skin.polskii 10.05.07, 17:25 jakie stosuje redakcja GW wobec forumowiczów mających odwagę pisać inaczej nżby sobie ta redakcja zyczyła...dziś zablokowano mi dwaadresy oraz 10 razy musiałem się logować... skąd to nasilenie represji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Zgłoś się do Komitetu Helsińskiego. 10.05.07, 17:28 Coś musisz robic nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: Zgłoś się do Komitetu Helsińskiego. 10.05.07, 17:28 a do kogo konkretnie kierować mam skargę? no i na jaki adres? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Zgłoś się do Komitetu Helsińskiego. 10.05.07, 17:30 skin.polskii napisał: > a do kogo konkretnie kierować mam skargę? no i na jaki adres? podaję linkę: ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:28 jesteś niepoprawny politycznie , ot co. dalej radzę nie przeżywaj tych represji. skin.polskii napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:34 tylko że mnie tną też z błachych powodów Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n Re: Pewnie za ortografię 10.05.07, 18:24 nie martw sie, masz pewnie za to lepsza pamiec muzyczna, tak jak ja (nie mowie o "sluchu" muz.), podczas gdy nie mamy oboje az takiej pamieci wzrokowej, ja tez napisalbym "zle" "blachych". ..blahych...blachych...czy blahych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:30 Skinie nie pierdziel, ja wale w PISuar i karły jak w bęben i mam zakaz zakładania nowych wątków na FK :-))) Zaraz wyśle maila do Wielmożnego Cenzora czy mnie odblokują, czy mam założyć kilka innych nicków i pisać przez multiproxy co 15 sekund zmieniając IP. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:47 żle się dzieje w państwie duńskim..... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:49 Kikoo, daruj sobie Szekspira, albo wyszukaj coś mnie oklepanego. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 18:04 coś ci poradzę, jdbad - help yourself.....hi hi hi..... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad 'But Brutus is an honourable man. 10.05.07, 18:05 'But Brutus is an honourable man. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:40 Kopiuj logi,raporty nt. Twoich,jakze ciezkich przesladowań i represji dotykających Ciebie. Moze w przyszłosci bedą podstawą do postumentu pod pomniczek,albo chciaz nazwę jakiegoś stawu. Z kaczkami,oczywiscie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:44 dzieki za "życzliwe" porady Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 17:49 tak cię kochamy jak ty kochasz innych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 18:01 Skinie,to jest pryszcz.Ja mam gorzej.Jak chce cos dowalic ostrzej,to mi sie sam komp wylacza.Franca jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 18:10 wanda43 napisała: > Skinie,to jest pryszcz.Ja mam gorzej.Jak chce cos dowalic ostrzej,to mi sie sam > komp wylacza.Franca jedna. wrażliwy,propisowski jest. cóś w tym musi być;Kaczory blokady zakładają na nieprawomyślne komputery. jedyna nadzieja w: www.un.org/rights/ Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 18:28 Myslisz,ze on proPiSowiec? No to go cholere wyp.... w pokrzywy!!! Nie bedzie mi dywersji uskutecznial!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 18:37 wanda43 napisała: > Myslisz,ze on proPiSowiec? > No to go cholere wyp.... w pokrzywy!!! > Nie bedzie mi dywersji uskutecznial!!!! ja nie myślę,ja jestem pewna. w pokrzywy nie radzę. jaskółcze ziele polecam,jest lecznicze , może komp się "uleczy" i będzie kompatybilny z User'em Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 10.05.07, 18:56 jaskolcze ziele podobno wypala kurzajki,no rosnie troche tego pod lasem. Jak ma pomoc,to nazrywam i zrobimy smarowanie albo biczowanie.Moze wypali? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick tylko smarowanie 10.05.07, 19:06 wanda43 napisała: > jaskolcze ziele podobno wypala kurzajki,no rosnie troche tego pod lasem. > Jak ma pomoc,to nazrywam i zrobimy smarowanie albo biczowanie.Moze wypali? biczowanie nie wypali. smarowanie uleczy. a myślenie ma kolosalną przyszłość, tak sądzę ja , poczciwy moher bez antenki. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: Ja nie zdązyłem nacisnąc "wyślij", i 10.05.07, 18:08 "system cię wylogował..... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ja nie zdązyłem nacisnąc "wyślij", i 10.05.07, 18:12 chromolić system! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ja mam zablokowaną możliwość zakładania wątków. 10.05.07, 18:29 Bez podania terminu, za wielokrotne łamanie regulaminu :-) GW chyba boi się tego co się dzieje dziś w TK albo chce tu mieć 'Szkło Kontaktowe". Szkoda, że to robią bo wycinanie osób, które mają zdanie rozbieżne z linią partii Michnika, Wałęsy, Kwaśniewskiego zabije dyskusję na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Ja mam zablokowaną możliwość zakładania wątkó 10.05.07, 18:32 Giwi, dalej nie moge zakładac watkow. Czy to podarunek z okazji 18-lecia? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Ja mam zablokowaną możliwość zakładania wątkó 10.05.07, 19:29 joannabarska napisała: > Giwi, dalej nie moge zakładac watkow. Czy to podarunek z okazji 18-lecia? ------ Ciebie też skrępowali? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Jak nazwa wskazuje forum GW to forum GW 10.05.07, 18:44 i nic nie poradzisz że GW to Gazeta Wyborcza. Gazeta Wyborcza jest dla czytelników Gazety Wyborczej, a forum Gazety jest dla forumowiczów Gazety. Ty tu jesteś tolerowany ze względów komercyjnych, dzięki takim jak ty GW robi kasę, więc możesz tu bredzić i głosić swoje chore wizję do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Co to za twór : "czytelnikGW", "forumowicz GW"? 11.05.07, 08:55 cyklista napisała: > Gazeta Wyborcza jest dla czytelników Gazety Wyborczej, a forum Gazety jest dla forumowiczów Gazety. ---> Czy, by dostąpić zaszczytu tego miana, można czytać GW i pisać na siedząco - czy trzeba tylko na kolanach? Odpowiedz Link Zgłoś
parusmajor A tak pieknie lgaja 10.05.07, 19:09 www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4113799.html Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj ... skąd to nasilenie represji? 11.05.07, 00:19 no właśnie sq...nie? "a ja zawsze byłem za Anglikami a z latynosów owszem Argentyna...podziwiam też Niemcy za swoją żelazną konsekwencję...niemniej Niemcy jako nacja to porypany kraj...zostałem włąsnie deportowany za.. hajlowanie!! to za bójkę w barze z Anglikami i Niemcami po spisaniu i wystawieniu mandatu puścili mnie wolno..rozumiesz coś z tego? bo ja nie...niebawem będe miał sprawe w w kraju ztego tytułu...Polska to jednak co by nie mówić jest bardziej normalnym krajem..nikt cię tu za hajlowanie do kicia nie wsadzi..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=43744940&a=43745218 skin.polskii napisał: > jakie stosuje Odpowiedz Link Zgłoś
parusmajor Re: ... skąd to nasilenie represji? 11.05.07, 08:05 Jad z ust twoich od rana ścieka.Znów nadredaktor nie docenił twojego poświęcenia???? Wyluzuj bo pęknie ci żyła u zwieracza. Odpowiedz Link Zgłoś
cykl8 Re: wylogowywanie i banowanie-stały repertuar rep 11.05.07, 08:07 bo to wybiórcza wolność słowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś