Gość: cin Re: Hymn kolesiów IP: *.rmf.pl 29.05.03, 11:51 Swiete slowa, pani Izo! Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Hymn kolesiów 29.05.03, 12:01 Gość portalu: Iza napisał(a): > A Michnik liderowi kolesiów Leszkowi M. wierzy bardziej niż > własnej matce. Z ich główną rzeczniczką Danutą W. chadza na > intymne obiadki we dwoje. Jest zawsze pierwszym obrońcą, gdy > ktoś ośmieli się zaatakować ojców chrzestnych tego towarzystwa - > czyli Wojciecha J. i Czesława K. Zaś w domu ich głównego pismaka > Jerzego U. biesiaduje, a nawet chadza z nim na wódkę w przerwie > między zeznaniami owego U. przed Komisją Śledczą. > I pan, panie Pacewicz dziwi się, że kolesie tak bezczelnie się > rozpanoszyli? Niech pan podziękuje swojemu szefowi za > wypromowanie i legitymizację państwa kolesiów. Może gdyby Adam > Michnik nie kumplował się z tymi łobuzami, udając jednocześnie > moralisty, nie mielibyśmy dziś takiego bagna w ojczyźnie. Gówno > jest gównem i lizanie go szkodzi a nie sprzątanie grozi zarazą! Racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UE REFERENDUM www.e-upr.org IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.05.03, 12:09 www.e-upr.org Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski upr błąd statystyczny 29.05.03, 12:52 Poparcie dla teorii JKM w różnych wyborach oscyluje zawsze w granicach błędu statystycznego. Ciekawe po co z uporem maniaka wstawiasz adres tej abstrakcyjnej strony z abstrakcyjnymi teoriami jak z matrixa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A JEDNYM SŁOWEM SLD-OWSKA HOŁOTA I CIEMNOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m0 Czy znajdzie sie jeszcze palant,ktory zaglosuje na SLD IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 12:23 ? Zlodzieje i pijaki.. bo kazdy pijak to zlodziej.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Będziemy głosować na dwie rece! IP: 195.205.230.* 29.05.03, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Politechniki Masoneria XXI wieku... IP: *.man.polbox.pl 29.05.03, 12:43 Tyle, że bez zasad i ze słomą w butach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART POLSKA TO JEST REPUBLIKA KOLESIOW IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.05.03, 12:44 Michnik stal sie takze jednym z kolesiow BRAWO USA Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis HYMEN KOLESIÓW 29.05.03, 12:45 W pełni doceniam i szanuję dorobek Czcigodnego Ministra Adama Halbera jako animatora kultury i budowniczego ładu medialnego w naszym kraju, ale wydaje mi się, że fraza „Chwała nam i naszym kolegom, ch...je – precz!” to zaledwie materiał na zawołanie bojowe, dewizę, motto albo coś w tym rodzaju ale nie na hymn. Postanowiłem więc pomóc naszemu utrudzonemu dostojnikowi i podrzucić mu coś, co chyba trochę bardziej przypomina hymn (choćby z tytułu). HYMEN KOLESIÓW Kto Polską rządzi? Od dawna wie się Że teraz rządzim Lesia kolesie I będziem rządzić póki się da, Póki nasz patron nie sięgnie dna. Póki jest w kasie choć parę groszy, Z których by można ją wypatroszyć Póki nie wszystkie jeszcze ustawy Przehandlowane dla dobra Sprawy. Teraz Łapiński pismaków leczy Teraz kultura w Halbera pieczy Teraz Wańkowa robi porządki (Zmywa, odkurza, podlewa grządki). Teraz jest dobrze jak nigdy przedtem Odkąd Błochowiak lśni intelektem Odkąd Wenderlich szlifuje frazy A nasz pryncypał znowu ma zmazy. Jeszcze Dyducha zrobim prymasem Włodek Czarzasty wykupi prasę Robek Kwiatkowski na Ziobro naszczy I na Najlepszej wreszcie uwłaszczy. Rydzonia zrobim prezem PAN-u Lewandowskiego - ministrem stanu No a Szteligę – tak w razie czego - Ministrem stanu wojennego. Doceń narodzie wysiłki nasze Za nasze zdrowie opróżniaj flasze I śpij spokojnie, po co nam fikasz? Zrobim Ci dobrze aż się posikasz! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: HYMEN KOLESIÓW 29.05.03, 12:53 Witek, uwielbiam Cię :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Do Kataryny 29.05.03, 14:12 Przepraszam Katarynko ale tak bardzo chciałem zadać szyku, że poleciałem Lewandowskim i wyszło mi właściwie nie wiadomo co. Sens tego bełkotu miał być mniej więcej taki: ja Ciebie również, szczerze i niezmiennie! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Do Witka 29.05.03, 17:31 witek.bis napisał: > Przepraszam Katarynko ale tak bardzo chciałem zadać szyku, że poleciałem > Lewandowskim i wyszło mi właściwie nie wiadomo co. Sens tego bełkotu miał być > mniej więcej taki: ja Ciebie również, szczerze i niezmiennie! > Pozdrawiam serdecznie! Zrozumiałam, zrozumiałam, mi nie trzeba expressisverbisów :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: HYMEN KOLESIÓW IP: *.chemd.amu.edu.pl 29.05.03, 16:27 Nie wiem, czy Ci, Witku, zależy akurat na moim podziwie, ale go masz. Utworek zaraz puszczam w międzynarodowy obieg. Wyrazy szacunku i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: HYMEN KOLESIÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 23:35 Przeczytałam na szczęście po wypiciu kawy, więc tym razem nie rozparskałam się. Uprzejmie donoszę, że możesz mnie oskarżyć o naruszenie praw autorskich, ale to dzieło puściłam pod wszelkie możliwe znane mi strzechy. Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciu Michnik masz fajnych kumpli IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 14:01 Troche wstyd ,ale najważniejsze jest dobre samopoczucie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Iza, masz racje - popieram i dodam, że IP: *.uk.deuba.com 29.05.03, 14:27 nie rozumiem tej wspaniałomyślności Adasia, przecież oni mu pluli w twarz, siedział przez nich w więzieniu, to chociaż że względu na to, co jemu i innym KOR-owcom i Solidarnościowcom uczynili, powinien przynajmniej obchodzić ich wielkim kręgiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Iza, masz racje - popieram i dodam, że IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 29.05.03, 15:30 am musi czuc sie super gosciem i dlatego spotyka sie z ta holota. jest kims dla nich i o to chodzi. psychicznie sie doladowuje. oni sie z nim nie zgadzaja ale nie jest dla nich wrogiem. i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: Iza, masz racje - popieram i dodam, że IP: *.chemd.amu.edu.pl 29.05.03, 16:32 Gość portalu: Kasia napisał(a): > nie rozumiem tej wspaniałomyślności Adasia, przecież oni mu > pluli w twarz, siedział przez nich w więzieniu, to chociaż że > względu na to, co jemu i innym KOR-owcom i Solidarnościowcom > uczynili, powinien przynajmniej obchodzić ich wielkim kręgiem Może on to lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: Iza, masz racje - popieram i dodam, że IP: 217.153.16.* 29.05.03, 19:36 wiesz jak to bywa- wysoko, w górach /czytaj elitach/ na szlaku nie da sie każdego gowna omijac szerokim łukiem ;-) sciezka bywa zbyt wąska Gość portalu: Kasia napisał(a): > nie rozumiem tej wspaniałomyślności Adasia, przecież oni mu > pluli w twarz, siedział przez nich w więzieniu, to chociaż że > względu na to, co jemu i innym KOR-owcom i Solidarnościowcom > uczynili, powinien przynajmniej obchodzić ich wielkim kręgiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX SAMI KOLESIE... RZYGAC SIE CHCE IP: *.crowley.pl 29.05.03, 15:31 Polska jest republiką kolesiów. Smutne to i zarazem zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Hymn kolesiów IP: 217.165.49.* 29.05.03, 15:44 Zdumiewają mnie ci wszyscy czepiający się Michnika. Mam nadzieję, że pan Michnik ma dość odwagi, żeby stanąć ponad śmieciem. Piszę w imieniu tych dla których jest on ostoją pewnej wizji naszej państwowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Hymn kolesiów IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.03, 16:00 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Zdumiewają mnie ci wszyscy czepiający się Michnika. Mam > nadzieję, że pan Michnik ma dość odwagi, żeby stanąć ponad > śmieciem. Piszę w imieniu tych dla których jest on ostoją > pewnej wizji naszej państwowości. Ci ktorzy czepiaja sie p. Michnika nie mieli odwagi nic zrobic, kiedy On walczyl o Ich wolnosc. Ksiadz Jerzy (Popieluszko dla mlodszych czytajacych) uczyl: 'Zlo dobrem zwyciezaj'. I chociaz mi samemu chcialoby sie czasem dopier..ic niektorym z SLD, to z podziwem patrze na postepowanie Pana Adama - to jest po prostu wyraz wielkosci czlowieka, ktory potrafil wzniesc sie ponad nienawisc i stare rany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Kto się kogo czepia IP: *.chemd.amu.edu.pl 29.05.03, 16:35 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Zdumiewają mnie ci wszyscy czepiający się Michnika. Mam > nadzieję, że pan Michnik ma dość odwagi, żeby stanąć ponad > śmieciem. Piszę w imieniu tych dla których jest on ostoją > pewnej wizji naszej państwowości. Jakby się kolesiów nie czepiał, to by go się inni nie czepiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Hymn kolesiów IP: *.uml.lodz.pl 29.05.03, 15:44 Dzisiaj w Trybunie jeden z kolesi przekręcił imię Komisarza Unii. Jutro, zamiast stu słów niech baran napisze jedno...przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: Hymn kolesiów IP: *.tele2.pl 29.05.03, 15:55 Iza ma rację, nic dodać, nic ująć. Smutno tylko, że dawni ONI są teraz i poprawej, i po lewej stronie. Tylko to cholerne społeczeństwo... Może by wystrzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Michnik przeproś IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 16:47 Michnik powinnien przeprosic Polaków za swoje bratanie z SLD, powinien przeprosić "Solidarność" za swoje błędy i wypaczenia. Tacy ludzie jak Michnik, Mazowiecki("gruba kreska") doprowadzili do takiej korupcji, zakłamania i państwa kolesiów a nie Polski wolnej i bogatej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertigo Re: Michnik przeproś IP: *.crowley.pl 29.05.03, 17:28 Powineś przeprosić za to że taki głupi sie urodziłeś. W końcu te swoje brednie możesz wypiswac bez obaw że cie zamkną właśnie dzięki Michnikowi i to jeszcze w jego portalu jełopie.Sp.. do Radyja Odpowiedz Link Zgłoś
sioban Re: Michnik przeproś 29.05.03, 17:31 Michnik przeproś również za cyklistów, za 6 miesięczną zimę w tym roku, i za to że mój szef to palant . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk zaslugi - to prawda; ale potem troche 'spsial' IP: *.twcny.rr.com 29.05.03, 17:51 Spsial bo z niektorymi to lepiej nie trzymac sztamy (jaruzel, kwach, mila, itp.); to nieetyczne, co najmniej. I balamuci ludzi; ale Adas i tak ma zyciorys w kratke. Czym skorpuka za mlodu nasiakla.... itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sioban Brawo panie Halber 29.05.03, 17:29 Brawo panie Halber, wychodzi szydło z worka czyli pogarda panów u władzy do ludzi i do prawa. A wszyscy się Leppera czepiają, Andrew przynajmniej nie pozuje na wielkiego intelektualiste, tylko jak ma pierdolnąć to robi to publicznie. Halber mam nadzieje że ci się noga powinie i stłuczesz to swoje tłuste dupsko w końcu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BATMAN HYMN KOLESIOW IP: *.citicorp.com 29.05.03, 17:46 CZY TEN HALBER, KWIATKOWSKI, CZARZASTY I SPOLKA NIE BOJA SIE ZE KIEDYS PRZYJDZIE DO NICH W NOCY BATMAN I WYDLUBIE IM OCZY? CO TO JEST? PRZECIEZ CI GOSCIE TO OSOBY ZAUFANIA PUBLICZNEGO, DOSTAJA PENSJE Z NASZYCH PODATKOW, POWINNI BYC AUTORYTETEM I STANOWIC PRZYKLAD DLA MOLODYCH LUDZI W POLSCE. MILLER, JEGO QUASI MINISTROWI Z LAPINSKIM NA CZELE, CZARZASTY I SPOLKA NARUSZAJA I PODWAZAJA HONOR RZECZYPOSPOLITEJ. ZAPLACA ZA TO KIEDYS. KAZDY PLACI. TO WIE KAZDY EUROPEJCZYK. TEGO UCZY HISTORIA. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: HYMN KOLESIOW 30.05.03, 00:37 Gość portalu: BATMAN napisał(a): > CZY TEN HALBER, KWIATKOWSKI, CZARZASTY I SPOLKA NIE BOJA SIE ZE > KIEDYS PRZYJDZIE DO NICH W NOCY BATMAN I WYDLUBIE IM OCZY? > CO TO JEST? PRZECIEZ CI GOSCIE TO OSOBY ZAUFANIA PUBLICZNEGO, > DOSTAJA PENSJE Z NASZYCH PODATKOW, POWINNI BYC AUTORYTETEM I > STANOWIC PRZYKLAD DLA MOLODYCH LUDZI W POLSCE. MILLER, JEGO > QUASI MINISTROWI Z LAPINSKIM NA CZELE, CZARZASTY I SPOLKA > NARUSZAJA I PODWAZAJA HONOR RZECZYPOSPOLITEJ. ZAPLACA ZA TO > KIEDYS. KAZDY PLACI. TO WIE KAZDY EUROPEJCZYK. TEGO UCZY > HISTORIA. Historia uczy ze ma ten kto kradnie (vide Królowa Angielska ;) "Kiedyś za to zapłacą"... niestety czasy kiedy wieszano takich klientów jak Tow. Halber na strunie już się skończyły :(( Chcesz wystrzelać całą Ordynacką?? Pewnie że fajnie by było wyrwarć parę takich 'pragmatycznych chwastów'... Niestety to tylko marzeenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: Precz z komuną!!! IP: 217.153.16.* 29.05.03, 19:44 precz z komuną? którą? Paryską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Hymn kolesiów IP: *.satkabel.com.pl 29.05.03, 19:26 sluszna słusznośc Iza ,trafiasz w samo sedno ,też tak myślę jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Hymn kolesiów IP: *.chello.pl 30.05.03, 01:00 Zaczęłam ten wątek bardzo poważnym tonem, nie spodziewając się tylu słów poparcia. Dzięki. Mimo zbrzydzenia i wielkiego rozczarowania III RP i jej „elytamy” moje wrodzone poczucie humoru mnie nie opuszcza - gdy wczoraj zobaczyłam w TV Millera stemplującego listy na poczcie i jednocześnie usłyszałam komentarz na temat listu Kalinowskiego w mojej głowie zaczął kiełkować pewien pomysł. Oto jego dojrzały kształt, specjalnie dla Was wszystkich, na poprawę humoru. Gdy list wyśle Kalinowski, Miller ma z tym wiele troski. Leci zaraz, na wyprzódki By przeglądnąć te przegródki, W których poczta trzyma wieści Nim do ludzi je roześli. Porzuca swe obowiązki By przerzucić listów wiązki. Przeszukuje gorączkowo – Gdzie też leży Jarka słowo? Szukał długo, lecz bez skutku. Serce jego pełne smutku, Że list PeeSeL prezesa Wraz z innymi się pomieszał. I by trochę się pocieszyć Postanowił stempel wlepić Na esemes halberowy, Że jest tajny, choć chujowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Hymn kolesiów IP: *.ny325.east.verizon.net 30.05.03, 02:12 Gość portalu: Iza napisał(a): > > > Zaczęłam ten wątek bardzo poważnym tonem, nie spodziewając się tylu słów > poparcia. Dzięki. > Mimo zbrzydzenia i wielkiego rozczarowania III RP i jej „elytamy” m > oje wrodzone > poczucie humoru mnie nie opuszcza - gdy wczoraj zobaczyłam w TV Millera > stemplującego listy na poczcie i jednocześnie usłyszałam komentarz na temat > listu Kalinowskiego w mojej głowie zaczął kiełkować pewien pomysł. Oto jego > dojrzały kształt, specjalnie dla Was wszystkich, na poprawę humoru. > > Gdy list wyśle Kalinowski, > Miller ma z tym wiele troski. > Leci zaraz, na wyprzódki > By przeglądnąć te przegródki, > W których poczta trzyma wieści > Nim do ludzi je roześli. > Porzuca swe obowiązki > By przerzucić listów wiązki. > Przeszukuje gorączkowo – > Gdzie też leży Jarka słowo? > > Szukał długo, lecz bez skutku. > Serce jego pełne smutku, > Że list PeeSeL prezesa > Wraz z innymi się pomieszał. > I by trochę się pocieszyć > Postanowił stempel wlepić > Na esemes halberowy, > Że jest tajny, choć chujowy. Calkiem niezle. Ciekawe czy Kaska sie w tobie zakocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Hymn kolesiów IP: *.ny325.east.verizon.net 02.06.03, 20:43 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Gość portalu: Iza napisał(a): > > > > > > > Zaczęłam ten wątek bardzo poważnym tonem, nie spodziewając się tylu słów > > poparcia. Dzięki. > > Mimo zbrzydzenia i wielkiego rozczarowania III RP i jej „elytamyR > 21; m > > oje wrodzone > > poczucie humoru mnie nie opuszcza - gdy wczoraj zobaczyłam w TV Millera > > stemplującego listy na poczcie i jednocześnie usłyszałam komentarz na tema > t > > listu Kalinowskiego w mojej głowie zaczął kiełkować pewien pomysł. Oto jeg > o > > dojrzały kształt, specjalnie dla Was wszystkich, na poprawę humoru. > > > > Gdy list wyśle Kalinowski, > > Miller ma z tym wiele troski. > > Leci zaraz, na wyprzódki > > By przeglądnąć te przegródki, > > W których poczta trzyma wieści > > Nim do ludzi je roześli. > > Porzuca swe obowiązki > > By przerzucić listów wiązki. > > Przeszukuje gorączkowo – > > Gdzie też leży Jarka słowo? > > > > Szukał długo, lecz bez skutku. > > Serce jego pełne smutku, > > Że list PeeSeL prezesa > > Wraz z innymi się pomieszał. > > I by trochę się pocieszyć > > Postanowił stempel wlepić > > Na esemes halberowy, > > Że jest tajny, choć chujowy. > > Calkiem niezle. > Ciekawe czy Kaska sie w tobie zakocha? Niestety nie,bo Kaska sama niezle rymowki uklada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ry Re: Hymn kolesiów IP: 212.160.158.* 30.05.03, 14:38 brawo p. Rokita a swoją drogą ciekaw jestem co odpisał żelazny prezes Kwiatkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Re: Hymn kolesiów i cwaniaków IP: 212.109.135.* 30.05.03, 16:09 PEŁNA PRAWDA - demonstrowanie "świętego oburzenia" przez pana Pacewicza to zwykła OBŁUDNA gra. Ma pod bokiem NACZELNEGO bossa kolesiów i cwaniaków. To oni dorwali się do władzy po rządach bandytów i ciemniaków z UB i PZPR oraz utworzyli SZEMRANĄ opozycję oraz "towarzystwo" z komunistami wyzwolonymi i wypranymi z wszelkich zasad. Bo to im się opłacało. Michnik też wyprany jest z wszelkich zasad - są sobie potrzebni, mają na siebie "haki" i trzymają się w tym upiornym tańcu udawania lepszych niż są. TO RAK I ZGNILIZNA. Można chyba powiedzieć tyko, że to DŻENTELMENELE lub lepiej GRONO ESTABLISH-MĘTÓW SPOŁECZNYCH SPRAWUJĄCYCH WŁADZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowoderski Re: Hymn kolesiów IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.03, 13:25 !!!!! na melodię "quanta namera": chwała, kolesiom leszka milera, nadaje się na premiera, każdy, kto to zaśpiewa chcę by autorem tego szlagiera tarara qanta namera dalej prosze samemu chuje!(cytat) co wy jeszcze musicie uslyszec zeby sie cos w tych waszych glowkach ruszylo: przecierz wszyscy nie nie bediecie rabowac "w pruszkowie" ani brac lapowek, wszyscy nie wyjedziece ani nie zostaniecie kolesiami to wy bedziecie rabowani,to wy bedziecie dawacc lapowki, machac na peronie i czytac gazety. W ktora dziurke musza was jeszcze i ile razy zebyscie wreszcie wrocili do domu z kawalkiem ...leszka milera albo dasia halbera albo innego skurwysynera (stada do wyboru!!!) Odpowiedz Link Zgłoś