Dodaj do ulubionych

Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak ja-

11.05.07, 23:28
uważają że Polska elita polityczna to ludzie-miernoty.
Którym wstyd jest że mają taką reprezentację polityczną jak obecnie.
Którzy nie chcą z kolegami obcokrajowcami rozmawiać już o Polskim rządzie bo im wstyd, bo nie mają argumentów dlaczego tak jest tak jak jest. Którzy nie mogą już znieść śmiechu i żartów znajomych obcokrajowców z polskiego rządu i parlamentu.
Mam już dość tłumaczenie kolegom obcokrajowcom, że polski parlament i rząd to nie jest emanacja narodu tylko wynik błędnej ordynacji wyborczej która promuje miernoty.
Generalnie wstyd mi.
Obserwuj wątek
    • daktylek Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:33
      Odkąd wiem, że powiedzenie "polityka to najgorsza kur..." jest prawdziwe, nie
      mam złudzeń co do polityków - tych z prawa i tych z lewa.
      Ja też mam dosyć tłumaczenia obcokrajowcom co sie u nas dzieje, mam dosyć tych
      spojrzeń współczujących i chce mi się w końcu żyć w normalnym kraju.
    • jaslon zrzeknij się obywatelstwa 11.05.07, 23:34
      Poproś o brytyjskie, będziesz dumny z Blaira :)) Albo amerykańskie, Bush to
      jest gość! Chyba, że wolisz Putina?
      • devegas Re: zrzeknij się obywatelstwa 11.05.07, 23:36
        jaslon napisał:

> Poproś o brytyjskie, będziesz dumny z Blaira :)) Albo amerykańskie, Bush to
        > jest gość! Chyba, że wolisz Putina?

Jak powiem im że jestem Polak to zabiją mnie śmiechem i dadzą mi żółte papiery.
      • daktylek Re: zrzeknij się obywatelstwa 11.05.07, 23:42
        Przepisy trzeba znać, zanim napisze się taką głupotę. Obywatelstwo ot tak nie
        można się zrzeć :PP
        • devegas Re: zrzeknij się obywatelstwa 11.05.07, 23:45
          daktylek napisał:

> Przepisy trzeba znać, zanim napisze się taką głupotę. Obywatelstwo ot tak nie
          > można się zrzeć :PP
          Dokładnie tak, ale taki Jesion to poszedłby i się zrzekł i potem idzie opinia, że Polacy to głupki.
        • jaslon >> Obywatelstwo zrzeć się na da ;) 11.05.07, 23:49
          Intelygencie
          • devegas Re: >> Obywatelstwo zrzeć się na da ;) 11.05.07, 23:53
            jaslon napisał:

> Intelygencie

A możesz jaśniej co chciałeś powiedzieć? jako inteligent niestety nie chytam Twojej subtelnej aluzji.
    • jastan1 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:35
      W tym układzie pozostaje tylko Geremek
      • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:42
        jastan1 napisał:

> W tym układzie pozostaje tylko Geremek
        A żebyś wiedział, to jest normalny, mądry, wykształcony Polak. To jest autorytet.
        Powinniśmy być dumni że mamy takich rodaków, ale nie, my musimy, my Polacy dowalić mu bo za mądry i bufon i wogóle to nie Polak.
        • jastan1 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:46
          On pierwszy dowala nam Polakom i Polsce. Z czego i z kogo tu być dumnym?
          • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:49
            jastan1 napisał:

> On pierwszy dowala nam Polakom i Polsce. Z czego i z kogo tu być dumnym?

On nie dowala Polakom, tylko głupocie dowala, chyba że Kaczory to głupota to wtedy masz rację.
            • jastan1 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:57
              W wypowiedziach swoich wyraźnie mówi o Polsce a nie głupocie.
              • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:02
                jastan1 napisał:

> W wypowiedziach swoich wyraźnie mówi o Polsce a nie głupocie.

Myślisz,że Geremek jest idiotą i uważa Polskę za głupotę? Pomyśl chwilę.
                Zastanów się o co chodzi Geremkowi, dlaczego tak ostro reaguje? Myślisz że jest idiotą, wrogiem Polski i dlatego atakuje głupotę?
      • stary_z_lichenia Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:44
        jastan1 napisał:

> W tym układzie pozostaje tylko Geremek

Cos ty , powaznie ?
        A co Kaczynscy , doslownie-nieloty we wszystkim i Kwasek i Miller ,
        ktory teraz najchetniej bylby zydem ale nim nie jest pozostalo jeno
        nazwisko , albo Zi0br0 , czy ostatni atut :tandem Dorn-Mularczyk ?

• kika113 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:51
      Lewacy francuscy rozrabiający na ulicach tak jak ty też nie rozumieją tego,
      możesz razem z nimi popsioczyć na rząd.
      • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 11.05.07, 23:57
        kika113 napisała:

> Lewacy francuscy rozrabiający na ulicach tak jak ty też nie rozumieją tego,
        > możesz razem z nimi popsioczyć na rząd.

Chcesz powiedzieć że nie mam się czego wstydzić bo we Francji też głupole rządzą?
        Mylisz się i to bardzo, tam rządący są o kilka klas wyżej, nawet jak wyborcy palą auta.
        • kika113 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:06
          Co oni wiedza (cudzoziemcy) o komunie i towarzyszach z czerwonej bandy?
          • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:08
            kika113 napisała:

> Co oni wiedza (cudzoziemcy) o komunie i towarzyszach z czerwonej bandy?

Nooo, francuzi mieli komunę i to paryską :)
            • kika113 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:12
              ale nie mieli sovieckiej
              • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:17
                kika113 napisała:

> ale nie mieli sovieckiej
                To co, uważasz że komuna uczyniła z nas idiotów a naszą elitę polityczną głupkami?
                NIE!!!, To my wyborcy, dzięki naszej ciemnocie i brakowi wiedzy doprowadziliśmy do rządów takich jak PIS czy inny CIS.
                Śmieją się z nas bo taki rząd jaki naród ( mówią!) ale ja staram się tłumaczyć że to nie prawda, że Polacy są rozsądni że to błąd w ordynacji itp/
                • kika113 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:39
                  Adam też żył w raju dopóki nie zerwał jabłka z drzewa wiadomości, i to go
                  wygoniło z raju błogiej i słodkiej nieświadomości. Te twoje autorytety to
                  zawykli TW wmawiający tobie że są elitą gdy tymczasem zgrabnie prawdziwą elitę
                  zastąpili bandą skomuszałych karierowiczów.
                  • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:43
                    kika113 napisała:

> Adam też żył w raju dopóki nie zerwał jabłka z drzewa wiadomości, i to go
                    > wygoniło z raju błogiej i słodkiej nieświadomości. Te twoje autorytety to
                    > zawykli TW wmawiający tobie że są elitą gdy tymczasem zgrabnie prawdziwą elitę
                    > zastąpili bandą skomuszałych karierowiczów.

Sorry, to jest masakra!!! Załamujesz mnie !!!
                    Czytaj, czytaj, ucz się słuchaj, przecież musisz coś zrozumieć. Jest ekonomia, jest socjologia, czytaj, czytaj.
                    • kika113 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:46
                      tak naiwniaku, żyj w raju słodkiej niewiedzy i pusz się fałszywym poczuciem
                      wyższości i mądrości wyssanej z GWna
                      • devegas Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:53
                        kika113 napisała:

> tak naiwniaku, żyj w raju słodkiej niewiedzy i pusz się fałszywym poczuciem
                        > wyższości i mądrości wyssanej z GWna

Adam zerwał jabłko z drzewa......, czytaj, czytaj, nie słuchaj RM, nie słuchaj, czytaj czytaj.
                        • kika113 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:56
                          a ty nie tylko czytaj, czytaj, czytaj ale też myśl, misiu myśl.
    • banme3 [...] 11.05.07, 23:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rydzyk_fizyk Będą jeszcze większe miernoty 12.05.07, 00:07
      skoro przy okazji lustracji majątkowej politykom zabroni się właściwie jakiejkolwiek innej działalności społecznej i gospodarczej.
      • devegas Re: Będą jeszcze większe miernoty 12.05.07, 00:12
        Żartujesz, to kto nami będzie rządził?
        Będą brać ułomnych umysłowo i umysłowo niezrównoważonych na listy wyborcze?
    • warka_strong Owszem. 12.05.07, 00:58
      devegas napisał:

>
      > uważają że Polska elita polityczna to ludzie-miernoty.
      >

Wielokrotnie to podkreślam.
    • rzyd.komunista.z.po Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 00:59
      devegas napisał:

> uważają że Polska elita polityczna to ludzie-miernoty.

Są!
      • kika113 Re: Czy są tutaj ludzie na forum którzy tak jak j 12.05.07, 01:02
        devegas jest niedouczony z historii Polski, stąd te naiwne brednie, Reich
        Ranicki agent Stasi i stary Ubek a obecnie robiacy za autorytet zachodniej
        Europy byłby z niego dumny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka