Gość: tryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.03, 22:17 Tak Lepper a Balcerowicz to musi odejsc...ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rycho Re: Andrzej Lepper, IP: *.dialup.vol.cz 08.06.03, 22:18 Biedny ten ogon odwracanego kota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgr Re: Andrzej Lepper, IP: *.man.rsk.pl 08.06.03, 22:20 taak liczy na nasza niepamiec, jeszcze niedawno mowil ze zaglosuje na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Andrzej Lepper, IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.06.03, 22:27 spadaj na bambus, Lepper. W Europie na takich debili nie bedzie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehz Lepper wynocha z Polski !!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:34 Nie lubimy tu oszolomow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Lepper wynocha z Polski !!! IP: *.rasserver.net 09.06.03, 03:06 Gość portalu: hehz napisał(a): > Nie lubimy tu oszolomow !!! zapomniales "stary" o tow. millerze (dac palantom plugi do lap i niech glowkuja jak to narzedzie udoskonalic zeby sprostalo unijnyh wymogom..... . pytanie czy te mloty sa w stanie cokolwiek wymyslec.......:( ko Kongo wyslac tam podobno sa jeszcze ludozercy ...niestrawnosci dostana to zaprzestana tych brzydkich praktyk ale my juz klopotu miec nie bedziemy...pepto bismol wyslemy i zaladki naprawione ..:) Wiwat POLSKA I RODACY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczera prawda Re: Lepper wynocha z Polski !!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 15:03 Gość portalu: hehz napisał(a): > Nie lubimy tu oszolomow !!! Oj bardzo ich lubimy, oj bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gross Gdzie Lepper nie może IP: *.boxnet.ceti.pl 08.06.03, 22:41 Panie Lepper, ja pana bardzo prosze, niech pan chociaż jak już musi mówić, to niech Pan mówi po ludzku. Ja już nie proszę , żeby po polsku, ja wiem ,że to trudne, ale ja pana zaklinam pan zrób cos bo ja ni cholery nie rozumiem z tego coś pan tam wymęczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwoj Re: Andrzej Lepper, IP: *.246.3.47.tisdip.tiscali.de 08.06.03, 22:42 Przed wodą, ogniem i Leperem (Gietrychem też) uchowaj nas Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priap WON!!! IP: 62.151.92.* 08.06.03, 22:56 BURACZANY CHAMIE, WON Z RZECZYPOSPOLITEJ CI MOWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiolus Re: Andrzej Lepper, IP: *.atw.pa.webcache.rcn.net 08.06.03, 22:57 lepper w odroznieniu od giertycha cywilizuje sie. kapelusze z glow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jussi Re: Andrzej Lepper, IP: *.pl 08.06.03, 22:59 on się cieszy, on nie mówił że nie dla unii...??!! ręce opadają normalnie .no jest gość bezczelny, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phx Re: Andrzej Lepper, IP: *.ph.ph.cox.net 08.06.03, 23:07 Spierdalaj Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d http://tajnedokumenty.com/ IP: *.mad.east.verizon.net 08.06.03, 23:20 Michnik to juz napewno bedzie rzetelny relacjonuujac Leppera: tajnedokumenty.com/weglarczyk1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Andrzej Lepper, 'Samoobrona' w 'Wieczorze Eur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 23:23 My zawsze byłiśmy z LPR ZA UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Andrzej Lepper IP: *.ipt.aol.com 08.06.03, 23:31 lepper!!! NA DRZEWO! prostaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Andrzej Lepper, 'Samoobrona' w 'Wieczorze Eur IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 08:57 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > My zawsze byłiśmy z LPR ZA UE Oszoło, czy to naprawdę TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Andrzej Lepper, IP: *.exeter.ox.ac.uk 08.06.03, 23:31 Szanowny panie, tacy politycy jak pan raczej przyczyniaja narodowi problemow (nie tylko tych dnia codziennego) niz je rozwiazuja. W Polsce nie powinno nigdy byc miejsca na Pana wyfglupy. Mam nadziej, ze po wejsciu do Uni faktycznie go nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d tajnedokumenty.com IP: *.mad.east.verizon.net 08.06.03, 23:35 MIchnik usuwa niewygodne posty: tajnedokumenty.com/weglarczyk1.html Jak widac na linku, rzetelnosc Michnika jest taka jaka jest. Wiec o Lepperze bedzie pisal jak pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Czas najwyższy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 00:01 aby ta banda zamieniła pasiaste krawaty na pasiaste drelichy więzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oral Re: Andrzej Lepper, IP: *.htc.net.pl / 192.168.3.* 09.06.03, 00:01 Balcerowicz musi odejść a Kartagine trzeba zburzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malar Re: Andrzej Lepper, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 00:39 Ręce i nogi opadają! Przecież to Andrzej i jego ludzie poświęcili tyle wysiłku żeby nas wprowadzić do UE! I nigdy nie mówili że za komuny było lepiej! Dosyć tego mitomaństwa i podpinania się pod cudze sukcesy! Andrzej Lepper musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOPER Re: Andrzej Lepper, IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 01:03 PŁATNI ZDRAJCY PACHOŁKI UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Andrzej Lepper, IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.06.03, 01:10 lepper,sluchalam twoje wymioty na stronie internetowej tvp.wytlumacz mi jedno:dlaczego my polacy za granica musimy sie za takich debilow jak ty i ten caly gertych caly czas tlumaczyc.daj juz polakom spokuj ty pajacku i nie kompromituj polski za granica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO DO LEPPERA IP: 81.210.69.* 09.06.03, 01:12 LEPPER I GIERTYCH MUSZĄ ODEJŚĆ DLA DOBRA RZECZYPOSPOLTEJ. WY POWINNIŚCIE WYSTĄPIĆ W TVN RAZEM Z MICHAŁEM WIŚNIEWSKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosab@hot.pl Re: Andrzej Lepper, IP: 195.117.218.* 09.06.03, 05:46 Zarowno Leper, jak i Gietrych wygladali wczoraj jak obite psy, co mnie bardzo ucieszylo. Podejrzewam, ze teraz Leper bedzie chcial sie dostac do Parlammentu Europejskiego, jako wybitny polityk, wyksztalcony i poliglota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula. Re: Psychol !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.06.03, 06:48 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro Re: Psychol !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.46.229.* 09.06.03, 07:24 chama batem przez leb.Jak to mowil ten (prawdziwy) hrabia w 'Nikodemie Dyzmie' :'milczec chamie !'.Tak trzeba rozmawiac z tym lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeJay Lepper klamie! IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 09.06.03, 08:17 Nigdy samobrona nie byla pzeciwko Unii? Tydzien przed referendum dostalem do skrzynki pocztowej ich ulotke. Oto cytat: "Mowimy NIE Unii Europejskiej na wynegocjowanych warunkach [...]." Podpis: andrzej lepper Panie lepper, starczy klamstw. Na tej samej ulotce wylicza: "Nie liczymy na UE gdyz mamy swoje pieniadze: [...] 60 mld zl to depozyty ludnosci i instytucji zgromadzone w bankach, przejetych przez kapital zagraniczny [...] My te pieniadze odzyskamy, aby sluzyly dobru Polski i Polakow" Czyli jak? Jak ktos ma konto w ING Banku Slaskim, to Lepper mu te pieniadze zbierze zeby sluzyly dobru Polski i Polakow? Da je rolnikom? Czyli....NACJONALIZACJA??????? juz kiedys to przerabialismy trzeba trzymac tego typu "kwity", zeby potem byly dowody na to co ludzie pokroju lepera mowia. a dziennikarze powinni miec cale kolekcje ulotek i plakatow poszczegolnych politykow. jak leper mowi ze nie byl przeciw - ciach, dziennikarz wyjmuje z teczki ulotke. i jak ma taki dowod, moze - i powinien - powiedziec: "pan klamie". pozdrawiam dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strider Lepper lapy precz o moich pieniedzy!!! IP: *.de.ibm.com 09.06.03, 09:00 Lepper zlodzieju, ty sie odwal o moich pieniedzy zgromadzonych w bankach. Nie potrzebuje twojej pomocy i posrednictwa w ich odzyskiwaniu dla narodu polskiego. Gdy bede chcial skorzystac z mojej gotowki z mojego konta, wtedy po prostu pojde do okienka w banku. A tak w ogole takie pierdzielenie o nacjonalizacji bankow moze sie tylko zakonczyc tragicznie dla polskiej gospodarki, gdy przestraszenie ciulacze wyjma reszte kasy z bankow i wywioza ja za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Andrzej Lepper, IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.03, 08:24 Teraz komuchy dają w dupę Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koopa Re: Andrzej Lepper, IP: *.rafineria-trzebinia.pl 09.06.03, 09:19 jeszcze troche i Lepper zamieni krawat w paski na taki niebieski z gwiazdkami... co za matol z tego goscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JL Re: Andrzej Lepper, IP: 149.156.11.* 09.06.03, 11:01 Kto jeszcze słucha bełkotu tego tłuka? Wyborco Samoobrony! Jeżeli jesteś taki jak jej wódz to pamietaj, że opóźniasz rozwój kraju i tym samym obniżasz swoje szanse. Oddając w wyborach swój głos na tego matoła umożliwiasz mu tylko bezczelne bogacenie się kosztem swojej naiwności. On nie może ci w niczym pomóc. On ci poprostu szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor wolisz odac tuskowi millerowi kaczynskiemu polowi IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 11:09 kwasniewskiemu borowskiemu balcerowiczowi co za roznica matole wszyscy politycy uzyskali to co chcieli czyli stolki w brukseli i to dzieki glosom na nie jakos na slowacji glupkow bylo tylko 52% w polsce jak widac prawie 60% Odpowiedz Link Zgłoś