Gość: Yura Re: Twierdza Kraków, czyli co się dzieje przed wi IP: *.w.klodzku.pl 30.05.03, 13:09 To jest nie normalne czy Ci ludzie są ponad wszystko?. jeżeli tak się boją o własną skórę niech siedzą tylko w bunkrach a podrużują kanałami. W końcu za to, że istnieje jakeś zagrożenie odpowiedzialni są właśnie oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Polacy i polaczki wypowiadaja sie... IP: 213.42.49.* 30.05.03, 13:11 Zal w tylku sciska gdy sie czyta te anty... anty wypowiedzi. A kim my jestesmy, ze czujemy sie tacy wysocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Polacy i polaczki wypowiadaja sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 13:13 ty jestes nikim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kli Re: Twierdza Kraków, czyli co się dzieje przed wi IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 13:39 lenin wpuszczcie do krakowa busha i stado pachołków interesuje mnie ile ta wizyta kosztuje przecież bardzo dużo ludzi w krakowie jak zarówno w całym kraju chodzi głodnych i nie ma pracy. Bush uroczyście otworzyć omorę nr 1 w oświęcimiu zacząć palić synów marnotrawnych rzeczypospolitej a zasługuje na to 100 procent ludzin którzy siedzą w sejmie jedyny con nadaje sie na polaka to Andzrej Lepper. Miller na szubienice zdrajca narodu. Rolniku pomóż sejmowi bo to oszołomy nie mają co jeść. Weż swój cały dobytek i do stolicy bo prawdopodobnie po następnej niedzieli najsłyniejszym wyrazem bedzie TAK była sobie polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Krakow zamienia sie w oboz koncentracyjny IP: *.sympatico.ca 30.05.03, 14:00 A moze by tak jeszcze wysiedlic wszystkich Polakow do obozow koncentracyjnych podczas wizyty Busha, zeby mu nie przeszkadzac podczas wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Krakow najwyrazniej zamienia sie w pole wojny IP: *.ifn-magdeburg.de 30.05.03, 14:04 domowej dzieki takim jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Re: Czy mogę chociaż spojrzeć w stronę Krakowa ? IP: *.zab.cdp.pl / 192.168.208.* 30.05.03, 14:36 Prośba do władz odpowiedzialnych za wizytę prezydenta USA. W imieniu mojej rodziny i własnym zwracam się z prośbą o umożliwienia mi spojrzenia na miasto Kraków. prośbę swą motywuję tym, że jako mieszkaniec sąsiednich Katowic mam okna na wschód, czyli w stronę szacownego miasta Krakowa. Oświadczam jednocześnie, że na czas wizyty wyrzuciłem z mieszkania wszstkie ostre przedmioty, plecaki (szt. 3), torby, szklane i metalowe przedmioty. Informuję jadnocześnie, że wszystkie osoby zameldowane w moim lokalu zostały przeszukane (ze mną włącznie). Proszę o pozytyne ustosunkowanie sie do mojej prośby. Z poważaniem OBYW. P.S. Takiej paniki to nawet w latach siedemdziesiątych w czasie wyzyty Breżniewa nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Re: Czy mogę chociaż spojrzeć w stronę Krakowa ? IP: *.zab.cdp.pl / 192.168.208.* 30.05.03, 14:39 Prośba do władz odpowiedzialnych za wizytę prezydenta USA. W imieniu mojej rodziny i własnym zwracam się z prośbą o umożliwienie mi spojrzenia na miasto Kraków. Prośbę swą motywuję tym, że jako mieszkaniec sąsiednich Katowic mam okna na wschód, czyli w stronę szacownego miasta Krakowa. Oświadczam jednocześnie, że na czas wizyty wyrzuciłem z mieszkania wszystkie ostre przedmioty, plecaki (szt. 3), torby, szklane i metalowe przedmioty. Informuję jadnocześnie, że wszystkie osoby zameldowane w moim lokalu zostały przeszukane (ze mną włącznie). Proszę o pozytyne ustosunkowanie sie do mojej prośby. Z poważaniem OBYW. P.S. Takiej paniki to nawet w latach siedemdziesiątych w czasie wyzyty Breżniewa nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Czy mogę chociaż spojrzeć w stronę Krakowa ? IP: 206.28.214.* 30.05.03, 19:34 Gość portalu: obyw. napisał(a): > Prośba do władz odpowiedzialnych za wizytę prezydenta USA. > W imieniu mojej rodziny i własnym zwracam się z prośbą o > umożliwienie mi spojrzenia na miasto Kraków. Prośbę swą motywuję > tym, że jako mieszkaniec sąsiednich Katowic mam okna na wschód, > czyli w stronę szacownego miasta Krakowa. Oświadczam > jednocześnie, że na czas wizyty wyrzuciłem z mieszkania > wszystkie ostre przedmioty, plecaki (szt. 3), torby, szklane i > metalowe przedmioty. Informuję jadnocześnie, że wszystkie osoby > zameldowane w moim lokalu zostały przeszukane (ze mną włącznie). > Proszę o pozytyne ustosunkowanie sie do mojej prośby. Z > poważaniem OBYW. > P.S. Takiej paniki to nawet w latach siedemdziesiątych w czasie > wyzyty Breżniewa nie było. Odpowiedz: Szanowny Panie, Jak najbardziej moze Pan spogladac na Krakow, ale do drugiego czerwca wylacznie na mapie i pocztowkach. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falszywy Re: Czy mogę chociaż spojrzeć w stronę Krakowa ? IP: *.cable.mindspring.com 31.05.03, 07:35 Gość portalu: obyw. napisał(a): > Prośba do władz odpowiedzialnych za wizytę prezydenta USA. > W imieniu mojej rodziny i własnym zwracam się z prośbą o > umożliwienie mi spojrzenia na miasto Kraków. Prośbę swą motywuję > tym, że jako mieszkaniec sąsiednich Katowic mam okna na wschód, > czyli w stronę szacownego miasta Krakowa. Oświadczam > jednocześnie, że na czas wizyty wyrzuciłem z mieszkania > wszystkie ostre przedmioty, plecaki (szt. 3), torby, szklane i > metalowe przedmioty. Informuję jadnocześnie, że wszystkie osoby > zameldowane w moim lokalu zostały przeszukane (ze mną włącznie). > Proszę o pozytyne ustosunkowanie sie do mojej prośby. Z > poważaniem OBYW. > P.S. Takiej paniki to nawet w latach siedemdziesiątych w czasie > wyzyty Breżniewa nie było. Okna w Katowicach zawsze byly otwarte na wschod a tych wizyt brezniewa nie mozesz zapomniec komuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek ZABIC BUSHA!!!!! ZASTRZELIC DRANIA!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.05.03, 14:43 Uwazam ze drania powinno sie odstrzelic. Bylby to znaczacy wklad w pokoj na swiecie, a do tego podnioslaby sie srednia wspolczynnika inteligencji wsrod politykow (bardzo niska teraz) Podpisano. Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://14.klamstw.kwasniewskie Re: Twierdza Kraków, czyli co się dzieje przed wi IP: *.kapferer.de 30.05.03, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://14.klamstw.kwasniewskie http://14.klamstw.kwasniewskiego.film.pl >> CHCESZ DO IP: *.kapferer.de 30.05.03, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Re: jakoś tego nie widziałem 30.05.03, 14:56 do drugiej jezdziłem samochodem po centrum i było luźniej niż zwykle (pewnie ludzie mysleli, że będą korki). 0 pierwszej jechałem pod wawelem od stradomia - też spoko, ludzie wchodzili i wychodzili dosyć tłumnie - jakoś nie widziałem żeby był (wawel)zamykany. Wylot kanoniczej był obstawiony i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee lizać dupe bushowi lizać IP: *.mol.uj.edu.pl 30.05.03, 15:15 bo inaczej wprowadzi akcyze na iracką rope dla polaczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMOTNA LIMBA Re: Twierdza Kraków, czyli co się dzieje przed wi IP: *.beanfield.net 30.05.03, 15:47 WHEN THE WORLD IS GOING CRAZY - THE WORLD IS GOING CRAZY WHEN THE BEST RAPPER IS WHITE GUY, THE BEST GOLFER IS A BLACK GUY, THE SWISS HOLD THE AMERICAS CUP, FRANCE IS ACCUSING THE US OF ARROGANCE AND GERMENY DOESN'T WANT TO GO TO WAR... POLSKA NIE JEST PEPKIEM SWIATA, A PRZYJAZN POLSKO- AMERYKANSKA MOZE BYC DOBRYM ARGUMENTEM W DEBATACH UNIJNYCH KIEDY TAM ZASIADA POLSCY PRZEDSTAWICIELE- BO NIE WIADOMO KTO NAS TAM BEDZIE SZUKAL. dOPIERO DEKADA MINELA JAK JESTESMY "WOLNI" NIE MA KOMUNY NIE MA NA KOGO NARZEKAC NO TO NARZEKA SIE NA KOGO POPADNIE - TYLKO NIE WIDZI SIE WLASNEJ WINY. kTO KRADNIE ONI, KTO POWALA GOSPODARKE- ONI, WSZYSTKO ONI -A GDZIE MY JESTESMY POD BUKDA Z PIWEM I NARZEKAM PA wYLACZCIE TEN ZEGAR A CO WAM ZALEZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Twierdza Kraków, czyli co się dzieje przed wi IP: *.bphpbk.pl 30.05.03, 16:37 KR$ - tytuł fanatyka dla Ciebie jest zbyt uprzejmy. Powiedz tu wszystkim kogo ty lubisz czy chociaż siebie lubisz.Mam wrażenie, że ty i paru twoich kolesiów opowiadacie takie bzdury bo chcecie być orginalni i zauważeni.Ale tego nie da się czytać. Faktycznie przyjdzie spadać stąd - jak wykrzykujecie. Napisz tu z kim Polska powinna się przyjaźnić - no oczywiście poza tobą.Napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankee byli Ormowcy protestuja !!! IP: *.tnt3.ewr3.da.uu.net 30.05.03, 17:04 byli czlonkowie PZPR -u ORMO, ZOMO i innych oslawionych organizacji protestuja i sie pienia na tym forum,gnidy z SB i nawet z zamierzchlych czasow UB to oni tu szum robia albo wychowane w duchu komuny ich dzieci lub wnuczkowie !!! Banda kabotynow !!!!! Wam to wlasnie potrzeba w Polsce ,tow.Brezniewa, Czernienki i innych umrzykow z Kremla to ich witalibyscie z kwiatami i okrzykami z tlumu - "niech zyje !!" Do takich jak wy CIA z obstawy najwiekszego prezydenta w historii USA powinna wyciagnac paly [zomowskie] i przeciagnac po waszych glupich ryjach ,to tylko ta droga moze cos do tych durnych lebow dotrze. AMERICA is the best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: byli Ormowcy protestuja !!! IP: 199.26.15.* 30.05.03, 17:48 Gość portalu: Yankee napisał(a): > byli czlonkowie PZPR -u ORMO, ZOMO i innych oslawionych > organizacji protestuja i sie pienia na tym forum,gnidy z SB i > nawet z zamierzchlych czasow UB to oni tu szum robia albo > wychowane w duchu komuny ich dzieci lub wnuczkowie !!! Banda > kabotynow !!!!! Wam to wlasnie potrzeba w > Polsce ,tow.Brezniewa, Czernienki i innych umrzykow z Kremla to > ich witalibyscie z kwiatami i okrzykami z tlumu - "niech > zyje !!" Do takich jak wy CIA z obstawy najwiekszego prezydenta > w historii USA powinna wyciagnac paly [zomowskie] i przeciagnac > po waszych glupich ryjach ,to tylko ta droga moze cos do tych > durnych lebow dotrze. AMERICA is the best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: byli Ormowcy protestuja !!! IP: 206.28.214.* 30.05.03, 20:17 Gość portalu: Yankee napisał(a): > byli czlonkowie PZPR -u ORMO, ZOMO i innych oslawionych > organizacji protestuja i sie pienia na tym forum,gnidy z SB i > nawet z zamierzchlych czasow UB to oni tu szum robia albo > wychowane w duchu komuny ich dzieci lub wnuczkowie !!! Banda > kabotynow !!!!! Wam to wlasnie potrzeba w > Polsce ,tow.Brezniewa, Czernienki i innych umrzykow z Kremla to > ich witalibyscie z kwiatami i okrzykami z tlumu - "niech > zyje !!" Do takich jak wy CIA z obstawy najwiekszego prezydenta > w historii USA powinna wyciagnac paly [zomowskie] i przeciagnac > po waszych glupich ryjach ,to tylko ta droga moze cos do tych > durnych lebow dotrze. AMERICA is the best !!! Powiedzial co wiedzial, ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Twierdza Kraków, czyli co się dzieje przed wi IP: *.star.ceti.pl / 192.168.1.* 30.05.03, 17:01 jak czytam o tej szopce to jest mi wstyd, ze jestem polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund W Kanadzie ministrowie oficjalnie nazywaja go MORON IP: 198.96.250.* 30.05.03, 17:14 Pare tygodni temu jedna z doradczyn Premiera Kanady publicznie nazwala Busha : moron czyli idiota, polglowek, debil albo po prostu glupek - jak kto woli. Na to Premier Kanady potepil ja w nastepujacy sposob: "He's not moron at all, he's a very good friend of mine" czyli: "On wcale nie jest debilem, on jest moim dobrym bardzo przyjacielem". Na calym swiecie smieja sie z jego debilowatosci, tej jego wojny prawie nikt nie poparl a Wy zatrzymujecie nasz swiety Zegar Wawelski na jego przyjazd ??? "Ideal siegnal bruku" C.K.Norwid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankee Re: W Kanadzie sa debile emigranckie tez !! IP: *.tnt3.ewr3.da.uu.net 30.05.03, 17:28 wlasnie tacy jak ty !! piszac takie bzdury !! siedzisz tam na zasilku i biede klepiesz,lepiej zapakuj sie i lec na Wawel protestowc razem z innymi ORMOWCAMI ,to najlepsze wyjscie dla ciebie ,tylko pamietaj ze twoj canadyjski $$$ jest gowno warty dzis w PL, tak samo jak w stosunku do US $$ Dzieki Ameryce to istniejecie tam pod bokiem, zwlaszcza teraz w okresie recesji gospodarczej ,kiedy w Ameryka ma czkawke to Canada agonie !!,ahahahah !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: W Kanadzie sa debile emigranckie tez !! IP: 198.96.250.* 30.05.03, 17:58 Osobiscie uwazam, ze doradczyni postapila bardzo niegrzeczne (za co z reszta zostala po paru dniach usunieta ze stanowiska) a Premier Kanady rowniez popelnil duzy nietakt powtarzajac slowo "moron". Chodzi o to, ze niestety Prezydent Bush odbierany jest na swiecie wlasnie w ten sposob, ze politycy pozwalaja sobie na niestosowne zarty. Polska natomiast traktuje go z czcia i trabi na caly swiat o zatrzymywaniu zegara itp. Do Kanady kryzys ekonomiczny jeszcze nie dotarl, jest nadwyzka budzetowa i ludzie na ulicach nie sprawiaja wrazenia zalamanych. Bylem pare dni temu w Chicago i widzialem na ulicach w centrum i w "Jackowie" same smutne i zmeczone twarze. Mysle, ze to skutek nie tylko ekonomii ale i sytacji miedzynarodowej w jakiej kraj sie znalazl. Bardzo lubie Ameryke i Amerykanow i boli mnie , ze taki wspanialy kraj angazuje sie w niepotrzebne wojny a Polska popierajac to antagonizuje sie ze swoimi najblizszymi i dalszymi sasiadami. Wskutek AIDS i glodu w Afryce srednia zycia spadla do 30 lat. Czy nie lepiej byloby pomoc temu kontynentowi chocby jako forma zadoscuczynienia za okres niewolnictwa ? Polacy pownni zdobyc sie na dialog z USA w obecnej sytuacji miedzynarodowej a nie wykonywac poddancze gesty jak wstrzymywanie zegara na Wawelu . Gość portalu: Yankee napisał(a): > wlasnie tacy jak ty !! piszac takie bzdury !! siedzisz tam na zasilku i biede > klepiesz,lepiej zapakuj sie i lec na Wawel protestowc razem z innymi > ORMOWCAMI ,to najlepsze wyjscie dla ciebie ,tylko pamietaj ze twoj canadyjski > $$$ jest gowno warty dzis w PL, tak samo jak w stosunku do US $$ Dzieki > Ameryce to istniejecie tam pod bokiem, zwlaszcza teraz w okresie recesji > gospodarczej ,kiedy w Ameryka ma czkawke to Canada agonie !!,ahahahah !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Force Re: W Kanadzie sa debile emigranckie tez !! IP: 216.146.64.* 30.05.03, 20:52 Gość portalu: Edmund napisał(a): > Osobiscie uwazam, ze doradczyni postapila bardzo niegrzeczne (za co z reszta > zostala po paru dniach usunieta ze stanowiska) a Premier Kanady rowniez > popelnil duzy nietakt powtarzajac slowo "moron". > > Chodzi o to, ze niestety Prezydent Bush odbierany jest na swiecie wlasnie w ten > > sposob, ze politycy pozwalaja sobie na niestosowne zarty. Polska natomiast > traktuje go z czcia i trabi na caly swiat o zatrzymywaniu zegara itp. > > Do Kanady kryzys ekonomiczny jeszcze nie dotarl, jest nadwyzka budzetowa i > ludzie na ulicach nie sprawiaja wrazenia zalamanych. > Bylem pare dni temu w Chicago i widzialem na ulicach w centrum i w "Jackowie" > same smutne i zmeczone twarze. Mysle, ze to skutek nie tylko ekonomii ale i > sytacji miedzynarodowej w jakiej kraj sie znalazl. > Bardzo lubie Ameryke i Amerykanow i boli mnie , ze taki wspanialy kraj angazuje > > sie w niepotrzebne wojny a Polska popierajac to antagonizuje sie ze swoimi > najblizszymi i dalszymi sasiadami. Wskutek AIDS i glodu w Afryce srednia zycia > spadla do 30 lat. Czy nie lepiej byloby pomoc temu kontynentowi chocby jako > forma zadoscuczynienia za okres niewolnictwa ? > > Polacy pownni zdobyc sie na dialog z USA w obecnej sytuacji miedzynarodowej a > nie wykonywac poddancze gesty jak wstrzymywanie zegara na Wawelu . > > > Gość portalu: Yankee napisał(a): > > > wlasnie tacy jak ty !! piszac takie bzdury !! siedzisz tam na zasilku i bi > ede > > klepiesz,lepiej zapakuj sie i lec na Wawel protestowc razem z innymi > > ORMOWCAMI ,to najlepsze wyjscie dla ciebie ,tylko pamietaj ze twoj canadyj > ski > > $$$ jest gowno warty dzis w PL, tak samo jak w stosunku do US $$ Dzieki > > Ameryce to istniejecie tam pod bokiem, zwlaszcza teraz w okresie recesji > > gospodarczej ,kiedy w Ameryka ma czkawke to Canada agonie !!,ahahahah !! Nie wiem gdzie Pan chodzil po Chicago i widzial smutne twarze. Jak sie chodzi to czlowiek bardzo sie meczy, byc moze dlatego Panska twarz byla smutna. Nalezalo troche pojezdzic po Chicago i okolicach i zobaczyc, ze jest calkiem odwrotnie. Po co pisac nieprawde aby podeprzec swoja calkowicie bledna teze? I od kiedy to Jackowo jest jakakolwiek wykladnia USA? Smutne, ze musial Pan wlasnie tylko tam przebywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: W Kanadzie sa debile emigranckie tez !! IP: 198.96.250.* 30.05.03, 21:46 Gość portalu: Air Force napisał(a): > > Nie wiem gdzie Pan chodzil po Chicago i widzial smutne twarze. > Jak sie chodzi to czlowiek bardzo sie meczy, byc moze dlatego > Panska twarz byla smutna. > Nalezalo troche pojezdzic po Chicago i okolicach i zobaczyc, ze > jest calkiem odwrotnie. > Po co pisac nieprawde aby podeprzec swoja calkowicie bledna teze? > I od kiedy to Jackowo jest jakakolwiek wykladnia USA? > Smutne, ze musial Pan wlasnie tylko tam przebywac... Pojechalem na dwudniowa wycieczke bo lubie zwiedzac Stany. W sobote jedlem lunch na przedmiesciach Detroit, a w niedziele bylem w Sears Tower na gorze, potem przeszedlem downtown do Navy Pier, jadlem obiad w Bubba Gump w Navy Pier (tylko tam bylo wesolo i beztrosko), przeplynalem do Sears Tower lodka Water Taxi i poszedlem na koniec do fontanny nad jeziorem. W Jackowie bylem dzien wczesniej w sobote wieczorem i tam jeszcze bylo stosunkowo najluzniej. Wreszcie w poniedzialem jadlem obfite sniadanie w Denny's w okolicach Econo Lodge (kolo lotniska). Caly czas bylo jakos smutnawo. Od kilku lat jezdze na wakacje na Foryde, zwiedzalem Washington DC, w 1999 roku bylem na Virginia Beach (sama murzynska mlodzierz i policja ale i tak mi sie podobalo) i bylo mi i innym ludziom wesolo. Stwierdzam fakt bez zadnych zlosliwosci, ze w tym roku Ameryka byla smutna. W zeszlym roku bylem tez na Myrtle Beach i tez bylo jakos smutniej niz rok przedtem. Byc moze to ja zrobilem sie smutny i powiniennem przestac sie wypowiadac na tym forum. Moze sie starzeje po prostu. Bez urazy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: W Kanadzie ministrowie oficjalnie nazywaja go IP: *.cable.mindspring.com 31.05.03, 07:52 Gość portalu: Edmund napisał(a): > Pare tygodni temu jedna z doradczyn Premiera Kanady publicznie > nazwala Busha : moron czyli idiota, polglowek, debil albo po > prostu glupek - jak kto woli. > Na to Premier Kanady potepil ja w nastepujacy sposob: "He's not > moron at all, he's a very good friend of mine" czyli: "On wcale > nie jest debilem, on jest moim dobrym bardzo przyjacielem". > > Na calym swiecie smieja sie z jego debilowatosci, tej jego wojny > prawie nikt nie poparl a Wy zatrzymujecie nasz swiety Zegar > Wawelski na jego przyjazd ??? > > "Ideal siegnal bruku" C.K.Norwid Kanada to taka sama kurwa jak Francja i komuna ich niedlugo uszczesliwi.Sami wybrali pojeba z krzywym ryjem na premiera z ktorym nikt sie nie liczy i zazdroszcza Ameryce wszystkiego.Mam ten zaszczyt widziec to talatajstwo przechodzace granice i robiace na czarno za grosze ktore i tak sa duzymi pieniedzmi w kanadzie.Zyjecie dzieki U.S.A I TAK ZAWSZE BYLO.Pozdrowienia z Los Angeles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygus Re: W Kanadzie ministrowie oficjalnie nazywaja go IP: *.sympatico.ca 31.05.03, 19:09 Gość portalu: lis napisał(a): Kanada to taka sama kurwa jak Francja i > komuna ich niedlugo uszczesliwi.Sami wybrali pojeba z krzywym ryjem na > premiera z ktorym nikt sie nie liczy i zazdroszcza Ameryce wszystkiego.Mam ten > zaszczyt widziec to talatajstwo przechodzace granice i robiace na czarno za > grosze ktore i tak sa duzymi pieniedzmi w kanadzie.Zyjecie dzieki U.S.A I TAK > ZAWSZE BYLO.Pozdrowienia z Los Angeles. Nie chcialbym sie wymadrzac, ale na poludniu Kaliforni granice przekraczaja w celu pracowania na czarno Meksykanie !!!. USA sasiaduja na poludniu (czyli na dole jak sie patrzy ma mapie) z Meksykiem a na polnocy (czyli na gorze) z Kanada. Los Angeles lezy na poludniu wiec to chyba z Meksyku przychodza do Was pracowac na czarno , nie ? Oczywiscie, ze bez USA, Kanada (i wiele innych krajow) pewno by nie istniala, chodzi o to, ze obecny prezydent USA jest wysmiewany na calym swiecie a obecna polityka USA jest postrzegana przez wielu PRZYJACIOL Stanow Zjednoczonych jako prowadzenie niesprawiedliwych wojen. Prezydent Bush swoja wojenna polityka przeraza nie swoich wrogow ale przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Bush faszysta! IP: *.cc.kuleuven.ac.be 30.05.03, 17:28 To skandal, ze ten faszysta bedzie kompromitowal swoja obecnoscia polska ziemie. Czy swiat nie widzi podobienstwa miedzy nim a Hitlerem? Hitler podpalil Reichstag, zeby miec pretekst do zwalczenia opozycji w kraju. Dzisiaj Busha pretekstem do podboju swiata sa ataki na WTC i Pentagon. Hitler mowil o pokoju i zjednoczeniu Europy, podbijajac ja i szykujac wymordowanie milionow jej mieszkancow a politycy Europy sie z nim spotykali i popierali go, wierzac, ze chodzi mu o pokoj, ufajac mu na konferencji w Monachium. Czy swiat sie niczego nie nauczyl? Panie Kwasniewski i Miller - obudzicie sie z reka w nocniku. Dzisiaj jest demonstracja przeciwko jego wizycie, pojde tam, krzykne mu w twarz - Wynocha do Texasu - faszysto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankee "demokrata" = ORMOWIEC IP: *.tnt3.ewr3.da.uu.net 30.05.03, 17:31 idz wykrzykuj te hasla na pochodzie 1 majowym !! ty wnuczku UB-ka !!! nie zapomnij zabrac portret Lenina ze soba - "Lenin wiecznie zywy" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: 'demokrata' = ORMOWIEC IP: *.muf138.nycm.n54ny05r18.dsl.att.net 30.05.03, 19:13 Gość portalu: Yankee napisał(a): > idz wykrzykuj te hasla na pochodzie 1 majowym !! ty wnuczku UB-ka !!! nie > zapomnij zabrac portret Lenina ze soba - "Lenin wiecznie zywy" !!! Demokrata sie nie popisal, ale ty, kolego, niewiele lepsze hasla on niego wygadujesz. A swoja droga, trzeba byc niezle porabanym, zeby sie domagac zatrzymania zegarow i dzwonow, zeby przypadkiem nie zagluszaly przemowienia. To dopiero narcyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bush faszysta! IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 30.05.03, 18:21 Gość portalu: demokrata napisał(a): > To skandal, ze ten faszysta bedzie kompromitowal swoja > obecnoscia polska ziemie. Czy swiat nie widzi podobienstwa > miedzy nim a Hitlerem? Hitler podpalil Reichstag, zeby miec > pretekst do zwalczenia opozycji w kraju. Dzisiaj Busha > pretekstem do podboju swiata sa ataki na WTC i Pentagon. Hitler > mowil o pokoju i zjednoczeniu Europy, podbijajac ja i szykujac > wymordowanie milionow jej mieszkancow a politycy Europy sie z > nim spotykali i popierali go, wierzac, ze chodzi mu o pokoj, > ufajac mu na konferencji w Monachium. Czy swiat sie niczego nie > nauczyl? Panie Kwasniewski i Miller - obudzicie sie z reka w > nocniku. Dzisiaj jest demonstracja przeciwko jego wizycie, pojde > tam, krzykne mu w twarz - Wynocha do Texasu - faszysto! jeśli myślisz,że atak na WTC był "pretekstem" to musisz nie miec sumienia chyba. moze jeszcze powiesz,ze Bushowi to było na rękę,bo teraz może swoją polityką katować biednego Sadamma na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Bush faszysta! IP: *.muf138.nycm.n54ny05r18.dsl.att.net 30.05.03, 19:19 Gość portalu: michał napisał(a): > jeśli myślisz,że atak na WTC był "pretekstem" to musisz nie miec sumienia > chyba. moze jeszcze powiesz,ze Bushowi to było na rękę,bo teraz może swoją > polityką katować biednego Sadamma na przykład? Na reke, to za duzo powiedziane. Ale ze jest pretekstem, to przeciez oczywiste. Juz dawno czyny Busha przestaly miec wiele do czynienia z tropieniem sprawcow 11 wrzesnia, a realizuja przedsiewziecia, na ktore malo kto zgodzilby sie gdyby nie wmawiano im, ze sa jakies powiazania. I jeszcze jedna uwaga osobista. Przyznaje, ze nie lubie Busha z wielu wzgledow. Zbyt dlugo zajeloby wymienianie wszystkich powodow. Ale przede wszystkim, nigdy mu nie wybacze tego, ze 11 wrzesnia spieprzyl do Omahy jak kundel z podwinietym ogonem, zamiast stanac na czele. W sytuacjach kryzysowych wychodzi prawdziwy charakter czlowieka - Bush takowego nie ma. Giuliani natomiast tak (tez ku mojemu zdziwieniu). Szkoda, ze to nie on jest prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bush faszysta! IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 30.05.03, 19:55 z Gullianim to fakt,też załuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Force Re: Bush faszysta! IP: 216.146.64.* 30.05.03, 20:44 Nie wiem, gdzie wiekszosc z respondentow aktualnie mieszka. Ja mieszkam w Stanach i jestem przerazony, tym co czytam. Takich bredni na temat naszego Prezydenta to jeszcze nie czytalem, mimo iz jest Prezydentem juz ponad dwa lata i wiele osob mialo watpliwosci co do legalnosci Jego wyboru. Niemniej jednak zostal wybrany - i dzieki Panu Bogu za to, gdyz gdyz byl to prawidlowy wybor, ale tylko z tej strony mozna to prawidlowo ocenic. Jak juz kiedys wspomnialem "spojrzenie na swiat z pieknego miejsca pod wierzba, grusza, czy tez czeresnia jest jenak duzo bardziej plaskie niz spojrzenie na swiat ze szczytu WTC" Ja sie przeczyta te wszystkie Wasze wypowiedzi, to wyraznie widac tragiczna polska ceche charakteru jaka jest zawisc. Ta zawisc prowadzi do nienawisci. Czemu tak nas nienawidzicie - czy dlatego ze nam sie udalo a Wam JESZCZE NIE? Ale kiedys Wam tam bedzie takze dobrze, czy wtedy potraficie sie tym cieszyc? A jesli chodzi o prezydenta Busha - daj Wam Panie Boze takiego prezydenta. Ale, zeby to zrozumiec, to trzeba - niestety - nie mieszkac w Polsce. PS. A tak na marginesie - to nalezaloby sprawdzic, kto zazadal, aby dzwon byl wylaczony i zegary zatrzymane. Bardzo bym sie zdziwil, gdyby to byl rzecziwiscie pomysl Prezydenta, a nie kogos bardzo garliwego z polskiej lub tez amerykanskiej strony. Prezydent Bush takimi drobiazgami glowy sobie nie zawraca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Bush faszysta! IP: *.muf138.nycm.n54ny05r18.dsl.att.net 30.05.03, 21:14 Gość portalu: Air Force napisał(a): > Nie wiem, gdzie wiekszosc z respondentow aktualnie mieszka. > Ja mieszkam w Stanach i jestem przerazony, tym co czytam. > Takich bredni na temat naszego Prezydenta to jeszcze nie > czytalem, mimo iz jest Prezydentem juz ponad dwa lata i wiele > osob mialo watpliwosci co do legalnosci Jego wyboru. > Niemniej jednak zostal wybrany - i dzieki Panu Bogu za to, gdyz > gdyz byl to prawidlowy wybor, ale tylko z tej strony mozna to > prawidlowo ocenic. > No prosze, nie tylko sam Bush twierdzi, ze to Bog uczynil go prezydentem. Ja to oceniam rowniez z tej strony, i pomimo iz jestem konserwatysta, a nie demokrata, uwazam, ze gorszego wyboru byc nie moglo. Moze poza Alem Sharptonem. > > Jak juz kiedys wspomnialem "spojrzenie na swiat z pieknego > miejsca pod wierzba, grusza, czy tez czeresnia jest jenak duzo > bardziej plaskie niz spojrzenie na swiat ze szczytu WTC" Ano wlasnie, tak sie sklada, ze pracuje niemal o rzut kamieniem od dawnego WTC. Pamietam doskonale ten sloneczny dzien wrzesniowy, gdy zycie nam sie tak odmienilo. Pamietam widok walacych sie wiez, pamietam slowa otuchy Giulianiego i Patakiego. Nie pamietam tylko Busha, bo jak kundel spieprzyl do Nebraski. Pamietam pozniej tylko jak sie glupio tlumaczyl, gdy narod amerykanski go potrzebowal, a jego nie mozna bylo nigdzie znalezc. Coz, nie kazdy jest czlowiekiem z charakterem. Ale to jeszcze jeden dowod na to, ze wybor Busha byl bledem. > Ja sie przeczyta te wszystkie Wasze wypowiedzi, to wyraznie > widac tragiczna polska ceche charakteru jaka jest zawisc. Ta > zawisc prowadzi do nienawisci. Czemu tak nas nienawidzicie - > czy dlatego ze nam sie udalo a Wam JESZCZE NIE? Ale kiedys Wam > tam bedzie takze dobrze, czy wtedy potraficie sie tym cieszyc? DLaczego znowu zawisc. Po prostu trzezwe, bezemocjonalne spojrzenie na fakty. Od razu widac, ze facet (czyli Bush) to tzw. 'bad news'. > A jesli chodzi o prezydenta Busha - daj Wam Panie Boze takiego > prezydenta. Oj, juz miniature takiego prezydenta maja w osobie Kwacha - rezultatem jest Republika Kolesiow, ktor i tutaj powoli dociera. Boze strzez Polske przed oryginalem. > Ale, zeby to zrozumiec, to trzeba - niestety - nie mieszkac w > Polsce. Widac, ze czasem i zycie w USA nie wystarcza. > > PS. A tak na marginesie - to nalezaloby sprawdzic, kto zazadal, > aby dzwon byl wylaczony i zegary zatrzymane. Bardzo bym sie > zdziwil, gdyby to byl rzecziwiscie pomysl Prezydenta, a nie kogos > bardzo garliwego z polskiej lub tez amerykanskiej strony. > Prezydent Bush takimi drobiazgami glowy sobie nie zawraca.... Bardzo proste - wystarczy przeczytac artykul. Pisza tam, ze to sekretarz ambasady USA - wiec raczej nie strona Polska. Pewnie ze to nie sam Bush, ale jakis jego lizus. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Force Re: Bush faszysta! IP: 216.146.64.* 30.05.03, 21:43 Jeszcze raz widac, ze nie wystarczy "pracowac" w Stanach. Tutaj trzeba mieszkac i brac udzial w zyciu tego kraju. A konserwatyta z Pana taki, jak z "koziej d... traba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Bush faszysta! IP: *.muf138.nycm.n54ny05r18.dsl.att.net 30.05.03, 21:58 Gość portalu: Air Force napisał(a): > Jeszcze raz widac, ze nie wystarczy "pracowac" w Stanach. Tutaj trzeba mieszkac > i brac udzial w zyciu tego kraju. > A konserwatyta z Pana taki, jak z "koziej d... traba" Co widac, prosze pana, to fakt, ze nie wystarczy wybrac sobie gornolotnego pseudonimu w stylu 'macho', zeby miec cos do powiedzenia. Do pana wiadomosci - 'pracuje' w Nowym Jorku. A w 'Stanach' zyje i mieszkam juz od dawna. I bynajmniej nie w jakims polonijnym srodowisku emigracyjnym, bo mi ono zbytnio nie odpowiada - miedzy innymi z powodu takiego samego braku kultury, jaki i pan wykazuje. Zaskakuje mnie rowniez panska znajomosc moich pogladow polityczno- ekonomicznych, choc ich jeszcze nie wyrazilem. Czy poparcie Busha to dla konserwatysty jest warunek 'sine qua non'? Jezeli jest pan gotowy do konkretnej dyskusji, bez inwektyw, bardzo prosze, z przyjemnoscia dam panu okazje wykazania sie. Zaznaczam jednak, ze konserwatyzm to nie to samo co tzw. neo- konserwatyzm spod znaku Likudu, ktory obecnie panoszy sie w Waszyngtonie. Mam nadzieje, ze rozroznienie tych dwoch pojec nie bedzie dla pana zbyt trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Bush faszysta! IP: *.cable.mindspring.com 31.05.03, 07:59 Wybierz sobie solidna galazke i sie powies czerwona szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollala Re: Bush faszysta! IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 31.05.03, 08:37 czytam te wasze wypowiedzi i myślę sobie, że co by się nie powiedziało, was się nie przegada. szkoda tylko,że przy tych szystkich atakach na prezydenta(naszego przy okazji też!) nikt nie podał powodu, dlaczego go nienawidzi. Bo tak.Bo uciekł 11 wrzesnia? Miał czekać aż jego też trafią? Z tego co wiem w czasie zagrożenia prezydent musi przebywac na pokładzie Air Force One żeby nie był łatwym celem- na tym polega jego rola,żeby BYĆ, po co komu martwy prezydent? Ale najgorsze jest to,że zamiast dyskutować umiecie tylko wyzywac i obrażać. zero kultury, a przecież takie kulturowe miastp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Bush faszysta! IP: *.dyn.optonline.net 31.05.03, 16:33 Gość portalu: ollala napisał(a): > czytam te wasze wypowiedzi i myślę sobie, że co by się nie powiedziało, was się > > nie przegada. szkoda tylko,że przy tych szystkich atakach na prezydenta (naszego > > przy okazji też!) nikt nie podał powodu, dlaczego go nienawidzi. Bo tak.Bo > uciekł 11 wrzesnia? Miał czekać aż jego też trafią? Z tego co wiem w czasie > zagrożenia prezydent musi przebywac na pokładzie Air Force One żeby nie był > łatwym celem- na tym polega jego rola,żeby BYĆ, po co komu martwy prezydent? > Ale najgorsze jest to,że zamiast dyskutować umiecie tylko wyzywac i obrażać. > zero kultury, a przecież takie kulturowe miastp Przepisem i wymowka zaslaniac sie moze kazdy. Mogl przebywac na pokladzie AFOne nad wschodnim wybrzezem - w koncu ten samolot nie lata sam, ale ma potezna ochrone samolotow przechwytujacych. To nie byl atak innego panstwa na USA - to bylo wiadomo od razu. Zreszta, niechby sobie latal w tym samolocie, ale powinien byl wziac w reke dowodztwo, pokazywac sie przed kamerami, zeby ludzie wiedzieli, ze jest kto dowowdzi, jak pisal Wankowicz. Ale on nic takiego nie zrobil, palnal mowke na Florydzie i zniknal na caly dzien. W tym czasie Giuliani i Pataki byli obsypywani kurzem i smieciami z rozsypujacych sie wiez WTC. Podtrzymuje teze - Bush to tchorz bez charakteru. Wiekszosc poprzednich prezydentow (nie wiem czy Clinton tez) olalaby ten przepis i powiedziala, ze chce byc tam gdzie cierpia Amerykanie, zeby choc symbolicznie podtrzymac ich na duchu. Konkretne zarzuty - oszust, malwersant, nieuk na poziomie, ktory powinien byl zablokowac mu droge nawet na stanowisko gubernatora Teksasu, czlowiek skorumpowany, ktory w imie interesow swich i kilkunastu kolesiow doprowadza USA do ruiny, bez jakiejkolwiek koncepcji dotyczacej prowadzenia gosppdarki, probujacy rozwiazac wszystkie swoje problemy na drodze wojen. Mam kontynuowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollala Re: Bush faszysta! IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 31.05.03, 17:51 szanuje Twoje argumenty, choć nie muszę się z nimi zgadzać. nie szanuję tylko tych krzykaczy,którzy w gruncie rzeczy mało mają do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś