Dodaj do ulubionych

Mało informacji

06.06.07, 19:23
szkoda że tak mało informacji, kto to organizuje itd. chętnie się dołączę
super pomysł . Ale czy z Panią Justyną ktoś działa? moim zdaniem stronka ma
mało informacji o referendum. Dobrze by było podać plan działania, opis
procedury, paragrafy na których opiera sie idea, zapewnić jakieś zaplecze
prawne i poinformować o tym na stronie. Niestety w tym stanie strona a tym
samym samo przedsięwzięcie wygląda mało profesjonalnie. Proponuję ruszyć pełną
parą, informować ludzi na szeroką skalę o przedsięwzięciu. Wielu obywateli tak
jak ja, tylko czeka właśnie na takich ruch. Idea świetna ale nie zepsujmy
tego. Spodziewam się wielkiego oddźwięku nie tylko w społeczności
internetowej. Ale trzeba parę rzeczy dopracować.
Obserwuj wątek
    • sclavus Re: Mało informacji 06.06.07, 19:29
      marximus napisał:

> szkoda że tak mało informacji, kto to organizuje itd. chętnie się dołączę
      > super pomysł . Ale czy z Panią Justyną ktoś działa? moim zdaniem stronka ma
      > mało informacji o referendum. Dobrze by było podać plan działania, opis
      > procedury, paragrafy na których opiera sie idea, zapewnić jakieś zaplecze
      > prawne i poinformować o tym na stronie. Niestety w tym stanie strona a tym
      > samym samo przedsięwzięcie wygląda mało profesjonalnie. Proponuję ruszyć pełną
      > parą, informować ludzi na szeroką skalę o przedsięwzięciu. Wielu obywateli tak
      > jak ja, tylko czeka właśnie na takich ruch. Idea świetna ale nie zepsujmy
      > tego. Spodziewam się wielkiego oddźwięku nie tylko w społeczności
      > internetowej. Ale trzeba parę rzeczy dopracować.

Oczywiście, że z panią Justyną ktosie działają...
      Póki akcja była dziełem internetowych przyjaciół, ona firmowała to swoim
      nazwiskiem...
      W lipcu będzie zarejestrowane Stowarzyszenie na Rzecz Demokracji (nie mylić z
      politycznym RUCHEM na Rzecz Demokracji), - stowarzyszenie bez żadnych kolorów
      politycznych...
      Wtedy też, pokaże się na stronce więcej informacji (członkowie założyciele,
      zarząd itp.)
      • marximus Re: Mało informacji 06.06.07, 21:56
        to super, wiedze ze pomysl ma szanse zaowocowac a nie ze za miesiąc setki listów
        powędruje do kosza po zapał inicjatorom minął.
        Formularze już rozdałem, narazie pracownikom, w weekend rodzina i znajomi. Tym
        co mogę od razu wręczam wydrukowany formularz i proszę o oddanie, ludzie są
        leniwi i nieufni więc wolę ja wysłać żeby wypełniony formularz nie wyladował na
        dnie szuflady zamiast na poczcie, jeśli byłby potrzebne serwer to mam mało
        używany firmowy, w tym roku zrezygnowałem z niektórych interesów i serwer stoi
        odłogiem 1gb (300mb zajete ale moge cos zwolnic) 1gb transferu z czego
        wykorzystane z tego 100mb czesem 150 , wiec lezy odłogiem i marnieje, jakby sie
        przydal sluze.
        • sclavus Re: Mało informacji 07.06.07, 10:00
          marximus napisał:

> to super, wiedze ze pomysl ma szanse zaowocowac a nie ze za miesiąc setki
          listó
          > w
          > powędruje do kosza po zapał inicjatorom minął.
          > Formularze już rozdałem, narazie pracownikom, w weekend rodzina i znajomi. Tym
          > co mogę od razu wręczam wydrukowany formularz i proszę o oddanie, ludzie są
          > leniwi i nieufni więc wolę ja wysłać żeby wypełniony formularz nie wyladował
          na
          > dnie szuflady zamiast na poczcie, jeśli byłby potrzebne serwer to mam mało
          > używany firmowy, w tym roku zrezygnowałem z niektórych interesów i serwer stoi
          > odłogiem 1gb (300mb zajete ale moge cos zwolnic) 1gb transferu z czego
          > wykorzystane z tego 100mb czesem 150 , wiec lezy odłogiem i marnieje, jakby
          sie
          > przydal sluze.

:)
          Teraz możesz wręczać formularze wraz z wytłumaczeniem akcji... co by było mile
          widziane - chodzi o to, żeby ludzie byli przekonani do konieczności takiej
          akcji..
          Świadomość potrzeby zrobienia czegoś jest niezwykle ważna - cała ta akcja
          wynika właśnie ze świadomości... i jest tym bardziej cenna, że zainicjowała ją
          grupa ludzi o najprzeróżniejszej proweniencji i najprzeróżniejszych kolorów
          politycznych. Wspólnym mianownikiem stał się bezwład i qrestwo obecnej ekipy...
          i nic więcej :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka