są emotikony, żeby je używać, nie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Za błędy należy płacić! 28.04.07, 19:54 Zwłaszcza za błędy nieodwracalne. Dotąd utarło się w Polsce, że powinniśmy błędy, zwłaszcza takie - wybaczać i mieć jedynie żal. Ci, którzy je popełniali - mogli spać spokojnie. Nadszedł jednak czas równania do normalnych zwyczajów. Za błędy trzeba płacić. Gdy nie ubezpieczyłeś się od skutków błędnych decyzji - płać! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen a po pogrzebie nie mozna sie upominac? 28.04.07, 19:58 do czego sie tak spieszy? nic sie nie przedawni! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: a po pogrzebie nie mozna sie upominac? 28.04.07, 20:10 goldenwomen napisała: > do czego sie tak spieszy? nic sie nie przedawni! Zlecenie zostało wydane profesjonaliście. Adwokat ma się tym zająć. Adwokat ma czekać do pogrzebu? Dlaczego? Ci z ABW mają też czekać do pogrzebu? Dlaczego? Nic się nie przedawni? Ano nic się nie przedawni! Młyny sprawiedliwości mają mielić! Wszak to ma być prawo i sprawiedliwość - nie tylko nazwa partii! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: a po pogrzebie nie mozna sie upominac? 28.04.07, 20:12 pojechales/as rowno ale pospiesznie :P w takiej chwili zlecenia? ja raczej dawalabym dyspozycje kucharce co ma gotowac na stype a nie myslec jak sie zemscic.Boze jacy ludzie sa pazerni! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: a po pogrzebie nie mozna sie upominac? 28.04.07, 20:17 goldenwomen napisała: > pojechales/as rowno ale pospiesznie :P w takiej chwili zlecenia? ja raczej > dawalabym dyspozycje kucharce co ma gotowac na stype a nie myslec jak sie > zemscic.Boze jacy ludzie sa pazerni! Nie ma mowy o zemście. Wzywam kucharkę i adwokata. Siadają przee mną i wydaję dyspozycję - proszę robić to co do was należy. I robią - kucharka - stypę, adwokat - odszkodowanie. Traktujesz to w kategorii zemsty? Odszkodowanie to rodzaj zemsty? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: a po pogrzebie nie mozna sie upominac? 28.04.07, 20:19 trzeba nie miec serca zeby w takiej tragicznej chwili myslec o zemscie a jeszcze gorzej o pieniadzach. ja nie jestem materialistka dlatego w glowie mi sie nie miesci ze tak mozna jak czyni to jej maz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianasa Re: a po pogrzebie nie mozna sie upominac? 28.04.07, 20:30 goldenwomen napisała: > trzeba nie miec serca zeby w takiej tragicznej chwili myslec o zemscie a > jeszcze gorzej o pieniadzach. ja nie jestem materialistka dlatego w glowie mi > sie nie miesci ze tak mozna jak czyni to jej maz. trzeba miec sporo serca, zeby w chwili tragicznej plotkowac nna temat zachowania meza i przypisywac mu zle intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: a po pogrzebie nie mozna sie upominac? 28.04.07, 20:33 a o czym mamy dyskutowac? na inne tematy banuja Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:01 Sama sobie kontrę zadajesz. Ubezpieczyciel za samobójstwo grosza nie zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:05 na ubezpieczeniach sie nie znam :) ale to logiczne co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:09 maz sie wygadal i wychodzi ze samoboj! Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:12 To zależy. Jeśli z ubezpieczenia, to ich agenci zawsze udowodnią samobójstwo. Jeśli o to abw, to ich agenci zechcą pewnie udownodnić dopuszczenie się nieumyślnego zabójstwa, to łagodna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:13 zycie jest trudne ale smierc trudniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:14 zabajonee napisała: > Sama sobie kontrę zadajesz. > Ubezpieczyciel za samobójstwo grosza nie zapłaci. Od momentu wejścia do mieszkania administracja Kaczyńskich jest odpowiedzialna za wszystko co się w tym mieszkaniu może przydarzyć. Ma postępować zgodnie z procedurami. Ci, którzy jednak mieli odpowiedzialność a zawalili sprawę i w rezultacie doszło do śmierci - muszą ponieść za to odpowiedzialność. Jeżeli się nie ubezpieczyli od odpowiedzialności związanej z ich pracą - będą teraz musieli płacić z własnej kieszeni. Nieubezpieczeni nic z ubezpieczenia nie dostaną. Takie są normy cywilizacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:16 Nawet jak żyrandol spadnie z sufitu? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:20 zabajonee napisała: > Nawet jak żyrandol spadnie z sufitu? Firma, która instalowała żyrandol ubezpieczona jest od odpowiedzialności cywilnej. Gdy żyrandol spadnie - a nie powinien spadać tylko świecić - przyczyna jest jasna - źle umocowany czyli odpowiedzialność montującego. Kto ma płacić z uszkodzony żyrandol, uszkodzony syół i zastawę na którą spadł? Po to jest ubezpieczenie. Masz problem ze zrozumieniem? Za błędy należy płacić! Czy to osoba, która je spowodowała, czy to ubezpieczenie w którym sprawca się ubezpieczył! Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:24 ja mam problem jak cię zaklasyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen prawde mowiac co mnie to obchodzi? 28.04.07, 20:16 kto i za co zaplaci! nie moje malpy nie moj cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: prawde mowiac co mnie to obchodzi? 28.04.07, 20:24 goldenwomen napisała: > kto i za co zaplaci! nie moje malpy nie moj cyrk Gdy mieszkasz poza Polską - to masz rację. Płacisz tam podatki i nikomu w Polsce nic do tego ani tobie - kto płaci i za co z podatków polskich obywateli. Płacić będzie państwo! Czyli nie jakiś tam mityczny organ lecz państwo Kowalscy, Nowakowie. To z naszych podatków. Za zaniedbania ABW płacić będzie Pan, Pani i ja! Jeżeli mieszkasz i zarabiasz poza Polską - to to ciebie - jak piszesz nie obchodzi. Dlaczego jednak mącisz w tej - dotyczącej jedynie polskich podatników - sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: prawde mowiac co mnie to obchodzi? 28.04.07, 20:29 poranna a wiesz ile kasy przepadlo bezpowrotnie za czasow III RP w aferach???? milion w te czy w te nie gra roli . Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Za błędy należy płacić! 28.04.07, 20:19 Uubezpieczenie na zycie placi za samobojstwo. Jezeli nastapilo to po minimum 2 latach od wykupienia polisy Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:17 Bezczelnością i CHAMSTWEM jest pisanie tego typu uwag. Zginęła kobieta i nie wiadomo, czy było to samobójstwo...ja nie wierzę kaczym zero-zioberom, bo kłamią na każdym kroku. I nieważne, czy zginęła z własnej ręki, czy ktoś jej pomógł, ale NIE ŻYJE Z POWODU PARTACTWA ABW i za to należy się wysokie odszkodowanie. Masz uwagi, że za szybko mąż się upomina o odszkodowanie? A nie masz uwag, że BEZPOŚREDNIO po zdarzeniu wzięli go na 3-godz przesłuchanie????? Czy ty wogóle masz jakieś ludzkie uczucia, czy potrafisz jedynie KWAKAĆ???? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:23 etta2 napisała: > Bezczelnością i CHAMSTWEM jest pisanie tego typu uwag. Zginęła kobieta i nie > wiadomo, czy było to samobójstwo...ja nie wierzę kaczym zero-zioberom, bo > kłamią na każdym kroku. I nieważne, czy zginęła z własnej ręki, czy ktoś jej > pomógł, ale NIE ŻYJE Z POWODU PARTACTWA ABW i za to należy się wysokie > odszkodowanie. Masz uwagi, że za szybko mąż się upomina o odszkodowanie? A nie > masz uwag, że BEZPOŚREDNIO po zdarzeniu wzięli go na 3-godz przesłuchanie????? > Czy ty wogóle masz jakieś ludzkie uczucia, czy potrafisz jedynie KWAKAĆ???? bezczelnoscia jest tez ublizac Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:26 goldenwomen napisała: > etta2 napisała: > > > Bezczelnością i CHAMSTWEM jest pisanie tego typu uwag. Zginęła kobieta i > nie > > wiadomo, czy było to samobójstwo...ja nie wierzę kaczym zero-zioberom, bo kłamią na każdym kroku. I nieważne, czy zginęła z własnej ręki, czy ktoś > jej pomógł, ale NIE ŻYJE Z POWODU PARTACTWA ABW i za to należy się wysokie > > odszkodowanie. Masz uwagi, że za szybko mąż się upomina o odszkodowanie? > A > nie masz uwag, że BEZPOŚREDNIO po zdarzeniu wzięli go na 3-godz przesłuchanie ????? > > Czy ty wogóle masz jakieś ludzkie uczucia, czy potrafisz jedynie KWAKAĆ?? > ?? > > > bezczelnoscia jest tez ublizac Nie ubliża! Ocenia i zapytuje. Odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:27 nawet nie chce mi sie odpowiadac na Twoja zaczepke, mam za dobry humor Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:30 Skoro ci się nie chce odpowiadać, to niech ci się też odechce wypisywać swoje kacze bzdury. Idź na spacer, albo poczytaj sobie prasę i przestań wreszcie lizać te kupry.......trochę wstydu, choć trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:34 vice versa a mnie sie tu podoba ponuraku Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 28.04.07, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:40 pozwolisz ze kulturalnie cie oleje? bez odbioru, nie lubie ponurakow. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:47 Odbiór będzie, bo nie ty decydujesz o tym. TO JA CIĘ OLEJĘ, do najbliższej okazji. Jesteś jedną ze stałych "dorabiających" na tym forum, więc klep sobie wedle dyrektyw, a ja mam prawo obsikać sikiem prostym takie wypociny NA ZLECENIE. P.S. choć dobrze ci płacą za tę intelektualną(???) prostytucję? Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:40 O czym ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:42 zabajonee napisała do etejtam > O czym ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:26 Ona zastrzelila sie broni meza i on odepowiada za skutki jej uzycia. A zatem normalne jest, ze przesluchano go na te okolicznosc. Pozostawienie broni z dostepem dla osob postronnych jest karalne i jej wlasciciel ponosi odpowiedzialnosc za jej uzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:31 dla mnie to szkoda mi jej jest bez wzgledu na to czy byla skorumpowana czy nie, zginal czlowiek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:34 lolo11 napisała: > Ona zastrzelila sie broni meza i on odepowiada za skutki jej uzycia. A zatem > normalne jest, ze przesluchano go na te okolicznosc. Pozostawienie broni z > dostepem dla osob postronnych jest karalne i jej wlasciciel ponosi > odpowiedzialnosc za jej uzycie. Do momentu wejścia ABW do mieszkania. Od tego momentu za wszystko co dzieje się w mieszkaniu odpowiada ABW. Ani mąż, ani żona od tego momentu nie mają swobody poczynań. Czarzastemu powiedzieli - A rusz się sku..sy to ci łeb rozwalę. Ot takie metody działania ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:46 porannakawa napisała: > lolo11 napisała: > > > Ona zastrzelila sie broni meza i on odepowiada za skutki jej uzycia. A za > tem > > normalne jest, ze przesluchano go na te okolicznosc. Pozostawienie broni > z > > dostepem dla osob postronnych jest karalne i jej wlasciciel ponosi > > odpowiedzialnosc za jej uzycie. > > Do momentu wejścia ABW do mieszkania. > Od tego momentu za wszystko co dzieje się w mieszkaniu odpowiada ABW. > Ani mąż, ani żona od tego momentu nie mają swobody poczynań. > Czarzastemu powiedzieli - A rusz się sku..sy to ci łeb rozwalę. > Ot takie metody działania ABW. Dlatego ten sku....n zyje a tej k..... tego nie powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? Do etty 28.04.07, 20:43 Nie ma u nic niewłaściwego w naszych rozważaniach. Twoja egzaltacja i brak kultury natomiast są i przykre i śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? Do etty 28.04.07, 20:59 kikooo2 napisała: > Nie ma u nic niewłaściwego w naszych rozważaniach. Jassssne, to właśnie świadczy o twoim BRAKU KULTURY, więc obetrzyj chamską gębę i pisz, pisz, pisz.....prostytuuj się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:25 Właśnie w TVP1 rozpoczyna się film jak najbardziej w temacie wątku ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:25 gniewko_syn_ryba napisał: > Właśnie w TVP1 rozpoczyna się film jak najbardziej w temacie wątku ! ;))) nie ogladamy TVP Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Bezczelność czy wręcz przeciwnie? 28.04.07, 20:36 goldenwomen napisała: > nie ogladamy TVP Za to pan Blida pewnie tak... ;) " Jak ugryźć 10 milionów The Whole Nine Yards kryminał sobota 28.04.2007 TVP 1 20:15 Na zdjęciu: © A plus C Nicholas "Oz" Oseransky mieszka wraz z żoną na przedmieściach Montrealu. W nowym sąsiedzie z przeciwka rozpoznaje chicagowskiego gangstera Jimmy'ego Tudeskiego, ukrywającego się przed zemstą Janniego Gogolaka. Sophie nakłania męża, by wydał Jimmy'ego mafii. Liczy na nagrodę. W Chicago Nicholas godzi się na współpracę z mafią, przygotowującą plan wyeliminowania Tudeskiego. Stawką w gangsterskich rozgrywkach jest 10 milionów dolarów. Tymczasem jego żona nawiązała współpracę z Tudeskim." > > Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen mnie szmal nie interesuje 28.04.07, 20:37 pisalam ze nie jestem materialistka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Przecież nie piję do ciebie 28.04.07, 20:38 (tylko do lustra) goldenwomen napisała: > pisalam ze nie jestem materialistka :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Przecież nie piję do ciebie 28.04.07, 20:40 nalog jestes? o matko :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Przecież nie piję do ciebie 28.04.07, 20:49 goldenwomen napisała: > nalog jestes? o matko :))))))))))))) Nie tylko w tej dziedzinie... ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen GIWI dlaczego nie kasujesz upierdliwych? 28.04.07, 20:36 w koncu od tego jest forum zeby DYSKUTOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: GIWI ,dlaczego nie kasujesz SSwomen? 28.04.07, 20:41 nastepny dupek sie wp....... wprasza :P Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 etta 28.04.07, 20:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61540305&a=61543015 Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: etta 28.04.07, 21:00 jak ten ser fe ta. :)) Jesteście tu na rofum bliźniaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 bliżniaczki? 28.04.07, 21:04 masz na myśli kikoo1 i kikooo2 ? Nie, to przez tego bana na zakładanie wątków musiałam wydłużyć nicka....I teraz stosuję oba, "purlahec" :)) Odpowiedz Link Zgłoś