Gość: Patrzyk Re: Andrzej Lepper, IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 11:51 A Lepper musi odejść ! Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anoldzik Lepper na przedskoczka IP: *.pl.abb.com 09.06.03, 11:59 Andrew kochamy CIE - białorusini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Andrzej Lepper, IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.03, 12:12 Widzisz Andrzej z tym narodem nie da się nic zrobić.Same debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Lepper do buraków! IP: *.aps.edu.pl 09.06.03, 16:51 Nie mogę już słuchać tego bełkotu... Żadnej treści, prócz: JA JESTEM BOGIEM! Ty Lepper, uważaj, bo jeszcze Bóg się w końcu wkurzy tym twoim samouwielbieniem (bo nad ilorazem już załamał ręce...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bts Re ILOCZYN INTELIGENCJI IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 17:12 ILOCZYN INTELIGENCJI LEPPERA MA SIE DOBRZE. A ILE TO CZYNI?... ZERO, PANOCZKU, ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: ODLEPIC SIE OD LEPPERA!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 17:29 Nie bedzie on wtedy mial z kim 'walczyc'. Odpowiedz Link Zgłoś