zoo24 29.05.07, 21:41 mec Piotrowski ujawnił,że męża Blidy pytali czy na miejscu zdarzenia był polityk SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pla_cebo Re: PIS wrabia SLD w śmierć Blidy 29.05.07, 21:43 zoo24 napisała: > mec Piotrowski ujawnił,że męża Blidy pytali czy na miejscu zdarzenia był > polityk SLD. Czy pytanie dot. uczestnictwa czlonka mafii w tym miejscu i czasie jest bezzasadne? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A gdzie to powiedzial bo tu tylko sie "oburza" sa- 29.05.07, 21:45 mym przesluchaniem i nie chcial zdradzac dalszych szczegolow: "Nie ma żadnych nowych faktów. Jest tylko taki sposób prowadzenia tego przesłuchania, z którym ja mam trudność się zgodzić. Ten człowiek został przesłuchany w sposób, jaki odbiega od normalnego traktowania świadków, nie mówiąc już o pokrzywdzonych. Padały dociekliwe pytania - powiedział dziennikarzom mec. Leszek Piotrowski. Nie chciał zdradzać dalszych szczegółów. Przesłuchanie, planowane na dwie godziny, trwało ostatecznie pięć." wiadomosci.onet.pl/1544304,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 Re: A gdzie to powiedzial bo tu tylko sie "oburza 29.05.07, 21:53 przed chwilą w TVN24. Patrząc na działanie PISowskiej prokuratury i niespotykaną ilośc przecieków na temat polityków SLD jest to pierwsze i podstawowe pytanie do świadka - jakiemu członkowi SLD dał pan łapówkę i czy wie pan o jakimś innym przestępstwie członka SLD. frank_drebin napisał: > mym przesluchaniem i nie chcial zdradzac dalszych szczegolow: > "Nie ma żadnych nowych faktów. Jest tylko taki sposób prowadzenia tego > przesłuchania, z którym ja mam trudność się zgodzić. Ten człowiek został > przesłuchany w sposób, jaki odbiega od normalnego traktowania świadków, nie > mówiąc już o pokrzywdzonych. Padały dociekliwe pytania - powiedział > dziennikarzom mec. Leszek Piotrowski. Nie chciał zdradzać dalszych szczegółów. > Przesłuchanie, planowane na dwie godziny, trwało ostatecznie pięć." > wiadomosci.onet.pl/1544304,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: A gdzie to powiedzial bo tu tylko sie "oburza 29.05.07, 21:55 zoo24 napisała: > przed chwilą w TVN24. > > Patrząc na działanie PISowskiej prokuratury i niespotykaną ilośc przecieków na > > temat polityków SLD jest to pierwsze i podstawowe pytanie do świadka - > jakiemu członkowi SLD dał pan łapówkę i czy wie pan o jakimś innym > przestępstwie członka SLD. Ale czy to jest dziwne? LSD to mafia tak mowi coraz wiecej ludzi z miasta? Nie zgadzasz sie z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r wiesz co? póltora roku temu może bym uwierzyła 29.05.07, 22:03 teraz widać, że się z nich robi mafię Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: wiesz co? póltora roku temu może bym uwierzył 29.05.07, 22:07 joella.r napisała: > teraz widać, że się z nich robi mafię A podasz jakies swoje watki 1,5 roku temu protestujace przeciwko mafii??? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Thxxx. A takie pytanie oznacza wrabianie ? Suge- 29.05.07, 22:05 ruje to, ze ten (obecny, lub nie) z SLD ja zabil czy jak ? zoo24 napisała: > przed chwilą w TVN24. > > Patrząc na działanie PISowskiej prokuratury i niespotykaną ilośc przecieków na > > temat polityków SLD jest to pierwsze i podstawowe pytanie do świadka - > jakiemu członkowi SLD dał pan łapówkę i czy wie pan o jakimś innym > przestępstwie członka SLD. > > > > frank_drebin napisał: > > > mym przesluchaniem i nie chcial zdradzac dalszych szczegolow: > > "Nie ma żadnych nowych faktów. Jest tylko taki sposób prowadzenia tego > > przesłuchania, z którym ja mam trudność się zgodzić. Ten człowiek został > > przesłuchany w sposób, jaki odbiega od normalnego traktowania świadków, n > ie > > mówiąc już o pokrzywdzonych. Padały dociekliwe pytania - powiedział > > dziennikarzom mec. Leszek Piotrowski. Nie chciał zdradzać dalszych > szczegółów. > > Przesłuchanie, planowane na dwie godziny, trwało ostatecznie pięć." > > wiadomosci.onet.pl/1544304,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PIS wrabia SLD w śmierć Blidy 29.05.07, 21:45 zoo24 napisała: > mec Piotrowski ujawnił,że męża Blidy pytali czy na miejscu zdarzenia był > polityk SLD. Ten, który ma tajne konto w Szwajcarii ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
stryj.pepin Re: PIS wrabia SLD w śmierć Blidy 29.05.07, 22:02 Cytat: Według informacji PAP, we wtorek łódzki prokurator przesłuchiwał też w Siemianowicach Śląskich znanego śląskiego muzyka Józefa Skrzeka, który był znajomym Barbary Blidy. Których płyt Mistrza konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś