Gość: bpos IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 21:37 Ile Łapiński dostanie za wydanie 220 baniek niezgodnie z ustawą o zamówieniach publicznych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pierwszy sekretarz Re: Ile Łapiński dostanie IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 21:45 Gość portalu: bpos napisał(a): > Ile Łapiński dostanie za wydanie 220 baniek niezgodnie z ustawą o > zamówieniach publicznych :) dostanie siedemnaście i pół-wolne od podatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpos Re: Ile Łapiński dostanie IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 21:48 To wydaje mi się oczywiste. Chciałem się jedynie upewnić czy prawidłowo diagnozuję gangrenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Ile Łapiński dostanie IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 21:53 Gość portalu: bpos napisał(a): > To wydaje mi się oczywiste. > Chciałem się jedynie upewnić czy prawidłowo diagnozuję gangrenę. Prawidłowo! Wykrył ją ostatnio. Okazało się, że są nią dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 od MDM, dostal to biale autko................. 05.06.03, 21:47 juz, za reklame:) Odpowiedz Link Zgłoś