Dodaj do ulubionych

Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 12:35
Zapowiedź tej zmiany dzień po referendum jest czystej wody świństwem i
draństwem. Dopóki trzeba było zabiegać o głosy katolików, to Miller
dementował oświadczenia Dyducha i koleżanek "równouprawnionych".
Mówił: "wypowiedź niefortunna", "SLD nie ma takich planów" itd. Oczywiście
kłamał, bo taka była jego startegia. Ale żeby zrobić zwrot o 180 stopni już
nastepnego dnia po głosowaniu, to trzeba wyjątkowego chamstwa i pogardy dla
ludzi.Ale oczywiście prawdziwego Millera poznajemy po tym jak kończy.
Obserwuj wątek
    • menel1 Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! 10.06.03, 12:51
      Wyskrobac wszystkie dziewczyny w Polsce!!
    • Gość: Oszołom z RM Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 12:58
      Gość portalu: Nina napisał(a):

> Zapowiedź tej zmiany dzień po referendum jest czystej wody świństwem i
      > draństwem. Dopóki trzeba było zabiegać o głosy katolików, to Miller
      > dementował oświadczenia Dyducha i koleżanek "równouprawnionych".
      > Mówił: "wypowiedź niefortunna", "SLD nie ma takich planów" itd. Oczywiście
      > kłamał, bo taka była jego startegia. Ale żeby zrobić zwrot o 180 stopni już
      > nastepnego dnia po głosowaniu, to trzeba wyjątkowego chamstwa i pogardy dla
      > ludzi.Ale oczywiście prawdziwego Millera poznajemy po tym jak kończy.

- domyślam sie że głosowałaś za ufając Millerowi że tego nie zrobi...komuchom
      nigdy nie należy wierzyć bo to jest piramidalna głupota i naiwność.przepraszam
      ze ja takim tonem a być może w tym momencie cię uraziłem ale wiem że wielu
      katolików zagłosowało na tak bo dało szansę Millerowi się naprawic że nie
      będzie wszczynał wojny ideologicznej...Miller jednak to jest niereformowalny
      partuyjny beton to cyniczny gracz i oszust..on juz wielokrotnie nas oszukiwał
      ale mało kto wyciągnął z tego wniosku ja mu nie wierzyłem i niewierzę nie
      myliłem się i stąd m.in moje nie dla UE nie wierzę że ten kto tak często
      zmienia zdanie a wręcz kłamie może nas godnie reprezentować na zewnątrz..winne
      jest tu Pis które mówiło tak dla UE nie dla Millera...a więc jestem przeciw
      Millerowi ale głosuję za tym na czym najbardziej mu zależy...totalna głupota i
      nieodpowiedzialność...
    • Gość: daniel ręce precz IP: *.interq.pl / 10.0.0.* 10.06.03, 13:35
      Ręce precz od narodu polskiego zarówno tego obecnego jak i nienarodzonego.
    • Gość: Xionc Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: 213.77.7.* 10.06.03, 14:02
      a najbardziej szkoda mi papieża...
      jedyna nadzieja w rozsądnym (jeszcze) TK...

• Gość: Oszołom z RM Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 14:59
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> a najbardziej szkoda mi papieża...
        > jedyna nadzieja w rozsądnym (jeszcze) TK...
        >

- błędy osób duchownych przyczyną odejść wiernych od kościola..mam tu na myśli
        wspieranie elit i nie docenianie tych najbardziej potrzebujacych a
        przedewszystkim wywrotowa działalność katolewicy w łonie KK!
    • iznota33 Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! 10.06.03, 14:18
      to nie Miller chce tylko znaczna (większa)część społeczeństwa.
      Aborcja? TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Oszołom z RM Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 15:01
        iznota33 napisał:

> to nie Miller chce tylko znaczna (większa)część społeczeństwa.
        > Aborcja? TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

- to czemu cię matka nie wyskrobała? o jednego idiotę byłoby mniej!
        • iznota33 Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! 10.06.03, 15:03
          ponieważ badania prenatalne wykazały,że jestem - w przeciwieństwie do ciebie
          normalny.

• Gość: nina Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 15:35
            Po pierwsze- do "Oszołoma" - głosowałam - nie.
            Po drugie- znaczna część społeczeństwa uważa, że łapówki to nic złego, czy to
            znaczy że trzeba je zalegalizować?
            Po trzecie - nie mam zludzeń, że SLD chce zalegalizować aborcję - ale
            wyjawienie tej obłudy dzień po referendum to to samo co kwestia: drodzi naiwni
            obywatele, wykorzystałem was. I możecie mi naskoczyć. Na pozorach przyzwoitości
            mu nie zależało. Bo liczę się tylko ja i moja władza!
            • iznota33 Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! 10.06.03, 15:38
              Podejrzewam,że SLD uczył sie obłudy i przyzwoitości od kościoła katolickiego.
              ABORCJA - TAK!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Oszołom z RM Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 15:55
              Gość portalu: nina napisał(a):

> Po pierwsze- do "Oszołoma" - głosowałam - nie.
              > Po drugie- znaczna część społeczeństwa uważa, że łapówki to nic złego, czy to
              > znaczy że trzeba je zalegalizować?
              > Po trzecie - nie mam zludzeń, że SLD chce zalegalizować aborcję - ale
              > wyjawienie tej obłudy dzień po referendum to to samo co kwestia: drodzi
              naiwni
              > obywatele, wykorzystałem was. I możecie mi naskoczyć. Na pozorach
              przyzwoitości
              >
              > mu nie zależało. Bo liczę się tylko ja i moja władza!

- ojej ale mi głupio jeszcze raz cię przepraszam Nino...
            • Gość: Ryszard Re: obluda & agrave; la Nina IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 10.06.03, 17:50
              Nie jest obluda wyjawienie planu przez SLD. To jest polityka i wiekszosc
              spoleczenstwa jest i byla za aborcja. Obludne jest twoje stanowisko : ojej, w
              dzien po referendum!! A jak za 2 miesiace to co, bediesz mniej pyszczyla? I co
              ci przeszkadza ta aborcja? Chcesz to sobie rob dzieciaki seryjnie. Nie , to
              nie dawaj d...(mozesz sie zawsze pomylic w "kalendarzyku"). A jak masz nadmiar
              uczuc dla cierpiacych, biednych i wielodzietnych TO IM POMAGAJ! bedziesz w
              zgodzie ze swoim sumieniem. R
              • Gość: wojtek Re: obluda & agrave; la Nina IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.03, 04:48
                Gość portalu: Ryszard napisał(a):

> Nie jest obluda wyjawienie planu przez SLD. To jest polityka i wiekszosc
                > spoleczenstwa jest i byla za aborcja. Obludne jest twoje stanowisko : ojej, w
                > dzien po referendum!! A jak za 2 miesiace to co, bediesz mniej pyszczyla? I
                co
                > ci przeszkadza ta aborcja? Chcesz to sobie rob dzieciaki seryjnie. Nie , to
                > nie dawaj d...(mozesz sie zawsze pomylic w "kalendarzyku"). A jak masz
                nadmiar
                > uczuc dla cierpiacych, biednych i wielodzietnych TO IM POMAGAJ! bedziesz w
                > zgodzie ze swoim sumieniem. R
                ================================================================================
                ==Masz u mnie flaszke Rysiu.Serdecznie pozdrawiam Wojtek.
          • Gość: Oszołom z RM Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 15:53
            iznota33 napisał:

> ponieważ badania prenatalne wykazały,że jestem - w przeciwieństwie do ciebie
            > normalny.
            >

- widać badania były źle przeprowadzone i należało je powtórzyć na innym
            bardziej sprawnym sprzęcie
            • iznota33 Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! 10.06.03, 15:58
              oszoł: ani czytać,ani pisać,ani liczyć ani myśleć a teraz jeszcze okazuje
              sie,że masz kłopoty z widzeniem.
              fizyczny (i umysłowy) wrak człowieka.i to mając zaledwie 24 lata.widzisz do
              czego prowadzi służba u ojca malwwersanta?
          • Gość: Xionc Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: 213.77.7.* 10.06.03, 16:22
            Lekarz się musiał pomylić...
    • Gość: zgred Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 16:19
      > Zapowiedź tej zmiany dzień po referendum jest czystej wody świństwem i
      > draństwem. Dopóki trzeba było zabiegać o głosy katolików, to Miller
      > dementował oświadczenia Dyducha i koleżanek "równouprawnionych".
      > Mówił: "wypowiedź niefortunna", "SLD nie ma takich planów" itd. Oczywiście
      > kłamał, bo taka była jego startegia. Ale żeby zrobić zwrot o 180 stopni już
      > nastepnego dnia po głosowaniu, to trzeba wyjątkowego chamstwa i pogardy dla
      > ludzi.Ale oczywiście prawdziwego Millera poznajemy po tym jak kończy.

A skąd masz tę wiadomość? Dzisiaj tą samą wiadomością podzieliła się z Millerem
      Monika Olejnik. Miller zapytał "a skąd ta wiadomość, w którym momencjie ja coś
      takiego powiedziałem" i dzielną Monikę zatkało zaczęła się jąkać bez sensu.
      • Gość: pierwszy sekretarz Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 16:59
        Gość portalu: zgred napisał(a):

> Monika Olejnik. Miller zapytał "a skąd ta wiadomość, w którym momencjie ja
        coś
        > takiego powiedziałem" i dzielną Monikę zatkało zaczęła się jąkać bez sensu.

Bo to stary dobry sposób.
        Jak Cię złapią za rękę-mów "nie moja".
        I każdego zatka!
    • Gość: Terry Czyżby miller zaszedł w ciążę ... IP: 167.178.112.* 10.06.03, 17:27
      ... przez dyducha i chciał się szybko wyskrobać ?
    • Gość: Ryszard Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 10.06.03, 17:41
      Nie jestem wielbicielem pana M., ale uwazam, ze przejawem chamstwa i pogardy
      dla zdrowego rozsadku, rozumu i normalnej uczciwosci jest utrzymywanie przy
      zyciu takich ustaw pseudokatolskich jak ta przez ciebie cytowana. Jest to
      sankcjonowanie potwornej hipokryzji, klamstwa i obludy. Tego nie ma nawet w
      katolickich Wloszech ani w Hiszpanii. Ponadto sankcjonuje to system podziemny,
      gdzie jedni skrobia za szmal wieczorami a w godzinach pracy nie racza udzielic
      pomocy kobiecie w sytuacji nie raz dramatycznej. W tle sa zas pobozni plebani,
      pelni forsy i przywilejow, dbajacy o to, zeby cs tam "nie poszlo do wiadra" bo
      to przeciez czlowiek, falszywi prokuratorzy i idiotyczni policaje wstepujacy
      do akcji gdy proporcje pomiedzy lapowami ginekologa a dzialkami placonymi z
      jego skrobniec zostaja zachwiane. bardzo mnie dziwi twoj podpis NINA - stara
      ciota nawiedzona ? Moze zajmij sie najpierw bardzo katolicka pomoca dla
      bitych, gwalconych wielorodek z przychowkiem na osiem dziobow do wykarmienia i
      z 500 zlotowymi dochodami.... potem wypowiadaj sie na te tematy. R.
    • Gość: Janek Aborcyjna wolność dla kobitek i ich gwałcicieli. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 18:04
      gwałcić bezkar
    • Gość: JATEŻ Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.acn.pl 11.06.03, 01:03
      I ma rację. Najwyższy czas
      • Gość: BO Skrobanie dzieci zdrowych to tragedia.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 11.06.03, 03:41
        Ludzkie zycie jest ludzkim zyciem. Kobiety ktore skrobia to najczesciej nie te ktore maja problemy z wyzywieniem
        dzieci. Gdyby tak bylo, Etiopia juz dawno nie mialaby dzieci. Skrobanki to przyklad zdziczenia moralnego i upadku
        cywilizacyjnego.

Gość portalu: JATEŻ napisał(a):

> I ma rację. Najwyższy czas
        • kpt.ziobro Miller ma rację ! 11.06.03, 07:31
          Dosyć tej pseudokatolickiej obłudy i zakłamania.
          Wiadomo, że podziemie aborcyjne pracuje pełną parą błogosławiąc za swoje zyski
          twórców i propagatorów ustawy antyaborcyjnej !!!
          Brawo Leszek !
          • Gość: jokasty Re: Miller ma rację ! IP: 212.14.60.* 11.06.03, 12:31
            Kapitanie towarzyszu Ziobro! Juz pisalem: Nie traccie ducha tow. Miller jeszcze
            i Ciebie wyrucha!
    • Gość: P-77 Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 09:16
      Aktualny stan prawny jest moim zdaniem najlepszym jaki mógł być. No, moje
      wątpliwości budzi możliwość usuwania płodów z zespołem Downa.
      Dyskusje na temat tego czy płód jest człowiekiem nie mają większego sensu -
      bezsprone jest to, że nim będzie. Nieograniczone prawo do aborcji prowadzi do
      patologii na co słusznie zwrócił uwagę Trybunał Konstytucyjny.
      A na podziemie aborcyjne jest jeden sposób - sankcje karne. Policja i
      prokuratura nie mogą przymykać oczu na problem jak czynią to teraz. Dobrze
      byłoby przyjrzeć się prywatnym gabinetom lekarskim zamieszczającym ogłoszenia
      typu " usługi ginekologiczne w pełnym zakresie".
      • atak.spawacza Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! 11.06.03, 09:26
        Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Aktualny stan prawny jest moim zdaniem najlepszym jaki mógł być. No, moje
        > wątpliwości budzi możliwość usuwania płodów z zespołem Downa.
        > Dyskusje na temat tego czy płód jest człowiekiem nie mają większego sensu -
        > bezsprone jest to, że nim będzie. Nieograniczone prawo do aborcji prowadzi
        do
        > patologii na co słusznie zwrócił uwagę Trybunał Konstytucyjny.
        > A na podziemie aborcyjne jest jeden sposób - sankcje karne. Policja i
        > prokuratura nie mogą przymykać oczu na problem jak czynią to teraz. Dobrze
        > byłoby przyjrzeć się prywatnym gabinetom lekarskim zamieszczającym
        ogłoszenia
        > typu " usługi ginekologiczne w pełnym zakresie".

Zasadnicze pytanie to czegoś co zwie się "P-77" !

Jakim trzeba być idiotą i nieukiem, aby twierdzić, iż na podziemie aborcyjne
        jest jeden sposób - sankcje karne ?
        Jakim trzeba być kretynem, aby mylić skutki z przyczynami ?
      • Gość: Ryszard Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 11.06.03, 10:06
        Bardzo glupio zagdakales. Pokaz mi kraj gdzie istnieje calkowita wolnosc w
        aborcji? Wymien choc jeden. po drugie, to nie o sama aborcje chodzi a o
        profilaktyke, wychowanie seksualne, dostepnosc srodkow antykoncepcyjnych - i
        nie chodzi mi o to, ze faceci moga, wstydliwie w aptece kupic gumki. Wszedzie
        aborcja jest ostatecznoscia a kobiety maja mozliwosci decydowania o tym czy
        chca czy nie chca miec dziecko. Juz nie wspominam o tym , ze sa kraje, o
        zgrozo, gdzie ciaza jest badana (amniosynteza)gdy kandydatka na mamusie
        decyduje sie powyzej pewnego wieku. R.
        • Gość: Oszołom z RM Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 12:42
          Gość portalu: Ryszard napisał(a):

> Bardzo glupio zagdakales. Pokaz mi kraj gdzie istnieje calkowita wolnosc w
          > aborcji? Wymien choc jeden. po drugie, to nie o sama aborcje chodzi a o
          > profilaktyke, wychowanie seksualne, dostepnosc srodkow antykoncepcyjnych - i
          > nie chodzi mi o to, ze faceci moga, wstydliwie w aptece kupic gumki. Wszedzie
          > aborcja jest ostatecznoscia a kobiety maja mozliwosci decydowania o tym czy
          > chca czy nie chca miec dziecko. Juz nie wspominam o tym , ze sa kraje, o
          > zgrozo, gdzie ciaza jest badana (amniosynteza)gdy kandydatka na mamusie
          > decyduje sie powyzej pewnego wieku. R.

- wszystkie kraje UE z wwyjątkiem Irlandii oraz większość stanów USA
          • Gość: P-77 Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 13:53
            Z osobnikeim o ksywie "atak spawacza" dyskutować nie będę.
            NAtomiast Ryszardowi odpowiadam - w więksozści państw zachodnich nie ma prawa
            dziecka do urodzenia się, jest prawo kobiet do aborcji, właściwie
            nieograniczone. No moee ograniczone terminowo, ale gdy płód traktowany jest
            jako część ciała kobiety ciężarnej jego usunięcie po upływie 4 miesiąca może
            być traktowane jako zabieg na własne ryzyko tak jak powiedzmy usunięcie
            pieprzyka czy innego znamienia.Do czego zmierzam? Otóż jeżeli kobieta ma prawo
            usunąć ciążę gdy zwyczajnie nie chce mieć dzieci i nikt (Z ojcem dziecka
            włącznie) nie może się temu sprzeciwić aborcja nie jest już tylko złem
            koniecznym - staje się czymś normalnym a nawet zalecanym.
            Legalizacja aborcji doprowadzi jedynie do tego, że podziemie aborcyjne
            przestanie być podziemiem. To już nie XIX wiek gdzie usuwało się ciążę u
            podejrzanych znachorek, zresztą niefachowe zabiegi powodują skutki w postaci
            uszkodzenia ciała lub nawet śmierci kobiety ciężarnej i tu prokurator nie może
            nie zareagować.
            Ponieważ przepisy karne dotyczące nielegalnej aborcji są w większości
            martwepodziemie aborcyjne tylko się rozwija. Zdecydowana reakcja organów
            państwa to jedyny sposó na jawne bezprawie.
            • telewizja.trwam Re: Miller chce nowelizacji ustawy aborcyjnej! 11.06.03, 14:02
              Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Z osobnikeim o ksywie "atak spawacza" dyskutować nie będę.
              > NAtomiast Ryszardowi odpowiadam - w więksozści państw zachodnich nie ma
              prawa
              > dziecka do urodzenia się, jest prawo kobiet do aborcji, właściwie
              > nieograniczone. No moee ograniczone terminowo, ale gdy płód traktowany jest
              > jako część ciała kobiety ciężarnej jego usunięcie po upływie 4 miesiąca może
              > być traktowane jako zabieg na własne ryzyko tak jak powiedzmy usunięcie
              > pieprzyka czy innego znamienia.Do czego zmierzam? Otóż jeżeli kobieta ma
              prawo
              > usunąć ciążę gdy zwyczajnie nie chce mieć dzieci i nikt (Z ojcem dziecka
              > włącznie) nie może się temu sprzeciwić aborcja nie jest już tylko złem
              > koniecznym - staje się czymś normalnym a nawet zalecanym.
              > Legalizacja aborcji doprowadzi jedynie do tego, że podziemie aborcyjne
              > przestanie być podziemiem. To już nie XIX wiek gdzie usuwało się ciążę u
              > podejrzanych znachorek, zresztą niefachowe zabiegi powodują skutki w postaci
              > uszkodzenia ciała lub nawet śmierci kobiety ciężarnej i tu prokurator nie
              może
              > nie zareagować.
              > Ponieważ przepisy karne dotyczące nielegalnej aborcji są w większości
              > martwepodziemie aborcyjne tylko się rozwija. Zdecydowana reakcja organów
              > państwa to jedyny sposó na jawne bezprawie.

Ależ Ty P-77 jesteś ograniczony !
    • Gość: pierwszy sekretarz Aborcja dla kobiet, przepustki dla przestępców!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 14:00
      • telewizja.trwam Pupy dla pedałów, kasa dla kleru !!! 11.06.03, 14:05
        Oszołom - coś dla ciebie zboczeńcu !!!!
      • Gość: wojtek ABORCJA JEST DOPUSZCZALNA NAWET W WATYK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.03, 16:02
        ANIE !JAK KTOS NIE WIERZY TO MU UDOWODNIE.
        • Gość: Oszołom z RM. Re: Pupy dla pedałów, kasa dla kleru !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 16:08
          Jakie pupy. Ładne ?
          • Gość: Pr. Oszołom z RM oddziały zamknięte dla uzurpatorów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 20:39
            Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a):

> Jakie pupy. Ładne ?

-specjalne izolatki dla tych z zabużeniami swejosobowosci i tożsamości czyli
            dla takich jak ten któremu się wydaje że jest mną...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka