Dodaj do ulubionych

"Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się białym"

27.05.07, 15:09
Czy tak będzie wyglądać politka pronatalistyczna w IV Rzeczypospolitej?

#####

"Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się białym". Plakaty z taką treścią od
kilku dni wiszą w Lublinie.

Zdjęcie plakatu: bi.gazeta.pl/im/3/4178/z4178383X.jpg

Zauważyła je nasza czytelniczka i poinformowała "Gazetę". Dwa czarno- białe
plakaty wiszą na kiosku naprzeciwko Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego.
Widać na nich kobietę i mężczyznę z dzieckiem na ręku. Nad rysunkiem jest
napis: "Polaku, pamiętaj to zaszczyt urodzić się BIAŁYM!", a w prawym dolnym
rogu znajdował się adres internetowy organizacji, która jest autorem plakatów.

Wchodząc pod podany na plakacie adres trafiamy na stronę o tajemniczej nazwie
"W.N.S". Skrót oznacza Współczesny Narodowy Socjalizm. Na witrynie można
znaleźć m.in. aryjski kodeks moralny czy artykuły pt. "Patriotyzm rasowy",
"Żydowski terroryzm".

# wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4178088.html
Obserwuj wątek
    • goldenwomen2 Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:11
      jawna prowokacja by oskarzyc Polakow o antysemityzm
      • baruch.goldstein Pewnie Mossad jest w to zamieszany... 27.05.07, 15:16
        ... na tej stronie internetowej znajduje się odnośnik do witryny
        "eurojihad.org", "europa21.pl" założonej przez propagandystę żydowskiego
        marcusa_crassusa..
        • tut_ets1 Re: Pewnie Mossad jest w to zamieszany... 27.05.07, 17:33
          habibi, lech lehizdajen!
          • baruch.goldstein Re: Pewnie Mossad jest w to zamieszany... 27.05.07, 17:34
            tut_ets1 napisała:

> habibi, lech lehizdajen!

A właśnie, że nie, bo Lech Wałęsa...
    • skin.polskii Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:12
      dobre! Fantastyczna akcja!!!! Brawo dla jej organizatorów za odwagę publicznego
      poruszania takich kwestii!!!!
      • 3promile Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:14
        Skin, ja ci życzę, żebyś trafił pod jedną celę z Biedroniem
        • skin.polskii Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:15
          widzę że i ty bardzo źle życzysz Biedroniowi... wyszło szydło z worka.. twoje
          prawdziwe oblicze
          • 3promile Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:17
            Ależ skąd, to tobie dobrze życzę - z Biedroniem nie będziesz się nudził nocą...
            • skin.polskii Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:20
              Bidroń jak mnie zobaczy to zesra sie w gacie ze strachu.. hy hy..
              • 3promile Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:40
                Ech, ty wielki pyskaczu z małym ptaszkiem...
                • absztyfikant Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 17:17
                  Cos czuje, ze Skin ma ten sam problem co Jarek:)))))
          • baruch.goldstein Homofobia stała się trendy w IV RP... 27.05.07, 15:17
            ... takie nastały czasy, że każdy prawdziwy polski patriota biega za pedałami z
            gumową pałkę w dłoni..
            • skin.polskii Homofobia to zdroworozsądkowy odruch społecz 27.05.07, 15:21
              któremu na siłęjakiś margines dobrze zorganizowany próbuje narzucić swe idee
              • baruch.goldstein Każdy zdrowy polski prawdziwek bije pedałów... 27.05.07, 15:22
                ... przy pomocy gumowej pałki i balona w kształcie pudelka...
              • cet3 nadzieja na uleczenie chorej RP = katofobia 27.05.07, 17:44
      • pisuarro Re: "to zaszczyt urodzić się białym" 27.05.07, 16:33
        Zwłaszcza - białym kretynem jak ty.
    • absztyfikant Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:33
      Serwus habibi.
      • baruch.goldstein Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:36
        absztyfikant napisał:

> Serwus habibi.

Shalom Satan, Absztyś... Co tam u ciebie w trawie piszczy?
        • absztyfikant Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:37
          Trawie? Ma zot omeret?:))))) Wrocilem z malych wakacji - sloneczko, piweczko
          etc. Superowo.
          • baruch.goldstein Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:41
            absztyfikant napisał:

> Trawie? Ma zot omeret?:)))))

Takie zwykłej, zielonej...

> Wrocilem z malych wakacji - sloneczko, piweczko

Tobie to dobrze... A ja jak zwykłe w służbie sprawiedliwości:
            www.mass-murderers.com/mass_murderers/baruch_opt.jpg
            • absztyfikant Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:45
              Daj sobie spokoj z tymi Arabami i pojedz w Bieszczady. Wracalem stamtad do
              siebie przez Krakow i powiem Ci, ze wprawdzie ta galeria przy dworcu to wielka
              pomylka, ale odkrylem swietna knajpe z gruzinskim jedzonkiem
              www.chaczapuri.pl/
              i niewykluczone, ze sprobuje namowic kilka osob, by otworzyc taki biznes w moim
              miescie:P
              • baruch.goldstein Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:49
                absztyfikant napisał:

> pomylka, ale odkrylem swietna knajpe z gruzinskim jedzonkiem

Pomyśleć, że ich dania narodowe konsumował sam Josef Dżugaszwili.. Ach, aż
                ciarki człowieka przechodzą... A ten cały Baruch G. bardzo mnie zaintrygował..
                Czytałeś o nim? Gość wychował się w Brooklinie, zapyziałym żydowskim gettcie, a
                uważał się za kogoś w rodzaju mesjasza.. Zobacz, co napisano na jego nagrobku:

Here lies the saint, Dr. Baruch Kappel Goldstein, blessed be the memory of the
                righteous and holy man, may the Lord avenge his blood, who devoted his soul to
                the Jews, Jewish religion and Jewish land. His hands are innocent and his heart
                is pure. He was killed as a martyr of God on the 14th of Adar, Purim, in the
                year 5754 (1994).
                • absztyfikant Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 15:53
                  Habibi, bez urazy, ale doskonale wiem kim byl Baruch Goldstein.
                  Zreszta jak tylko zobaczylem ten nick, to od razu wiedzialem kto sie za nim
                  kryje, podszywaczu jeden:PPPP

Dyskusja ktora mi proponujesz pachnie stechlizna... Dlatego proponuje pozostac
                  przy Gruzji. Jak znajdujesz jej mlodego i dynamicznego preydenta? No i co
                  myslisz o gruzinskich winach? Nieopodal mojej rezydencji znajduje sie wyborny
                  skladzik tych trunkow i powiem Ci, ze od jakiegos czasu kupuje w ciemno
                  produkty 'made in Georgia' :)))))
                  • baruch.goldstein Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 16:00
                    absztyfikant napisał:

> Habibi, bez urazy, ale doskonale wiem kim byl Baruch Goldstein.

No to mnie uraziłeś i to poważnie... Wiesz kim był Baruch i nadal twierdzisz, że
                    Żydki są takie fajne?

> Dyskusja ktora mi proponujesz pachnie stechlizna... Dlatego proponuje pozostac
                    > przy Gruzji. Jak znajdujesz jej mlodego i dynamicznego preydenta?

Odpowiem w stylu Jędrka Bursy: mam w d*pie młodych prezydentów...

> myslisz o gruzinskich winach? N

Kiedyś piłem, ale nie pamiętam nazwy, bo wcześniej skonsumowałem dwa Madirany i
                    jakiś koktajl o niewiadomym składzie..
                    • absztyfikant Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 16:02
                      Kahane chai:P
                      • baruch.goldstein Kahane Chui... 27.05.07, 16:11
                        ... wczoraj przeczytałem najnowszą kniżkę Uri Hupperta... Gorąco polecam. Jestes
                        antyklerykalny, więc pewnie łatwiej przyjdzie ci nastawiać się na 'anty' wobec
                        instytucji głównego rabinatu konsekwentnie nazywanego przez Hupperta "żydowskim
                        kościołem episkopalnym".. :P
                        • absztyfikant Re: Kahane Chui... 27.05.07, 16:17
                          www.youtube.com/watch?v=kTZONIl546c
                          P.S.
                          Koscioly episkopalne sa obiektywnie mniej szkodliwe od np. okupantow z Watykanu.
                          • baruch.goldstein Jesteś koszerny aż do granic dobrego smaku... 27.05.07, 16:31
                            ... Żydzi brzydzą się takimi typkami... :P
                            • absztyfikant Re: Jesteś koszerny aż do granic dobrego smaku... 27.05.07, 16:33
                              Koszerny? Nobody's perfect:PPPPPP
    • szalony.osiol Yhm... Ten, tego... 27.05.07, 16:58
      intentional.co.uk/glass/thesis/aryan.jpg
      • absztyfikant Re: Yhm... Ten, tego... 27.05.07, 17:00
        Socrealizm?
        • szalony.osiol Re: Yhm... Ten, tego... 27.05.07, 17:03
          absztyfikant napisał:

> Socrealizm?

Socnarodowyrealizm..
          • absztyfikant Re: Yhm... Ten, tego... 27.05.07, 17:11
            Speer ladniejsze figurki robil:P
            • baruch.goldstein Speer nie projektował pomników 'humanoidalnych'... 27.05.07, 17:19
              • absztyfikant Nie kompromituj sie /nt 27.05.07, 17:22

• baruch.goldstein To ty się nie kompromituj... 27.05.07, 17:23
                  ... pokaż mi jeden pomnik autorstwa Speera w kształcie ludzkiego ciała...
                  • absztyfikant Re: To ty się nie kompromituj... 27.05.07, 17:29
                    Wiekszosc projektow Speera powstala jedynie na papierze tluku.

Olimpiada w 1936 roku? Mowi ci to cos?
                    • baruch.goldstein Kretynie.. 27.05.07, 17:31
                      ... na okazję igrzysk stworzył projekt świetlnej katedry... Ten człowiek nigdy
                      nie zaprojektował ani jednego pomniku w kształcie człowieka - przynajmniej
                      oficjalnie...
                      • baruch.goldstein Re: Kretynie.. 27.05.07, 17:33
                        baruch.goldstein napisał:

> ... na okazję igrzysk stworzył projekt świetlnej katedry..

Zdjęcie: www.leninimports.com/nuremberg_party_rallies_main.jpg
                        • absztyfikant Re: Kretynie.. 27.05.07, 17:33
                          Co to za gowno?
                          • baruch.goldstein Facet, ośmieszasz się :P 27.05.07, 17:35
                            ... nazizm to mój konik. Wróc do książek, chłopczyku...
                            • absztyfikant Re: Facet, ośmieszasz się :P 27.05.07, 17:36
                              www.meaus.com/96-albert-speer-und-fest.htm
                              Pod stol i szczekaj habibi:P
                              • baruch.goldstein Boże, co za idiota... 27.05.07, 17:37
                                ... przecież on na tym zdjęciu robi tylko za modela:

Hitler-Architekt Albert Speer (rechts) sitzt 1941 Modell für den Bildhauer Arno
                                Breker.
                                • absztyfikant Re: Boże, co za idiota... 27.05.07, 17:40
                                  Kurrrka, doczytaj dalej. Przeciez nie twierdzilem, ze Speer byl rzezbiarzem:P
                                  Nawet debil wie, ze byl on architektem i po trosze urbanista.
                                  • baruch.goldstein Absztyś nie lepiej po prostu przyznać się do błędu 27.05.07, 17:42
                                    ?
                                    • absztyfikant Re: Absztyś nie lepiej po prostu przyznać się do 27.05.07, 17:45
                                      Do jakiego bledu? On projektowal calosc, a reszte robili inni.
                                      www.uni-koeln.de/uni/kuj/Archiv_02_2005/kuj_speer.html
                                      Nazizm kochal rzezby przedstawiajace ludzi i chyba w tym zasadzal sie nasz
                                      spor:P
                                      • baruch.goldstein Re: Absztyś nie lepiej po prostu przyznać się do 27.05.07, 17:46
                                        absztyfikant napisał:

> Do jakiego bledu? On projektowal calosc, a reszte robili inni.

Ale on nigdy nie zaprojektował humanoidalnego pomnika... Pogódź się z tym,
                                        Absztyś..
                                        • absztyfikant Re: Absztyś nie lepiej po prostu przyznać się do 27.05.07, 17:49
                                          faculty-web.at.northwestern.edu/art-history/werckmeister/April_13_1999/Window.jpg

Powyzej niemiecki pawilon na Expo w 1937 r. A z pomnikiem sprawa nie jest
                                          zamknieta:PPPPPPPPPP
                                          • baruch.goldstein Re: Absztyś nie lepiej po prostu przyznać się do 27.05.07, 17:50
                                            absztyfikant napisał:

> A z pomnikiem sprawa nie jest zamknieta:PPPPPPPPPP

Ech, po długich bojach...
                  • baruch.goldstein Nawet nie szukaj, bo i tak nie znajdziesz... 27.05.07, 17:29
                    ... spójrz lepiej na to: futility.typepad.com/futility/images/11111_3.jpg

Zapierdzielisty klimat... Uwielbiam takie chłodne, metaliczne i wielkie
                    przestrzenie przecinane światłem..
                    • absztyfikant Re: Nawet nie szukaj, bo i tak nie znajdziesz... 27.05.07, 17:32
                      Oj, chyba mamusia cie gonila do kosciola:))))

Tutaj masz stadion olimpijski:
                      www.pps-imaging.de/media/galerie/berlin/highlights01.jpg
                      Ten w wersji z 1936 roku byl upstrzony speerowskimi herosami habibi. Teraz nie
                      moge znalezc, ale to kwestia czasu:P
    • stranger.pl Co się oburzacie? 27.05.07, 17:06
      No przyznać się: kto z was chciałby urodzić się Czarnym (Murzynem) lub żałuje
      że nie jest Murzynem?
      • absztyfikant Re: Co się oburzacie? 27.05.07, 17:12
        Chcialbym byc mulatem - laski strasznie ich lubia:P
        • baruch.goldstein Bhhhedzisz, Absztyś... 27.05.07, 17:17
          ... kushim to żydowski margines, nawet jeśli weźmie się pod uwagę całą tą
          politpoprawną retorykę, jaką izraelscy politycy próbują tuszować żydowski rasizm..
          • absztyfikant Re: Bhhhedzisz, Absztyś... 27.05.07, 17:19
            A co to ma do rzeczy?
      • baruch.goldstein Nie chcę być Polakiem, Polakiem być to wstyd... 27.05.07, 17:23
        Jak tu żyć z takimi, co drugi z nich to Żyd?
    • mike.recz Ale mnie zaszczyt kopnął;) Do tej pory byłem tego 27.05.07, 17:08
      Ale mnie zaszczyt kopnął;) Do tej pory byłem tego nieświadomy;)
    • hanusiaarendt Przestań bo się porzygam 27.05.07, 17:17
      Ten,który to napisała jest na pewno zakompleksionym,łysym palantem z trądzikiem.
      • absztyfikant Hannah:)))) 27.05.07, 17:21
        content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/b/b9/300px-Skinhead.gif
        • mike.recz Re: Hannah:)))) 27.05.07, 17:23
          content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/b/b9/300px-Skinhead.gif

Na pierwszy rzut oka widać,że gość ma powody do dumy.
        • hanusiaarendt Re: Hannah:)))) 27.05.07, 17:24
          Tak się nazywa rzeczy po imieniu:-)
    • cet3 zakompleksione bezmozdza dodaja sobie otuchy 27.05.07, 17:39
    • paralela1 Re: "Polaku, pamiętaj, to zaszczyt urodzić się bi 27.05.07, 17:49
      hej mniejszość, nie dość że przynudzacie to jeszcze nie chcecie się przyznać ,
      oficjalnie, że jestecie mniejszość tylko mówicie za większość
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka