hrabia.m.c Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 23.06.07, 17:35 goldenwomen3 napisała: > sukcesu Kaczek ;) ;) właśnie:) sukces??????? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 23.06.07, 17:36 hrabia.m.c napisał: > goldenwomen3 napisała: > > > sukcesu Kaczek ;) > > ;) > właśnie:) Piszesz o wiesciach z mediow polskojezycznych czy tez typowo czysto polskich? > sukces??????? Odpowiedz Link Zgłoś
emerald_boy2 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 06.07.07, 16:26 A to media czysto polskie nie są polskojęzyczne? Jakoś dziwnie, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
xen3 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 23.06.07, 17:38 Gul im chodzi że Kaczkom się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 23.06.07, 17:40 xen3 napisał: > Gul im chodzi że Kaczkom się udało. Zeby tylko gul! he he he ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 23.06.07, 17:40 xen3 napisał: > Gul im chodzi że Kaczkom się udało. co? pokazać europie jakimi są ? to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
czapka-nie-widka Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 23.06.07, 17:42 te hrabia ! wez sie w garsc, komuna nie wroci ! Odpowiedz Link Zgłoś
czapka-nie-widka Nie zagluszajmy, rozmnazajmy sie ! 23.06.07, 17:39 mamy czas do 2017 roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj [...] 23.06.07, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
franka_fanka Re: Nie zagluszajmy, rozmnazajmy sie ! 23.06.07, 17:46 To ja z nudów wyłbym do księżyca. Lubię jak wokół mnie turbany i z tafty do podłogi zasłanej czerwonym dywanem - falbany. chaziaj napisał: > Do tego roku trzeba bedzie zrobic porzadek we wlasnym kraju > z wrogimi silami, ktore to nie maja pochodzenia ani polskiego > ani slowianskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os chaziaj, za co cię 'staery' goldzi i zaiszy 23.06.07, 23:25 giwi chlasnęła? Odpowiedz Link Zgłoś
gauche sukcesu???????? jaja sobie robisz? 23.06.07, 17:43 pzregrali, ulegli niemieckiemu szantazowi, oklamali, powinni teraz seppuku popelnic, wszak mowili :pierwiastek albo smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: sukcesu???????? jaja sobie robisz? 23.06.07, 17:44 Ona kpi z kaczorów wprost nieprzyzwoicie Żadnej litości nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: sukcesu???????? jaja sobie robisz? 23.06.07, 17:47 lewa_piers napisał: > Ona kpi z kaczorów wprost nieprzyzwoicie > Żadnej litości nie ma nigdy tego nie robilam a dzis jestem jak najbardziej powazna Odpowiedz Link Zgłoś
czapka-nie-widka Re: sukcesu???????? jaja sobie robisz? 23.06.07, 17:48 Antypolskosc wyznawcow wiary GW jest przerazajaca ! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: sukcesu???????? jaja sobie robisz? 23.06.07, 17:49 czapka-nie-widka napisała: > Antypolskosc wyznawcow wiary GW jest przerazajaca ! teraz widac jak na dloni ze tu sie tylko pisze po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Twój Warzecha, fanatyk Kaczorów tak pisze 23.06.07, 17:51 "Pod moim poprzednim wpisem napisałem, w odpowiedzi na monity Quantasa, co uznam za sukces, a co za porażkę. Rezultat szczytu wypełnia opisane przeze mnie wtedy znamiona porażki. Słowem - wzięliśmy w skórę. Śmieszne są opowieści prezydenta, że wywalczyliśmy rozwiązanie lepsze od systemu pierwiastkowego. Zaproponowano nam kiepski ersatz, który przyjęliśmy, a polskie jastrzębie okazały się wróbelkami zdechlakami". A to, że Kaczory łżą jak z nut, nikogo już nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: sukcesu???????? jaja sobie robisz? 23.06.07, 17:52 Mylisz antypolskość i antykaczyńskość Albo głupio trolujesz Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: sukcesu???????? jaja sobie robisz? 23.06.07, 17:51 goldenwomen3 napisała: > nigdy tego nie robilam a dzis jestem jak najbardziej powazna Zatem albo to: -znakomita umiejętność zaprzeczania rzeczywistości -piramidalna głupota Odpowiedz Link Zgłoś
franka_fanka goldenwomen3 może sobie pisać co chce, 23.06.07, 17:57 ale jeśli Jarek mówi, że tryumfalny sukces, to taki on jest. Na fest. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 :) 23.06.07, 18:13 franka_fanka napisał: > ale jeśli Jarek mówi, że tryumfalny sukces, to taki on jest. > Na fest. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: :) 23.06.07, 18:23 franka_fanka napisał: > dla Golden: > :)) > :)) he he he wzajemnie :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franka_fanka Golden! 23.06.07, 18:27 Damą jesteś. A więc: podnosisz chusteczkę (koniecznie z monogramem) do ust i chichot wydajesz: czyli: hi,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Golden! 23.06.07, 18:29 franka_fanka napisał: > Damą jesteś. > A więc: > podnosisz chusteczkę (koniecznie z monogramem) do ust > i chichot wydajesz: > czyli: > hi,hi,hi. wole raczej serdeczny smiech he he he Odpowiedz Link Zgłoś
franka_fanka Re: Golden! 23.06.07, 18:31 Ale to jakby trochę męskie jest. Tak śmieję się ja. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Golden! 23.06.07, 18:33 franka_fanka napisał: > Ale to jakby trochę męskie jest. > Tak śmieję się ja. TRudno ja wole smiac sie po mesku he he he ale zapewniam Cie zem kobita pelna geba.:) Odpowiedz Link Zgłoś
franka_fanka Re: Golden! 23.06.07, 18:37 To dzisiaj masz Fart. A niechby... na mnie czas. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Golden! 23.06.07, 18:41 franka_fanka napisał: > To dzisiaj masz Fart. > > A niechby... > na mnie czas. > :)) do milego! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 jad, jad, jad ...... 23.06.07, 18:17 lewa_piers napisał: > goldenwomen3 napisała: > > > nigdy tego nie robilam a dzis jestem jak najbardziej powazna > > Zatem albo to: > -znakomita umiejętność zaprzeczania rzeczywistości > -piramidalna głupota Odpowiedz Link Zgłoś
xen3 Re: jad, jad, jad ...... 23.06.07, 18:27 Oni plują jadem a Polacy się cieszą... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: jad, jad, jad ...... 23.06.07, 18:31 xen3 napisał: > Oni plują jadem a Polacy się cieszą...to prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zagluszacze czyli miedzynarodowe i rodzime zy 23.06.07, 17:45 Nie chce się chodzic na wybory,efekt widzimy,PiSuarowe.Nie chce się kliknąć aby skasować wulgarne posty chaziaja-efekt widzimy.Rozbestwia się imbecyl głupkowato,a wyrazy które używa ten matoł jak głąb bredząc ten tumański półgłówek swoje androny ten bęcwał w rozwoju spóżniony,na pewno jest skretynowany.Na domiar złego ten dement do sprawy wnosi element rasowy.W tej zakutej pale jełopa są tylko kretyńskie dyrdymały które kołują się bezustannie w tym czerepie jak w pustym sklepie!A zbuk z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii a gdzie ty tu widzisz sukces? 23.06.07, 18:37 Niemra dostała co chciała a my praktycznie z niczym wyjeżdżamy... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo12 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 24.06.07, 00:33 goldenwomen3 napisała: > sukcesu Kaczek ;) No właśnie! Dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 28.06.07, 20:37 kikoo12 napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > sukcesu Kaczek ;) > No właśnie! > Dziękuję;) alez prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 24.06.07, 00:38 bardzio wielu ludziom na tym forum oraz wielu polskim politykom trudno sie pogodzic, ze Kaczynskim i Polsce udalo sie wygrac z silniejszymi. tych ludzi najbardziej cieszy Polska kopana, ponizana , oszukiwanha, zniewalana i okradana przez obcych. Oni Polske juz oddali we wraze rece i spisali na straty, a w polityce licza sie tylko z tymi, ktorzy walcza o swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 28.06.07, 16:21 anathesis napisała: > bardzio wielu ludziom na tym forum oraz wielu polskim politykom trudno sie > pogodzic, ze Kaczynskim i Polsce udalo sie wygrac z silniejszymi. tych ludzi > najbardziej cieszy Polska kopana, ponizana , oszukiwanha, zniewalana i okradana > > przez obcych. Oni Polske juz oddali we wraze rece i spisali na straty, a w > polityce licza sie tylko z tymi, ktorzy walcza o swoje prawa. Coniektorym ciezko na duszy z powodu "powrotu do szeregu" zwyklych obywateli, a placza, a zrzedza,........a niech se placzom :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 24.06.07, 02:40 Tak pogardzani przez Kaczki Geremek, Kułakowski i Bartoszewski uzyskali bez wielkiej tromtadracji dla Polski traktat nicejski. Jedyne co osiągnęły kaczki, to przedłużenie jego obowiązywania o trzy lata - tak, jak jeszcze przed szczytem w Brukseli proponował Juncker z Luksemburga. Miller i Marcinkiewicz wyciągneli z Unii dla Polski pieniądze w nieprzyzwoitej wręcz ilości. Jeżeli przy następnym budżecie Kaczki będą tak "skuteczne" jak teraz w Brukseli, to spełnią się marzenia Niemców i będą mogli płacić mniejszą składkę do UE, bo nam będą dawać 10% tego, co obecnie. Co tu zagłuszać? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Porażają - ale głosy prasy zachodniej.... 24.06.07, 02:43 Radzę rano przeczytac prasę zachodnią,a potem ewentualnie klikać, jak sił starczy... Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 28.06.07, 16:59 goldemwomen3 po jakim narkotyku? Moze poda sposób przyrzadzania takowego? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 28.06.07, 17:02 To jest prosta recepta na ten narkotyk.1410.1 kg cukru,4 dkg drożdzy i 10 litrów wody przegotowanej.Może być święconej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 28.06.07, 18:10 To nie narkotyk. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to sama Narzeczona tu pisze, pod goldenwomen ukryta. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 28.06.07, 18:29 Ależ narkotyk,tylko że polski.Efekty daje te same,więc o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 macie mnie tu za Boga? 28.06.07, 20:29 jedna w 3 osobach? hle hle hle przeceniacie mnie.Za leniwa jestem na zakladanie tyle nickow.;))))))))))))))))))) Yoma a Ty jakie masz nicki? piszesz znajomie Odpowiedz Link Zgłoś
kolor A gdzie Goldi widzisz sukcesy kartofli????? 28.06.07, 20:42 Ja widze PRL -bis. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: A gdzie Goldi widzisz sukcesy kartofli????? 28.06.07, 20:43 kolor napisał: > Ja widze PRL -bis. a konkretnie gdzie to PRL-bis? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: A gdzie Goldi widzisz sukcesy kartofli????? 29.06.07, 07:37 Braklo konkretow? odpowiedzi nie doczekam . Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo15 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 29.06.07, 01:43 goldenwomen3 napisała: > sukcesu Kaczek ;) No właśnie! Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_na_gazie Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 29.06.07, 03:07 zaraz zagłuszą Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 29.06.07, 09:00 olek_na_gazie napisała: > zaraz zagłuszą Ciebie :) oj tylko GIWI sobie ulzyla i mnie po raz kolejny zbanowala :))))))))))))))))) a niech tam...........przezyje i tego bana:) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Pisbolszewiczko jakie widziecie sukcesy? 29.06.07, 03:22 oczywiście, że nie udzielicie normalnej odpowiedzi tylko będziecie bredzić, że Wam się okres przesunął... Odpowiedz Link Zgłoś
olek_na_gazie Skoro nawet pielęgniarki chcą układu 29.06.07, 03:41 to nie mów że on nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Pisbolszewiczko jakie widziecie sukcesy? 29.06.07, 07:38 zablokowany1 napisał: > oczywiście, że nie udzielicie normalnej odpowiedzi tylko będziecie bredzić, że > Wam się okres przesunął... Czy nie lepiej by bylo jakbys w tej puszczy pozostal z dala od ludzi? Zwierzata sa bardziej cierpliwsze. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Jeśli słychać na FK jęki lewactwa, betonu 05.07.07, 22:42 to oznacza jedno: sprawy idą dobrym torem. I tak trzymać Polacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Porazajace! ilez tu postow dla zagluszenia 06.07.07, 00:52 Złotko, nie wtykaj gwoździ do gniazdek elektrycznych w ścianie, to cię nie będzie porażać. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Porażające! ileż tu postów dla zagłuszenia 06.07.07, 08:27 Wiem że mam racje ;)))))))))))))))) ale dlaczego niestety ? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Porażające! ileż tu postów dla zagłuszenia 06.07.07, 08:28 A gdzie ten sukces? Chyba, ze sukcesem jest kradzież moich pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Kto, gdzie i kiedy ukradł Ci pieniadze ???? 06.07.07, 16:23 1tomasz1 napisał: > A gdzie ten sukces? Chyba, ze sukcesem jest kradzież moich pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Porażające! ileż tu postów dla zagłuszenia 06.07.07, 16:28 1tomasz1 napisał: > A gdzie ten sukces? Chyba, ze sukcesem jest kradzież moich pieniędzy? www.rzeczpospolita.pl/tematy/korupcja/ Tomeczku jak uporasz się z tą lekturą to daj znać podeślę Ci następne.Czego jak czego ale afer w III RP mieliśmy dostatek!!!! Przyjemnej lektury ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Gdzie sa zwolennicy EURO w Polsce?????? 06.07.07, 11:53 waluty.onet.pl/1567130,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zauważ, że mowa o cenach mediów 06.07.07, 16:29 Np Gazu. Cena gazu czy paliwa wzrosła dzięki naszej brawurowej inwazji na Irak prawie 2 krotnie. Odpowiedz Link Zgłoś