Dodaj do ulubionych

"Miller - Recydywa"

16.06.03, 22:23
Jednak są gazety, których nie powinno się czytać i fora, na których nie
powinno się bywać! Pamiętam, jak wściekłem się, kiedy po poprzednim występie
Kanclerza Gazeta swoją relację z przesłuchania opatrzyła tytułem „Czarny
dzień komisji” i w roli komentatorów wybryku Millera obsadziła wyłącznie jego
przyjaciół, a pierwszy Moralista III RP nabrał wody w swoje złote usta. Kiedy
ochłonąłem znowu próbowałem wytłumaczyć samemu sobie, że to i śmo, że tamto i
owamto. Ale co za dużo, to i świnia nie zje! Niech sobie Michnik milczy do
usłanej różami, niech sobie obdarza zaufaniem, kogo tam chce, niech razem z
posłem Bondą wystawią Millerowi pomnik; niech sobie Agora załatwia dalej z
Żyrardowem różne szemrane interesy; niech Administrator tego forum toleruje
dalej wyzwiska, jakimi różne Alieny obrzucają innych forumowiczów – to
wszystko wisi mi już nacią od pietruchy, bo ostatecznie i nieodwołalnie
dystansuję się od wszystkiego, co w jakikolwiek sposób wiąże się z Gazetą
Wyborczą, Agorą i tym całym ich forum. Żałuję tylko, że głosowałem za
przystąpieniem Polski do UE, bo wygląda na to, że jeśli będę chciał znaleźć
się jak najdalej od tej michnikowo-millerowej zażyłej przyjaźni, to przyjdzie
mi spieprzać aż do Ameryki. Żegnam i serdecznie pozdrawiam Przyjaciół z tego
forum i życzę im szczęścia w epoce nazywanej bodajże „Miller-recydywa” (czy
jakoś tak).
Obserwuj wątek
    • Gość: Romuald Re: 'Miller - Recydywa' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 22:31
      Szukasz etosu gdzie go nie ma. A czy był? Oto jest pytanie...
      • Gość: MACIEJ WITEK.BIS MIEKKIM C..... ROBIONY. IP: *.ny325.east.verizon.net 17.06.03, 06:38
        Witus,jak cos ci w zyciu nie wyjdzie,to idz sie powies i nie zawracaj normalnym
        ludziom dupy.
        A jak by ci sie udalo i Miller by przegral w Sejmie,to teraz bys sie z radosci
        kopal pietami w dupe.
        Cos mnie sie zdaje Witus,ze ty jestes miekkim ch.... robiony.
        SLD nie zrezygnuje i Miller nie zrezygnuje,a ty jesli wziales sie juz do czegos
        to moze skoncz to jak na czlowieka przystalo.
        Zycie plynie dalej,walka polityczna zawsze bedzie sie rozgrywala wokol ciebie
        i nie zawsze w ten sposob jak ty bys chcial.
        I nie zabieraj kataryny z tego forum,bo wtedy,to juz bym ci sam dupe skopal.
        • witek.bis Specjalnie dla Forresta Gumpa. 17.06.03, 09:52
          Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Witus,jak cos ci w zyciu nie wyjdzie,to idz sie powies i nie zawracaj
          normalnym
          >
          > ludziom dupy.
          > A jak by ci sie udalo i Miller by przegral w Sejmie,to teraz bys sie z
          radosci
          > kopal pietami w dupe.
          > Cos mnie sie zdaje Witus,ze ty jestes miekkim ch.... robiony.
          > SLD nie zrezygnuje i Miller nie zrezygnuje,a ty jesli wziales sie juz do
          czegos
          >
          > to moze skoncz to jak na czlowieka przystalo.
          > Zycie plynie dalej,walka polityczna zawsze bedzie sie rozgrywala wokol ciebie
          > i nie zawsze w ten sposob jak ty bys chcial.
          > I nie zabieraj kataryny z tego forum,bo wtedy,to juz bym ci sam dupe skopal.

A mnie coś się zdaje, że ty Maciuś parówką z hot-doga zmajstrowan. Gdyby było
          inaczej, to być może przesylabizowanie i zrozumienie kilku linijek tekstu nie
          przekraczałoby tak drastycznie twoich intelektualnych możliwości. Jeśli
          uważasz, że mój post wziął się z rozżalenia na sejm, który obdarzył Millera
          wotum zaufania, to śpieszę cię poinformować, że taka interpretacja wynikać może
          wyłącznie z właściwego tobie funkcjonalnego analfabetyzmu. Gdybyś był zdolny do
          czytania i rozumienia tekstów pisanych z pewnością zauważyłbyś, że jeśli jestem
          na kogoś rozżalony czy obrażony, to nie na sejm ani na Millera, bo po nich
          niczego dobrego się nie spodziewałem i nie spodziewam, tylko na Michnika i
          spółkę, którzy ze strażników wartości przeobrazili się w sklepikarzy
          handlujących podejrzanym towarem. A co do zapowiedzi „skopania mi dupy” to
          wydaje mi się, że wygłaszanie jej akurat z odległości paru tysięcy kilometrów
          nie wystawia ci najlepszego świadectwa, niestety.
          • Gość: MACIEJ OBRAZIL SIE WITUS. TA SAMA DIAGNOZA I KURACJA IP: *.ny325.east.verizon.net 17.06.03, 13:49
            witek.bis napisał:

> Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
            >
            > > Witus,jak cos ci w zyciu nie wyjdzie,to idz sie powies i nie zawracaj
            > normalnym
            > >
            > > ludziom dupy.
            > > A jak by ci sie udalo i Miller by przegral w Sejmie,to teraz bys sie z
            > radosci
            > > kopal pietami w dupe.
            > > Cos mnie sie zdaje Witus,ze ty jestes miekkim ch.... robiony.
            > > SLD nie zrezygnuje i Miller nie zrezygnuje,a ty jesli wziales sie juz do
            > czegos
            > >
            > > to moze skoncz to jak na czlowieka przystalo.
            > > Zycie plynie dalej,walka polityczna zawsze bedzie sie rozgrywala wokol cie
            > bie
            > > i nie zawsze w ten sposob jak ty bys chcial.
            > > I nie zabieraj kataryny z tego forum,bo wtedy,to juz bym ci sam dupe skopa
            > l.
            >
            > A mnie coś się zdaje, że ty Maciuś parówką z hot-doga zmajstrowan. Gdyby było
            > inaczej, to być może przesylabizowanie i zrozumienie kilku linijek tekstu nie
            > przekraczałoby tak drastycznie twoich intelektualnych możliwości. Jeśli
            > uważasz, że mój post wziął się z rozżalenia na sejm, który obdarzył Millera
            > wotum zaufania, to śpieszę cię poinformować, że taka interpretacja wynikać
            może
            >
            > wyłącznie z właściwego tobie funkcjonalnego analfabetyzmu. Gdybyś był zdolny
            do
            >
            > czytania i rozumienia tekstów pisanych z pewnością zauważyłbyś, że jeśli
            jestem
            >
            > na kogoś rozżalony czy obrażony, to nie na sejm ani na Millera, bo po nich
            > niczego dobrego się nie spodziewałem i nie spodziewam, tylko na Michnika i
            > spółkę, którzy ze strażników wartości przeobrazili się w sklepikarzy
            > handlujących podejrzanym towarem. A co do zapowiedzi „skopania mi dupy
            > 221; to
            > wydaje mi się, że wygłaszanie jej akurat z odległości paru tysięcy kilometrów
            > nie wystawia ci najlepszego świadectwa, niestety.

A co to Witus za roznica na kogo ty sie obraziles?
            Diagnoza i kuracja bez zmian.
            • witek.bis Re: OBRAZIL SIE WITUS. TA SAMA DIAGNOZA I KURACJA 17.06.03, 14:31

> witek.bis napisał:
              >
              > > Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
              > >
              > > > Witus,jak cos ci w zyciu nie wyjdzie,to idz sie powies i nie zawracaj
              >
              > > normalnym
              > > >
              > > > ludziom dupy.
              > > > A jak by ci sie udalo i Miller by przegral w Sejmie,to teraz bys sie
              > z
              > > radosci
              > > > kopal pietami w dupe.
              > > > Cos mnie sie zdaje Witus,ze ty jestes miekkim ch.... robiony.
              > > > SLD nie zrezygnuje i Miller nie zrezygnuje,a ty jesli wziales sie juz
              > do
              > > czegos
              > > >
              > > > to moze skoncz to jak na czlowieka przystalo.
              > > > Zycie plynie dalej,walka polityczna zawsze bedzie sie rozgrywala woko
              > l cie
              > > bie
              > > > i nie zawsze w ten sposob jak ty bys chcial.
              > > > I nie zabieraj kataryny z tego forum,bo wtedy,to juz bym ci sam dupe
              > skopa
              > > l.
              > >
              > > A mnie coś się zdaje, że ty Maciuś parówką z hot-doga zmajstrowan. Gdyby b
              > yło
              > > inaczej, to być może przesylabizowanie i zrozumienie kilku linijek tekstu
              > nie
              > > przekraczałoby tak drastycznie twoich intelektualnych możliwości. Jeśli
              > > uważasz, że mój post wziął się z rozżalenia na sejm, który obdarzył Miller
              > a
              > > wotum zaufania, to śpieszę cię poinformować, że taka interpretacja wynikać
              >
              > może
              > >
              > > wyłącznie z właściwego tobie funkcjonalnego analfabetyzmu. Gdybyś był zdol
              > ny
              > do
              > >
              > > czytania i rozumienia tekstów pisanych z pewnością zauważyłbyś, że jeśli
              > jestem
              > >
              > > na kogoś rozżalony czy obrażony, to nie na sejm ani na Millera, bo po nich
              >
              > > niczego dobrego się nie spodziewałem i nie spodziewam, tylko na Michnika i
              >
              > > spółkę, którzy ze strażników wartości przeobrazili się w sklepikarzy
              > > handlujących podejrzanym towarem. A co do zapowiedzi „skopania mi du
              > py
              > > 221; to
              > > wydaje mi się, że wygłaszanie jej akurat z odległości paru tysięcy kilomet
              > rów
              > > nie wystawia ci najlepszego świadectwa, niestety.
              >
              > A co to Witus za roznica na kogo ty sie obraziles?
              > Diagnoza i kuracja bez zmian.

Widzę, że ty w ramach swojej kuracji regularnie starasz się obrażać innych. No
              cóż, każdy radzi sobie ze swoimi kompleksami we właściwy sobie sposób, ale
              byłbym wdzięczny gdybyś zechciał nie włączać mnie więcej do procesu budowania
              swojego wirtualnego wizerunku. Udział w programie „MACIEJ-AUTOKREACJA” zupełnie
              mnie nie interesuje. Więc bądź łaskaw schować sobie do kieszeni te swoje
              diagnozy i porady, a zajmij się raczej własną wirtualną męskością, której
              jedynym atrybutem jest, jak na razie, bluzganie na duuuuuuuuużą odległość. Bye-
              bye chicken!
    • Gość: Bis Komisja Obrzydliwości IP: *.acn.pl 17.06.03, 07:14
      A gdzie zginął Rywin?
    • Gość: JWZ Satysfakcja i optymizm IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:35
      witek.bis napisał:

> Jednak są gazety, których nie powinno się czytać i fora, na których nie
      > powinno się bywać! Pamiętam, jak wściekłem się, kiedy po poprzednim występie
      > Kanclerza Gazeta swoją relację z przesłuchania opatrzyła tytułem „Czarny
      > dzień komisji” i w roli komentatorów wybryku Millera obsadziła wyłącznie
      > jego
      > przyjaciół, a pierwszy Moralista III RP nabrał wody w swoje złote usta. Kiedy
      > ochłonąłem znowu próbowałem wytłumaczyć samemu sobie, że to i śmo, że tamto i
      > owamto. Ale co za dużo, to i świnia nie zje! Niech sobie Michnik milczy do
      > usłanej różami, niech sobie obdarza zaufaniem, kogo tam chce, niech razem z
      > posłem Bondą wystawią Millerowi pomnik; niech sobie Agora załatwia dalej z
      > Żyrardowem różne szemrane interesy; niech Administrator tego forum toleruje
      > dalej wyzwiska, jakimi różne Alieny obrzucają innych forumowiczów – to
      > wszystko wisi mi już nacią od pietruchy, bo ostatecznie i nieodwołalnie
      > dystansuję się od wszystkiego, co w jakikolwiek sposób wiąże się z Gazetą
      > Wyborczą, Agorą i tym całym ich forum. Żałuję tylko, że głosowałem za
      > przystąpieniem Polski do UE, bo wygląda na to, że jeśli będę chciał znaleźć
      > się jak najdalej od tej michnikowo-millerowej zażyłej przyjaźni, to przyjdzie
      > mi spieprzać aż do Ameryki. Żegnam i serdecznie pozdrawiam Przyjaciół z tego
      > forum i życzę im szczęścia w epoce nazywanej bodajże „Miller-recydywaR
      > 21; (czy jakoś tak).

Witku!
      Cieszę się, gdy czytam te słowa. Twój głos, nieodosobniony, jest świadectwem
      zmiany świadomości, zwłaszcza młodego pokolenia. Tylko niewielka część
      społeczeństwa zatraciła się w kłamstwie, pogardzie dla prawdy, kierując się
      wyłącznie własnymi, egoistycznymi celami. Tragedią Polski jest to, że ta
      mniejszość, wyzuta z honoru stanowi to, co potocznie zwiemy elitami - i
      decyduje o losach większości. Wielu w swojej naiwności wspomagało i wspomaga te
      elity. Ale ich wina jest tylko częściowa. Zresztą, nikt nie jest bez winy.
      Miałem to szczęście, że na samym początku zrozumiałem mechanizm zastosowany w
      okresie tzw. transformacji ustrojowej zapoczątkowanej w 1989 r. W tamtym czasie
      tzw. strona społeczna miała do dyspozycji tylko Gazetę (nie licząc
      publikacji "ulotnych" o niewielkim oddziaływaniu) - cała reszta należała do
      rządzacej "junty reżymowej". Wywołana została dyskusja na temat: "Kto ma
      przeprowadzić Polskę przez transformację ustrojową?" Strona reżymowa
      przekonywała, że nie wolno powierzać sterów państwa ludziom bez doświadczenia i
      dostatecznego przygotowania profesjonalnego. Dowodziła, że są takie sfery w
      państwie, które ulegną załamaniu, jeżeli powierzy się je "żółtodziobom", a kraj
      pogrąży się w chaosie. I nagle okazało się, że GW głosami Michnika i jego
      redaktorów zgodziła się z argumentacją komunistów - przyjęła ją za swoją! Za
      nią podążyła "w pijanym marszu" ówczesna elita "niepodległościowa". Wtedy
      zrozumiałem, że to koniec nadziei na POLSKĘ - bez przymiotników. Zrozumiałem,
      że okrągły stół był zwykłym szwindlem, podziałem łupów i zdradą Ojczyzny.
      Czułem się zupełnie bezradny - zaszyłem sie w prywatność. Wielu znalazło się
      wówczas w podobnej sytuacji.
      Historia zatoczyła koło. Dziś ponownie, jak przed 14-stu laty stoimy przed
      szansą budowy społeczeństwa obywatelskiego. Społeczeństwo mądrzejsze o tamte
      doświadczenia nie da się dalej oszukiwać.
      Dlatego też nie mogę się zgodzić z Twoimi końcowymi wnioskami. Nie popełniaj
      błędu, który był moim udziałem kilkanaście lat temu. Nie można dawać pola
      przeciwnikowi, tym bardziej, że on i tak "zdycha".
      Pozdrawiam serdecznie.
    • lupus.lupus Re: 'Miller - Recydywa' 17.06.03, 14:58
      Biedny Maciej...tak bardzo chciałby zaimponować katarynie ale wszystko w tak
      kiepskim stylu...Trzymaj się Witku i nie "emigruj wewnętrznie"Zawsze uważałem
      Agorę za "wnuczęta Aurory".Pozdrawiam.
      • Gość: MACIEJ EMIGRACJA WEWNETRZNA W WOLNYM KRAJU. IP: *.ny325.east.verizon.net 18.06.03, 00:12
        lupus.lupus napisał:

> Biedny Maciej...tak bardzo chciałby zaimponować katarynie ale wszystko w tak
        > kiepskim stylu...

Chyba sam sie rozplacze nad soba lupus.
        Przez ocean widac bylo ze kataryna to top shelf pro a Witek zwykly amator,a juz
        nie moglem zdzierzyc jak sobie komplementy prawili.
        Radz co robic lupus.
        Wyslac prywatny e-mail do kataryny z opisem podziwu tresci i formy jej
        postow,czy moze latwiej bedzie klepnac Witka w plecy i pozbyc sie niewygodnej
        konkurencji.

> Trzymaj się Witku i nie "emigruj wewnętrznie"Zawsze uważałem
        > Agorę za "wnuczęta Aurory".Pozdrawiam.

"Emigracja wewnetrzna" ,jak to pieknie brzmi w kraju z wolnymi wyborami.
    • basia.basia WITEK, NIE RÓB NAM TEGO !!!!! 17.06.03, 15:59
      witek.bis napisał:

Ale co za dużo, to i świnia nie zje! Niech sobie Michnik milczy do
      > Wyborczą, Agorą i tym całym ich forum.

Jeśli to zrobisz, to zostaną tu same alieny i bety a Twoi przyjaciele będą się
      też musieli stąd wynieść. A my nie chcemy na tę wewnętrzną emigrację się
      udawać. Właśnie dlatego, że możemy nasze pióra ostrzyć czytając takie teksty
      jak Twoje i się podciągać i cieszyć przebywaniem w dobrym towarzystwie.
      Nie chcemy się poddawać dyktatowi "oszołomstwa", także politycznego ( raczej
      przedewszystkim). Chcemy je zwalczać.
      Czy nie możesz tego potraktować jako dywersji w obozie wroga?

NIE RÓB NAM TEGO WITEK !!!!!!!!!!!!!

• Gość: JWZ ??? IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 16:32
        basia.basia napisała:

> Nie chcemy się poddawać dyktatowi "oszołomstwa", także politycznego ( raczej
        > przedewszystkim). Chcemy je zwalczać.
        > Czy nie możesz tego potraktować jako dywersji w obozie wroga?

• Gość: wartburg Re: 'Miller - Recydywa' IP: *.arcor-ip.net 17.06.03, 16:07
      witek.bis napisał:

> Jednak są gazety, których nie powinno się czytać i fora, na których nie
      > powinno się bywać! Pamiętam, jak wściekłem się, kiedy po poprzednim występie
      > Kanclerza Gazeta swoją relację z przesłuchania opatrzyła tytułem „Czarny
      > dzień komisji” i w roli komentatorów wybryku Millera obsadziła wyłącznie
      > jego
      > przyjaciół, a pierwszy Moralista III RP nabrał wody w swoje złote usta. Kiedy
      > ochłonąłem znowu próbowałem wytłumaczyć samemu sobie, że to i śmo, że tamto i
      > owamto. Ale co za dużo, to i świnia nie zje! Niech sobie Michnik milczy do
      > Wyborczą, Agorą i tym całym ich forum. Żałuję tylko, że głosowałem za
      > przystąpieniem Polski do UE, bo wygląda na to, że jeśli będę chciał znaleźć
      > się jak najdalej od tej michnikowo-millerowej zażyłej przyjaźni, to przyjdzie
      > mi spieprzać aż do Ameryki. Żegnam i serdecznie pozdrawiam Przyjaciół z tego
      > forum i życzę im szczęścia w epoce nazywanej bodajże „Miller-recydywaR
      > 21; (czy
      > jakoś tak).

Ja rozumiem, ze sie obraziles na Millera i Michnika, ale to chyba
      jeszcze nie powod, zeby nabierac wody w usta. Nie Ty jeden jestes
      uczulony na GW, ktora mimo czternanastu (?)lat istnienia jest
      nadal wyjatkowo nieudolnie i po amatorsku robiona gazeta. Ja tez
      biore ja do reki tylko wtedy, kiedy musze. Tylko dlaczego
      przenosic te fobie na forum?

W moim pojeciu to forum to jest Hyde Park. Najglosniej co prawda
      wydzieraja sie na nim idioci, ale dzieki Bogu sa jeszcze i tacy, ktorzy
      pozwalaja o nich zapomniec. Ty do nich nalezysz i dlatego bylaby
      to wielka szkoda, gdybys dal sie poniesc emocjom. Twoje komentarze
      sa "erstklassig". Zreszta sam o tym wiesz. Nie chce Ci kadzic.

Nawiasem mowiac ten niewydarzony atak Macieja wzial sie z tego,
      ze Cie podziwia. Jestem o tym przekonany. Przeciez on Cie prosi
      (na swoj sposob), zebys zostal.

A wiec nie wyglupiaj sie i pisz dalej. To jest znacznie wazniejsze
      od tego, co wyprawiaja Miller z Michnikiem osobno i razem.

A jak juz koniecznie chcesz opuscic to forum, to zostaw przynajmniej
      jak kazdy dobrze wychowany czlowiek wiadomosc, gdzie bedzie mozna
      czytac Cie teraz.

P.S.

Wczoraj admnin wyrzucil jeden z Twoich komentarzy z debaty o Millerze.
      Czy to dlatego?

• witek.bis Do Basi, Lupusa, JWZ i Wartburga. 17.06.03, 17:19
        Przepraszam, że odpowiadam zbiorczo, ale siła wyższa – cierpię ostatnio na
        dotkliwy brak czasu. Serdeczne dzięki za miłe słowa i niemałą porcję „materiału
        do przemyśleń” (sam Sztirlitz miałby o czym dumać przez tydzień). Muszę się Wam
        przyznać, że żałuję tego „pożegnalnego” posta, bo po pierwsze- nie było w nim
        nic, czego nie napisałbym przy innych okazjach, a po drugie – lepiej było
        wynieść się „po angielsku” i uniknąć w ten sposób podejrzenia, że się jest
        primadonną liczącą na to, że ktoś ją będzie zatrzymywał. A tak zupełnie serio,
        to miałem niestety kilka powodów żeby zawiesić swoje „poszczenie” na forum.
        Jeden z nich jest chyba oczywisty – ostry nawrót wściekłości na GW i jej
        millerpolitik; drugi powód, to konieczność nadrobienia zaległości, których
        sobie narobiłem w realu przez trzy miesiące niemal nieustannego przebywania w
        Rywinlandii. Z tym drugim powodem wiąże się jeszcze trzeci i chyba najbardziej
        osobisty – zauważyłem ostatnio, że moje zaangażowanie na forum przekroczyło już
        dawno rozsądne rozmiary i najwyższy czas zafundować sobie odwyk, bo inaczej
        trudno mi będzie na powrót wdrożyć się do życia pozaforumowego. Pewnie jak z
        tym wszystkim już się uporam, to wrócę na forum (ale chyba pod innym nickiem,
        bo nieopatrznie natrzaskałem dziobem, że „odchodzę na zawsze i
        bezapelacyjnie”). Ale na pewno będę tu zaglądał, żeby „z ukrycia” podczytywać
        Wasze posty, bo odwyk odwykiem, ale przecież mała działka nie zaszkodzi ;)
        Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia w lepszych czasach! (i tylko mi nie
        mówcie, że „lepiej to już było”).

PS.
        Moja decyzja nie ma oczywiście nic wspólnego ze zdjęciem mojego posta! Zadałem
        tam Adminowi parę pytań w związku z niezdejmowaniem przez niego postu Aliena i
        celowo zacytowałem to, przeciw czemu protestowałem po to, by mój „protestpost”
        wyleciał razem z postem Aliena. Kiedyś tego nie zrobiłem i moja protestacja
        wisi chyba po dziś dzień i nie wiadomo, czego właściwie dotyczy.
        • basia.basia Re: Do Basi, Lupusa, JWZ i Wartburga. 17.06.03, 18:00
          witek.bis napisał:

Pewnie jak z
          > tym wszystkim już się uporam, to wrócę na forum (ale chyba pod innym
          nickiem, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          > bo nieopatrznie natrzaskałem dziobem, że „odchodzę na zawsze i
          > bezapelacyjnie”). Ale na pewno będę tu zaglądał, żeby „z ukrycia
          > 221; podczytywać
          > Wasze posty

Bardzo dowcipnie!.
          Teraz zamiast śledzić rywingate będziemy tropić ślady stylu Witka w postach
          poświęconych nie wiadomo czemu. Jak się znam to się za to zabiorę, reszta też
          (łącznie z Kataryną)! Tylko co my będziemy z tego mieli?
          Może przynajmniej obiecasz, że nam otworzysz zbiorowy przewód doktorski
          (zbiorowy). Praca nasza może mieć tytuł (roboczy): "Wykwity elegancji w stylu
          postów forumowych w stawie zarośniętym rzęsą". O, jak uczenie?

Damy z siebie wszystko.
          Kogo byś nam wskazał na promotora?

• basia.basia Re: Do Basi, Lupusa, JWZ i Wartburga. 20.06.03, 19:39
            Kataryno,
            Piszę ten post tylko po to, żeby zwrócić twoją uwagę na to co się stało.

Pozdrawiam
            • Gość: MACIEJ Re: Do Basi, Lupusa, JWZ i Wartburga. IP: *.ny325.east.verizon.net 20.06.03, 22:18
              basia.basia napisała:

> Kataryno,
              > Piszę ten post tylko po to, żeby zwrócić twoją uwagę na to co się stało.
              >
              > Pozdrawiam

Juz wszyscy wiedza,ze witek przeze mnie odszedl.

• basia.basia Re: Do Basi, Lupusa, JWZ i Wartburga. 21.06.03, 13:55
                >
                > Juz wszyscy wiedza,ze witek przeze mnie odszedl.
                >

Oj oberwiesz Ty, oberwiesz.
                Żeby z maczugą na konkurencję się rzucać?
                Zamiast poćwiczyć i sonety jakieś na pochwałę bogdanki ułożyć.

• basia.basia SUFLET dla KATARYNY 21.06.03, 13:59
                Mnie Witek bigos zadedykował. Kataryna mi zazdrościła.
                To Ty jej jakiegoś sufleta ( to subtelna kobieta) zadedykuj,
                to ja będę zazdrosna ( i nie tylko ja). To ją też ucieszy.
    • Gość: ciekawski Re: 'Miller - Recydywa' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 07:36
      z choinki sie urwałeś ?
      Też mi nowość z Michnikiem i Millerem ?
      Redaktorek sprzedał sie juz dawno, fakt, że drogo :)
      • Gość: luv Re: 'Miller - Recydywa' IP: *.icpnet.pl 21.06.03, 14:35
        Bardzo łatwo szafujecie oskarżeniami wobec Gazety. Już chyba zapomnieliście, że
        gdyby GW nie opublikowała tekstu o propozycji Rywina, to nie mielibyście o czym
        dyskutować na forum. Ten tekst przecież zmienił sposób postrzegania całego
        Państwa wśród setek tysięcy ludzi. W swoim życiu nie spotkałem się jeszcze z
        taką siłą oddziaływania jakiejkolwiek gazety. Poza tym jest czymś naiwnym i
        dziecinnym - oczekiwanie, że Gazeta będzie wiernym odbiciem naszych poglądów.
        Każdy z nas ma swoje prywatne strategie i preferencje, których Wyborcza nie
        uwzględnia, bo tworzą ją ludzie, którzy mają własne, indywidualne strategie
        interpretacji polskiej rzeczywistości nie pokrywające się z naszymi. uszanujmy
        to.

BTW
        Wyobraźcie sobie, że od jutra Gazety już nie ma. I co wtedy? Kto bedzie
        publicznie bronił zdrowego rozsądku w tym kraju?

Co do Kataryny, pamiętam ją jeszcze z okresu MS w Korei w piłce nożnej. Szalała
        wtedy w pozytywnym sensie tego słowa na forum Sport. To były piekne czasy.
        • Gość: barnaba Re: 'Miller - Recydywa' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:46
          Z tym tekstem luv, to jest tak - nie po tym się ocenia mężczyznę... i tak dalej.
          Myślę, że szumne wszczynanie i inne napoczczynanie spraw stało sie naszą
          narodową cechą. Tylko co z tego wynika? Od kiedy ta niemoc trwa? Czy nie da się
          w tym kraju niczego doprowadzić do końca? (W tym wypadku do jasnego i
          bezzprzecznego wyjaśnienia sprawy)
          W wyniku opublikowania tego tekstu i wycofania się Adama na z góry upatrzone
          pozycje, społeczeństwo pozostało z pomieszaniem w głowach i setkami
          niepotrzebnych pytań.
          • Gość: barnaba Re: 'Miller - Recydywa' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:49
            bezsprzecznego bezsprzecznie oczywiście na pewno?
            ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka