zosia.m76 04.05.07, 21:46 jutro mam mieć iui, na cyklu z clo, ale mam problem bo prawdopodobnie właśnie mam owulację (czuję pobolewanie). Podpowiedźcie dziewczyny co mam robić? staranka naturalne czy czekać do jutra do 16 na wizytę u lakarza i iui?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika805 Re: mam problem... 04.05.07, 22:08 masz test owul?jeśli tak zrób go!już póżno więc do lekarza nie zadzwonisz....jesli będziesz się starać naturalnie to jutro może być mało plemników! trudna decyzja!mimo wszystko życzę powodzenia~! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.m76 Re: mam problem... 04.05.07, 22:33 no właśnie trudna decyzja.... niestety nie mam testów owulcyjnych, poczekam do jutra. Ale nie wiem czy słusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: mam problem... 05.05.07, 00:17 Najlepiej byłoby zrobić usg wcześnie rano i sprawdzić co się dzieje a teścik to swoją drogą sobie jutro zrób. Może do 16 jutro być za późno a może akurat będzie dobrze. Ja bym napewno to rano sprawdziła. Powodzenia!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meryli Re: mam problem... 05.05.07, 09:08 Zosiu jeśli Cie to pocieszy to ja w tym cyklu byłam pewna że również przegapiliśmy owulację. Właśnie dzień przed IUI miałam b. wyraźny ból podbrzusza i byłam załamana, że będzie na drugi dzień za późno na IUI a co się okazało ... pęcherzyk w dniu następnym na USG przed IUI miał 25mm (inseminacje miałam o godz. 14.00) także miejmy nadzieję, że to tylko stres i że będzie wszystko dobrze. Daj znać po wizycie... Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.m76 Re: Zosia.m76???? 06.05.07, 19:40 dopiero jutro będzie iui, bo w sobotę było za małe endo. Odpowiedz Link Zgłoś
meryli Re: Zosia.m76???? 06.05.07, 19:58 No widzisz a tak się bałaś że będzie po owu Trzymaj się ciepło jutro. Daj znać po. Odpowiedz Link Zgłoś