Dodaj do ulubionych

SLD to mafia III RP

07.05.07, 22:07
www.pardon.pl/artykul/1550/sld_to_mafia_iii_rp
"Czy czerwona pajęczyna była aż tak demoniczna?

Rafał Madajczak "
Obserwuj wątek
    • janbezziemi Re: SLD to mafia III RP 07.05.07, 22:35
      A Ty głupek...
      • 1normalnyczlowiek11 A link na potwierdzenie ... :))))))))))) 07.05.07, 22:36
        janbezziemi napisał:
        > A Ty głupek...
        • nsz1 Re: A link na potwierdzenie ... :))))))))))) 07.05.07, 22:40
          Jest tutaj taka czolowka miejscowego zydowstwa, ktora nieustannie
          broni wszystkiego co antypolskie.
          Az dziw bierze ze chyba czesc z nich mieszka w Polsce.
          Jakos nie chca wyjechac z antysemickiego kraju.
      • daktylek Re: SLD to mafia III RP 07.05.07, 22:37
        On tylko wierzy w IV RP czyściutkich pissuarów, biedaczysko ...
        • nsz1 Re: SLD to mafia III RP 07.05.07, 22:41
          A komu ma wierzyc, wam???
        • 1normalnyczlowiek11 A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:41
          daktylek napisał:
          > On tylko wierzy w IV RP czyściutkich pissuarów, biedaczysko ...
          • nsz1 Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:43
            Oni wierza tylko w taka ktora, da sie im okradac!!!
          • daktylek Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:48
            W demokratyczną Polskę. Bez żadnych numerków rzymskich...
            • nsz1 Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:49
              a DEMOKRACJA dla ciebie to oczywiscie POSLD, hehehehe...
              Rowniez dobrze UB i NKWD, NIEPRAWDAZ?
              • daktylek Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 22:55
                Ty, niuniuś, lepiej ode mnie oczywiście wiesz, co ja myślę. Jak każdy pissuar
                zresztą. To całkiem jak za czasów UB i NKWD - oni zawsze wiedzieli lepiej co
                ludzie myślą i mówią.
                • pro.filutek1 Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 23:09
                  UB jest trendy za sprawą Waltera.
                  • daktylek Re: A Ty w którą i jaką wierzysz? 07.05.07, 23:12
                    SB jest trendy sądząc po współpracownikach Pissuarów ...
            • 1normalnyczlowiek11 Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 22:52
              daktylek napisał:
              > W demokratyczną Polskę. Bez żadnych numerków rzymskich...

---> Ani RRD ani LiD ani PO nie chcą do tego doprowadzić.
              • daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 22:56
                Ja pozwalam, w odróżnieniu od tych co mają pełne gęby IV RP.
                • 1normalnyczlowiek11 Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 23:18
                  daktylek napisał:
                  > Ja pozwalam, w odróżnieniu od tych co mają pełne gęby IV RP.
                  ---> Tego o czym mówią te "pełne gęby" nie byłoby słychać, gdyby "słuchacze" nie
                  podnosili niepotrzebnego wrzasku przy każdej okazji. Wszystkie sprawy mogły
                  odbyć się szybko i sprawnie a dziś już byśmy kłócili się tylko o kierunki
                  rozwoju gospodarki, lub nauki - a nie o guziki i reklamówki, lub o ludzi,
                  których już dawno nie powinno być w polityce i gospodarce (i tych , których ja
                  mam na myśli, i tych, których Ty masz na myśli).
                  • daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 23:23
                    No sorry, ale Kaczory i inne pissuary miały pełne gęby IV RP jeszcze przed
                    wyborami. Ty może mi powiedz, kiedy wodzuś Kaczor J mówił o gospodarce i co
                    zrobił dla gospodarki. Bo jakoś sobie nie przypominam. On tylko o tych
                    pierdołach "guzikach i reklamówkach" pitoli z uporem maniaka.
                    • 1normalnyczlowiek11 Re: Więc pozwól by taką się stała. 07.05.07, 23:32
                      daktylek napisał:
                      > No sorry, ale Kaczory i inne pissuary miały pełne gęby IV RP jeszcze przed
                      > wyborami. Ty może mi powiedz, kiedy wodzuś Kaczor J mówił o gospodarce i co
                      > zrobił dla gospodarki. Bo jakoś sobie nie przypominam. On tylko o tych
                      > pierdołach "guzikach i reklamówkach" pitoli z uporem maniaka.

---> Właśnie. To nie on pitoli - on tylko odpowiada (właściwie nie wiem po co
                      ... przez szacunek dla przeciwników?).
                      Sprawy lustracji, dekomunizacji, różnych mafii, korporacji prawniczych i in.,
                      mediów ... powinny być załatwione najdłużej w pierwsze trzy miesiące i to bez
                      żadnego słowa sprzeciwu z żadnej strony. Wtedy można by spokojnie zajmować się
                      tylko gospodarką. Ale wyszło inaczej - z powodu oporu materii ...
                      • daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 08.05.07, 00:26
                        No to dlaczego nie były załatwione w pierwszych trzech miesiącach? Bo jakoś
                        nie ten premier wam się wybrał?
                        Poza tym co znaczy bez słowa sprzeciwu - zamordyzm jakiś mamy czy też
                        powszechność potakiwania? Bo jak tak, to pachnie kultem jedynie słusznej
                        jednostki.
                        Moim zdaniem problem polega na tym, przy czym jest to problem zarówno PiS jak i
                        przystawek, że nie potrafią dyskutować i zmagać się z cudzym odmiennym zdaniem.
                        Przywykli latami do sytuacji, że, że wydawane są polecenia, które wykonuje się
                        bez szemrania i takich fanaberii, jak dyskusja czy kompromis. Kisili się we
                        własnym sosie podlewanym kompleksami i fobiami i dzisiaj nie potrafią się od
                        tego uwolnić w żaden sposób.
                        • 1normalnyczlowiek11 Re: Więc pozwól by taką się stała. 08.05.07, 00:40
                          daktylek napisał:
                          > No to dlaczego nie były załatwione w pierwszych trzech miesiącach? Bo jakoś
                          > nie ten premier wam się wybrał?
                          > Poza tym co znaczy bez słowa sprzeciwu - zamordyzm jakiś mamy czy też
                          > powszechność potakiwania?
                          ---> Żaden z tych argumentów do mnie nie przemawia. Nie załatwiono, bo z każdej
                          oczywistej sprawy "materia" robiła wielki krzyk na cały świat ... aż do Madagaskaru.
                          Czy zamordyzmem jest żądanie uczciwości?
                          Wiem że dla wielu - tak.
                          • daktylek Re: Więc pozwól by taką się stała. 08.05.07, 07:30
                            Zamordyzmem jest żądanie myślenia tak jak PiS i robienia tak jak PiS sobie
                            życzy. Jak zamienisz PiS na PZPR to może zrozumiesz.
    • mike.recz Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz 07.05.07, 22:51
      a nie tu o jakichś mafiach opowiadasz.

www.pardon.pl/artykul/1504/prosze_panstwa_oto_lepperowna
      • nsz1 Re: Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz 07.05.07, 22:54
        A ty sobie poczytaj prase polonijna
        www.polskieradio.pl/zagranica/il/
        • kamerdyner4 Re: Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz 08.05.07, 08:00
          Pronumerate ma , listonosz do domu przynosi pukajac dwa razy.
      • 1normalnyczlowiek11 To są właśnie igrzyska dla wykształciuchów ... 07.05.07, 22:56
        mike.recz napisał: Ty normalny lepiej na te zdjęcia popatrz
        > a nie tu o jakichś mafiach opowiadasz.

---> ... by nie zauważyli jak odchodzą ... w niebyt.
        • mike.recz A Ziobro i kaczki robią igrzyska dla niedouków 07.05.07, 23:01

• 1normalnyczlowiek11 Ależ przeciwieństwem wykształciuchów nie są 07.05.07, 23:21
            mike.recz napisał: A Ziobro i kaczki robią igrzyska dla niedouków

---> ... niedouki. :)))
            • mike.recz Widzisz,ja nie jestem ani jednym ani drugim. 07.05.07, 23:26

• 1normalnyczlowiek11 Ja również 07.05.07, 23:40
                mike.recz napisał: Widzisz,ja nie jestem ani jednym ani drugim.

---> Tylko że tzw. "wykształciuchy" starannie unikają podkreślania cechy, która
                ich zdecydowanie "wyróżnia" spośród grona ludzi wykształconych.
            • alistair-p Szanowne PiSiorki,rzeżbicie w g.ównie!!! b/t 08.05.07, 00:31

• 1normalnyczlowiek11 Ależ to żadna niespodzianka :))) 08.05.07, 00:43
                alistair-p napisał: Szanowne PiSiorki,rzeżbicie w g.ównie!!! b/t

---> Wiadomo było, że postkomuchy to wielkie g.wno ... ale że aż takie, że smród
                rozejdzie się po całym świecie, nikt sie nie spodziewał.
    • cykl8 Re: SLD to mafia III RP 08.05.07, 07:31
      to rezydentura jest.
      • daktylek Re: SLD to mafia III RP 08.05.07, 07:40
        Jarosław K współpracował z komunistyczną cenzurą - gdzie jest jego oświadczenie
        lustracyjne?
    • allspice Re: SLD to mafia III RP 08.05.07, 09:06
      1normalnyczlowiek11 napisał:

> www.pardon.pl/artykul/1550/sld_to_mafia_iii_rp
      > "Czy czerwona pajęczyna była aż tak demoniczna?
      >
      > Rafał Madajczak "

Ostre słowa i stwiedzenie. Ale czy prawdziwe?
      • 1normalnyczlowiek SLD to mafia III RP 08.05.07, 09:14
        allspice napisała:
        > Ostre słowa i stwiedzenie. Ale czy prawdziwe?
        ---> Sądzę, że prawdziwe, oddaje prawdę ... ale niestety nie całą prawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka