1normalnyczlowiek11 07.05.07, 22:07 www.pardon.pl/artykul/1550/sld_to_mafia_iii_rp "Czy czerwona pajęczyna była aż tak demoniczna? Rafał Madajczak " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek11 A link na potwierdzenie ... :))))))))))) 07.05.07, 22:36 janbezziemi napisał: > A Ty głupek... Odpowiedz Link Zgłoś
nsz1 Re: A link na potwierdzenie ... :))))))))))) 07.05.07, 22:40 Jest tutaj taka czolowka miejscowego zydowstwa, ktora nieustannie broni wszystkiego co antypolskie. Az dziw bierze ze chyba czesc z nich mieszka w Polsce. Jakos nie chca wyjechac z antysemickiego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: SLD to mafia III RP 07.05.07, 22:37 On tylko wierzy w IV RP czyściutkich pissuarów, biedaczysko ... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:41 daktylek napisał: > On tylko wierzy w IV RP czyściutkich pissuarów, biedaczysko ... Odpowiedz Link Zgłoś
nsz1 Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:43 Oni wierza tylko w taka ktora, da sie im okradac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:48 W demokratyczną Polskę. Bez żadnych numerków rzymskich... Odpowiedz Link Zgłoś
nsz1 Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:49 a DEMOKRACJA dla ciebie to oczywiscie POSLD, hehehehe... Rowniez dobrze UB i NKWD, NIEPRAWDAZ? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:55 Ty, niuniuś, lepiej ode mnie oczywiście wiesz, co ja myślę. Jak każdy pissuar zresztą. To całkiem jak za czasów UB i NKWD - oni zawsze wiedzieli lepiej co ludzie myślą i mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 23:09 UB jest trendy za sprawą Waltera. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 23:12 SB jest trendy sądząc po współpracownikach Pissuarów ... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 22:52 daktylek napisał: > W demokratyczną Polskę. Bez żadnych numerków rzymskich... ---> Ani RRD ani LiD ani PO nie chcą do tego doprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 22:56 Ja pozwalam, w odróżnieniu od tych co mają pełne gęby IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 23:18 daktylek napisał: > Ja pozwalam, w odróżnieniu od tych co mają pełne gęby IV RP. ---> Tego o czym mówią te "pełne gęby" nie byłoby słychać, gdyby "słuchacze" nie podnosili niepotrzebnego wrzasku przy każdej okazji. Wszystkie sprawy mogły odbyć się szybko i sprawnie a dziś już byśmy kłócili się tylko o kierunki rozwoju gospodarki, lub nauki - a nie o guziki i reklamówki, lub o ludzi, których już dawno nie powinno być w polityce i gospodarce (i tych , których ja mam na myśli, i tych, których Ty masz na myśli). Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 23:23 No sorry, ale Kaczory i inne pissuary miały pełne gęby IV RP jeszcze przed wyborami. Ty może mi powiedz, kiedy wodzuś Kaczor J mówił o gospodarce i co zrobił dla gospodarki. Bo jakoś sobie nie przypominam. On tylko o tych pierdołach "guzikach i reklamówkach" pitoli z uporem maniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 23:32 daktylek napisał: > No sorry, ale Kaczory i inne pissuary miały pełne gęby IV RP jeszcze przed > wyborami. Ty może mi powiedz, kiedy wodzuś Kaczor J mówił o gospodarce i co > zrobił dla gospodarki. Bo jakoś sobie nie przypominam. On tylko o tych > pierdołach "guzikach i reklamówkach" pitoli z uporem maniaka. ---> Właśnie. To nie on pitoli - on tylko odpowiada (właściwie nie wiem po co ... przez szacunek dla przeciwników?). Sprawy lustracji, dekomunizacji, różnych mafii, korporacji prawniczych i in., mediów ... powinny być załatwione najdłużej w pierwsze trzy miesiące i to bez żadnego słowa sprzeciwu z żadnej strony. Wtedy można by spokojnie zajmować się tylko gospodarką. Ale wyszło inaczej - z powodu oporu materii ... Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 08.05.07, 00:26 No to dlaczego nie były załatwione w pierwszych trzech miesiącach? Bo jakoś nie ten premier wam się wybrał? Poza tym co znaczy bez słowa sprzeciwu - zamordyzm jakiś mamy czy też powszechność potakiwania? Bo jak tak, to pachnie kultem jedynie słusznej jednostki. Moim zdaniem problem polega na tym, przy czym jest to problem zarówno PiS jak i przystawek, że nie potrafią dyskutować i zmagać się z cudzym odmiennym zdaniem. Przywykli latami do sytuacji, że, że wydawane są polecenia, które wykonuje się bez szemrania i takich fanaberii, jak dyskusja czy kompromis. Kisili się we własnym sosie podlewanym kompleksami i fobiami i dzisiaj nie potrafią się od tego uwolnić w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Re: Więc pozwól by taką się stała. 08.05.07, 00:40 daktylek napisał: > No to dlaczego nie były załatwione w pierwszych trzech miesiącach? Bo jakoś > nie ten premier wam się wybrał? > Poza tym co znaczy bez słowa sprzeciwu - zamordyzm jakiś mamy czy też > powszechność potakiwania? ---> Żaden z tych argumentów do mnie nie przemawia. Nie załatwiono, bo z każdej oczywistej sprawy "materia" robiła wielki krzyk na cały świat ... aż do Madagaskaru. Czy zamordyzmem jest żądanie uczciwości? Wiem że dla wielu - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 08.05.07, 07:30 Zamordyzmem jest żądanie myślenia tak jak PiS i robienia tak jak PiS sobie życzy. Jak zamienisz PiS na PZPR to może zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz 07.05.07, 22:51 a nie tu o jakichś mafiach opowiadasz. www.pardon.pl/artykul/1504/prosze_panstwa_oto_lepperowna Odpowiedz Link Zgłoś
nsz1 Re: Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz 07.05.07, 22:54 A ty sobie poczytaj prase polonijna www.polskieradio.pl/zagranica/il/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamerdyner4 Re: Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz 08.05.07, 08:00 Pronumerate ma , listonosz do domu przynosi pukajac dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 To są właśnie igrzyska dla wykształciuchów ... 07.05.07, 22:56 mike.recz napisał: Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz > a nie tu o jakichś mafiach opowiadasz. ---> ... by nie zauważyli jak odchodzą ... w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Ależ przeciwieństwem wykształciuchów nie są 07.05.07, 23:21 mike.recz napisał: A Ziobro i kaczki robią igrzyska dla niedouków ---> ... niedouki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Ja również 07.05.07, 23:40 mike.recz napisał: Widzisz,ja nie jestem ani jednym ani drugim. ---> Tylko że tzw. "wykształciuchy" starannie unikają podkreślania cechy, która ich zdecydowanie "wyróżnia" spośród grona ludzi wykształconych. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Ależ to żadna niespodzianka :))) 08.05.07, 00:43 alistair-p napisał: Szanowne PiSiorki,rzeżbicie w g.ównie!!! b/t ---> Wiadomo było, że postkomuchy to wielkie g.wno ... ale że aż takie, że smród rozejdzie się po całym świecie, nikt sie nie spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: SLD to mafia III RP 08.05.07, 07:40 Jarosław K współpracował z komunistyczną cenzurą - gdzie jest jego oświadczenie lustracyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: SLD to mafia III RP 08.05.07, 09:06 1normalnyczlowiek11 napisał: > www.pardon.pl/artykul/1550/sld_to_mafia_iii_rp > "Czy czerwona pajęczyna była aż tak demoniczna? > > Rafał Madajczak " Ostre słowa i stwiedzenie. Ale czy prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek SLD to mafia III RP 08.05.07, 09:14 allspice napisała: > Ostre słowa i stwiedzenie. Ale czy prawdziwe? ---> Sądzę, że prawdziwe, oddaje prawdę ... ale niestety nie całą prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś